Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Kerrostalo | 2h, k, kph, parveke (yhtiöj. 2 h + k)

Neitsytsaarentie 9, Vuosaari, Helsinki

Hinta

129 000 €

Koko

54 m²

Vuosi

1965

Etsitkö asuntoa, jossa voisit toteuttaa toiveitasi, ja jonne pääset käärimään hihasi ja alat hommiin? Itse ei ehkä tarvitse tehdä ihan kaikkea, varsinkinkin jos remontointi ei ole tuttua, mutta jostainhan se on aloitettava, eikö niin? Tämä voisi siinä tapauksessa sopia kodiksi sinulle? Pariskunnalle? Ehkä jopa pienelle perheelle? Tämä Vuosaaressa omalla tontilla sijaitsevan ison yhtiön avara ja oman maun mukaan laitettava kaksio sijaitsee 3. kerroksessa Vuosaaren rauhallisella laidalla ja voisi olla juuri sellainen. Valoisuuden ansiosta, sekä tilava makuuhuone, jonka yhtydessä on käytännöllinen vaatehuone, että olohuone on helppo sisustaa, ja perinteiseen tilavaan keittiöön mahtuu hyvin erillinen ruokapöytä. Asunnosta löytyy tarvittaessa tilaa varmasti myös työsopelle ja kokonaisuuden kruunaa lasitettu parveke. Väljästi rakennettujen talojen vuoksi näkymä on mukavan puistomainen. Tämän putkiremontoidun yhtiön huoltohistoria on kattava, ja suunnitelmat ylläpitävät kiinteistön kuntoa erinomaisesti. Harvinaista kyllä, täällä asuessa ei autopaikoista ole pulaa, joten vieraatkin ovat tervetulleita! Ulkona liikkujalle luontopolut lähtevät kirjaimellisesti lähes oven vierestä, joten pääset juoksulenkille, tai vaikka reippailemaan koiran kanssa Mustavuoren metsään, upealle luonnonsuojelualueelle, tai vaikkapa Vartiokylänlahden ympäri. Golfkentälle ei ole matka eikä mikään, metrolle, sekä upealle Aurinkolahden uimarannalle ja merenrantaan pääsee pyöräillen tai yhdellä bussilla. Ja jos lähikauppaa, päivittäispalveluja tai päiväkotia kaivataan, niin ne löytyvät läheisestä Vuosaaren ostoskeskuksesta muutaman minuutin kävelymatkan päästä, eivätkä Lidl ja Kauppakeskus Columbuskaan ole kaukana. Varaa oma esittelyaikasi välittäjältä ja tule tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20783934
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, parveke (yhtiöj. 2 h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1965
Käyttöönottovuosi
1965
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

129 000,00 €

Velaton hinta

129 000,00 €

Neliöhinta

2 388,89 €/m²

Vastike

Hoitovastike

378,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

378,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Saunavuoro, joka viikko 20,00/kk , Pesutupamaksu 12,00/kk. Autotallipaikkavuokra iso 105,60/kk, autotallipaikka, pieni 79,20/kk, autopaikka, kylmä 8,25/kk, ap, lämmin 15,95/kk. Varastovuokra 6,60/kk, varastovuokra 2 9,90/kk, varastovuokra 3 1,00/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Ilmansuunta: lounaaseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Myyjä ei ole asunut asunnossa.
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on osin alkuperäiskunnossa ja tarvitsee remonttia.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
painovoimainen ilmanvaihto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Alkuperäiset kaapistot, tiskipöytä metallia, katossa vanhoja kosteusjälkiä lieden yläpuolella,
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu, osalaatoitus
Työtaso: laminaatti
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, wc
bideesuihku, pyykkiteline,
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: tapetti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Säästöluoto
Isännöitsijän yhteystiedot
Realia Isännöinti Oy,Valimotie 17-19, 00380 Hki. Kaisa Dabnell p. 010 228 4000.
Huolto
Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Mankeli, Jäähdytetty kellari, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiössä on rakennuksia 16 kpl ja porraskäytäviä on 67 kpl. Osa yhtiön kylmiöistä poissa käytöstä. Ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan aina taloyhtiön suostumus ja kunnossapitovastuu on aina osakkaalla. Joidenkin huoneistojen kylpyhuoneen vastaiset seinät ovat erittäin ohuita, joten remontoitaessa (poratessa) on varottava vaurioittamasta vesieristystä. HUONEISTOREMONTIT:Ilmoitettavista/ Suostumuksen varaisista muutostöistä voi ilmoittaa www.omarealia.fi kautta. Yhtiössä on muutostyöhjeluonnos. Yhtiö vastaa vain perustason (Oras Vega) kalusteista. Kaikki hissit ovat alkuperäisiä ja huonossa kunnossa. (Hissilliset talot: Neitsytsaarentie 3, 5 ja Isonvillasaarentie 12 ja Haapasaarentie 11). Näissä taloissa koneellinen poisto. HUONEISTON MYYNNIN yhteydessä tulee EDELLISEN OSAKKAAN HUOLEHTIA avaimille lisättyjen kulkuoikeuksien poistot isännöitsijätoimiston kautta. Lukitusuudistuksen myötä pesutupien avainpantit poistuneet. Vain osakkaan ilmoitukselle / valtakirjalla asukas saa kulkuoikeuden huoneiston avaimiin pesutupaan ja saunaan. Samalla osakas antaa valtuuden käyttömaksuista osakkaalle. Pesutupa, saunavuoro, autopaikka, autotalli ja vuokravarasto tulee AINA erikseen irtisanoa isännöitsijätoimistoon kulkuoikeuksien muutoksien vuoksi. Avaimet päivitetään ulko-oven lukijassa aina kulkuoikeuden saamiseksi ja poistamiseksi. Mikäli kulkuoikeus jää päivittämättä, taloyhtiö laskuttaa käyttövuorot takautuvasti osakkaalta.

Kuntotutkimukset: 2011 Rakennuksen kuntoarvio
2017 Hissien nykytilanne ja haasteet, sekä tulevaisuuden mahdollisuudet
2019 Parvekekaiteiden kuntotutkimus
2020 Sähköjen uusimisen hankesuunnitelma
2020 ja 2022 Haapasaarentie 1, 5, 11, Isonvillasaarentie 10, 6, 8 ja Neitsytsaarentie 3 5 7a 7b 9a 9b kattojen tarkastukset (Solvikin Kattohuolto Oy)
Kuntotutkimus tehty: 2020
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 43 Parkkipaikkoja: 469

Tehdyt remontit
2023: Leikkipaikkojen akuutit korjaukset tarkastuksen perusteella, Isonvillasaarentie 8 saunan uusiminen, Haapasaarentie 11 pohjaviemärin liitoskohdan korjaus (työnalla), yleisten tilojen (pesuhuoneet, saunat ym.) huippuimureiden korjaus ja kellojen muutokset, Neitsytsaarentie 3 B keskimmäisten asuntojen (kph/keittiö) käyttövesijohtojen uusinta (työnalla).
2022: Parvekeikkunoiden ja ovien uusimista. Ikkunoiden Ivst 6 ja Hst 5 uusimistyö jatkuu. Kattojen uusimista tarpeen mukaan, esimerkiksi Haapasaarentie 11.
2021: Isonvillasaarentie 6 kellarikäytävien ja pyörävarastojen maalaus ja valaistuksen tehostaminen, saunan uusiminen, lukituksen uusinta iLOQ S5-järjestelmään ja lukijoiden asennus, Haapasaarentie 9, katon maalaus, Neitsytsaarentie 7b, parvekkeiden pielikorjaukset sekä kaiteiden pellitys ja julkisivupuolen maalaus, Neitsytsaarentie 7a, parvekkeiden pielikorjaukset sekä kaiteiden pellitys ja julkisivupuolen maalaus, Isonvillasaarentie 2, ikkunoiden uusinta, lukuun ottamatta parvekeikkunoita- ja ovia (työnalla)
2020: Isonvillasaarentie 10, länsisivun huoneisto- ja kellari-ikkunoiden uusiminen, Haapasaarentie 7 vesikaton uusiminen, Isonvillasaarentie 12 katon maalaus, Neitsytsaarentie 1 vesikaton uusiminen, Neitsytsaarentie 9b parvekkeiden pielikorjaukset ja pellitys, Neitsytsaarentie 9a parvekkeiden pielikorjaukset ja pellitys, Haapasaarentie 9 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja - ovia. Haapasaarentie 1 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja -ovia. Parkkipaikkojen viivojen ja hidasteiden massaukset, Neitsytsaarentie 1, 3 ja 5, jätevesiviemäreiden puhdistus- ja kuvaustyö.
2019: Sähkö- ja telejärjestelmien uusimisen hankesuunnitelma
2018: Neitsytsaarentie 7a, Neitsytsaarentie 7b, Neitsytsaarentie 9b, Isonvillasaarentie 12 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja - ovia, Isonvillasaarentie 2 vesikaton uusiminen. Isonvillasaarentie 12 vesikaton yläosan uusiminen.
2017: Haapasaarentie 11 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja -ovia, Haapasaarentie 9 katon uusiminen
2016: Neitsytsaarentie 9a ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja -ovia
2015: Isonvillasaarentie 12 katon kunnostus
2014: Neitsytsaarentie 1 ja 9b kattojen pinnoitus
2012-2013: Neitsytsaarentie 1 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoista ja -ovia
2011: Lisälämmöneristys talojen yläpohjiin, Haapasaarentie 11 etupihan asfaltointi uusittu, Haapasaarentie 7, Isonvillasaarentie 8 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja -ovia.
2010: Neitsytsaarentie 7a ja 7b eteläpuolen julkisivulinjan ikkunoiden uusiminen
2009: Sadevesikaivojen lisäys Haapasaarentie 1 ja 5 talojen väliin, putkiremontin yhteydessä uusimattomien tonttivesijohtojen uusiminen Haapasaarentie 1 ja Isonvillasaarentie 2 sekä Neitsytsaarentie 5, 7a, 7b, Haapasaarentie 5 ja Neitsytsaarentie 5 itäpuolen ikkunoiden uusiminen, Neitsytsaarentie 7a ja 7b eteläpuolen julkisivulinjan ikkunoiden uusiminen
Tulevat remontit
Lisätietoja kunnossapitotarveselvityksessä 2023-2028. Sieltä poimittu suurimmat korjaushankkeet: 2023 Nst 3 ja 5, Hst 11 kattojen uusinta +1 meur*, Ivst 2, Hst 7 kattojen maalaus 40 000e Ja muita pienempiä projekteja vaiheittain kts kohta 3.
2024 Nst 7a ja 7b kuntotarkastus, Nst 1 katon maalaus, parvekeikkunoiden ja -ovien uusimista (riippuen yk. päätös). Muutokset sähköliittymään ja sähköautojen latausvalmius (riippuen yk. päätös)
Ja muita pienempiä projekteja vaiheittain kts kohta 3.
2025 Ivst 6 ja 8 sekä Nst 9a kattojen uusinta, parvekeikkunoiden ja -ovien uusimista (riippuen yk. päätös). Muutokset sähköliittymään ja sähköautojen latausvalmius (riippuen yk. päätös)
Ja muita pienempiä projekteja vaiheittain kts kohta 3.
2026 Parvekeikkunoiden ja -ovien uusimista (riippuen yk. päätös) ja muita pienempiä projekteja vaiheittain kts kpts kohta 3.
2027 Hst 5 katon uusiminen ja muita pienempiä projekteja vaiheittain kts kohta 3.
2028 Haapasaarentie 1 katon uusiminen ja Nst 9b katon kuntotutkimus.
Energialuokka
D (2018), Et Nst 9 voimassa 6.4.2023-6.4.2033
Tontin koko
87 975 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, 09 310 1691, hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Lähin koulu Heteniityn ala-aste, Vuoniityn peruskoulu, Nordsjön alakoulu,
Vuosaaren lukio.
Palvelut: Lähikauppa S-Market Vuosaari, muutamia pikkuliikkeitä, pizzeria ja RKioski
vanhalla Vuosaaren ostarilla n. 350m, Lidl n.1,6km,Kauppakeskus Columbuksen runsaat palvelut mm. S-Market, Citymarket, kahviloita, erikoisliikkeitä, terveysasema autolla n. 5 min. (2,8 km). Heteniityn urheilukenttä, Vuotalo, Vuosaaren urheiluhallit, Mustavuoren luonnonsuojelualue, Golfkenttä Vuosaari Links 3,8 km, Lohikäärmepuiston pitkospuut ja leikkipuisto.
Päiväkodit: Lähin päiväkoti Meritähti, alueella useita päväkoteja.
Liikenneyhteydet
Bussit Kallvikintietä ja Niinisaarentieltä, Metro Columbuksen kulmilta.
Lisätietoa auton säilytyksestä
autotallit yhtiön omistuksessa

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Vuosaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uskali Kirsi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.