Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Kerrostalo | 3h, avok, kph, khh, wc, et, vh

Kalevankatu 33, Kamppi, Helsinki

Hinta

885 000 €

Koko

101 m²

Vuosi

1907

Tervetuloa tutustumaan tähän henkeäsalpaavan kauniiseen kotiin, jossa yhdistyvät korkeatasoinen asuminen ja loistava sijainti pitkän historian omaavassa talossa! Tässä pieteetillä, ajan henkeä kunnioittaen remontoidussa kodissa vallitsee elegantti yhtenäinen tunnelma. Asunto on remontoitu poikkeuksellisen tasokkaasti. Tämä upeasti väreillä leikittelevä koti on kuvattu myös Glorian Koti-lehteen, jonka numero ilmestyy ensi vuoden puolella. Läpitalon pohjaratkaisussa makuuhuoneet ovat vehreän sisäpihan suojassa ja valtava oleskelutila isoine ikkunoineen avautuu Kalevankadun vastapäisen talokaunottaren suuntaan. Olohuoneen iso ikkunapinta-ala ja hulppea 3,35 metrin huonekorkeus luovat ilmavuuden tuntua ja mahdollistavat myös tarvittaessa yhden makuuhuoneen lisää. Avokeittiö jatkaa täydellisesti tilan avaraa ilmettä ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia sosiaalisesta yhdessäolosta koko kodin sydämessä. Mittatilaustyönä teetetyn avokeittiön aamiaiskaappi, saareke ja tasokkaat kodinkoneet vakuuttavat vaativankin kotikokin. Asunnon lattioita kiertää yhtenäinen massiivikalanruotoparketti tammesta ja koko huoneistossa on ainoastaan yksi pieni kynnys. Aistillisen tunnelmallisessa päämakuuhuoneessa koet hotellimaisen fiiliksen, joka on kuin suoraan luksuselämästä. Päämakuuhuoneen walk-in closetin läpi pääsee tilavaan kylpyhuoneeseen, jossa valtavat calacatta-laatat luovat ylellisen spa-tunnelman. Kauniissa kodissa myös käytännöllisyys on huomioitu suunnittelussa; hyvä valaistus, säilytystilat ja erillinen kodinhoitohuone viimeistelevät asumismukavuuden. Tämä asumisen aarre löytyy jugendtyylisestä kerrostalosta, joka on otettu käyttöön vuonna 1907. G.W. Nybergin piirtämä, osittain suojeltu jugend-talo on aikoinaan valittu yhdeksi Etelä-Helsingin kauneimmaksi ja arvostetuimmaksi taloksi. Viihtyisää, hyvin pidettyä taloyhtiötä on korjattu tunnollisesti vuosien saatossa, mm. putkisaneeraus 1997, julkisivusaneeraus 2003 ja tänä vuonna linnamainen katto on kokenut remontin. Kalevankadulla nautit sujuvasta arjesta keskustan palveluiden, puistojen ja nurkan takana sijaitsevan merenrannan äärellä. Alue kuuluu Ressun peruskoulun alueeseen, ja kävelyetäisyydellä sijaitsee lisäksi mm. Deutsche Schule ja Eurooppa-koulu. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Tätä kotia esitellään vain yksityisnäytöin, joten varaa omasi pian. Kohteen myynti ja lisätiedot: Eeva Puntala, Bo LKV 0504966170 eeva@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20820727
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph, khh, wc, et, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
101 m²
Kokonaispinta-ala
101 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1907
Käyttöönottovuosi
1907
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

885 000,00 €

Velaton hinta

885 000,00 €

Neliöhinta

8 762,38 €/m²

Vastike

Hoitovastike

696,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

696,90 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hallituksella valtuudet periä kaksi ylimääräistä vastiketta, tai jättää vastikkeita perimättä. Valtuutus on voimassa 2024 varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Kustannustiedot perustuvat viimeisimpään vahvistettuun tilinpäätökseen. Kevään yhtiökokousta ei ole vielä pidetty, joten vastikemäärät saattavat muuttua yhtiökokouksessa. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Tv-taso, työhuoneen kaapisto, olohuoneen valaisimet (ei kristallikruunua). Kuivausrumpu ja pyykinpesukone neuvoteltavissa. Erillisen wc:n peili, joka on mittojen mukaan teetetty.
Kohteen lisätiedot
Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä 14 päivää
Lunastusoikeus osakkailla 14 päivää
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Mittatilaustyönä teetetyssä keittiössä on tammiviilurunkoiset kaapistot ja integroidut kodinkoneet. VARUSTUS: Kaapistot, aamiaiskaappi, integroitu mikroaaltouuni (Siemens), saareke, astianpesukone (Bosch), jääkaappipakastin (Bosch), höyryuuni pyrolyysitoiminnolla ja wifillä (Bosch), induktioliesi upotetulla liesituulettimella (Siemens), hana (Vola), allas. SEINÄT: Maali. TYÖTASO: Kvartsi. LATTIA: Oksaton mattalakattu massiivi tammikalanruotoparketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa on näyttävät calacatta-laatat ja Axorin vesikalusteet. VARUSTUS: Suihku, sadesuihku, suihkuseinä, lämmitetty peili, meikkipeili, hana, allas, allaskaappi, seinä-wc, lattialämmitys, pyyhepatteri, Delta Light led-spotit. SEINÄT: Calacatta suurlaatta. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Eteisen yhteydessä on erillinen wc Axorin vesikalusteilla. VARUSTUS: Wc-istuin, hana, allas, peili. SEINÄT: Maali. LATTIA: Oksaton mattalakattu massiivi tammikalanruotoparketti.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: VARUSTUS: Pesukoneliitäntä, hana, allas, suihku, kaapisto, pyyhepatteri, Delta Light led-spotit. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone ja avokeittiö ovat yhtenäistä avointa tilaa, josta halutessaan saa vielä yhden makuuhuoneen lisää. VARUSTUS: Takkavaraus. SEINÄT: Maali. LATTIA: Oksaton mattalakattu massiivi tammikalanruotoparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Molemmat makuuhuoneet ovat sisäpihan puolelle. VARUSTUS: Toisen makuuhuoneen yhteydessä walk-in closet ja käynti kylpyhuoneeseen. SEINÄT: Maali. LATTIA: Oksaton mattalakattu massiivi tammikalanruotoparketti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Loutsi Oy, Henri Harjama Elielinaukio 5 B, 00100 Helsinki p. 010 207 5314, www.isannointiluotsi.fi
Huolto
Kiinteistöpalvelu Hytönen Oy Laivurinrinne 1, 00120 Helsinki p. 09 8569 5959, hytonen@hytonen.fi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöllä ja osakkailla on lunastusoikeus. Yj 16 §: Jos osake siirtyy yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle, on siirronsaajan viipymättä ilmoitettava siitä hallitukselle ja on ensisijaisesti osakkeenomistajilla ja toissijaisesti yhtiöllä oikeus lunastaa osake. Osakkeenomistajan tulee esittää lunastusvaatimus 2 viikon kuluessa siitä, kun osakkeen siirtymisestä on hallitukselle ilmoitettu. Yhtiön on tehtävä lunastuspäätöksensä yhden viikon kuluessa siitä, kun osakkeenomistajan määräaika on kulunut umpeen. Lunastushinta on suoritettava hallitukselle kahden viikon kuluessa lunastusvaatimuksen tekemiselle varatun ajan päättymisestä lukien.
Muuta: Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä, ulkoiluvälinevarasto, kaapeli-TV.
Tehdyt remontit
2022-2023: Vesikaton suunnittelu ja kilpailutus.
2021: Katon kuntotarkastus.
2020-2021: Iv-puutteiden korjaukset.
2017: Lämmönvaihtimien uusiminen. Tuuletusparvekkeiden ovien ja ikkunoiden huoltomaalaus.
2016: Ikkunoiden korjausurakka.
2014-2015: Ikkunoiden uusiminen ja kunnostus.
2011: Katon pinnoitus ja rännien saattolämmitys kaapelit.
2010: Lukoston sarjoitus. A-portaan huoltomaalaus.
2009: Jätekatoksen uusinta.
2006: Jätekatoksen uusiminen.
2003: Julkisivusaneeraus. Ikkunapuitteiden maalaus.
1999: Pihan perusparannus.
1998: Ullakkorakentaminen (5asuinhuoneistoa).
1997: Putki- ja sähkösaneeraus sis. lämmönvaihdin. KL-laitteet. Ovipuhelinjärjetelmä.
1984: Porraskäytävän maalaus. Iv-hormien nuohous ja kunnostus osittain.
1981: Katon tervaus.
1983: HTV.
Tulevat remontit
2023-2024: Poistoilmahormien puhdistus (vesikaton uusinnan jälkeen)
2024: Lämmönjakolaitteen suojaus (häkillä).
2025: Sähköautojen latauspaikat.
2026: Lukituksen uusinta.
2026: Vesikaton maalaus.
2027: Porraskäytävän maalaus.
2027: Porraskäytävän ruusukkeiden entisöinti ja portin kunnostus.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
775 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-Oy Kalevankatu 33

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat 5 kpl yhtiön sisäpihalla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kamppi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Puntala Eeva

Asuntomyyjä

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Bo LKV Helsinki, Kruununhaka

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.