Asuntokauppiaat LKV Oy
Asuntokauppiaat LKV Oy

Paritalo | 4H + KT + S + terassi

Palomäentie 3, Landbo, Östersundom, Helsinki

Hinta

425 000 €

Koko

87,3 m²

Vuosi

2020

Myynnissä on poikkeuksellisen upea paritalohuoneisto, sydämessään Sipoonkorven kansallispuiston tuoma rauha ja luonnon läheisyys. Tämä 2020 valmistunut, ajan henkeä uhkuva asunto tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän modernia asumista ja luonnon kauneutta Asunto Oy Helsingin Palokallion muodossa, sijaiten idyllisessä Landbossa, Helsingissä. Alueena se on erityisesti lapsiperheiden ja luonnon ystävien arvostama, tarjoten harmonisen elinympäristön kaikenikäisille. Tämä koti hurmaa avoimella ja valoisalla suunnittelullaan, jossa olohuone, keittiö ja ruokailutila luovat yhdessä eheän ja kutsuvan kokonaisuuden. Täällä voit lämmittää mieltä takkatulen äärellä, valmistaa herkkuja tyylikkäässä, skandinaavisen minimalistisessa keittiössä, joka on varustettu huippuluokan materiaaleilla, integroiduilla kalusteilla ja käytännöllisellä aamiaiskaapilla. Asunnon saarniparkettilattiat ja huippulaadukkaat kodinkoneet viimeistelevät tyylikkään ilmeen. Kodin skandinaavinen ilme jatkuu saunaan saakka, missä tervaleppäpaneelit ja sähkökiuas luovat rauhoittavan keitaan. Kylpyhuoneessa nautit kahden sadesuihkusetin ylellisyydestä sekä tyylikkäästä wc-istuimesta. Lisäksi löytyy erillinen wc ja kodinhoitohuoneesta pääsee suoraan lasitetulle terassille, joka johdattaa omaan viihtyisään pihaan. Makuuhuoneet ovat avaria ja varustettu kätevillä kaapistoilla, päämakuuhuoneen yhteydessä on lisäksi vaatehuone, tarjoten runsaasti säilytystilaa. Eteisessä ja terassin sisäänkäynnissä on myös lisää säilytystilaa. Asunto sijaitsee omalla tontilla, ja asukkaille on tarjolla kaksi pistokkeellista autopaikkaa, joista toinen sijaitsee kätevästi autokatoksessa. Energiatehokas maalämpö pitää asumiskustannukset kurissa, ja lähipalvelut, kuten ruokakaupat ja koulut, ovat vain kivenheiton päässä. Tämä koti tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnonrauhaa ja nykyaikaista asumista. Älä jätä tätä mahdollisuutta hyödyntämättä, vaan varaa oma esittelyaikasi jo tänään ja tule tutustumaan, voisiko tämä olla seuraava unelmiesi koti. TÄMÄN ASUNNON MYY: Anna Tapojärvi 040 587 8010 anna@asuntokauppiaat.fi Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy Toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä Seuraa minua somessa ja saat rahanarvoisia vinkkejä asuntokauppaan: Facebook: Asuntokauppias Anna Tapojärvi Instagram: Asuntokauppias Anna Asuntoportaalien tiedot ovat rajalliset. Tilaa virallinen myyntiesite Annalta

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20949138
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4H + KT + S + terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87,3 m²
Kokonaispinta-ala
87,3 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

425 000,00 €

Velaton hinta

425 000,00 €

Neliöhinta

4 868,27 €/m²

Vastike

Hoitovastike

349,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

349,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

TV-maksu

6,50 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikkavuokrat 5,00 €/kk Kaapeli-TV vastike 6,50 €/kk Vesivastike-ennakko 20,00 €/kk Taloyhtiössä käytetään lämmitykseen maalämpöä, mikä tarkoittaa, että asunnon lämmityskulut sisältyvät kuukausittaiseen hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuone Terassi: laudoitus Patio: laudoitus Varasto: laudoitus
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
- ilmalämpöpumppu
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumppu kesäkuu 2023
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Asunto on pidetty moitteettomassa kunnossa, mikä tarkoittaa, että voit nauttia huolettomasta asumisesta ilman välitöntä huolta remonteista tai korjauksista. Koti on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat laadukasta asumista ja haluat muuttaa suoraan sisään ilman lisäsäätöä. Nauti modernista mukavuudesta ja esteettisestä ilmeestä tässä kauniissa asunnossa, joka odottaa nyt uusia asukkaita rakentamaan omia elämäntarinoitaan.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Hirsi
Keittiön kuvaus
Tervetuloa tähän upeaan Puustellin keittiökokonaisuuteen, jossa jokainen yksityiskohta on huolella harkittu. Tämä tila on suunniteltu ylellisyyttä ja toimivuutta silmällä pitäen, aina kultaisia vetimiä myöten, jotka tuovat ripauksen eleganssia valkoisen kaapistojen minimalistiseen kauneuteen. Laadukkaat Electroluxin integroidut kodinkoneet, kuten jääkaappi/pakastin, kiertoilmauuni ja induktioliesi, yhdistettynä AEG:n integroituun astianpesukoneeseen takaavat huippuluokan ruoanlaittokokemuksen. Lisäksi Lapetekin liesituuletin varmistaa, että keittiö pysyy raikkaana kokkailun aikana. Erikoisuutena mainittakoon myös käytännöllinen ja tyylikäs aamiaiskaappi, joka täydentää tilan toimivuutta. Työskentelytasot on viimeistelty marmorikuvioitulla laminaatilla, ja messinkinen hana lisää ylellisyyttä ja kestävyyttä päivittäiseen käyttöön. Lattialla on kaunis saarniparketti, ja seinät yhdistävät maalatun hirsiseinän lämpöä ja maalatun lastulevyn selkeää linjakkuutta. Vesikiertoinen lattialämmitys lisää asumismukavuutta ja varmistaa, että jalat pysyvät lämpiminä viileinäkin päivinä. Keittiön suora yhteys lasitetulle terassille avaa lisää mahdollisuuksia viihtyisään oleskeluun ja ruokailuun ulkoilmassa, suojassa sääolosuhteilta. Tämä keittiö ei ainoastaan täytä vaativankin kotikokin unelmia, vaan toimii myös täydellisenä kokoontumispaikkana perheelle ja ystäville.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa on varustuksena kaksi sadesuihkua, jotka tarjoavat rentouttavan suihkukokemuksen, sekä wc-istuin. Lattiamateriaalina on käytetty laattaa, ja seinät on verhoiltu kaakelilla, mikä tekee tilasta helposti puhtaana pidettävän ja tyylikkään. Lisäksi, kylpyhuoneen mukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys, joka pitää lattian miellyttävän lämpimänä.
WC-tilojen kuvaus
Erillisessä wc-tilassa löytyy käytännöllinen allaskaappi ja peilikaappi, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Lisäksi tilassa on käsisuihku ja wc-istuin, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Mukavuutta lisää myös vesikiertoinen lattialämmitys, joka pitää lattian miellyttävän lämpimänä. Lattia on laatoitettu, mikä tekee siitä kestävän ja helppohoitoisen, ja seinät on maalattu, antaen tilalle raikkaan ilmeen.
Saunan kuvaus
Tämä sauna toivottaa sinut tervetulleeksi lämpimään ja kutsuvaan ilmapiiriinsä. Sen seinät ja lauteet on valmistettu kauniista vaaleasta puusta, joka luo tilaan luonnollisen ja rauhallisen tunnelman. Saunan lauteet ovat selkeälinjaiset ja modernit, ja ne tarjoavat runsaasti istumatilaa, mahdollistaen rentouttavan saunakokemuksen perheen kanssa. Sähkökiuas. Lattia laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneesta pääsee kätevästi ulos terassin kautta piha-alueelle. Tila on suunniteltu käytännöllisyyttä ajatellen, tarjoten runsaasti kaappi- ja laskutilaa erilaisille tarvikkeille ja toimille. Varustukseen kuuluu pesukoneliitäntä, pesuallas hanalla, allaskaapisto, lämminvesivaraaja sekä erityiset pyykkikaapit, jotka tekevät pyykinhuollosta sujuvaa. Seinäpinnat yhdistävät kaksi erilaista materiaalia: toisella puolella on maalattu hirsiseinä, joka tuo tilaan lämpöä ja luonnonläheisyyttä, kun taas toisella puolella on maalattu lastulevy, joka antaa tilalle siistin ja yhtenäisen ilmeen. Tämä yhdistelmä luo kodinhoitohuoneeseen ainutlaatuisen ja viihtyisän tunnelman.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Astuessasi tähän kodin sydämeen, et voi olla huomaamatta, kuinka olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön yhtenäinen ja avara tila toivottaa sinut tervetulleeksi. Valoisa ja avara olohuone luo välitöntä lämpöä ja kotoisuutta, ja sen kruunaa upea takka, joka on sekä viihtyisyyden että lämmön lähde. Seinät ovat yhdistelmä maalattua hirsiseinää ja maalattua lastulevyä, tuoden esiin sekä perinteisen että modernin tunnelman. Saarniparkettilattia lisää tilan luonnollista eleganssia ja tuo lämpöä tilaan, joka on viimeistelty vesikiertoisella lattialämmityksellä – mikä varmistaa, että asumismukavuus on huipussaan vuoden jokaisena päivänä. Ilmalämpöpumpun ansiosta koti pysyy miellyttävänä kaikkina vuodenaikoina; viileänä kesähelteillä ja lämpimänä talvipakkasilla. Tämä huolella suunniteltu tila ei ole pelkästään visuaalisesti miellyttävä, vaan myös energiaa säästävä ja ympäristöystävällinen. Olohuoneesta avautuvat suuret ikkunat tuovat sisään luonnonvaloa ja tarjoavat näkymän ympäröivään luontoon, mikä yhdistää kodin saumattomasti ulkotiloihin. Tämä tila on täydellinen paikka rentoutumiseen, yhdessäoloon ja elämän pieniin hetkiin – teetpä sitten työtä, nautit yhteisistä aterioista tai vietät aikaa perheen kesken.
Makuuhuoneiden kuvaus
Isoimmassa makuuhuoneessa on lisäetuna vaatehuone, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa vaatteille ja asusteille. Kaksi muuta tilavaa makuuhuonetta ovat varustettu kaapistoilla, jotka tarjoavat kätevää säilytystilaa. Makuuhuoneiden seinät yhdistävät kaksi eri materiaalia: osa seinistä on viimeistelty maalatulla hirsipinnalla, mikä tuo huoneisiin luonnollista lämpöä ja tunnelmaa, kun taas toiset seinät ovat maalattua lastulevyä, antaen tilalle siistin ja modernin ilmeen. Lattiat on päällystetty laadukkaalla saarniparketilla, joka lisää huoneiden eleganssia ja lämpöä. Lisämukavuutena kaikissa makuuhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka takaa, että lattiat ovat aina miellyttävän lämpimät, lisäten asumisviihtyvyyttä erityisesti kylminä kuukausina.
Säilytystilojen kuvaus
Tässä asunnossa on huomioitu säilytystilan tärkeys, tarjoten kattavat ratkaisut erilaisiin säilytystarpeisiin. Terassin yhteydessä sijaitseva kylmä varasto tarjoaa kätevän säilytyspaikan kausitavaroille, kuten ulkoiluvälineille. Isoimman makuuhuoneen vaatehuone sekä eteisen, makuuhuoneiden ja kodinhoitohuoneen kaapistot tarjoavat runsaasti tilaa vaatteille, henkilökohtaisille esineille ja kodinhuoltotarvikkeille. Kaikki nämä säilytysratkaisut yhdessä tekevät kodin arjesta sujuvampaa ja järjestäytyneempää, tuoden helpotusta päivittäiseen elämään.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloyhtiössä on omaisännöinti. Taloushallinto on Talotili Oy:ssä
Huolto
- Lumityöt on ulkoistettu huoltoyhtiölle. - Osakashallinnassa olevien tilojen kuten terassien, autopaikkojen ja pihojen siivous- ja puhtaanapito- yms. toimien järjestämisestä ja kustannuksista sekä hoitovastuusta, kunnossapidosta ja niistä aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista ja vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: - Asukkaiden yhteiskäytössä on pihanhoitovälineet (mm. ruohonleikkuri, pensastrimmeri, haravat)
- Yhtiön välittömään hallintaan jäävät tekninen tila sekä jätekatos
- Elisa Oyj Laajakaistajärjestelmä, Valokuitu
- Kiinteistön täysarvovakuutus OP Pohjola
- Rasitesopimus As Oy Helsingin Palomiehentie 1:n kanssa, yhteinen jätevedenpumppaamo.
- Perus talvikunnossapito ulkoistettu.
- Huoneistokohtainen piha-alue sekä autopaikat kuuluu osakkaan hallintaan yhtiöjärjestyksen liitteen mukaisesti.
- Perusvarustelutason ylittävät ratkaisut kuten terassilasitus, ilmalämpöpumppu sekä takat hormeineen (nuohous) kuuluu osakkaan vastuulle.
- Tämän huoneiston 2022 pihaterassi rakennettu. Terassin alla on salaojatarkastuskaivo ja osakkaalla on velvollisuus avata terassilaudoitus kyseisestä kohtaa mahdollisia tarkastustoimenpiteitä varten.
- Taloyhtiössä käytettävä lämmönjakotapa maalämpö, jossa hyödynnetään maan uumenissa olevaa lämpöenergiaa lämmittämään rakennusta. Maalämpö on uusiutuvaa energiaa, joka on sekä ympäristöystävällistä että kustannustehokasta pitkällä aikavälillä.

Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 18

Tehdyt remontit
Tehdyt huolto- ja korjaustoimenpiteet taloyhtiössä:
* Maalämpölaitteiston vuosihuolto
* 5/2023 jätevesipumppaamon huoltopesu
* 9/2023 Puutarhurin neuvontakäynti, jonka perusteella laadittu istutusten hoito-ohjeet
* 11/2023 jätevesipumppaamon vikakorjaus
* 12/2023 jätevesipumppaamon huoltopesu
* 2022 Suoritettu terassien kestopuuosien huoltopesu ja öljyäminen osakkaiden toimesta

Tehdyt korjaukset Kiiruna-Asunnot Oy:n toimesta taloyhtissä:
* Lämmitysjärjestelmän vesikiertojen säätö huoneistokotaisille jakotukeille saakka
* Liesituulettimien hormien vaihto suuremmiksi liesituulettimille tehtyjen äänitasomittausten perusteella (B3, B4, D7, D8)
* Nurmikon paikkokylvöt Kiiruna-Asunnot Oy:n toimesta
* Talojen Aja B päädyissä olevien kattotikkaiden katkaisu Kiiruna-Asunnot Oy:n toimesta

Huoneistossa:
- Ilmalämpöpumpun asennus 2023
Muutostyöt:
- aamupalakaappi
- messinkinen hana keittiöön
- Keittiön kaapinovet ja tasot
- Rosterinen uuni
- Integroitu apk. sekä jää-/pakastinkaappi
- Parketti Saarni
- Hilpu kamiina + piippu + kattoturvatuotteet
- Terassilasitus
- 7kpl pistorasioita (wc:n kaappi, oh, terassi, aamupalakaappi)
- Eteisen kaapin muutokset
- Mh:n kaapit
- Wc:n lisätasot + 800mm allas+kaappi
- Suihkusetit sadesuihkulla ja alajuoksulla
- Hirsiseiniin peittävä Tikkurila hirsimaalimaali
- Levyseinien sävymaalit
Tulevat remontit
- Terassien puuosien pesu ja uudelleen öljyämisen tarpeen tarkastelu 2024.
- Autojen latausinfran rakentamisen suunnittelu ja toteutus jossain vaiheessa.
Energialuokka
C (2018), E-luku=125, voimassa 20.2.2029
Tontin koko
4 099 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Työpajankatu 8 (puh. 09 310 22111)
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Palokallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Asunnon läheisyydessä on kattavat palvelut:

Lähin ruokakauppa Östersundom K-Market on 3,5 km päässä.
Sipoonrannan venesatama ja ravintola Portside Trattoria ovat 2,9 km päässä.
Lisää ostosmahdollisuuksia ja venesatama 5,4 km päässä Karhusaaressa.
Herkutella voi 5 km päässä sijaitsevassa leipomokahvila N'Avettassa ja Ravintola Tilassa.
Husön ratsastuskeskus löytyy 6,9 km päästä.
Söderkullan palvelut ovat 9 km päässä, Itäkeskuksen laaja tarjonta 13 km päässä, Helsingin keskusta 22 km päässä ja Porvoon keskusta 30 km päässä.
Sipoonkorven luontopoluille pääsee suoraan pihasta.
Lähimmät suomen- ja ruotsinkieliset koulut sijaitsevat 1,2 km päässä, joista Sakarinmäen koulu tarjoaa opetusta luokille 1-9 ja Östersundom skola luokille 1-6.
Vain 650 metrin päässä on leikkipuisto, koripallokenttä, ulkoilma kuntosali ja jalkapallokenttä.
Päiväkodit sijaitsevat 1,2 km päässä, ja luovaa oppimista tarjoava päiväkoti Creative Learning playschool Östersundom on 3,5 km päässä.
Liikenneyhteydet ovat hyvät, lähin bussipysäkki on vain 400 metrin päässä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistolle kuuluu yksi autokatospaikka, sekä tolpallinen ulkopaikka. Autopaikka 5 €/kpl/kk
Pihan kuvaus
Takapiha on suunniteltu tarjoamaan rauhallisen keitaan, avautuen suoraan etelään päin, jossa silmiä hivelee metsäinen maisema. Tämä yksityinen ulkotila kutsuu viettämään rentouttavia hetkiä luonnon helmassa, unohtamatta kaupungin mukavuuksia. Keskipisteenä toimii tilava, 20,6 neliömetrin kokoinen patio, joka tarjoaa täydellisen alustan ulkoilmaruokailuun, auringonottoon tai yksinkertaisesti rentoutumiseen raikkaassa ulkoilmassa. Patiolta avautuu käynti lasitetulle terassille, joka mahdollistaa ulkotilojen nauttimisen ympäri vuoden, suojaten samalla sääolosuhteiden vaihteluilta. Lasitetun terassin ansiosta voit nauttia luonnon kauneudesta ja päivänvalosta myös viileämpinä kuukausina, lisäten asunnon asumismukavuutta. Pihaa reunustaa pensasaita, joka tarjoaa lisää yksityisyyttä ja vihreyttä. Nurmikko viimeistelee pihan, tarjoten pehmeän alustan leikille ja oleskelulle. Tämä viheralue ei ainoastaan rikasta asunnon ulkoilmaelämää, vaan myös tukee kestävää ja ekologista elämäntapaa, houkutellen paikalle lintuja ja perhosia ja luoden luonnon omaa taikaa suoraan omaan pihaan. Tämän kodin ulkotilat on suunniteltu huolella, yhdistäen toiminnallisuuden ja estetiikan, mikä tekee siitä täydellisen paikan luoda unohtumattomia muistoja perheen ja ystävien kanssa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Landbo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapojärvi Anna

Toimitusjohtaja, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, yrittäjä

Asuntokauppiaat LKV Oy

Asuntokauppiaat LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.