Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Omakotitalo | 5h + k + 2kph + s + pukuh + wc + khh + ak + tekn + var

Vapaaherrankaari 31, Sundsberg, Kirkkonummi

Hinta

1 065 000 €

Koko

188 / 208 m²

Vuosi

2015

Moderni, arkkitehti Jani Lahden (SAFA) suunnittelema unelmien kivitalo merellisissä maisemissa. Tämän talon onnistunut suunnittelu näkyy heti eteisessä. Pohjaratkaisu on kerrassaan toimiva; Sisääntulokerroksessa on tilava eteinen, keittiö, olohuone ja koko asunnon levyinen n. 30-neliöinen terassiparveke. Nerokas tilaratkaisu on puolestaan kodinhoitohuoneeseen ja työhuoneeseen johtavat omat sisäänkäynnit. Makuuhuoneet löytyvät yläkerrasta yhdessä kylpyhuoneen, vaatehuoneen ja toisen saman kokoisen terassiparvekkeen kanssa. Saunatilat ovat alhaalla, jossa on lisäksi harraste- ja säilytystilaa sekä ”huvilatunnelmaa” huokuva lasitettu patio, jonka kuvailu tässä ei anna sille oikeutta. Tämä on tultava katsomaan paikan päälle! Moderniin taloon tulvii valoa suurista ikkunoista. Verhoille ei silti ole suurta tarvetta, sillä sijainti on hyvin privaatti. Materiaalivalinnat ovat tasokkaita ja kestäviä. Laadun tunnelmaa korostavat tyylikäs tumma avokeittiö, design-betonilattian ja kauniin tammiparketin luoma kontrasti, olohuoneen lähes kuuden metrin huonekorkeus ja todennäköisesti koko Sundsbergin upeimmat merinäkymät, joita voi ihailla kaikista kerroksista, jopa alakerran saunasta. Asumismukavuutta lisää mm. maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. KNX-automaatiojärjestelmällä voi ohjata talotekniikkaa, valaistusta ja jopa ajastaa sähkökäyttöiset lamelliverhot avautumaan ja sulkeutumaan halutusti. Autot saa suojaan kahden auton katokseen. Tämä talo on täydellinen perheelle, joka suhtautuu tinkimättömästi asumislaatuun, estetiikkaan ja arvostaa luonnon ja sijainnin tuomaa rauhaa vain reilun 20 minuutin ajomatkan päästä Helsingistä. Alueella on runsaasti lähivirkistysalueeksi kaavoitettua rantapuistoa, jossa on mm. lasten leikkipaikka, koirapuisto, lintutorni ja uimapaikka. Maisemat ovat siis erittäin vehreät ja puistot tarjoavatkin liikunnasta ja ulkoilusta nauttivalle perheelle monenlaisia harrastusmahdollisuuksia. Alue rajoittuu Espoonlahteen ja palvelee siten myös kanootti- ja soutuharrastajia. Kiinnostuitko? Ole Jaakkoon yhteydessä, niin sovitaan yksityisnäyttö ja jolloin saat kokea paikan päällä ja kaikilla aisteilla tämän upean kodin tuoman vaikuttavan fiiliksen. Jaakko Haapamäki | LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi Service also in English https://bo.fi/henkilo/jaakko-haapamaki/ IG: @jaakko.haapamaki Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20729613
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + 2kph + s + pukuh + wc + khh + ak + tekn + var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
188 m²
Muiden tilojen pinta-ala
20 m²
Kokonaispinta-ala
208 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennus- ja lupapiirustusten mukaan huoneistoalat ovat: 2-kerros 59,63m2, 1-kerros 83,51m2 ja kellari 45,24m2. Kellarissa on lisäksi tekninen/varastotila14,5m2. Lisäksi puolilämmin ulkovarasto 5,5m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne voivat poiketa mainituista pinta-aloista.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 065 000,00 €

Velaton hinta

1 065 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Valokuituyhteys 40€/kk Jätemaksut n. 25€/kk Vesi ja jätevesi käytön mukaan (n. 50€/kk) Kiinteistövero n. 925€/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ylä- ja keskikerroksiin johtaville terasseille on Profin-liukuovet. Kummatkin terassit ovat n. 30m2. Alakerran lasitettu terassi n. 20m2.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Bowers & Wilkins-kattokaiuttimet, olohuoneen kaiuttimet sekä poreammeen yläpuolella olevat kaiuttimet. Lamelliverhot, olohuoneen yläikkunoissa ja porraskäytävän ikkunoissa on sähkökäyttöiset lamelliverhot. Ilmalämpöpumppu. Talossa on Verisuren hälytysjärjestelmä. Omistaja tekee itse sopimuksen palveluntuottajan kanssa. KNX-taloautomaatiojärjestelmä, jolla voi ohjata verhoja, valaistusta ja talon muuta automatiikkaa. Alakerran terassin infrapunalämmittimet. Wellis Robinson-ulkoporeamme.
Kauppaan ei kuulu: Keittiön Artek-valaisimet
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Kiertoilmatakka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuituliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Puustelli-keittiö aamiaiskaapilla. Integroidut Siemens-kodinkoneet: mikroaaltouuni, pyrolyysiuuni, induktioliesi, tasoon upotettu liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, astianpesukone, jääkaappi, Liebherr-pakastin jääpalakoneella. Kivitaso, tasoon upotettu Blanco-komposiittiallas ja hana ulos vedettävällä juoksuputkella. Lattia mikrosementtiä (elämyslattia plus).
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuoneessa Hansgrohe-sadesuihkut, Unidrain-linjalattiakaivot, pukeutumistilassa korkea kaappi ja käynti ulos. Yläkerran kylpyhuoneessa Hansgrohe-sadesuihku, suihkuseinä, allas, allaskaapisto sekä peili ja wc. Kylpyhuoneiden lattiat ja seinät Betontech 60x60 laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Erilliset wc:t keski- ja alakerrassa ja kummassakin Duravit-seinä wc, Hansgrohe-hana (keskikerroksessa bidee-suihkulla), allas ja peili.
Saunan kuvaus
Harvia Forte hetivalmis-kiuas, lauteet lämpölautalankkua, Cariitti-kuituvalaistus.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Puustelli-kaapistot, yläkerrasta johtava pyykkikuilu, Grohe-hana, allas, LG kuivausrumpu ja pesukone, oma ulko-ovi.
Olohuoneen kuvaus
Lattia mikrosementtiä, seinät maalattu, huonekorkeus n. 5,8m. Yläikkunoissa on sähköiset verhot, katto Konto-akustiikkalevyä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa on 1-sauvaista valkolakattua Ellett-parkettia, seinät maalattu / tapetoitu. Puustelli-kiintokalusteet. 1-kerroksessa on vaatehuone, jossa on varaus kylpyhuoneelle (lattian alla on kaivo ja mahdollisuus muuttaa tila kylpyhuoneeksi. 1-kerroksen makuuhuoneesta käynti ulos. 2-kerroksessa päämakuuhuoneen yhteydessä tilava vaatehuone.
Säilytystilojen kuvaus
Tekninen tila sekä ulkovarasto, lämmin varasto ja säilytystilaa portaan alla kellarissa.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-483-2-86
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
642 m²
Tie perille
Kyllä
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
autokatos

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Sundsberg, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Haapamäki Jaakko

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, partner

Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.