Bo LKV Turku

Kerrostalo | 3h, avok, kh, s, parveke

Ratapihankatu 12, Keskusta, Turku

Hinta

297 000 €

Koko

72,5 m²

Vuosi

2016

Tilava ja moderni saunallinen kolmio keskustan tuntumassa Tervetuloa tutustumaan tähän omalle tontille vuonna 2016 valmistuneeseen kerrostalokotiin, joka tarjoaa kaiken mitä kaupunkielämässä tarvitset! Sijainti on mitä mainioin, vain lyhyen kävelymatkan päässä linja- ja rautatieasemalta sekä Logomosta ja kauppatorilta. Lisäksi tämä sisäpihan puolella sijaitseva huoneisto on todella hiljainen ja johon liikenteen äänet eivät kantaudu. Asunto itsessään on tilava ja valoisa, ja se sopii mainiosti niin pariskunnalle, pienelle perheelle kuin sijoittajallekin. Kaksi väljää makuuhuonetta tarjoavat rauhallisen tilan levätä ja rentoutua. Lisäksi toisesta makuuhuoneesta on käynti huoneiston parvekkeelle. Avara olohuone ja keittiö muodostavat kodin sydämen, tarjoten tilaa niin rentoutumiseen kuin yhdessäoloon. Tilavan kylpyhuoneen yhteydessä sijaitseva sauna on omiaan rentouttamaan kiireisen päivän jälkeen. Huoneisto on erinomaisessa kunnossa ja vapautuu ostajalle heti kaupanteossa. Mahdollisuus ostaa myös kaksi vierekkäistä autohallipaikkaa yhtiön parkkihallista tuo lisämukavuutta asumiseen. Älä missaa tilaisuutta omistaa tämä upea koti keskeisellä sijainnilla! Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Esittelyt ja lisätiedot: Miika Salmela p. 0500 533 582 miika.salmela@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20929157
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kh, s, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
72,5 m²
Kokonaispinta-ala
72,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/6
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

154 800,20 €

Velkaosuus

142 199,80 €

Velaton hinta

297 000,00 €

Neliöhinta

4 096,55 €/m²

Vastike

Hoitovastike

333,50 € / kk

Pääomavastike

870,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 203,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Varainsiirtovero 1,5% velattomasta hinnasta. Vesimaksuennakko 20 euroa/kk/hlö. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Valkoisilla kaapistoilla varusteltu avokeittiö, jossa on hyvin säilytystilaa. Mattavalkoiset kaapistot, kaapistojen välitila on valkoista kaakelia ja työtasona grafiitinharmaa laminaattitaso. Valkoiset kodinkoneet: kalusteuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin, astianpesukone (lev. 45 cm) ja jääkaappipakastin. Lattia parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: lattialämmitys
Valkoisen ja vaaleanharmaan sävyjä yhdistelevä erittäin tilava kylpyhuone, jonka yhteydessä on myös oma sauna. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu: suihku, allaskaapisto, peili ja wc-istuin. Tilasta löytyy myös oma paikkansa pesutornille. Lattia ja seinät laattaa. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone avokeittiön yhteydessä. Lattia parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilavat makuuhuoneet, joissa on kaapistot. Toisesta makuuhuoneesta on kulku sisäpihan nurmialueelle aukeavalle parvekkeelle. Lattiat parkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Runsaasti säilytystilaa makuuhuoneiden ja eteisen kaapistoissa. Eteisessä on liukuovikaapisto ja perinteinen kaapisto. Oma lukittava irtainvarasto taloyhtiön yhteisissä tiloissa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy isannointi@isannointitalo.fi Maariankatu 4 C, 20100 Turku Juha Kangasniemi juha.kangasniemi@isannointitalo.fi 020 722 9963
Huolto
Kiinteistöpalvelut Laine&Nummisto
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Kellarikomero, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: DNA taloyhtiölaajakaista 25M, koneellinen tulo-poisto ilmanvaihto.

Yhtiön, As Oy Turun Brahentullin ja Kiinteistö Oy Turun Läntinenkatu 11:sta välillä on solmittu rasitesopimus koskien kulkuyhteyksiä, maanpäällisiä autopaikkoja, piha-alueen käyttöoikeuksia, johtoja ja putkia sekä maanalaista autohallia sekä näihin liittyviä muita oikeuksia, velvollisuuksia ja kustannusten jakoa osapuolten omistamien tonttien ja rakennusten välillä.
Tulevat remontit
5-vuotissuunnitelma:

- Lukituksen uusinta 2026
- Palovaroittimien uusinta 2027
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
1 204 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Brahenportti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Mahdollisuus ostaa kaksi vierekkäistä autohallipaikkaa yhtiön puolilämpimästä hallista. Velaton hintapyyntö 20.000 euroa/paikka. Myyntihinta 10.193,12 euroa/paikka (yhtiölainaosuus 9.806,88 euroa/paikka). Autohallipaikan yhtiövastike on 121 euroa/kk/paikka (hoitovastike 46 euroa/kk ja rahoitusvastike 60 e/kk).
Kaikki autopaikat ovat omia osakkeita.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Salmela Miika

Myyntineuvottelija, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.