Anne LKV Oy - Anne Jokinen
Anne LKV Oy - Anne Jokinen

Omakotitalo | 5h, k, khh, wc, ph / wc, s, tk, lämmin varastoh., katettu terassi, vaja, ak

Lentäjäntie 7, Haavisto, Ylöjärvi

Hinta

298 000 €

Koko

123 / 166 m²

Vuosi

1989

Valoa, tilaa ja kodikkuutta - niitä löytyy tästä huolella hoidetusta omakotitalosta. Talon keskiössä on avara keittiö-ruokailutila-olohuone. Ison yhtenäisen tilan läpi kulkee kauniisti päivänvalo. Keittiössä on runsaasti työtaso- ja kaappitilaa. Kotikokin unelma, leivinuuni - tuoksuvan leivän ja herkullisten leivonnaisten paistamiseen, sekä esimerkiksi höyryävien uunipatojen valmistukseen. Leivinuuni toimii myös tehokkaana lämmittäjänä, sillä se varaa hyvin lämpöä ja luovuttaa sitä ympäristöönsä jopa päivien ajan. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille. Omakotitalossa on 4 tilavaa makuuhuonetta. Säilytystiloina toimivat kaapit, liukuovikaapistot, vaatehuoneet, iso lämmin varastohuone sekä ullakkotila. Terassilla on lisäksi vaja. Nykyaikaiset kauniit tilat - kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna ovat remontoitu kokonaisuudessaan 2014. Oma 960 m2 tasainen puutarhatontti sijaitsee rauhallisen lyhyen tien päässä. Pihapiiristä iso osa on aidattu, joten perheen lemmikille on turvallinen piha-alue valmiina. Autolle on suojaisa autokatos ja katoksesta käynti varastohuoneeseen. Pihan etuosa on asfaltoitu. Nurmipihalla kasvaa omenapuita, kriikunapuu, herukkapensaita ja runsaasti kukkivia perennoja. Täällä on tilaa pihaleikeille - trampoliini ja jalkapallomaali pihassa jo lapsia odottavatkin. Omakotitalo on valmistunut 1989 ja terassilaajennus on tehty 1997. Omakotitalossa on uusittu ikkunat ja ovet 2003, sisäpinnat kauttaaltaan 2011, khh+ph+s kokonaisuudessaan 2014, lämminvesivaraaja ja ilmanvaihtokone 2015, yläpohjan lisälämmöneristys 2015 ja kattoremontti 2019. Omakotitalossa on sähkö- ja puulämmitys sekä ilmalämpöpumppu, jolloin pääset hyödyntämään eri lämmitysmuotojen hyvät puolet. Tämä vähentää lämmityskuluja sekä riippuvuutta yhdestä energiamuodosta. Tässä omakotitalossa on varsin edulliset asumiskustannukset - tule paikan päälle ja totea itse! Sovitaan sinulle parhaiten sopiva aika asuntoesittelylle - soita Annelle 050 372 3133 tai lähetä viesti anne@annelkv.fi. ______________________________________________________ Lisätiedot ja esittelyt: Anne LKV, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja, yrittäjä 050 372 3133 anne@annelkv.fi Ota seurantaa Anne LKV:tä Instagram ja Facebook -> @AnneLKV Tiesitkö - asiantunteva ja aktiivinen välittäjä sekä laadukas ja erottuva yksilöllinen markkinointi ovat ratkaisevat tekijät onnistuneelle asuntokaupalle. Säästä aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein – Suomen hyvämaineisinta kärkeä alallaan, Anne LKV.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20892093
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, khh, wc, ph / wc, s, tk, lämmin varastoh., katettu terassi, vaja, ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
123 m²
Muiden tilojen pinta-ala
43 m²
Kokonaispinta-ala
166 m²
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1989
Käyttöönottovuosi
1989
Vapautuminen
Muu ehto: 2-3 kk kaupasta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Velaton hinta

298 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutus (sisältää talous- ja lämmityssähkön) ollut 14920 kWh (2023) neljän hengen taloudessa. Puuta kulunut leivinuunin lämmitykseen muutama m3/vuosi. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat olla pienempiä tai suurempia riippuen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, asukasmäärästä, asumistottumuksista, sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta sekä palveluntarjoajasta. Kiinteistövero 361,60 euroa. Vesi- ja jätevesimaksu kunnan tariffin mukaan. Jäteastian tyhjennys (sekajäte) + muovi+kartonki+biojäte -yhteiskeräys 4 talon kanssa -> n. 160 euroa per vuosi. Esimerkkilaskelma: Sähkönkulutus (sis. talous- ja lämmityssähkön) 14.920 kWh (2023). Leppäkosken Sähkö - perusmaksu 19,70 €/kk. Sähkönsiirto n. 7 sent/kWh (yläkanttiin laskettu, sisältää myös sähköveron). Sähkön hinta esim. 7 sent/kWh (pörssisähköllä päässee vielä alemmaksi keskihinnassa) ==> Yhteensä 193,75 €/kk (4 henkinen lapsiperhe esimerkkinä).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisaulatilassa liukuovikaappi, kiinteät kaapit ja hyllykkö, ilmalämpöpumppu, seinäpinnat tapetoitu, parkettilattia. Tuulikaapissa laattalattia, seinäpinnat maalattu. Iso lämmin ulkovarasto, jossa puiset hyllyt ja Sovella-hyllyt, seinät ja katto maalattu, betonilattian päällä irtoasennettu muovimatto, sähköpatteri, ikkunat.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Trampoliini, jalkapallomaali.
Kauppaan ei kuulu: Irtain
Tehdyt remontit
1997 Katettu terassi ja vaja.
2003 Ikkunat ja ulko-ovet uusittu (poislukien varaston ovi).
2010 Ulkomaalaus.
2011 Sisäpinnat uusittu kauttaaltaan. 2014 Pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone - remontoitu kokonaisuudessaan kalusteineen.
2014 Lämminvesivaraaja ja ilmanvaihtokone uusittu.
2015 Yläpohjan lisälämmöneristys.
2019 Kattoremontti.
4/2024 Katon takuutarkastus/Vesivek.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • E (2013)
  • Voimassa 13.2.2024 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys, lämpöpumppu
Tulisija
Leivinuuni
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäriliittymä, kaapeliverkko/Tampereen Tietoverkko Oy, DNA 5G-koti, Verisure
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Vaaleat keittiökaapit, vitriinikaappi, keittiökaapeissa ulosvedettävät hyllyt, kulmakaapissa karuselli, puiset työtasot, välitila laatta, induktioliesi (rst, 2018), liesituuletin (hormiin), astianpesukone (2022), jääkaappi (korkea, 2019), pakastinkaappi (korkea, rst, 2022), leivinuuni, parkettilattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneessa seinät ja lattia laatoitettu, katto valkoinen kosteudenkestävä mdf-paneeli, 2 suihkua, kiinteä muurattu hyllykkö, wc-istuin, allas ja laatikosto, peilikaappi, bidesuihku, lattilämmitys, ikkuna. Pesuhuoneessa kaksi seinää kivirakenteisia. Tila remontoitu kokonaisuudessaan 2014.
WC-tilojen kuvaus
Wc remontoitu 2011. Puinen taso ja hylly, seinä-wc, iso kiinteä peili, pesuallas, bidesuihku, seinät laatta ja mosaiikkilaatta, lattiassa laatta ja lattialämmitys, lattiakaivo, ikkuna. Toinen wc on pesuhuoneen puolella.
Saunan kuvaus
Lasiovi, lauteet lämpöhaapa, seinät ja katto puupaneeli, laattalattia, sähkökiuas (hormivaraus). Sauna remontoitu 2014.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tila remontoitu kokonaisuudessaan 2014. Laattalattia, lattialämmitys, seinät maalattu, liukuovikaapit (Finnmirror), pesuallas ja työtaso, pesukoneliitäntä, lämminvesivaraaja, ilmanvaihtokone, vesipostin liitännät, ikkkuna.
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone, joka yhteydessä keittiötilaan. Isot ikkunat, käynti terassille, parkettilattia, seinät tapetoitu, valkoiseksi maalattu puupaneelikatto.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikissa makuuhuoneissa parkettilattia ja valkoiset maalatut puupaneelikatot, kahdessa makuuhuoneessa liukuovikaapistot hyllyjärjestelmineen, yhdessä makuuhuoneessa kiinteät kaapit, isossa makuuhuoneessa kaksi vaatehuonetta.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapit, liukuovikaapistot, vaatehuoneet, lämmin iso varastohuone, autokatoksen yläpuolelta kulku ullakkotilaan (kylmä).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
980-428-7-182
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
960 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
240 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Ei ole merkintää kiinteistörekisteriotteella.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta käytetty 166 m2, jäljellä 74 m2.
Kaavoitustiedot
Ylöjärven kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Siltatien koulu n. 300 m (neuvola, nyt alakoulu ja pienluokat (tulossa luokat 7-9), päiväkoti, liikuntasali), Kauraslammen koulu n. 2 km, Soppeenmäen yhtenäiskoulu n. 2,8 km.
Ylöjärven lukio n. 2km, Tredun useita ammattilinjoja n. 2 km.
Palvelut: S-market (8/2024 Prisma) n. 1 km, Kauppakeskus Elo (K-Citymarket, apteekki, erikoisliikkeet, pesula, pitseria/ravitola, Neste, autopesu, hyötyjätepiste ym.) n. 1,8 km, pääkirjasto n. 1,5 km, jäähalli n. 1,8 km, uimahalli n. 2,7 km, Koivumäentien leikkikenttä n. 300 m, Haaviston kenttä (myös luistinkenttä) n. 1 km, Haaviston kuntorata alle 1km, Kuntosali Fressi24 n. 1 km, crossfitt Räikkä n. 1,8 km, avantosaunat Räikkä ja Räikän ladut ja pulkkamäki sekä yleisurheilukenttä ja uimaranta n. 2 km, Veittijärven avantosauna n. 3 km, Ylöjärven monitoimihalli n. 1,8 km, useita liikunta- ja kuntosaleja kävelyetäisyydellä. Pirkanmaan musiikkiopisto, jossa mahdollisuus suorittaa musiikin perusopinnot.
Päiväkodit: Siltatien päiväkoti n. 300 m, Kyläsepän päiväkoti n. 800 m, Touhula n. 200 m, Tähkätaskun päiväkoti n. 1 km, Verkanappulat n. 1 km, Tiikon päiväkoti n. 2 km
Liikenneyhteydet
Linja 80A, pysäkki n. 100 m
Pihan kuvaus
Pihassa kriikunapuu, omenapuita, paljon perennaistutuksia (suunniteltu niin, että aina joku perenna kukassa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn), musta/valkoinen/punainen herukkapensaita, krookuksia, tulppaaneja ym. Nurmipiha, josta iso osa aidattu (80 m aitaverkkoa). Pihan etuosa asfaltoitu.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Haavisto, Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jokinen Anne

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, Yrittäjä

Anne LKV Oy - Anne Jokinen

Anne LKV Oy - Anne Jokinen
Anne LKV Oy - Anne Jokinen
SKVL jäsenyritys

c/o Tilisym Oy, Papinkatu 21,
33200 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.