Bo LKV Turku

Kerrostalo | 3h, avok, vh, kh, s, 2wc, lasitettu parveke

Vakka-Suomentie 87, Länsikeskus / Ruohonpää, Turku

Hinta

285 000 €

Koko

75 m²

Vuosi

2021

Upea saunallinen kolmio vuonna 2021 valmistuneesta Asunto Oy Turun Nuppulan Portista Kesällä 2021 valmistunut tyylikäs 5-kerroksinen kerrostalo pitää sisällään 29 asuinhuoneistoa. Yhtiö on rakennettu omalle tontille ja lämmönlähteenä on energiatehokas ja edullinen maalämpö. Kaikissa asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys sekä huoneistokohtainen viilennys maakylmää hyödyntäen. Tämän ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevan kolmion ikkunat ovat sisäpihan suuntaan. Sisään saavutaan tilavaan eteisaulaan, jonka laattalattia on helppohoitoinen myös kuraisilla ja lumisilla keleillä. Eteisen yhteydessä on liukuovikaapisto, joka kätkee runsaasti tilaa takeille ja kengille. Tyylikäs Puustellin avokeittiö ja sen yhteydessä oleva olohuone sijaitsevat eteisen jälkeen oikealla. Olohuoneen yhteydestä on kulku tilavalle lasitetulle parvekkeelle, joka aukeaa sisäpihan suuntaan. Kodissa on kaksi makuuhuonetta, jotka sijaitsevat olohuoneen molemmin puolin. Päädyssä olevan makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone, kun taas toisen makuuhuoneen yhteyteen on toteutettu säilytystilaa kiintein kaapistoin. Tyylikäs kylpyhuone ja sen yhteydessä oleva upea lasiseinällinen sauna sijaitsevat eteisen yhteydessä. Wc:itä kodista löytyy kaksi, joista toinen on kylpyhuoneen yhteydessä, ja toinen erillisenä. Liikenteeltä suojassa sijaitseva oleskelupiha sijoittuu sisäpihalla autohallin kannen päälle, katutasoa korkeammalle. Piha tarjoaa oivan paikan seurusteluun pergolan katveessa tai pikkuväen leikkeihin leikkialueella. Mahdollisuus ostaa erillisosakkeena olevia autohallipaikkoja, jonne on kulku suoraan talon sisältä. Autojen pysäköintitilojen lisäksi kellarikerroksessa sijaitsee myös lämpimät irtainvarastot sekä säilytystilat polkupyörille. Turun Länsikeskuksen alue sijaitsee monipuolisten palveluiden välittömässä läheisyydessä. Alueen liikenneyhteydet, joukkoliikenne mukaan lukien, ovat erinomaiset. Turun keskustan tai Raision tavoittaa 10 minuutissa sekä Helsingin ja Tampereen valtateiden solmukohdat ovat myös lähellä. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan asuntoon! Asunto vapautuu uudelle omistajalleen heti kaupanteossa! Myynti ja esittelyt/ Miika Salmela p. 0500 533 582 miika.salmela@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20973636
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, vh, kh, s, 2wc, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Kokonaispinta-ala
75 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

70 413,33 €

Velkaosuus

214 586,67 €

Velaton hinta

285 000,00 €

Neliöhinta

3 800,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

300,00 € / kk

Pääomavastike

995,85 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 295,85 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi kulutuksen mukaan. Vesiennakko 22 euroa/hlö/kk. Osakas solmii oman sähkösopimuksen energiayhtiön kanssa. Rahoitusvastikkeellinen yhtiölainaosuus on mahdollista maksaa pois. Rakennusaikaisen lainan osalta maksetaan tällä hetkellä pelkästään korkoja. Yhtiölaina on tasalyhenteinen 12kk euribor + 0,85 marginaali, laina-aika 26v. Ostaja maksaa mahdollisen varainsiirtoveron 2 % velattomasta kauppahinnasta. Yhtiön hallitus on oikeutettu tarvittaessa kerran vuodessa perimään ylimääräisen kuukauden vastikkeen ilman yhtiökokouspäätöstä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä on laadukas Pukkilan porcellanato lattialaatoitus ja tilava peililiukuovellinen kaapisto, jossa yhdistetty siivouspyykkikomero. - Lattia: Pukkila Oy, Newcon White 300 x 600 Toisen makuuhuoneen yhteydessä lisäksi vaatehuone.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Asuntojen ikkunoissa on kiinteät, valkoiset sälekaihtimet. Ikkunoiden yläpuolella alumiininen 2-urainen verhokisko sileällä peitelaudalla.
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
viilennys maakylmää hyödyntäen
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, teräs
Keittiön kuvaus
Keittiössä on Puustellin korkeatasoiset valkoiset kiintokalusteet ja laadukkaat Electroluxin kodinkoneet. Tunnelmaa keittiöön tuo led-nauhavalaistus keittiökaappien alapinnassa. - kaapisto: Lakattu mdf ovi 19 mm, White Satin - työtaso: Puustellin Vicensa Oak -laminaatti - välitila: Puustellin Vicensa Oak -laminaatti - vedin yläkaapit: ilman vedintä - vedin alakaapisto: Milo rst-vedin Keittiön kodinkoneet ja vesikalusteet: - jääkaappi Electrolux - pakastin Electrolux - kalusteuuni kiertoilmalla Electrolux - keraaminen liesitaso Electrolux - integroitu astianpesukone Electrolux - integroitu mikroaaltouuni AEG - ulosvedettävä liesituuletin Airfi Suvi - keittiöallas: Franke Sirius SID 610-40, Carbon Black - keittiöhana: Oras Cubista 2839 F, APK venttiilillä
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava kylpyhuone kutsuu nauttimaan oman kodin spa-hetkestä. Kylpyhuoneen seinät ja lattiat on laatoitettu Pukkilan laadukkailla porcellanato Newcon White laatoilla, joiden maanläheinen ja hillitty kuviointi luo tilaan arvokkaan tunnelman. Kylpyhuoneen katto on valkokäsiteltyä puupaneelia. Kylpyhuoneessa on Svedberg Skapa-malliston allas- ja peilikaappi. Suihku on erotettu Hietakarin Express kääntyvällä lasiseinällä kylpyhuoneesta. LTO koneen alapuolella on varaus pyykinpesukoneelle ja pesukoneen päälle asennettavalle kuivausrummulle. - kylpyhuoneen seinät: Pukkila Oy, Newcon White 600 x 600 - kylpyhuoneen ja saunan lattiat: Pukkila Oy, Newcon White 150 x 150 - kylpyhuoneen kattopaneeli: valkokäsitelty kuusipaneeli 14x120mm
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc kylpyhuoneen vieressä. Lisäksi toinen wc kylpyhuoneen yhteydessä. Kylpyhuoneen vesikalusteet: - Pesuallashana kph: Oras Cubista 2808 bideellä, KPH:ssa lisäksi Oras 272100 älykäs pesukoneventtiili - Suihkusetti: Oras Cubista 2879 - WC-istuin: Ido Seven D Varusteet: - Laadukkaat Smedbo House sarjan varusteet
Saunan kuvaus
Tilava sauna on erotettu lasiseinällä kylpyhuoneesta. Saunan muut seinät ja katto on tervaleppäpaneelia ja lauteet tervaleppää. Lattia on laatoitettu kuten kylpyhuone. Tyylikkään saunan kruunaa katon kuituvalot. Kiukaana on Harvian Cilindro PC pilarikiuas. - Saunan seinä- ja kattopaneeli: tervaleppä 14x90 mm - Saunan lauteet: tervaleppä 28x90 mm
Olohuoneen kuvaus
Olohuone avautuu rauhalliselle sisäpihalle. Olohuoneesta on esteetön käynti lasitetulle parvekkeelle, jossa terassilaudoitus. - Lattia: tammiparketti Tarkett Shade, Cream White Tres - Seinät: maalattu vaaleaksi, valkoiset puujalkalistat
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, toisen makuuhuoneen yhteydessä lisäksi tilava vaatehuone. Toisessa makuuhuoneessa Puustellin vaatekaapisto. Pintamateriaalit kuten olohuoneessa.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistokohtainen verkkovarasto kellarikerroksessa.
Kattomateriaalin kuvaus
Kermi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Mikko Aro Oy/ Julia Aro Postikatu 2, 20250 Turku puh. 0201 555 655 www.mikkoaro.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Huoneistoissa verkkokäyttöinen palovaroitin ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Irtainvarastot kellarikerroksessa. Kellarikerroksesta esteetön kulku autohalliin.

Asuntokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Viilennys maakylmää hyödyntäen.

Vesikiertoinen lattialämmitys kuivissa ja kosteissa tiloissa.

Kiinteistöissä on CAT 6 tasoinen yleiskaapelointi tietoliikennettä varten ja kuituvaraus talojakamosta asunnon kotijakamoon.

Yhtiö hallinnoi yhdessä As Oy Nuppulantie 40 kanssa yhteisjärjestelysopimuksella mm. autohallia, pihapaikkoja ja pihakantta sekä niiden vaatimia ajoyhteyksiä.

Jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarasto kellarikerroksessa. Kellarikerroksesta löytyvät lisäksi kolme erillistä varastoa (erillisosakkeina) sekä taloyhtiön ulkoiluvälinevarasto.

Yhtiön asuinhuoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajien asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko-, ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla.

Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, osakashallinnassa olevissa tiloissa ja huoneistoparvekkeilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennuksen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun esim. rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin.
Tehdyt remontit
Yhtiö on valmistunut vuonna 2021.
Tulevat remontit
Uudisrakennus, ei merkittäviä toteutettavia hankkeita toistaiseksi.

2022: Vuositarkastus
2022: Sähköautolatausasemien selvitys
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
2 290 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Nuppulan Portti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Osakkeina 20 autohallipaikkaa (nrot 1-9, 11-19 ja 39-40) sekä pihapaikka 42. Pihalla lisäksi vieraspaikkoja 3 kpl.

Kellarikerroksesta on esteetön kulkuyhteys autohalliin, jossa myynnissä autopaikkoja osakkeina. Autopaikan myyntihinta 6 600 euroa, velaton myyntihinta 22 000 euroa, hoitovastike 28 e/kk.

Autopaikat hallissa pihakannen alla, josta suora kulku porrashuoneeseen ja hissille. Autohallipaikoissa kellotoiminen pistoke/ autopaikka. Autopaikan sähkönkulutuksesta vastaa kyseisen autopaikan omistaja. Autohallissa varautuminen sähköautojen lataukseen. Varaus huomioidaan keskuskoossa ja mahdollisen latausreitin järjestämisessä. Lataukseen vaadittavien laitteiden jälkiasennuksesta vastaa autopaikan omistaja. Sähköauton lataukseen käytetystä sähkönkulutuksesta vastaa paikan omistaja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Länsikeskus, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Salmela Miika

Myyntineuvottelija, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.