Bo LKV Turku

Puutalo-osake | oh + alkovi + k + h + parvi + 2xwc + kph + s + kellari(yhtiöjärjestyksen mukaan 1h + k ja 1h)

Vatselankatu 5, Itäinen keskusta, Turku

Hinta

229 000 €

Koko

61 m²

Vuosi

1928

Loistavalla paikalla, aivan Yliopiston ja TYKSin vieressä, rauhallisella ja idyllisellä puu- ja rivitaloalueella, ainutlaatuinen puutalohuoneisto. Täällä yhdistyvät kätevä keskeinen sijainti ja rauhallisen asuinympäristön viehätys! Tämän kodin lämmin tunnelma toivottaa sinut tervetulleeksi ensi hetkestä lähtien. Huoneisto käsittää keskikerroksessa eteisen, olohuoneen, alkoven ja keittiön, yläkerrassa on viehättävän parven lisäki iso erillnen huone sekä aulatilaa ja pieni erillinen työhuonetila vinon sisäkaton alla. Kellarikerroksessa sijaitsevat kylpyhuone ja sauna sekä kellaritilat. Vaikka yhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston pinta-ala on 61m2, ovat asunnon tilat huomattavasti tätä isommat ja monipuoliset, koska näissä nelioissä ei esimerkiksi ole mukana kellarikerroksen tiloja. Olohuoneessa tunnelmaa ja lämpöä tuo kaunis kakluuni. Olohuone alkoven kanssa luovat ison tilan yhteisiin hetkiin sekä mahdollisuuksia sisustaa tilat monin tavoin. Kellarikerroksen remontoidut kylpyhuone ja sauna taas tarjoavat hyvät puitteet rentouttaviin saunahetkiin sekä tilaa pyykkihuollolle. Asunnon yläkerrasta, mikä on alunperin ollut erillinen oma huoneistonsa, löytyy iso erillinen huone, mikä toimii hyvin niin makuuhuoneena, kuin vaikka lastenhuoneena. Yläkerran parvella, mihin valoa tulee ihanasta yläikkunasta, taas on ihanaa nauttia vaikka levollisista lukuhetkistä. Aulatilassa on vielä erillinen pieni nurkkaus vinon katon alla, mikä sopii hyvin etätyötilaksi. Yläkerrassa on myös pieni kylpyhuone. Asunosta löytyy oma pieni parveke suojaisalle sisäpihalle päin. Tämä koti on todella monimuotoinen ja uniikki yksilö, tarjoten idyllisen kodin seuraaville asukkaille. Taloyhtiö on osa Turun historiaa, ottaen huomioon sen käyttöönoton jo vuonna 1928. Taloyhtiön pihapiiri ja yhteiset tilat on hyvin hoidettu. Ihastuttava pihapiiri tarjoaa viihtyisän oleskelualueen, johon on mukava palata kesäaikaan päivän päätteeksi nauttimaan ulkoilmasta. Myös Aurajoen rannan kävelyreitit on aivan vieressä, samoin kuin kaikki keskustan palvelut. Älä jää odottamaan, vaan tule tutustumaan tähän kotiin paremmin! Uskomme, että tulet ihastumaan tähän tunnelmaan ja miljööseen. Lisätiedot ja esittelyt: Saija Palin, asuntomyyjä, Partner p. 040 756 7070 saija.palin@bo.fi tai Johanna Lipponen Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner p. 0400 561 315 johanna.lipponen@bo.fi Autamme mielellämme myös sinua oman kotisi myynnissä ja asuntounelmiesi toteuttamisessa! Ota yhteyttä ja saat arvion asunnostasi sekä kuulla yksilöllisistä palveluistamme juuri sinun asuntosi myyntiin, kanssamme saat koko Bo:n ainutlaatuisen myyntikonseptin käyttöösi, mikä mahdollistaa nopeamman myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 29.4. 14:00 - 14:30
Esittelijänä Johanna Lipponen
p. 0400561315

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20721380
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh + alkovi + k + h + parvi + 2xwc + kph + s + kellari(yhtiöjärjestyksen mukaan 1h + k ja 1h)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
61 m²
Kokonaispinta-ala
61 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettu pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukaan, eikä pinta-alatiedoissa ole mukana kellarin tiloja eikä kaikkia yläkerran tiloja. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavista pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1928
Käyttöönottovuosi
1928
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

229 000,00 €

Velaton hinta

229 000,00 €

Neliöhinta

3 754,10 €/m²

Vastike

Hoitovastike

213,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

213,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Asukas tekee oman sähkösopimuksen. Nykyisellään on sähkökulutus ollut vuodessaa 15 000 kWh (sisältää täyssähköauton latauksen). Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Varainsiirtovero 1,5 %, maksetaan kaupanteon yhteydessä. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kellarissa runsaasti säilytystilaa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Tehdyt remontit
Remontit on tehty ennen vuotta 2010 eikä muutostyöilmoituksia taloyhtiölle tämän vuoksi ole.
Lattialämmityksen asennus kellarin aulaan, pesuhuoneeseen ja saunaan. Pintoja saneerattu vuonna 2007/2008 ja silloin remontti-ilmoitus isännöitsijälle.
Asunnon 5 kellarikerrokseen tehty saunaosasto 1988, rakennuslupa 681/88 ja loppukatselmus 20.12.1988.
Asunnot 5 ja 6 yhdistetty ja rakennettu parveke vuonna 1991. Asuntojen yhdistämiseen ja parvekkeen rakentamiseen on haettu rakennuslupa 108/91 ja loppukatselmus on tehty 19.12.1991.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Siisti peruskuntoinen.
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Purkutyötä ei saa aloittaa ennen asbestikartoitusta. Kaupan kohteena olevassa huoneistossa ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää huoneistoremontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske huoneistossa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Nuohousvastuu taloyhtiöllä. Tulisija nuohottu syskyllä 2023
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiön välitila, työtasot ja kodinkoneet uusittu v.2008 (astianpesukone v.2016 ja jääkaappi/pakastin v.2012). induktioliesi ja uuni ja liesituuletin. Lattia on korkkia ja seinät on lasikuitutapettia ja puolipaneelia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kellarin pesuhuoneen vesieritys ja laatat uusittu, sekä katon paneelit ja vesikalusteet uusittu 2008. Varustus: suihku, käsienpesuallas, peili, pesukoneliitäntä. Lattia ja seinät on laatoitettu. Yläkerran pesuhuone: suihkukaappi, wc-istuin, käsienpesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Lattia ja seinät on laatoittettu. Myyjällä eikä Turun Kaupungilta ole saatavilla tietoa jälkikäteen tehtyjen muutostöiden, eli yläkerran suihkun rakennusluvista eikä lopputarkastusraporteista. Muutostöille ei ole haettu rakennuslupaa, eikä myyjä ota vastuuta luvattomuuden seurauksista, kustannuksista tai muutostöiden tekotavan asianmukaisuudesta.
WC-tilojen kuvaus
Keskikerroksen Wc:n varustus käsienpesuallas, peili ja wc-istuin. Lattia puupintainen laminaatti, seinät on tapetoitu. Keskikerroksen wc-tilaan ei tule lämminvesiputkia eikä siten lämmintä vettä. Ullakkokerroksen wc-tilan lattia ja seinät laatoitettu. Varustus: suihkukaappi, wc-istuin, allaskaapisto ja peilikaappi.
Saunan kuvaus
Saunan lattia on laatoittetu ja seinät ja lauteet tervaleppää. Paneelikiuas.
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa kakluuni (nuohottu syksyllä 2023). Seinissä lasikuitutapetti, lattiassa laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerran isossa huoneessa seinän levyinen kaapisto. Lattia laminaattia ja seinät lasikuitutapettia. Yläkerran aulan työtilassa puulattia ja seinät on lasikuitutapettia. Yläkerran aulassa puulattia Yläkerran aulassa lisäksi pieni parvi, jossa puulattia. Keksikerroksessa on olohuoneen yhteydessä pieni ns alkovihuone.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston kellarikerroksessa kellarikomerot sekä kellaritiloja säilytykseen.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Pentti Torkkeli, Mertakuja 6, 20900 Turku. 0407308215 / pentti.torkkeli@kolumbus.fi
Huolto
Rakenneapu
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Märkätilat sekä lämmitysjärjestelmä ovat osakkaan vastuulla.
Tehdyt remontit
Ikkunat ja ovet uusittu 1991-1992.
Exec-lukitus 2003.
Antenniverkon saattaminen digi-kelpoiseksi 2005.
Kattojen kunnostus ja maalaus 2006.
Ilmanvaihtokanavien nuohous 2009.
Kanavapuhaltimien asennus huoneistoihin 2009.
B-talon betonista pohjaviemäriä uusittu piha-alueella noin 10m matkalta 2010.
Sähköpääkeskus uusittu 2011.
B-talon kellaritilasta poistettiin pintamaa, levitettiin pohjalle uudet sepelit sekä puretiin ja uusittiin kellaritilojen väliseinät lattiasienen vuoksi 2013.
Rakennusten julkisivumaalaus 2014.
Keskusantennin ja antennimaston uusiminen 2016.
Valurautaviemärin ja sen ilmastointiputken uusinta as 15 kohdalla 2019.
B-talon patolevyasennus ja massansiirto 2022.
Tulevat remontit
2023-2027
Ikäpuiden kuntoa tarkkaillaan.
Rakennusten perustusten ja runkojen kuntoa tarkkaillaan säännöllisesti.
Katon kuntoa tarkkaillaan ja huoltoa.
Pihaviemäreiden kunnon tarkkailu.
Energialuokka
Energiatodistuslain edellyttämää energiatodistusta ei ole hankittu. Rakennuksen energialuokka ei ole tiedossa.
Tontin koko
1 288 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, puh 02 330 000
Lisätietoa kaavoituksesta ja mahdollisista kaavoitushankkeista on saatavilla Turun kaupungilta.

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Vatselantie 5

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
sivukadun puolella, asuinrakennuksen vierustalla on merkityt autopaikat.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Itäinen Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Palin Saija

Asuntomyyjä, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.