Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Rivitalo | 2h + kt

Lindankuja 2, Kauklahti, Espoo

Hinta

204 900 €

Koko

43,5 m²

Vuosi

2018

Kauklahti on voimakkaasti kasvava, luonnonläheinen kaupunginosa, joka on Espoon vanhimpia asuinalueita. Vanhimmat arkeologiset löydökset ovat peräisin kivikaudelta, mutta suurimmat muutokset alueella tapahtuivat 1900-luvun alussa rantaradan valmistumisen myötä. Meren rantaan rajoittuva alue on kuuluisa monipuolisesta ja upeasta luonnostaan, pitkästä teollisuushistoriastaan ja aikoinaan vilkkaasta kartanoelämästään. Tervetuloa tutustumaan tähän vehreään, erityisesti lapsiperheiden suosiossa olevaan, pientalovaltaiseen alueeseen, jonka kasvu on viime vuosina ollut voimakasta, ja erilaisten palveluidenkin tarjonta on kasvanut voimakkaan muuttoliikkeen myötä. Alueella on loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja urheiluun, pyöräily-ja kävelyreittejä on runsaasti, Espoon kartanossa on ratsastustalli ja parin kilometrin päässä on Espoo Golfin kentät. Kaupunginosa sijaitsee Kehä III:n varrella, lähellä Kirkkonummen rajaa. Asunto Oy Espoon Lokinuora koostuu vuonna 2018 valmistuneista rivitaloista, joilla kaikilla on oma suojaisa piha ja katettu terassi, pihan yhteydessä on kylmä ulkovarasto, lämmin irtaimistovarasto löytyy taloyhtiön yhteisestä talousrakennuksesta. Tule tutustumaan tähän viehättävään, laadukkaasti rakennettuun kokonaisuuteen. Esittelyt ja lisätiedot välittäjältä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21016811
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
43,5 m²
Kokonaispinta-ala
43,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Muu ehto: Vuokrattu, irtisanomisaika 6 kk.

Hinta

Myyntihinta

86 993,26 €

Velkaosuus

117 906,74 €

Velaton hinta

204 900,00 €

Neliöhinta

4 710,34 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

174,00 € / kk

Pääomavastike

899,91 € / kk

Erityisvastike

18,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 176,74 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike A asuinhuoneistot 4,00 euroa/m2/kk Hoitovastike B autopaikat 10,00 euroa/autopaikkaosake/kk Pääomavastike D rakennusaikaiset lainat 0,4670/jyvitetty osake/kk Tontinvuokravastike C 1,95 euroa/m2/kk Tontinvuokravastike C 01.01.2024 alkaen 2,15 euroa/m2/kk Ylimääräinen tontinvuokravastike C 1,75 euroa/m2/kk Vesivastike-ennakko 18,00 euroa/henkilö/kk Kylmä vesi 3,77 euroa kpl/kulutus Lämmin vesi 7,03 euroa kpl/kulutus Autopaikkavuokra 33,00 euroa/kpl/kk Autopaikkavuokra Invapaikka 38,00 euroa/kpl/kk Pääomavastikevakuus: Niin kauan kun muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa rakennusaikaista yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla asianomaisen huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Yhtiön hallitus/isännöitsijä vastaa yhtiön päätöksen mukaisesti edellä mainitun vastikevakuuden palauttamisesta ja/tai korottamisesta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Varsinainen yhtiökokous 2023 päätti rahastoida osakkaiden maksamat laina- ja hankeosuusuoritukset ja ylimääräiset lainanlyhennykset sekä tulouttaa pääomavastikkeet. Hallituksella annettiin valtuudet periä ylimääräisiä vastikkeita enintään kahden vastike-erän verran (hoito- ja /tai rahoitus- sekä tonttivastikkeita. Yhteisjärjestelysopimus 19.12.2016, jolla on sovittu yhtiön ja naapuritontin 3 välillä seuraavasti: - yhteisestä leikki- ja oleskelualueesta - väestönsuojan käytöstä - autopaikkojen käytöstä -kulkuoikeuksista, pintavesien johtamisesta sekä palomuurista Yhtiökokouksessa 2022 on hyväksytty ilmalämpöpumppujen ja autojen latauksen asennusehdot Vesimittarit: Yhtiön kaikissa asuinhuoneistoissa on huoneistokohtaista kulutusta mittaavat vesimittarit. Mittarit luetaan vuosittain tilikauden lopussa, jolloin ennakkomaksut tasataan kulutuksen mukaisesti ja osakkaille lähetetään toteutuneesta kulutuksesta riippuen joko hyvityslasku tai lasku.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä
Lunastusoikeus osakkailla
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa. Isännöitsijä Jutta Välimaa, jutta.valimaa@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Sinimäen Kiinteistöhoito Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestys 7 § Tontin määräosan maksaminen

Yhtiö voi edellä 2 §:ssä mainitun tontin vuokrasopimuksen mukaisesti ostaa vuokra-alueena olevasta tontista (49-44-146-2) määräosia. Yhtiö on allekirjoittanut kiinteistökaupan esisopimuksen koskien määräosia tontista .

Kunkin asuinhuoneiston osakkeenomistajalla on oikeus maksaa huoneistokohtainen osuus edellä tässä 7§:ssä tarkoitetun tontin lunastushinnasta yhtiölle, jonka tulee tämän jälkeen seuraavana vuokrasopimuksen mukaisena mahdollisena ajankohtana hankkia yhtiön omistukseen vastaava määräosa tontista. Yhtiökokouskutsussa on tiedusteltava kaikilta yhtiön asuinhuoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilta, haluavatko nämä maksaa kokonaan huoneistokohtaisen osuutensa tontin lunastushinnasta.

Huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta määrätään käyttäen perusteena edellä 4 §:ssä mainittuja kunkin huoneiston pinta-alan suhdetta kaikkien huoneistojen yhteenlaskettuun pinta-alaan. Osuus lunastushinnasta on lisäksi määriteltävä siten, että suorituksesta kertyneillä varoilla voidaan maksaa varainsiirtovero, julkisen kaupanvahvistajan kustannukset ja kaupasta aiheutuvat muut kulut laskettuna siihen päivään saakka, jolloin yhtiö tekee suoritusta vastaavan määräosan kaupan tontista.

Yhtiöjärjestys 8 § Tontin lunastaminen

Yhtiöllä on tontin (49-44-146-2) koskevan maanvuokrasopimuksen mukaisesti oikeus ostaa tontti vuokrakauden aikana tai sen päättyessä.

Yhtiöjärjestys 17 § Lunastusmenettely

Autopaikat ja autokatospaikat (osakkeet nrot 19991-20043).
Jos kattamattoman autopaikan tai autokatospaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena olevat osakkeet. Muilta osin AOYL.
Muuta: Vesikiertoinen patterilämmitys, huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmajärjestelmä varustettu lämmön talteenotolla.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 22 Parkkipaikkoja: 9

Tehdyt remontit
2018-2020 Rakennuttajan vastuulle kuuluneet 2-vuotistakuukorjaukset
2022 Selvitystyö sähkö- ja hybridiautojen latauksen mahdollistaminen
Tulevat remontit
2023 Toisen ulkovesipisteen asennus
2023-2027 Piha-alueen kehittäminen (mm. huoneistopihojen aidoitus, ulkovalaistus ja leikkialueen kehittäminen)
2026-2027 10-vuotistarkastus ja PTS:n laatiminen.
Rakennuttajan vastuu piilevien rakennusvirheiden osalta päättyy 10 vuoden
kuluttua taloyhtiön käyttöönotosta.
2028 Väestönsuojan huolto (tarkastus ja tiiveyskoe)
2028 IV-nuohous ja säätö
2023-2028 Aurinkopaneelien asennuksen suunnittelua
2023-2028 Pihan kulkureittien asfaltointi
2023-2028 Sähköautojen latausinfran rakentaminen
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
6 499 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki Kaupunkisuunnittelukeskus, p. +358 9 8162 5500
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
29 800 € / vuosi
Tontin vuokraaja
FIM Tonttirahasto I KY
Tontin vuokra-aika päättyy
17.12.2065

Asunto Oy Espoon Lokinuora

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Hansakallion koulu, Kauklahden koulu
Palvelut: K-Supermarket, Lidl, Kauklahden asiamiesposti, Maxin Kala, R-Kioski, Apteekki, Kirjasto, Kivenlahden terveysasema, Samarian terveysasema
Päiväkodit: Alueella useita
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat osakkeina (osakkeet 19991-20043). Yhtiön piha-alueella sijaitsee yhtiön autopaikkojen lisäksi 6 autopaikkaa, jotka kuuluvat yhteisjärjestelysopimuksen perusteella naapuriyhtiö Asunto Oy Espoon Jaakobinsauvalle. Piha-alueella on sähköistettyjä autopaikkoja AP31-AP32. Autopaikat AP39 ja AP41 on tarkoitettu ensisijaisesti liikuntaesteisten käyttöön. Pelkkien autopaikkojen ja autokatospaikkojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaminen ei oikeuta käyttämään yhtiön välittömässä hallinnassa olevia tiloja edellyttäen, että käyttörajoitus ei estä edellä mainittujen osakkeiden mukaisten autopaikkojen käyttöä.
Isännöitsijä ylläpitää taloyhtiön hallinnassa olevien autopaikkojen vuokrauslistaa ja -jonoa.
Pihan kuvaus
Jokaisen asuinhuoneiston hallintaan kuuluu huoneiston yhteydessä sijaitseva terassi ja yhtiöjärjestyksen liitekuvassa esitetty huoneistokohtainen piha-alue. Huoneiston hallinnassa olevan piha-alueen nurmikon, istutusten ja piharakenteiden sekä terassin korjaus-, kunnossapito-, huolto-, hoito-, vahinko- ja muu vastuu kuuluu kyseiselle huoneistolle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kauklahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kiviharju Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.