Koti Saaristossa Oy LKV
Koti Saaristossa Oy LKV

Omakotitontti

Viherlahdentie 17 ja 19, Siusluoto, Kustavi

Hinta

19 500 €

Koko

6 947

Nyt erinomainen tilaisuus muuttaa Saariston kuningaskuntaan Kustaviin! Myydään kaksi määräalaa, joiden koot 6947 m² ( A-määräala) hp 19 500 € ja 9753m² ( B-määräala) hp 25 000 €. Molemmissa on poikkeamislupa omakotitalon rakentamiseen. Rakennusoikeutta molemmissa 200 k-m². Kummassakin on rakennusala merkitty kovapohjaiseen metsäsaarekkeeseen ja molemmissa on myös peltoa. Metsäsaarekkeissa on pihapuita valmiina esim. katajia. mäntyjä, kuusia ja lehtipuita. Sähkökaapeli menee määräalojen poikki kantatilalle ja kunnan vesi- ja viemärijohdot ovat Viherlahdentien reunassa. Kunnallistekniikan liittymämaksut ovat edulliset. Valokuitu myös lähellä. Tässä Kustavin etuja: Kustavi on Suomen ainutlaatuista saaristoa, suoranainen kruununjalokivi! Kustavin kunta tarjoaa maksuttoman varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen. Tärkeimpinä arvoina Kustavin varhaiskasvatuksessa on lämminhenkisyys, avoimuus, oikeudenmukaisuus ja saaristolaisuus. Tavoitteena on luoda jokaiselle lapselle lämminhenkinen ja turvallinen kasvuympäristö, jossa lapsella on mahdollisuus osallistua, ilmaista itseään ja saada kehityksensä mukaista hoitoa, kasvatusta ja opetusta. Kunnan tuloveroprosentti 5,30%. Tarjontaa enemmän kuin väkiluku antaa ymmärtää: kauppa ja muita putiikkeja sekä palveluita, ravintoloita, Alko, kirjasto sekä runsaasti erilaisia vapaa-ajanpalveluita eli oivat edellytykset rakentaa sujuva arki saaristoon ympärivuotisesti.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20813979
Sijainti
  • Kustavi Siusluoto
  • Viherlahdentie 17 ja 19, 23360 KUSTAVI
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

19 500,00 €

Velaton hinta

19 500,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostajan maksettavaksi tulee: varainsiirtovero 3% kauppahinnasta, lainhuudatusmaksu ja lohkomiskustannukset. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion tai sähköisen kiinteistökaupan asiointimaksun. Kiinteistövero määräytyy myöhemmin. Lisäksi jätemaksu, joka tällä hetkellä: Vakituisesti asutut kiinteistöt 215,00 €/vuosi.

Kohteen lisätiedot
Kustavin kunnalla on oikeus lunastaa nämä määräalat etuostolain (608/1977) 1 §:n perusteella (etuosto-oikeus).
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
304-426-1-24
Tontin pinta-ala
6 947 m²
Lisätietoja tontista
Myydään kaksi määräalaa. A määräalan koko on 6947 m² ja B-määräalan koko on 9753m². A -määräalan hp 19 500 € ja B-määräalan hp 25 000 €. Kummallakin määräalalla rakennusala on merkitty kovapohjaiseen metsäsaarekkeeseen. Metsäsaarekkeissa on pihapuita valmiina esim. katajia, mäntyjä, kuusia ja lehtipuita. Kummallakin on myös peltoa. Määräalaa lohkottaessa on karttaliitteen mukainen alue ensisijainen tieto ja pinta-ala sekä maastossa käydyt rajat toissijaiset tiedot. Määräala on merkitty viivotuksella liitteenä olevaan karttaan. Ilmoitettu määräalan pinta-ala on arvio. Määräalan lopullinen pinta-ala ja rajat määräytyvät vasta lohkomistoimituksessa ja siinä muodostettavan määräalan rajat ja pinta-ala voivat poiketa nyt sovitusta, eikä kaupan osapuolet sen seurauksena ole velvollisia kauppahinnan lisäsuorituksiin tai palautuksiin. Sähkökaapeli menee määräalojen poikki kantatilalle ja kunnan vesi- ja viemärijohdot ovat Viherlahdentien reunassa. Lisätietoja: https://kustavi.fi/wp-content/uploads/2024/01/Vesihuoltolaitoksen-taksa-1.1.2024-2.pdf. VSP:n valokuituun liittyminen on mahdollista. Valokuitu on Viherlahdentien risteyksessä. Vanha maataloustie on kantatilan alueella määräalojen eteläpuolella. Kantatilan omistaja käyttää myös em. tietä. Ely-Keskus on myöntänyt liittymäluvan myyjälle. Liittymän käyttötarkoitus on asuinkiinteistölle kulkuun ja liittymää voidaan käyttää myös maa- ja metsätalousajoon. Liittymä on tehtävä valmiiksi 24.01.2026 mennessä. Tieliittymän ja tien rakentamisesta sekä niiden kunnossapidosta vastaavat määräalojen omistajat. LIsäksi määräalojen omistajat tekevät kustannuksellaan uuden tien määräalalleen. Määräalat eivät saa osuuksia yhteisiin alueisiin eikä erityisiin etuuksiin. B- määräalan reunassa on vesi- ja viemärijohdot eli ne tulevat rasittamaan B-määräalaa. Samoin rasitteeksi saattaa tulla em. johtojen veto A-määräalalle.
Rakennusoikeuden pinta-ala
200 m²
Tontin nimi
Siusluoto III
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Molemmissa poikkeamislupa omakotitalon rakentamiseen valmiina. Lupa voimassa 04.11.2025 asti. Rakennusoikeutta molemmissa 200 k-m². Poikkeamispäätöstä vastaava rakennuslupa on haettava poikkeamispäätöksen voimassaoloaikana.
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kustavi

Asuinalueena Kustavi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hannula Taija

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, yrittäjä

Koti Saaristossa Oy LKV

Koti Saaristossa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.