Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Kerrostalo | 1h, k, p

Häränajajanpolku 1, Härkämäki, Turku

Hinta

74 000 €

Koko

35,5 m²

Vuosi

1975

Hieno, hyväkuntoinen yksiö Härkämäessä! Tämä upea yksiö ihastuttaa valoisuudellaan sekä siistillä ja raikkaalla yleisilmeellään. Isot ikkunat päästävät runsaasti luonnonvaloa asuntoon ja vaaleat pinnat luovat tilan tuntua. Lattia- ja seinäpinnat on uusittu edellisen omistajan toimesta vuonna 2022. Pohjaratkaisu on yksiölle lähes ihanteellinen. Neljännen kerroksen asunnossa on myös lasitettu parveke, josta on aurinkoinen ja viihtyisä näkymä kauas horisonttiin. Kevätaurinko lämmittääkin parveketta jo aikaisin. Tyylikäs ja hyvin varusteltu keittiö on remontoitu asunnon muun pintaremontin yhteydessä vuonna 2022. Varusteina ovat muun muassa induktioliesitaso, astianpesukone ja jääkaappi/pakastin. Tilavassa kylpyhuoneessa on ikkuna, mikä tekee tilasta valoisan ja helpottaa tuulettamista. Kylpyhuoneessa on myös paikka omalle pyykinpesukoneelle. Säilytystilaa on asunnon kokoon nähden runsaasti, sillä eteisen liukuovikaapistojen lisäksi asuntoon kuuluu häkkivarasto sekä kylmäkellari. Asunto sijaitsee luonnonläheisellä paikalla Turun Härkämäessä. Taloyhtiön takapihalta alkaa vehreä metsikkö ja lähialueella on paljon hyviä ulkoilureittejä sekä monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Myös lähikauppa on heti naapurissa ja kulkuyhteydet Turun keskustan suuntaan ovat vaivattomat. Matka taittuu helposti bussilla tai pyörällä. Asunnon vapautumisen kanssa voidaan olla hyvin joustavia ja kuunnella ostajan toiveita. Ota yhteyttä, sovitaan aika yksityisesittelylle ja mennään katsomaan asuntoa paikan päälle! Myynti ja lisätiedot: Joni Tapio Kiinteistönvälittäjä LKV 044 551 9911 joni.tapio@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21024796
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, k, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
35,5 m²
Kokonaispinta-ala
35,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
4/8
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Muu ehto: 1-2 kk / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

74 000,00 €

Velaton hinta

74 000,00 €

Neliöhinta

2 084,51 €/m²

Vastike

Hoitovastike

195,72 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

195,72 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

19,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkö kulutuksen mukaan (vastikkeessa peritään kuukausittaista ennakkoa, joka huomioidaan lukemalaskussa), autopaikkavuokra 7,00 €/kk ja autotallivuokra 25,00 €/kk. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: kaakkoon
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.
Tehdyt remontit
Keittiö ja lattia- sekä seinäpinnat uusittu edellisen omistajan toimesta vuonna 2022.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu vuonna 2022. Jääkaappi/pakastin, induktioliesitaso, kalusteuuni, liesituuletin ja astianpesukone. Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, wc-istuin, peili- ja allaskaappi sekä pesukone. Lattia ja seinät laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto, kylmäkellari ja eteisessä liukuovikaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Härkämäen Huolto Oy, Kalle Laitinen, puh. 02 278 0600, Säkäkuja 1, 20210 Turku
Huolto
Härkämäen Huolto Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Jäähdytetty kellari, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Alueelliset pesulat sijaitsevat osoitteissa Säkäkuja 1 ja Viskaripolku 9. Pesulat ovat avoinna joka päivä klo 8-21 ja toimivat mobiilimaksulla (Callock). Grillikatos,
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 32 Parkkipaikkoja: 44

Tehdyt remontit
Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien uusinta 2023, lukitusten uusinta (Abloy Easy) ja pihan leikkipaikan kunnostus 2022, ylivirtausventtiilin uusinta 2021, kameravalvonta AB-, CD- ja EF-talojen pyöräkellareihin, pysäköintialueen viereisen aidan uusinta, uudet tikkaat GH-talon hissikonehuoneeseen, AB-talon edustan asfaltointi ja CD-talon saunan saneeraus 2019, veden kulutuksen etäluentajärjestelmä päävesimittariin, kameravalvonta GH-talon häkkikellariin ja patteriverkoston kiertoveden huuhtelu Airsepex-menetelmällä 2018, G-portaan ilmanvaihtokoneen uusinta, kameravalvonta pyöräsuojiin, ulkovalaistuksen ja porraskäytävävalaistuksen uusinta, häkkikellareiden saneeraus ja valaistuksen uusinta 2017, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö, EF-talon sokkelin korjaus, D- ja H-portaan poistoilmanvaihtokoneet uusittu, huoneistokohtaiset sähkömittarit, ikkunat, parvekeovet ja varastojen ovet uusittu 2016, parkkipaikan kameravalvonta 2015, linjasäätöventtiilien vaihto ja säätö, valaistuksen uusinta yleisiin tiloihin, kellari-, pyöräsuoja- ja kuivaushuonetilojen maalaus, palovaroittimet yleisiin tiloihin, parvekkeiden paikkamaalaus, ulko-ovien vaihto ja lukkojen sarjoitus ulko-oviin 2014, uusittu EF-talon pohjakerroksen lämpöputket pintavetoina 2012, uusittu kuivaushuoneiden (4 kpl) lämpöpuhaltimet, uusittu CD- ja EF-talojen pohjakerroksen asuntojen lattialaatan sisällä olevat pattereiden lämpöputket (runkolinjoja ei ole uusittu betonin sisältä), kaikkien neljän kylmiöiden koneistojen uusinta 2011, G- ja H-portaiden hissien ohjauskeskusten uusinta ja hissikorin modernisointi, julkisivuelementtien vaihto Steni-levyiksi (kaikkien neljän kiinteistön päädyt) 2010, talojen välisten maanalaisten (käyttövesi ja lämpö) putkien uusinta 2009, CD- ja EF-talojen salaojien uusinta ja patolevyjen asennus, viemärilinjojen painehuuhtelu 2008, F-portaan salaojien uusinta ja patolevyjen asennus 2007, julkisivuelementtien uudelleen saumaus, ilmastointikanavien puhdistus ja säätö 2006, porraskäytävien ala-aulojen kattojen uusinta 2002, käyttövesilinjojen, galvanoitujen kylmävesilinjojen uusinta GH-talossa 1999 ja AB-, CD- ja EF-taloissa 2002 (ainoastaan yhteistilojen putket, ei asuntojen), patteriverkoston tasapainotus ja patteriventtiilien uusinta 1999, saunaosaston peruskorjaus 1998-1999, parvekkeiden ulko- ja sisäpuoliset seinät pinnoitettu, AB-, CD- ja EF-talojen kattojen vedeneristeet uusittu (huopa) 1999, lukkojen uudelleensarjoitus, GH-talon katon vedeneristeet uusittu (huopa) 1997, parvekkeiden rakennekorjaukset 1996, porraskäytävien ja ala-aulojen kunnostus 1994 ja asennettu sääetuikkunat 1993.
Tulevat remontit
Yhtiökokous 11.12.2023 hyväksyi linjasaneerauksen hankesuunnitelman (perinteinen putkiremontti, lämmön talteenotto ja yhtiön saunatilojen saneeraus) ja valtuutti hallituksen aloittamaan toteutussuunnittelun sekä kilpailuttamaan hankkeen suunnittelun valmistuttua. Toteutussuunnittelu ja kilpailutus tehdään yhdessä naapuriyhtiön kanssa. Kilpailutuksen tulokset esitellään ja hankkeen toteutuksesta päätetään yhtiökokouksessa vuoden 2024 lopulla.

Kunnossapitotarveselvitys: Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu 2024, linjasaneeraus ja lämmön alajakokeskuksen uusinta sekä lämmön talteenottojärjestelmä 2025, parvekkeiden paikkamaalaus ja ikkunoiden tiivistyskorjaus 2028.
Energialuokka
D (2018), Voimassa 31.3.2033 asti.
Tontin koko
7 877,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-oy Pyytti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Härkämäki, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Joni

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.