Bo LKV Turku

Kerrostalo | 3h + kt + khh + S + var + kattoterassi2

Aurakatu 1, Keskusta, Turku

Hinta

2 690 000 €

Koko

252 m²

Vuosi

1898

USKOMATON ULLAKKOHUONEISTO VERDANDIN ARVOTALOSTA KAHDELLA KATTOTERASSILLA Kaksikerroksinen ylellinen koti kattoterasseineen lumoaa jokaisen luksusta rakastavan. Sormenjälkitunnistus hississä tunnistaa asukkaan ja avaa ovet suoraan huoneiston eteiseen sekä kuljettaa suurelle kattoterassille, josta aukeaa näkymät yli kaupungin. Upeus avautuu jo heti sisään astuttaessa. Oleskelutilan hulppea huonekorkeus ja mannermainen tyylikkyys ei jätä ketään kylmäksi. Alakerrasta löytyy olo- ja ruokailuhuoneen lisäksi keittiö, kodinhoitohuone sekä makuuhuone. Makuuhuoneen yhteydessä on pikkuparveke sekä suora yhteys kylpy- ja saunaosastolle. Tinkimätön Aran Cucinen saarekkeellinen avokeittiö automatisoiduin ovin on huippuvarusteltu Gaggenaun integroiduin kodinkonein, muunmuassa kaksi astianpesukonetta, induktioliesi höyryimurilla, kahvikone ja viinikaappi. Kestävät keraamiset tasot, komea tiiliseinä ja isolla laatalla toteutettu lattialaatoitus sointuvat kaikki täydellisesti yhteen. Olohuoneen puolelta näkymä on kerrassaan lumoava keittiön ja leijuvan valoportaikon suuntaan. Uniikki arkkitehtuuri korostuu kauniisti kattojen ja seinien muodoissa, kuten pyöreässä saunallisessa pesutilassa. Komea kalanruotokuvioinen tammiparketti jatkuu alakerrasta yläkertaan asti. Avaraan yläkertaan saa tarvittaessa muodostettua kaksi makuuhuonetta lisää tai tilaa voi hyödyntää toisena oleskelutilana. Yläkerrassa myös oma kylpyhuone. Liukuovilasien takaa avautuu noin 35 neliötä kattava pihanpuoleinen kattoterassi Drop-altaineen ja sähkömarkiiseineen. Terassin lattialämmitys pitää terassin kuivana ja viihtyisänä ympäri vuoden. Myös yläkertaan aukeaa hissi, joten koti on esteetön. Huoneistossa vesikiertoinen lattialämmitys sekä lattiaviilennys ja huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä viilennyksellä ja vielä lisäksi 3 erillistä ilmalämpöpumppua, joiden viilennysyksiköt katossa. Älykkäältä kosketusnäytöltä säädät valoja, tarkastat ovikamerat ja paljon muuta. Tämän kodin varustustaso on täysin omaa luokkaansa ja vaikuttavat yksityiskohdat viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden. Kellarin erillinen noin 20 neliön kokoinen varasto/työtila ilmanvaihdolla sopii mainiosti vaikka viiniharrastukseen tai rauhaisaksi työpajaksi. Aura- ja Linnankadun kulmaa koristava Verdandin talo on torneineen valtakuntamme valloittavimpia rakennuksia. Hiljattain täyssaneerattu taloyhtiö on herännyt uuteen loistoonsa unelmakotien valmistumisen myötä. Renesanssivaikutteet ovat edelleen vahvasti läsnä, sillä uutta on tehty tarunomaista tunnelmaa ja talon historiaa kunnioittaen. Täällä asuminen on elämys, jota et voi kokea missään muualla! Varaa siis pian aika unelmakotisi yksityisesittelyyn. Lisätiedot ja esittelyt: Mikko Ahola Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner Bo LKV Oy 040 553 2121 | mikko.ahola@bo.fi AUTAN MIELELLÄNI MYÖS OMAN ASUNTOSI MYYNNISSÄ.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20714653
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + khh + S + var + kattoterassi2
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
252 m²
Kokonaispinta-ala
252 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/5
Rakennusvuosi
1898
Käyttöönottovuosi
1898

Hinta

Myyntihinta

1 961 694,08 €

Velkaosuus

728 305,92 €

Velaton hinta

2 690 000,00 €

Neliöhinta

10 674,60 €/m²

Vastike

Hoitovastike

995,40 € / kk

Pääomavastike

6 131,92 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

7 127,32 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksu kulutuksen mukaan, oma mittari. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Ostaja maksaa mahdollisen varainsiirtoveron 2 % velattomasta kauppahinnasta. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: koilliseen,lounaaseen,länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Vesikiertoinen lattialämmitys sekä lattiaviilennys. Lisäksi huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä viilennyksellä sekä sen lisäksi 3 erillistä ilmalämpöpumppua, joiden viilennysyksiköt katossa. Hissin sormenjälkitunnisteella toimiva lukitusjärjestelmä. Hissi aukeaa suoraan huoneistoon kodin molemmissa kerroksissa sekä vie ylös kattoterassille. Ruokailutilassa sähköhissi televisiolle jolla lasket TV:n tason sisään. Drop-allas yläkerran terassilla, jossa lisäksi sähköinen markiisi sekä lattialämmitys lumen sulatukseen. Kosketusnäyttö, jossa ovenavaus ja ovikamera sekä mahdollisuus ohjata niin valaistusta kuin verhoja yms. laitteita. Kattoikkunoissa kauko-ohjattavat Rpg-monivärivalot. Automaattinen murto- ja palohälytinjärjestelmä. Automaattinen Sprinkleri-sammutusjärjestelmä katossa. Alakerran n.20m2 varasto-/työtila ilmanvaihdolla.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
Keittiössä italialaisen Aran Cucinen keittiökalusteet sekä laadukkaat Gaggenaun integroidut kodinkoneet. Osassa ovia sähköinen avaus. Saarekkeellisen avokeittiön varustukseen kuuluu leveä jääkaappi, pakastin, 2 kpl astianpesukonetta, induktioliesi imevällä liesituulettimella, uuni, kahvikone sekä viinikaappi. Keittiön tasot keraamiset. Seinät maalattu ja tiiltä, lattia 180 x 60 cm laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaksi kylpyhuonetta. Molemmissa upeissa kylpyhuoneissa Aran Cucinen kiintokalusteet, Alakarran suuressa saunaosastossa kylpyamme, erillinen wc, kahdet suihkut sekä pyöreän porrashuoneen muotoon rakennettu sauna. Yläkerrassa oma erillinen kylpyhuone suihkutilalla.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas ohjauskeskuksella.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kokonaan laatoitettu kodinhoitohuone Aran Cucine kiintokalusteilla.
Olohuoneen kuvaus
Ylellinen korkea olohuone on nostettu vähän ylemmäs keittiön tasosta, jolloin näkymä ulos ikkunoista ja yläkerran terassille on maksimoitu. Lattia tammikalanruotoparkettia ja päädyssä tiiliseinä. Kattoikkunoissa sähköisesti ohjattavat verhot sekä RPG-monivärilaistus. Olohuoneesta valaistut ns. leijuvat portaat yläkertaan.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerran makuhuoneessa kokolattiamatto sekä puiset sälekaihtimet. Aran Cucinen nahkapäällysteiset ovet kiintokalusteissa. Makuuhuoneesta pääsy pikkuparvekkeelle, josta näkymä sisäpihalle ja Vartiovuorenmäelle. Yläkertaan mahdollisuus tehdä kaksi makuuhuonetta lisää.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistoon kuuluu alakerrassa oleva n. 20 m2 varasto- / työtila nro 54, jossa ilmanvaihto.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Turun Talohuolto Oy Maariankatu 4 a, 20100 Turku Jani Järvenpää 0304704400
Huolto
Kiinteistöhuolto J.Rusanen
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Osakkailla on lunastusoikeus autotalleihin, lunastusaika on 1kk. Autopaikkaa saa käyttää ainoastaan yhtiön asukas, joka omistaa tai hallitsee yhtiössä olevaa huoneistoa. Autopaikan edelleenluovutus
muulle kuin yhtiön asukkaalla on siten kielletty.
Muuta: Kaapeli-tv, laajakaista, perustus puupaalut. Huoneistokohtaiset varastot, pyörävarasto.

Asunnot varustettu avoimella yleiskaapelointijärjestelmällä, joka mahdollistaa kiinteistö- ja huoneistokohtaiset nopeat laajakaistaiset tietoliikennepalvelut.

Asuinrakennus varustettu kuvayhteydellisellä ovipuhelinjärjestelmällä.

Asunto-osakeyhtiön peruskorjaushanke saatettiin rakennusvalvonnan 23.03.2021 hyväksymällä lopputarkastuksella päätökseen. Alkuperäinen peruskorjaushankkeen urakoitsija Rakennustoimisto Jussit Oy keskeytti työmaan ilmoituksellaan 10.09.2020 osapuolten välisten erimielisyyksien johdosta. Rakennushanke saatettiin tämän jälkeen loppuun perustajaosakkaan toimesta ja kustannuksella. Rakennustoimisto Jussien ja perustajaosakkaan välillä on edelleen mittavia erimielisyyksiä. Myös asunto-osakeyhtiötä kohtaan on esitetty urakoitsijan toimesta vaatimuksia.

Asunto-osakeyhtiötä vastaan on nostettu kanne Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa kesällä 2021. Kanteessa Rakennustoimisto Jussit Oy vaatii yhtiöltä perustajaosakkaan kanssa yhteisvastuullisesti saatavia, joiden yhteismäärä asunto-osakeyhtiötä kohtaan on noin 840 000 euroa. Perustajaosakkaan ja asunto-osakeyhtiön välillä on sopimus, jonka nojalla perustajaosakas ottaa vastattavakseen mahdolliset kustannukset, jotka tuomitaan maksettavaksi. Lisätietoja saa isännöitsijältä.

Hallituksella valtuudet kerätä yhden kuukauden summaa vastaava ylimääräinen hoitovastike.

Yhtiötä sitoo hallinnanjakosopimus Fastighetsaktiebolaget Svenska Gården i Åbo:n kanssa tontin hallinnasta sekä vuokrasopimus 600 m2 tontin osasta vuoteen 30.6.2042 asti.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 14 Autotalleja: 2

Tehdyt remontit
2019-2021 Kiinteistön kokonaissaneeraus
Tulevat remontit
2023-2026 Vuosihuoltokorjaukset
Energialuokka
C (2018), Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä on 29.11.2028
Tontin koko
3 864 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Verdandi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Keskustan koulut
Palvelut: Keskustan palvelut
Päiväkodit: Keskustan päiväkodit
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki kiinteistön edessä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiössä neljä autotallipaikkaa ja 14 yhtiön hallussa olevaa piha-autopaikkaa.
Kysy välittäjältä lisää autopaikoista. Kaikki autopaikat sijaitsevat kiinteistön sisäpihalla.

Yhtiöjärjestyken mukaan 2 autotallipaikkaa, jotka ovat omilla osakkeilla ja 14 yhtiön hallussa olevaa piha-autopaikkaa. Kaikki autopaikat sijaitsevat kiinteistön sisäpihalla.

Autopaikoilla on autopaikkakohtainen sähkökulutuksen mittaus ns. takamittauksena autonlämmittimiä varten. Autopaikat varustetaan reittivarauksella sähköauton latauspisteiden lisäämistä varten.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ahola Mikko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.