Omakotitontti

Kytäjärventie 7, Kytäjä, Hyvinkää

Hinta

64 800 €

Koko

1 586

ISOKYLÄN viimeinen rakentamaton rinnetontti kuvankauniista Kytäjärven maisemista. Isokylä on arvokas ja huoliteltu asuinalue Kytäjän kartanonmailla, jossa aateliset ja arvovieraat ovat viettäneet aikaa vuosisatojen ajan. Kytäjän seutu tarjoaa hienot mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon kalastukseen, melontaan ja uimiseen, lisäksi elävöittää huippuluokan urheilumahdollisuudet padelkentistä maailmanluokan golfviheriöihin. Tärkein Kytäjän aarre on kylää ympäröivä ainutlaatuinen, koskematon luonto kallioineen, soineen ja suojeltuine metsineen. Kytäjä-Usmin retkeilyalueella on 40 kilometriä merkittyjä reittejä, kuten 18 km pitkä Seitsemän veljeksen reitti Aleksis Kiven lapsuudenmaisemissa. Yövy laavulla, kiipeä 25-metriselle Jaanankalliolle tai ui puhtaassa luonnonvedessä. PALVELUT Myös Hyvinkään monipuoliset palvelut sisäaktiviteettipuistoista maauimaloihin ja kauppakeskuksiin löytyvät vain vartin matkan päästä Kytäjältä ja Kehä 3:lle ajaa. Alueen koulu (Kytäjän koulu) sijaitsee Kytäjärven rannalla Rytkön niemessä, jossa on pidetty koulua vuodesta 1874 lähtien. Alue on suosittu luonnonrauhaa arvostavien perheellisten keskuudessa, jotka käyvät myös Helsingissä töissä. ETÄISYYDET - 10 minuutin ajomatka Tampereen valtatielle (E12) - 30 min ajomatka kehä 3:lle. TIEDUSTELUT (also in English) Alex Van Laillistettu Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV. puh: 045 321 6000 #Etätyöskentelijän paratiisi, #luonnonläheisyys, #järvimaisemat

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20855504
Sijainti
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

64 800,00 €

Velaton hinta

64 800,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
106 - 45 - 4404 - 4
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 586 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
300 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Erillispientalojen korttelialue. tontille saa rakentaa yhden asunnon. asuinrakennuksen lisäksi tontille saa rakentaa sauna-, autotalli- ja talousrakennuksia. tontin kokonaiskerrosala on enintään 300 k-m2, josta asuinrakennuksen osuus saa olla enintään 250 k-m2. saunarakennuksen osuus saa olla 40 k-m2. autotalli- ja talousrakennuksille on varattava vähintään vähintään 50 k-m2 kokonaiskerrosalasta.
Kaavoitustiedot
https://www.hyvinkaa.fi/asuinymparisto-ja-rakentaminen/kaavoitus1/yleiskaavoitus/voimassa-olevia-yleiskaavoja/


Kaavoitustilanne
Asemakaava
Ranta
  • Yhteisranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kytäjärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hyvinkää

Asuinalueena Kytäjä, Hyvinkää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Van Alex

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Brothers LKV

Kehävuorenkuja 3 B 7,
01690 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.