Bo LKV Turku

Kerrostalo | 3h + k + kph + s + khh + erill. wc (yj:n mukaan 3h + k + s)

Läntinen Rantakatu 37, Keskusta, Turku

Hinta

578 000 €

Koko

99,5 m²

Vuosi

1996

Arvokoti esteettömin Aurajokinäkymin arvostetusta Asunto Oy Sigyninrannasta Turun ykkösosoitteessa on vapautumassa upea kolmio Aurajoen rannalla, josta on kävelyetäisyys keskustaan. Ensimmäisen asuinkerroksen kodista avautuu esteetön näkymä joelle. Olohuoneen suurista ikkunoista voi ihailla ohi lipuavia laivoja ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa maisemataulua. Arkkitehti Frank Schaumanin suunnittelemaan Asunto Oy Sigyninrantaan on vuonna 1996 rakennettu uusi rakennus, sekä suojeltu ja rakenteiltaan, sisätiloiltaan ja tekniikaltaan täysin uusittu yhtiön vanha rakennus. Vanhan talon kivijalasta löytyy turkulaisten rakastama ruokaravintola Nerå. Huoneistoon sisään astuessa saavutaan eteiseen, jonka yhteyteen on toteutettu säilytystilaa kiintein kaapistoin. Avara olohuone ja ruokailutila ovat yhtenäistä tilaa. Täällä on tilaa niin isolle sohvakalustolle kuin juhlakattauksiin soveltuvalle ruokapöydällekin. Olohuoneen yhteydestä on kulku lasitetulle parvekkeelle, jossa aamukahvi maistuu astetta paremmalta auringon lämmittäessä. Tilava ja toiminnallinen keittiö on remontoitu noin vuonna 2015, jolloin uusittiin myös kodinkoneet. Kodin makuuhuoneet sijaitsevat huoneiston toisella sivulla rauhallisen sisäpihan puolella. Toisesta makuuhuoneesta pääsee suoraan yhtiön takapihan terassille. Tilava terassipiha on viihtyisä paikka ajanviettoon, vaikka ystävien tai ihan perheen kesken. Terassille mahtuu mainiosti puutarhakalusteet ja ulkoruokailuryhmä. Nykyiset asukkaat ovat ottaneet kodinhoitohuoneen vaatehuone käyttöön. Tila on kuitenkin helppo vaihtaa takaisin alkuperäiseen käyttötarkoitukseen, sillä vesiputket ja lattiakaivo ovat säilytetty. Erillinen wc on remontoitu vuonna 2016. Sauna ja kylpyhuonetila on mukavan kokoinen ja tänne on saatu mahtumaan myös kodin pyykkihuolto. Asunto Oy Sigyninranta sijaitsee aivan Aurajokirannassa, vain noin vartin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Talon ja joen välistä kiemurtelee pääosin kevyelle liikenteelle rajoitettu rantabulevardi, joka tarjoaa upean ulkoilumiljöön ja ravintolakattauksen vuoden ympäri. Mahdollisuus ostaa kaupan yhteydessä lämmin autohallipaikka yhtiön hallista. Tämä koti tarjoaa rauhallisen levähdyspaikan kiireisen arjen keskellä ja tuo asukkaidensa elämään todellista luksusta sekä iloa vuosikausiksi eteenpäin. Tässä on koti, josta olet haaveillut! Ota yhteyttä, Saija Palin Asuntomyyjä, partner Bo LKV Turku Oy 040 756 7070 saija.palin@bo.fi facebook: Bo LKV Saija Palin instagram: saijapalin.bolkv ______________________________________________________ OMAN ASUNNON MYYNTI Jos etsit omalle kodillesi välittäjää, soita tai laita minulle sähköpostia. Tulen antamaan ilmaisen hinta-arvion asunnon myyntiä harkitseville ja kertomaan miten kodistasi saadaan paras mahdollinen hinta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20951836
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + khh + erill. wc (yj:n mukaan 3h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
99,5 m²
Kokonaispinta-ala
99,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
1996
Käyttöönottovuosi
1996
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

576 147,44 €

Velkaosuus

1 852,56 €

Velaton hinta

578 000,00 €

Neliöhinta

5 809,05 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Poismaksusta tulee ilmoittaa kuukautta ennen lainan poismaksua kirjallisesti (sähköpostilla) isännöitsijän toimistoon. Korontarkistus päivämäärä 28.10.

Vastike

Hoitovastike

427,85 € / kk

Pääomavastike

25,07 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

452,92 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,50 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Pesutuvan käyttö 2,00 € / h. Huoneistokohtaisesti kulutetusta sähköstä yhtiö laskuttaa osakkailta perusmaksun ja mittaukseen perustuvan kulutusmaksun, joiden suuruuden määrää hallitus. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä kaapisto. Lattia on parkettia ja seinät on rouheaksi rapattu ja tapettia.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ikkunoiden edessä olevat patterisuojakalusteet, sälekaihtimet.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto, pesukone, eikä wc:n peili.
Tehdyt remontit
Keittiöremontti noin vuonna 2015, pesuhuoneen seinät, hanat lasitiiliseinä (suihkuseinä) uusittu. Wc remontoitu vuonna 2016 (lattia, seinät ja kalusteet uusittu). Wc-remontista on muutostyöilmoitus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Siisti ja peruskuntoinen. Kylpyhuoneessa ja saunassa alkuperäinen lattia.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiön kaapistot, tasot, hanat ja kodinkoneet remontoitu noin vuonna 2015. Keittiön varustus: jääkaappi/pakastin, indukstioliesi, kalusteuuni, liesituuletin ja astianpesukone. Välitilaa laattaa kautta/rappaus tasot laminaattia. Lattia on parkettia ja seinät on tapettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustus: käsienpesuallas, kaapisto, peilikaappi, suihku ja pesukoneliitäntä suihkuseinä on lasitiiltä. Lattia ja seinät on laatta. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Varustus: wc-istuin, käsienpesuallas, laatikosto ja bideesuhku. Seinät on tapeettia/maalattu. Lattia on laattaa.
Saunan kuvaus
Saunan lattia on laattaa ja lattialämmitys.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone on tällä hetkellä vaatehuone käytössä, mutta putkitus on olemassa. Lattia on laattaa ja lattiakaivo olemassa.
Olohuoneen kuvaus
Upea avara olohuone, josta näkymä suoraan Aurajoelle. Käynti lasitetulle parvekkeelle. Lattia on parkettia ja seinät on tapettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Toisesta makuuhuoneesta on käynti sisäpihan terassille. Lattia on parkettia ja seinät on tapettia. Isomman makuuhuoneen lattia on parkettia ja seinät on tapettia. Lisäksi yhdellä seinustalla kaappeja.
Säilytystilojen kuvaus
Alhaalla lämmin varasto ja kylmäkellari osakkaan käytössä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Lasse Johansson, Yliopistonkatu 19 B 34, 20100 Turku Isännöitsijä Lasse Johansson, 044 981 1168 / lasse.johansson@isannointijohansson.fi
Huolto
Turun Taloteam Oy Kuralankatu 6, 20540 Turku asiakasposti@taloteam.fi 0207 491 491
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiössä kaksi asuinrakennusta. Uudempi rakennus on valmistunut 1996.

Taloyhtiössä ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, kylmäkellari, pesutupa, kuivaushuone, mankeli ja huoneistokohtaiset varastot ullakko/kellaritiloissa.

Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen huoneistokohtainen poisto

Osakkeenomistaja vastaa kaikista muutoksista ja rakenteista, joita sellaisiin huoneistoihin tehdään, joissa käyttötarkoitus muutetaan tai joissa on muutoksen jälkeen mahdollista useampi käyttötarkoitus. Tämä vastuu siirtyy osakkeen hallitsemiseen oikeuttavien osakkeiden
siirrossa myös tuleville siirronsaajille
Kuntotutkimukset: 2005 Kuntoarvio
Tehdyt remontit
2007 Porrashuoneet maalattu, porrasaulat laatoitettu
2010 Ulkolaatoitukset
2013 Parvekelasitus uuden osan parvekkeille
2014 Rakennuksen uuden osan parvekekaiteiden huoltomaalaus
2017 Kiinteistöautomaation uusinta
2018 Lämmönvaihtimien (käyttövesi, lämmitys, ilmastointi) uusinta
2017-2019 B-talon Linnankadun puoleisen päädyn osittainen vedeneristys
2020 Kourut, syöksyt, kattokulkutiet, B-talon patiot rakennettu, katon kunnostus, ilmanvaihdon puhdistus ja säätötyöt
2021 Lukituksen uusinta sähköiseksi Abloy Pulse järjestelmäksi, ravintolan poistokanavan siirto lappeelle
2022 Parvekelasien huolto, sähköautojen latausinfra
Tulevat remontit
Hallituksen esittämä kunnossapitotarveselvitys (13.4.2023).

2023 Autohallin lattian pinnoitus (ei ole toteutunut vuonna 2023, isännöitsijän 15.03.2024 antaman tiedon mukaan tätä ei välttämättä tehdä)
2024 Ovi-automatiikka, ikkunoiden uusinta, B-talo
2025: Porrashuoneet, maalaus
2025 IV-laitteet, poistojen uusintaa, ulkoalueen jalkakäytävän laatoitukset, B-talon julkisivu, rappauskorjaus ja maalaus, porrashuoneiden maalaus
2026 Vesikatto, huoltomaalaus, pihan tarkastus, tiiveys, vedeneristys, pesutuvan pesukoneen uusinta
2027 Kylmäkellarin koneisto, pesutuvan kuivausrummun uusinta, kuivaushuoneen kondensaattori, hissit, sähköistys ym hissitekniikka
Energialuokka
E (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 20.03.2025.
Tontin koko
2 011 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, kaavoitus, https://opaskartta.turku.fi/
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Sigyninranta, Turku

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Osa asunnoista on luokiteltu asunto/toimisto/liiketila käyttöön ja osa asunto/toimisto. Yhtiöjärjestyksen mukaan omilla osakkeilla olevia irtainvarastoja on 10 kpl.

Toteutetut autohallipaikat 52 kpl, joista kaikki ovat omina osakkeinaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Palin Saija

Asuntomyyjä, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.