Omakotitalo | 5h, k, rt, s, vh, 3xph, 2xwc, khh, et, aulatila, lämmin at / varasto, ak, puuvaja, kasvihuone

Granbackantie 313, Paippinen, Sipoo

Hinta

438 000 €

Koko

215 / 264 m²

Vuosi

2003

V. 2003 valmistunut hulppean kokoinen ( kerrosala 215 m2 ) MAALÄMPÖKOTI! Oma 4960 m2:n t. Asumiskustannukset ovat olleet tällä perheellä VAIN n. 350 euroa/kk ja huomioitavaa on myös se, että Sipoon kunnallisvero ei ole kalleimmasta päästä! Tämä kaunis koti sijaitsee luonnonläheisessä maalaismiljöössä kuitenkin lyhyen matkan päässä palveluista ( Järvenpään keskustaan n. 10 km ). Myös hevosharrastajien unelmakohde, koska useita hevostiloja on lähellä. Alakerran hulppeat tilat takaavat asumisen mukavuuden ja väljyyden. Keittiö on uusittu v. 2007 tyylikkäin kaapistoin ja keittiössä on runsaasti huoletonta kivityötasotilaa. Kodinkoneet ovat Mielen hyvää laatua ja kylmäsäilytys Festivon-kotikylmiössä. Keittiö yhdistyy isoon ruokailutilaan, jossa on tunnelmalliset erkkeri-ikkunat. Avara ja tilava varaavalla takalla varustettu olohuone, josta on käynti katetulle terassille ja edelleen kodin rauhaisalle piha-alueelle, missä on mm. runsaasti kauniita kasveja, hedelmäpuita, marjapensaita. Kasvihuoneessa viihtyy myös satoa tuottava viiniköynnös. 4 makuuhuonetta, 2 alhaalla ja 2 yläkerrassa, sekä yläkerrassa on myös kaunis ja tilava kattoikkunalla varustettu aulatila. Alakerrassa on 2 pesuhuonetta ( toisen yhteydessä wc ). Tunnelmallinen sauna persoonallisine yksityiskohtineen. Yläkerran wc:n yhteydessä on poreamme, missä on kiva kylvyistä nauttia. Kiinteistöllä on lämmin, kerrosalaltaan 49 m2:n autotalli/varasto/autokatosrakennus ja myös erillinen 16 m2:n puuvaja. Sähkön kokonaiskulutus on ollut tällä perheellä vain n. 14 000 kwh/vuodessa ( kokonaisneliöt autotallin kanssa 264 m2 ). Hyvä energialuokka ( B 2018 ). Lähdetään yhdessä rauhassa tutustumaan paikan päälle tähän hyvin pidettyyn, lämminhenkiseen MAALÄMPÖKOTIIN! Tiedustelut esittelyt: TUIJA JANTUNEN 040-590 1556, tuija.jantunen@tjlkv.fi, JOUKO JANTUNEN 040-487 0549, jouko.jantunen@tjlkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21038974
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, rt, s, vh, 3xph, 2xwc, khh, et, aulatila, lämmin at / varasto, ak, puuvaja, kasvihuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
215 m²
Muiden tilojen pinta-ala
49 m²
Kokonaispinta-ala
264 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennuksen kerrosala on 215 m2 ja autotalli/varastorakennuksen kerrosala on 49 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne on saatu lupakuvista
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2003
Käyttöönottovuosi
2003
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

438 000,00 €

Velaton hinta

438 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero 714,42 euroa/v. 2022. Roska-astian tyhjennys n. 13 euroa/kk. Sähkön kokonaiskulutus on ollut n. 14 000 kwh/vuodessa ( n. 165 euroa/kk, 1-2 hlöä ). Puuta on poltettu n. 2 m3.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhotangot, keskuspölynimuri, matontamppausteline, kasvihuone, hälytysjärjestelmä ( tehtävä oma sopimus )
Kauppaan ei kuulu: Alakerran wc:n erikoispeili.
Tehdyt remontit
2022 lämmitys- ja käyttöveden kiertovesipumput uusittu. 2014 kodinkoneet uusittu. Kasvihuone 2013. 2012 terassit ja puuvaja rakennettu. 2007 keittiö remontoitu, kaikki sisäseinät tapetoitu ja maalattu, alakerran parkettilattiat asennettu, alakerran seinämuutos ja toinen alakerran pesuhuone/wc saneerattu.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • E-luku 95, voimassa 15.1.2033 ( laadittu 15.1.2023 )
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Varaava takka
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Tyylikäs keittiö, remontoitu 2007 ( Kvik-keittiö ). Varustus: Festivon kotikylmiö, astianpesukone ( Miele 2014 ), induktiotaso ja kiertoilmauuni ( Miele 2014 ), Savon rosterituuletin. Graniittitasot. Runsaasti kaapisto-ja tasotilaa. Lattia on tammiparkettia
Kylpyhuoneen kuvaus
Talossa on 3 pesuhuonetta: saunan yhteydessä olevassa pesuhuoneessa on 2 suihkua ja lisäksi alakerrassa on tyylikäs pesuhuone liukuovilla varustettuna. Alakerran pesuhuoneen yhteydessä on wc-istuin, käsisuihku, valohylly, kuivauspatteri, tasotilaa, pesuallas, 2 ikkunaa, kaapistot. Yläkerrassa on tyylikäs kylpyhuone poreammeella varustettuna ja ko. tilassa on myös yläkerran wc.
Saunan kuvaus
Tyylikäs, tilava sauna puu/sähkökiukaalla varustettuna
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaapistotilaa, pesuallas, pyykinpesukoneliitäntä ja kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Alakerran huonetiloissa on parkettilattiat, yläkerran makuuhuoneissa on laminaattilattiat ja aulatilan lattia on parkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Pohjakuvan mukaiset kaapistot, vaatehuone, lämmin autotalli/varasto, autokatos, puuvaja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
753-426-1-289
Tontin pinta-ala
4 960 m²
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Kiinteistöllä on lämmin autotalli/varasto/autokatosrakennus, puuvaja, kasvihuone, terassit
Palvelut
Koulut: Pohjois-Paippisen koulu n. 2 km
Palvelut: Kellokosken palvelut n. 8 km ja Haarajoen palvelut n. 5 km. Järvenpään kaupat n. 10 km. Terveysasema Nikkilässä n. 17 km. Haarajoella on mm. kauppa, posti, matkahuolto.
Muut palvelut: Useampi hevostila lähellä
Päiväkodit: n. 2 km
Liikenneyhteydet
Haarajoen juna-asema n. 6 km, josta lähijunalla Helsinkiin n. 30 min ( ilmainen parkki ). Helsinki-Lahti moottoritielle n. 5 km

Jantunen Tuija

Yrittäjä, LKV

Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy

Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.