Bo LKV Tampere

Omakotitalo | 5h, k, erillis-wc, khh / wc, kph / s, las. ter. ak, var..

Kyyhkynkatu 3, Harjuniitty, Nokia

Hinta

426 000 €

Koko

166 / 184,9 m²

Vuosi

2009

Koti, joka huokuu harmoniaa ja hyvää energiaa. Lähes koko seinän korkuiset ikkunat tuovat olohuoneeseen runsaasti luonnonvaloa ja luovat yhteyden taloa ympäröivään pieteetillä suunniteltuun ihanan helppohoitoiseen piha-alueeseen. Vaaleat sisustussävyt ja skandinaavinen tyyli antavat ajattoman kauniin ilmeen tähän upeaan taloon. Viihtyisässä keittiössä on tilaa suurelle ruokapöydälle. Makuuhuoneita on peräti neljä kappaletta, joista yksi toimii pukeutumishuoneena. Saunaosaston vieressä sijaitsevasta kodinhoitohuoneesta on käynti lasitetulle terassille. Täällä on rentouttavaa vain olla ja nauttia olostaan. Tilavalla terassilla olevassa poreammeessa saat chillailla rauhassa ikivihreiden tuijien suojassa. Terassin yhteydessä oleva varasto soveltuu tarpeen mukaan hienosti myös vaikkapa vierashuone- tai työhuonetilaksi. Mitä muuta vielä voit toivoa? Omalla tontillaan sijaitseva vuonna 2009 valmistunut talo on hyvin hoidettu. Pihapiiri on suojaisa ja tarjoaa rauhallisen ympäristön asumiseen. Korkeassa autokatoksessa on tilaa kahdelle autolle. Suositulla Harjuniityn alueella toimiva yhtenäiskoulu sijaitsee luonnonkauniin harjun syleilyssä. Koulun välittömässä läheisyydessä on liikuntahalli, iso hiekkakenttä sekä polveilevat metsämaastot. Nämä tarjoavat loistavat puitteet koululaiselle. Harjuniityn päiväkodissa tarjotaan varhaiskasvatusta ja esiopetusta. Alue on rauhallinen ja turvallinen, mikä on hyvä lähtökohta nauttia elämästä tässä kodissa. Olisiko tämä sinun unelmiesi koti? Otetaan siitä yhdessä selvää. Olethan yhteydessä ja sovitaan esittelystä! Lisätiedot ja esittelyt: Kirsi Konnos Kiinteistönvälittäjä LKV, partner 0400 831 687 kirsi.konnos@bo.fi Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 09:00 - 09:30

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Kirsi Konnos
p. 0400 831 687

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20960385
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, erillis-wc, khh / wc, kph / s, las. ter. ak, var..
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
166 m²
Muiden tilojen pinta-ala
18,9 m²
Kokonaispinta-ala
184,9 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupapiirustusten ja myyjältä saadun tiedon mukaan kohteen huoneistoala on noin 169 m2 (sis. tekninen tila noin 2,8 m2) ja kerrosala asuinrakennus noin 187 krs-m2 + varasto noin 14 krs-m2, yhteensä noin 201 krs-m2. Muut tilat käsittävät: terassin yhteydessä oleva lämmin varasto noin 10 m2, tekninen tila noin 2,8 m2 ja toinen, kylmä varasto noin 6,1 m2, yhteensä noin 18,9 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua pienemmät taikka suuremmat. Kohteen hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

426 000,00 €

Velaton hinta

426 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

690,88 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutus (sis. talous- ja lämmityssähkö) noin 17 500 kWh/vuonna 2023 / 3 hlön talous. Sähkön siirto (Elenia Oy) noin 1 700 €/vuonna 2023 + sähkön hinta noin 1 780 €/vuonna 2023, yhteensä noin 3 480 €/vuonna 2023. Jätemaksut Pirkanmaan Jätehuollon taksoin. Vesilaskut oman kulutuksen mukaan. Hulevesimaksu 49 €/v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilavassa eteisessä liukuovikaapit, laattalattia, seinät maalattu, ilmalämpöpumppu.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Keskuspölynimuri, sälekaihtimet (makuuhuoneet + ruokailutila, olohuoneesta otettu irti, mutta asennettavissa). Takapihan terassilla poreamme (Beach Comper). Jätekatoksessa jäteastia, naapurin kanssa yhteinen Biojäteastia (Pirkanmaan Jätehuollon omistama). Bose kaiutin monihuonejärjestelmä (keittiö, olohuone, kodinhoitohuone, sauna, lasitettu terassi ja terassi), ohjaus kaukosäätimet 4 kpl.
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Kohteen lisätiedot
Myyjä saanut Powera Oy:lta tarjouksen aurinkopaneleista noin 10 000 €, tuotto noin 8 000 kWh/v.
Tehdyt remontit
Etupihan terassi rakennettu 2010.
Takapihan terassi lasitettu (Ritalasi Oy) 2013.
Julkisivumaalaus 2019.
Takan piipun tiivistäminen tehty 2023.
Ilmanvaihtokanavat puhdistettu 2024.
Takka nuohottu vuosittain, viimeksi 2024.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • E-luku: 198, viimeinen voimassaolopäivä: 04.04.2034.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuitu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Kauniissa keittiössä integroidut jääkaappi ja pakastekaappi, kiertoilmauuni, induktiokeittotaso, liesituuletin (hormiin), integroitu astianpesukone, varaus mikroaaltouunille kaapissa, kaapistot, laattalattia, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihkut 2 kpl, laattalattia, seinät kaakeloitu, ikkuna.
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuin, pesuallas, valopeili, laattalattia, seinät kaakeloitu.
Saunan kuvaus
Iki-sähkökiuas, seinät paneloitu, laattalattia, ikkuna.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Wc-istuin, pesuallas, kaapistot (sis. varaus mankelille), laattalattia, seinät kaakeli + maali, käynti lasitetulle terassille.
Olohuoneen kuvaus
Avarassa olohuoneessa laattalattia, seinät maalattu, kiertoilmatakka.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikissa makuuhuoneissa laattalattia, seinät tapetti + maali. Yhden makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone + kaapit, kahdessa makuuhuoneessa kaapit.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 040 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
300 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuslupapiirustusten sekä kaupungin rakennusvalvonnasta saadun tiedon mukaan rakennusoikeudesta käytetty noin 201 krs-m². Rakennusoikeutta jäljellä noin 99 krs-m².
Kaavoitustiedot
Nokian kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Lasitetulta terassilta käynti lämpimään varastoon (pinta-ala noin 10 m2, kerrosala noin 14 krs-m2), joka toimii myös vierashuonetilana. Kahden auton autokatos, jonka yhteydessä kylmä ulkovarasto (pinta-ala noin 6,1 m2) ja tekninen tila (ilmanvaihtokone, lämminvesivaraaja, keskuspölynimurin säiliö, sähköpääkeskus).
Palvelut
Koulut: Harjuniityn koulu 850 m, Nokian lukio 5 km.
Palvelut: Lähikauppa K-Market Harjuniitty 1,4 km, Nokian Prisma 5,3 km, Harjuniityn urheilukenttä 700 m, Harjuniityn liikuntahalli 700 m, Tampereen keskusta 19 km.
Päiväkodit: Harjuniityn päiväkoti 850 m.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki 700 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Harjuniitty, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Konnos Kirsi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.