Omakotitalo | k, rt, oh, 4-5 mh, s, pesuh, 2 kph, wc, khh, rantasauna, autokatos

Miharinlammentie 56, Mihari, Hämeenkyrö

Hinta

840 000 €

Koko

281 m²

Vuosi

2009

Uniikki omakotitalo ja viehättävä rantasauna omalla 6010 m2 rantatontilla! Tilava talo on yksilöllisesti suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu juuri tälle hienolle paikalle sopivaksi. Asuintiloja on kahdessa kerroksessa, huonekorkeus on 3 m. Lisäksi talossa on 140 m2 kellarikerros. Pihapiirissä on myös tilava autokatos ja varastotiloja. Talossa on paljon mittatilaustöinä teetettyjä yksityiskohtia mm. puiset sisäovet, energiatehokkaat erikoisvalmisteiset ikkunat sekä massiiviset sisääntulon ja parvekkeiden pilarit. Koko koti on tiloiltaan sekä materiaaleiltaan harkittu, tyylikäs ja kodikas kokonaisuus. Kaikki yksityiskohdat on valittu talon henkeen ja mittasuhteisiin sopiviksi. Sisääntuloaula on upea, ulko-oven lasit luovat tilaan hienon tunnelman. Kodikkaan ja ison keittiön kaapistot ovat valkokuullotettua tammea, työtasot ovat spektroliittiä. Olohuoneen kaunis ja tunnelmallinen yksityiskohta on Kruunu Kakluunin kaakeliuuni. Alakerrassa on myös makuuhuone, sauna, pesuhuone ja erillinen wc. Kodinhoitohuoneen lisäksi talon päädyissä on käytännölliset arkieteiset. Yläkerran makuuhuoneissa on vaatehuoneet. Päämakuuhuoneen yhteydessä on erillinen, tilava pukeutumishuone, joka soveltuisi hyvin myös työ/makuuhuoneeksi. Yläkerran isompi kylpyhuone on upea varustukseltaan ja tunnelmaltaan, kylpyammeesta voi ihailla järvimaisemia. Molemmista asuinkerroksissa on myös isot parvekkeet, näkymät niin järven kuin tulopihan suuntaan. Vehreä pihapiiri on suurelta osin nurmea, istutuksina mm. marjapensaita, ruusuja, syreenejä, jasmiineja. Ranta-aluekin on suojaisa ja Miharinlammi nimisen järven lännen suuntaista rantaviivaa on n. 70 m. Saneeratussa rantasaunassa nautitaan puukiukaan löylyistä. Järveltä on lyhyt yhteys Mahnalanselälle, jota pitkin pääsee aina Hämeenkyröön ja Nokian Siuroon asti. Miharin kylä, naapurit Mahnala ja Sasi, ovat kasvavia ja kehittyviä alueita Hämeenkyrössä, maisemiltaan kaunista kansallismaisemaa. Kodin lähellä on Sasin 200 paikkainen päiväkoti n. 1 km ja Mahnalan Ympäristökoulu 1-6 luokat n. 700 m. Ylöjärven kauppakeskus Eloon ajaa 15 minuutissa ja puolessa tunnissa Tampereen keskustan alueelle. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän viehättävään kokonaisuuteen yksityisesittelyissä! Lisätiedot ja myynti Sari Mesiranta kiinteistönvälittäjä LKV 045 2230 600 sari@bo.fi Bo LKV Tampere

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20948747
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
k, rt, oh, 4-5 mh, s, pesuh, 2 kph, wc, khh, rantasauna, autokatos
Asuintilojen pinta-ala
281 m²
Kokonaispinta-ala
281 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Omakotitalon kerrosala 322 m2 ja huoneistoala 281,5 m2 (lisäksi kellarikerros 140 m2, jossa varastotilaa ja tekninen tila). Autokatos 7,4 x 6,4 m. Rantasauna n. 20 m2. Lisäksi vanhat vajat n. 16 ja 10 m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

840 000,00 €

Velaton hinta

840 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähkö (lämmitys ja taloussähkö). Kiinteistövero 1036,76 eur/v 2023. Tiehoitokunnan maksu n. 30 eur/vuosi (kunta hoitaa kustannuksellaan aurauksen). Lokakaivojen tyhjennys käytön mukaan n. 140 eur/tyhjennys. Kunnan vesiliittymä, josta maksuton käyttövesi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Suihkulähde (2016). Laituri. Keskuspölynimuri, verhotangot ja matontamppausteline,
Kauppaan ei kuulu: irtaimisto
Tehdyt remontit
02/2018 IV-hormien nuohous. Huollot mm. tulisijojen hormien nuohous vuosittain, IV-koneen suodattimien vaihdot ja puhdistukset 2 krt/v. 2015 saneerattu rantasauna. 2010 rakennettu autokatos.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
vesikiertoinen lattialämmitys, sähkö, varaava takka
Tulisija
Takka
Kaakeliuuni kruunulla ja käsintehdyillä kaakeleilla
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
3 kpl 5 m3 lokakaivoa, kaivoissa hälytysjärjestelmä. Mahdollisuus liittyä kunnan viemäriverkkoon.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesiliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Puu. Ulkovuoraus leveä hirsipaneeli. Kellarikerros harkkorakenteinen. Kellarikerroksen ja 1. kerroksen välipohja ontelolaattaa, asuinkerrosten välinen välipohja kipsivalu. Huonekorkeus 3 m. Taloon suunniteltuja, mittatilaustöinä teetettyjä yksityiskohtia mm. kaikki väliovet umpipuisia Skaalan mittatilausovia, FennoDoorsin ulko-ovet mittatilaustyönä laseineen, kaikki ikkunat erikoisvalmisteisia (2 x selektiivi + argonkaasu) Virkkalan Puujalosteelta, erikoistyönä valmistetut sisääntulojen pilarit (400 mm) liimattua umpipuuta, kylpyhuoneiden kalusteita ja hanoja hankittu ulkomailta ja kaakeliuuni tilattu Kruunu Kakluunista. Järven suuntaan molemmissa kerroksissa parveke, lisäksi parveke ja terassi, sisäänkäynnin, etupihan puolella.
Keittiön kuvaus
Kaapistot valkokuullotettu tammi, spektroliitti kivitasot ja kaapistojen välitilat Carrara marmoria. Erillisuuni, kalustemikro, jääkaappi/pakastin vesiliitännällä (jääpalakone ja kylmävesi), induktio keittotaso (uusittu 2020), liesituuletin huuvassa (huippuimuri) ja ylösnostettu astianpesukone. Keittiön yhteydessä tilava ruokailuhuone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran isossa kylpyhuoneessa on marmorilattia ja laatoitetut / tapetoidut seinät. Kylpyamme, allaskaapisto, peili, muotoiltu marmoritaso, allas, wc-istuin ja bidee allas. Yläkerran toisessa kylpyhuoneessa on seinät ja lattia laatoitettu, suihkukaappi, allas, allaskaapisto, peili, sivukaapit ja wc-istuin. Saunan pesuhuoneen lattia laatoitettu ja seinät Carrara marmoria, kaksi suihkua.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc: lattia laatoitettu, seinät Carrara marmoria. Wc-istuin, allas, allastaso mustaa muotoiltua marmoria, allaskaapisto ja peili.
Saunan kuvaus
Talon saunassa pilarikiuas (sähkö), lattia laatoitettu ja seinät ja katto paneloitu. Rantasaunalla on puukiuas ja vesipata.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kodinhoitohuone, jossa kaapistot, laminaattitasot, allas, pesukoneliitäntä, laattalattia ja maalatut seinät. Lisäksi talon molemmissa päädyissä on sisäänkäynnit, arkieteiset, joissa laattalattiat ja maalatut seinät. Toisessa on laatoitettu pesupiste ja kuivauskaappi.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on kaakeliuuni kruunulla ja käsintehdyillä kaakeleilla, käynti järven puoleiselle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
4-5 makuuhuonetta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on iso pukeutumishuone (soveltuisi myös makuu/työhuoneeksi), käynti parvekkeelle ja kylpyhuoneeseen. Yläkerrassa on lisäksi kaksi muuta makuuhuonetta, joissa molemmissa on vaatehuone. Alakerrassa on yksi makuuhuone.
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattotyypin kuvaus
Aumakatto, tiilikate (Benders)
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
108-416-8-8
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
6 010 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
360 m²
Tontin nimi
MIHARILAMMI
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Hämeenkyrön kunta, rakennusvalvonta.
Kaavoitustiedot
Sasi-Mahnala-Laitila osayleiskaava. Lisätiedot Hämeenkyrön kunta, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Rakennukset
Rantasauna (tupa, eteinen, sauna/pesuhuone ja terassi). Saneerattu 2015 (uusittu eristeet, katto, tuvan ja eteisen lattia- ja sisäpinnat). Autokatos. Kaksi puurakenteista vajaa.
Palvelut
Koulut: Mahnalan Ympäristökoulu 1-6 luokat n. 700 m.
Päiväkodit: Sasin 200 paikkainen päiväkoti n. 1 km
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Miharinlammi niminen järvi, josta yhteys Mahnalanselälle

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenkyrö

Asuinalueena Mihari, Hämeenkyrö

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mesiranta Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.