Jyväskylän VendoLKV Oy

Kerrostalo | 3h + kt + khh + kph + s + wc + viherhuone

Yliopistonkatu 34, Keskusta, Jyväskylä

Hinta

269 000 €

Koko

87,5 m²

Vuosi

2007

Tilava 4. kerroksen huoneisto keskellä Jyväskylää! Valoisa asunto kattaa yhteensä 87,50 neliömetriä ja tilaratkaisut ovat toteutettu järkevästi. Helposti muokattavissa oleva pohjaratkaisu sopiikin moneen eri elämäntilanteeseen. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä avaraa tilaa ja koti on helppo sisustaa mieluisakseen. Keittiössä on mukavasti kaappi- sekä laskutilaa ja olohuoneen puolella saa mahtumaan isommankin ruokailuryhmän. Todella tilavan olohuoneen jatkeena on monikäyttöinen viherhuone. Viherhuone on varustettu lattialämmityksellä ja tilasta aukeaa esteetön kaupunkinäkymä Kauppalaispihalle. Päämakuuhuoneessa on mukava latautua seuraavaan päivään, pienempi makuuhuone sopii mainiosti perheen pienimmälle tai etätyöhuoneeksi. Kylpy- ja saunatilat vastaavat nykyajan tarpeita, pyykkihuolto onnistuu vaivatta kodinhoitohuoneen puolella. Asuinmukavuutta on lisäämässä viilentävä ilmalämpöpumppu sekä erillinen wc-tila. Lämmin autohallipaikka myydään erillisillä osakesarjoilla 22.000 euron velattomaan hintaan. Asunto Oy Jyväskylän Toripiha 60 asuinhuoneistoa käsittävä taloyhtiö, joka seisoo tukevasti omalla tontillaan. Sijainti ydinkeskustassa on poikkeuksellisen hyvä. Kaikki keskustan palvelut, useat oppilaitokset sekä Harjun viihtyisät ulkoilumaastot löytyvät aivan vierestä. Ota yhteyttä, niin käydään tutustumassa tähän kotiin. Samu Nieminen 050 576 6429 samu.nieminen@vendo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20884061
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + khh + kph + s + wc + viherhuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87,5 m²
Kokonaispinta-ala
87,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2007
Käyttöönottovuosi
2007
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

268 371,65 €

Velkaosuus

628,35 €

Velaton hinta

269 000,00 €

Neliöhinta

3 074,29 €/m²

Vastike

Hoitovastike

376,25 € / kk

Pääomavastike

19,94 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

396,19 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Huoneistokohtaiset vesimittarit luetaan vuodenvaihteessa tai erikseen tilattaessa, jonka jälkeen tehdään tasauslaskutus huomioiden maksetut vesimaksuennakot. Vesimaksuennakko 25,00 €/hlö/kk. Kylmävesi 5,60 €/m3, lämminvesi 11,30 €/m3. Autohallipaikan hoitovastike 28,63 €/kk, autohallipaikan rahoitusvastike 26,40 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu, olohuoneen LED-nauha, verhokiskot, verhokiskot, sälekaihtimet, kiinteät valaisimet, kiinteät kaapistot.
Tehdyt remontit
7/2013: Ilmalämpöpumpun asennus jäähdytystä varten.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, osalaatoitus
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varustus: wc-istuin, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, peili, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet, bidee-suihku.
WC-tilojen kuvaus
Varustus: lattialämmitys, lattiakaivo, bidee-suihku, kylpyhuonekaapisto, peili.
Seinämateriaalit: maali
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pöytätaso ja kaapistot uusittu vuonna 2023.
Seinämateriaali: kaakeli, maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Isännöinti / Marko Tölli marko.tolli@retta.fi p. 010 228 7600
Huolto
TL-Maint Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön tilat: kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, sauna, huoneistokohtaiset varastot.
Yhtiöjärjestyksessä asunto-osakeyhtiölaista poikkeava 15§ koskien kunnossapitovastuita (koskee osakkaiden jälkikäteen rakentamien parvekelasien, saunojen, takkojen, LVISA-laitteiden ja muiden vastaavien kunnossapitovastuuta).
Ylimääräinen yhtiökokous 15.12.2022 on päättänyt sähköautojen latausinfran teettämisestä Kiites Oy:llä yhtiön kahteen parkkihallikerrokseen, joissa on kaikki yhtiön autohalliosakepaikat. Hanke on päätetty rahoittaa autohalliosakepaikkojen (osakenumerot 6516-7648) kesken, koska hanke nostaa lähtökohtaisesti vain niiden arvoa. Urakka on valmistunut 27.3.2023. Hankkeen rahoituksesta (enintään 120 000 € eli 118,5185 €/m2) on päätetty myös samassa yhtiökokouksessa ja osakkaille annettu oikeus maksaa aikanaan kustannusten selvittyä (ARA:n avustuspäätöstä odotetaan) osakehuoneistokohtaiset lainaosuudet pois ennen, kuin pääomavastikkeen perintä alkaa niiltä osakehuoneistoilta, joiden osuutta ei hallituksen päättämään määräaikaan mennessä ole maksettu pois. (Tilannetiedot 5.8.2023/MT)
Keskitetty jäähdytys on vain AB-talon asuinhuoneistojen ilmanvaihdossa.
Yhtiökokous 13.4.2023 on antanut hallitukselle valtuuden periä tarvittaessa yhden-kahden (1-2) kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai pääomavastike yllättävien kulujen varalta.
Kuntotutkimukset: Kiinteistön peruskuntoarvio 2015
Kuntotutkimus tehty: 2015
Tehdyt remontit
2023: Lukitusjärjestelmän uusiminen nykyaikaiseksi Abloy Pulse -lukitusjärjestelmäksi.
2023: Autohallikerrosten K 2 ja K 3 kaikkien osakepaikkojen sähköautolatausvalmiusinfran
asennus (osakkaan muutostyöksi jäänyt latauslaitteen asennuttaminen).
2021: A-taloon peltikatteen ruosteenpoisto ja huoltomaalaus.
2020: Sisäpihan sadevesiviemäriverkostoon kaksi huoltoluukkua, putkien lisäkannakointia sekä verkoston puhdistus vuosikymmenten "aineksesta".
2019: Sprinklerijärjestelmän keskuksen uusiminen kokonaisuudessaan.
2016: Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö.
2013: Takuukorjaustyönä sisäpihan C- ja D-rappujen luiskalaatoituksen uusiminen lämmitysjärjestelmineen.
2011: AB-talon kellertävän värisen koko julkisivupinnan takuukorjaustyö.
2005-2007: Alunperin vuonna 1938 valmistunut A-osa ja 1973 valmistunut B-osa on peruskorjattu ja uudistettu, urakka vastaanotettu 14.12.2005. C- ja D-osa on uudisrakennus ja se urakka on vastaanotettu 31.1.2007. Samalla on peruskorjattu, uudistettu ja laajennettu kellari -ja autohalliosat K1, K2 ja K3.
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2024-2028:
2028: Sähkökeskusten huoltokunnostus ja elohopeavalaisimien ja yleisten tilojen uusiminen nykyaikaisiksi LED-valaisimiksi jakson loppupuolella (suositeltu).
2026: AB-talon tarvittavien julkisivuosien huoltomaalaus jakson loppupuolella (suositeltu). CD-talon tarvittavien julkisivuosien huoltomaalaus AB-talon kanssa samassa yhteydessä, jos päädytään tekemään AB-talo aikaisintaan 2024 (suositeltu). Julkisivujen elastisten saumausten uusiminen jakson loppupuolella (suositeltu). B-taloon peltikatteen paikka-/huoltomaalaus lähivuosina sekä samalla mahdollisesti myös jo CD-talonkin katolle jotain toimia tarvittaessa (suositeltu).
2025: Kiinteistön koko lämmitysverkoston mittaus, tasapainotus ja säätö sekä muut tarvittavat ja järkevät toimet siinä yhteydessä (suositeltu). Huoneistokohtaisten palovaroittimien uusiminen nykyaikaisiksi huomioiden uudet määräykset (asuntokohtaiset palovaroittimet siirtyvät taloyhtiön kunnossapitovastuulle riippumatta siitä, onko paristo- vai sähköverkkokäyttöiset, lain siirtymäaika vuoden 2025 loppuun asti) sekä samalla taloyhtiön koko paloilmoitinjärjestelmän tarkastus ja tarvittaessa huolto/peruskorjaus/uusiminen tarkastuksessa havaitun tarpeen mukaan (suositeltu). Ilmanvaihtokanavien nuohous sekä ilmanvaihtojärjestelmän tasapainotus ja säätö (suositeltu).
2024: D-rapun sisäänkäyntikatoksen laajentaminen niin pitkälle luiskan suuntaan, että mahdollinen katolta putoava lumi ja jää tippuu jatketun katoksen päälle (suositeltu). Autohallikerrosten/muiden vanhojen viemärijärjestelmäosien puhdistus ja kuvaus (suositeltu.
Energialuokka
D (2013)
Tontin koko
2 802 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Jyväskylän kaupunki/kaavoitus
014 266 0000
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Jyväskylän Toripiha

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaikki autopaikat ovat osakepaikkoja. Huoneiston yhteydessä ostettavissa autohallipaikkaosake (AP 8) 22 000,00 euron velattomaan hintaan. Autohallipaikan myyntihinta 21 154,96 euroa, velkaosuus 845,04 euroa (per 31.03.2024). Autohallipaikan hoitovastike 28,63 €/kk, rahoitusvastike 26,40 €/kk.
Autopaikat sijaitsevat kolmessa eri tasossa autohalleissa. K 1 ja K 2 tasoille ajetaan Toriparkin kautta, K 3 tasolle ajetaan Väinönkadulta. Autopaikoista 16 on häkkiseinätalleja. Autohallissa ei saa säilyttää mitään tavaraa, ei edes autonrenkaita. Autohallikerroksessa K 2 sijaitsee myös 3 mp-paikkaa. Kaikki tarkemmat osaketiedot ja osakeryhmien käyttötarkoitukset löytyvät yhtiöjärjestyksen 5 §:stä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Keskusta, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nieminen Samu

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Jyväskylän VendoLKV Oy

Jyväskylän VendoLKV Oy
Jyväskylän VendoLKV Oy

Kauppakatu 24, 2. krs,
40100 Jyväskylä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.