Kerrostalo | 3h, k, 2x kph / wc, s, khh, 2x lasitettu parveke (25,5 m2)

Brahenkatu 12a, Keskusta, Turku

Hinta

779 000 €

Koko

109 m²

Vuosi

2021

Nyt myynnissä aivan Turun keskustasta uudehko edustusasunto. Asunnon sydän, keittiö on kätevästi yhteydessä erittäin tilavaan ruokailutilaan sekä olohuoneen yhdistelmään. Keittiö on laadukas italialainen Aran Cucinen mallistoa. Keittiössä kaikki kodinkoneet ovat arvostettua Mielen merkkiä. Isot jääkaappi ja pakastin on integroitu hienosti kaapiston kanssa yhtenäiseksi. Keittiön työtasot ovat kvartsikomposiittia, myös isossa saarekkeessa. Saareke on tosiaan niin iso, että sen molemmin puolin mahtuu kunnon kaapistot. Tämä tuo samalla reilusti laskutilaa. Keittiön kaapistot ovat vetimettömiä. Olohuoneesta on helppo seurustella vieraiden kanssa, kun suurin tila on yhtenäistä. Olohuoneesta on käynti myös isolle (12 m²) sisäpihanpuolen lasitetulle parvekkeelle, tämä toimii kesäisin yhtenä lisähuoneena. Täältä voi myös ihailla ilta-auringon laskua. Toinen parveke on Brahenkadun puolella ja tämä parveke on koko asunnon levyinen. Tämä parveke on myös iso 13,5 m². Molemmille parvekkeille pääsee isoista lasiliukuovien kautta, jotka myös eristävät erittäin hyvin ääniä. Molemmilla parvekkeilla on myös kaukosäätimellä toimivat screen-verhot tuomassa suojaa. Arkea helpottaa myös käytännöllinen kodinhoitohuone, heti eteistilan vieressä sekä kaksi isoa suihkutilaa. Vaalean asunnon kontrastina toimii tyylikäs hieman tummempi kylpyhuone. Kylpyhuoneessa on näyttävät 31,5x100 cm marmorikuvioiset laatat seinissä. Saunan lauteisiin on integroitu tyylikkäästi kiuas ja hyviä löylyjä ei tarvitse keskeyttää vedenottamisen takia, sillä hana löytyy seinästä. Isossa erillisessä vessassa sama laatta seinissä ja täältä ei säilytystila helposti lopu. Molemmissa tiloissa on automaattisesti toimiva yövalo liiketunnistimella. Molemmat makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä on hyvin säilytystilaa. Makuuhuoneiden ovet ovat liukuovia, jotka saa kätevästi piiloon. Kesähelteisiin tuo mukavuutta vielä kaukokylmä. Asunnon yhteydessä on mahdollista ostaa kaksi autopaikkaa. Toinen paikoista on suunnattu sähköautolle. Asunto Oy Skandium on valmistunut 2021. Taloyhtiössä on oma kuntosali saunoineen, jonka käyttö sisältyy vastikkeeseen. Myös autopaikan omistajille kuuluu vastikkeeseen autonpesuhallin käyttö. Polkupyörien puhdistus onnistuu myös niille varatussa paikassa. Joten tyylikkäästä asunnosta pääsee millä tahansa kulkupelillä lähtemään myös tyylikkään puhtaana. Myös laajakaista sekä Smartpost- huone sisältyvät vastikkeeseen. Kaikki keskustan palvelut ovat aivan vieressä, kuten Posti n. 550 m, Kinopalatsi n. 280 m, Pääkirjasto n. 500 m, Kauppatori n. 250 m ja liikenneyhteydet ovat loistavat sillä linja-autoasema n. 500 m, Puutori pysäkit n. 100 m, rautatieasema n. 1 km, Kauppatorin pysäkit 250 m. Kun haluat laadukasta kaupunkiasumista loistavasta taloyhtiöstä lähellä palveluita erittäin tyylikkäästä kodista, ole yhteydessä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21002336
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, 2x kph / wc, s, khh, 2x lasitettu parveke (25,5 m2)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
109 m²
Kokonaispinta-ala
109 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/9
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

779 000,00 €

Velaton hinta

779 000,00 €

Neliöhinta

7 146,79 €/m²

Vastike

Hoitovastike

414,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

414,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesilaskutus huoneistokohtaisen mittarilukeman mukaan 3 kk välein osakkeenomistajalta. Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan (oma sähkösopimus). Taloyhtiön tarjoamat palvelut, kuten kuntosali ja sauna sisältyvät vastikkeeseen. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta maksetaan kaupanteossa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Lattia: Timberwisen tammi parketti
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
parvekkeen sähkötoimiset rullaverhot
Kauppaan ei kuulu: Irtain
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Italialainen Aran Cucinen, Caesarstonen kvartsikomposiittia välitila harmaa lasi, Franke Kubuksen komposiittiallas, hana (Oras Optima). Integroidut led-valot työtasolla alla. Iso, saareke, jossa runsaasti lisälasku- ja säilytystilaa. Saarrekkeen taso kvartsikomposiittia. Lattia Timberwisen Tammi parketti, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, suihku, suihkuseinä, wc
Marmorkuvioinen tummaa puhuva Grespania Marmorea Paladio harmaa 31,5x100 seinälaatta ja vaalea Grespania Montreal Blanco Natural 15x15 lattialaatta. Allaslaatikostot, Corianin valkoiset allastasot ja Oras Optiman allashanat bideellä
WC-tilojen kuvaus
Marmorkuvioinen tummaa puhuva Grespania Marmorea Paladio harmaa 31,5x100 seinälaatta ja vaalea Grespania Montreal Blanco Natural 15x15 lattialaatta. Allaslaatikostot, Corianin valkoiset allastasot ja Oras Optiman allashana
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, suihku, suihkuseinä
Saunan kuvaus
Lattia 15x15 Blanco Natural, vaalea 15x15 lattialaatta. Lämpökäsitelty, vaakapaneloitu tervaleppä. Kiuas Helo Rocher, lauteisiin integoitu. Hana seinässä.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, pesukoneliitäntä, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Lattia: Timberwisen tammi parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia: Timberwisen tammi parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy, Juhamatti Laaksonen, 0207229964
Huolto
Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: kuntosali, auto- sekä polkupyörien pesupaikat
Tehdyt remontit
1 - vuotistarkastuksen ennakkotarkastus taloyhtiön tilaaman konsultin toimesta.
Tulevat remontit
Mahdollisesti kameravalvonnan lisääminen taloyhtiön yleisiin tiloihin ja pihalle 2023
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
1 914 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki P. 02 330 000
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Skandium, Turku

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kaikki keskustan palvelut muutaman minuutin kävely matakan säteellä. Posti n. 550 m, Kinopalatsi n. 280 m, Kirjasto n. 500 m, Kauppatori n 250 m
Liikenneyhteydet
Linja-auto asema n. 500 m, Puutori n. 100 m, rautatieasema n. 1 km, Kauppatorin 250 m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Mahollisuus ostaa myös kaksi autopaikkaa. AP18=37.500 euroa sekä AP17=39.900 euroa. Autopaikka 17:ssa on mahdollista ladata sähköautoa. Autopaikkavastike 34,20 e/paikka/kk. Autopaikka, autotalli ja varasto-osakkeiden lunastusoikeus Jos autopaikan, autotallin tai autopaikan/autotallin ja varaston yhdistelmän taikka osakevaraston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistusoikeus siirtyy millä tahansa saannolla osakkeenomistajalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä ja yhtiön osakkeenomistajilla on oikeus lunastaa siirron kohteena olevat osakkeet alla olevilla ehdoilla.
autopaikat omilla osakkeilla

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Luoto Jari

kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Turku

Huoneistokeskus Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.