KOTO LKV
KOTO LKV

Omakotitontti

Kuivinniementie 21 A, Kuivinniemi, Kuopio

Hinta

239 000 €

Koko

1 492

Kuivinniemen alue sijaitsee alle 4 kilometrin etäisyydellä Kuopion torilta. Alue on rauhallisuutensa, luonnonläheisyytensä ja talorakenteensa vuoksi erityinen. Omarantainen luoteeseen suuntautuva upea tontti rajoittuu Kallaveteen. Poikkeuksellisen vehreä ympäristö tarjoaa mahtavan ympäristön unelmien kodille. Täällä on tarjolla rauhallisuuden lisäksi myös yksityisyyttä. Myydään hallinnanjakosopimuksella jaettuna, suunnitelman mukaiselta pinta-alaltaan 1492 m2 aluetta, jossa on rakennusoikeutta 175 m2. Rantaviivassa vanha rantasaunarakennus. Kaava-asiakirjoja pyytämällä sähköpostilla kuopio@kotolkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20722199
Sijainti
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

239 000,00 €

Velaton hinta

239 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
297-17-16-11
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
1 492 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Pinta-alaltaan alue jota hallitaan hallinnanjakosopimuksella on noin 1492 m2.
Rakennusoikeuden pinta-ala
175 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavassa AO5 / krs-luku 1/2 I. AO=Erillispientalojen alue Roomalainen numero (I) osoittaa rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun -Murtoluku roomalaisen numeron edessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta saa kellarikerroksessa käyttää kerrosalaan laskettavaksi tilaksi.
Kaavoitustiedot
Kaavassa AO5 : Omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialue. Rakennuksessa ei saa olla kuutta metriä lähempänä tontinrajaa naapuritontille suuntautuvaa huoneen pääikkunaa tai ovea. Muun naapuritontin puoleista rajaa kuutta metriä lähempänä olevan ikkunan on oltava vähintään 160 cm korkeudessa huoneen lattiatasosta. Huonetilat, jotka kuuluvat eri huoneistoihin eivät saa sijaita päällekkäin. Kellarikerrokseen on mahdollista sijoittaa asuinrakennuksen käyttöä palvelevia tiloja, joita ei lasketa kerrosalaan. Tontilla tulee olla 2 autopaikkaa asuntoa kohden. Autotapaikat on sijoitettava niin ettei niiden lattiataso ole kadun pintaa alempana, ellei rakennusvalvonta myönnnä maastolosuhteiden vuoksi tästä poikkeusta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kallavesi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuopio

Asuinalueena Kuivinniemi, Kuopio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

KOTO LKV

KOTO LKV
KOTO LKV
SKVL jäsenyritys

Puijonkatu 14,
70100 Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.