Helsingin KOTI LKV Oy
Helsingin KOTI LKV Oy

Omakotitalo | 4-5h, avokeittiö, sauna, 2xkph, khh, erill. wc, lämmin autotalli, kattoterassi

Donabacka 2, Kurttila, Espoo

Hinta

1 100 000 €

Koko

176 / 231 m²

Vuosi

2016

Upea, uniikki omakotitalo loistavalla sijainnilla Kurttilassa. Tämä ainutlaatuinen kokonaisuus täyttää vaativimmankin asunnonostajan toiveet. Talon suunnittelussa näkyy SAFA arkkitehti Yrjänä Vuojalan asiantuntijuus yhdistettynä omistajien esittämiin toiveisiin erittäin onnistuneena lopputuloksena. Valon kulku läpi tilan, suuret länteen aukeavat ikkunat, yksityisyyden korostaminen sekä talon sijoitus huomioiden ilmansuunnat sekä naapuruston talot. Alakerrassa on avaraa ja valoisaa tilaa, joka mahdollistaa erilaisia sisustusratkaisuja. Olohuoneessa on osin jopa 5,7 metrin huonekorkeus lisäämässä tilan tuntua. Tilaa rytmittää tyylikäs mattamusta/kiiltävä valkoinen keittiö sekä suuri saareke toimintoineen. Aamiaiskaappi toimii arjessa ja pitää keittiön yleisilmeen aina siistinä. Integroidut kylmälaiteet, induktio sekä kaasuliesi ja Savo:n kattomalli liesituuletin kauko-ohjaimella. Olohuoneessa on tunnelmaa luomassa hissiluukullinen takka ja olohuoneesta on liukuovi terassille. Tässä kerroksessa on lisäksi kodinhoitohuone, makuuhuone, erillinen wc sekä erittäin kauniit spa-henkiset kylpyhuone- ja saunatilat. Tilavassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua Unidrain kaivoilla, moderni lasiseinä erottaa kylpyhuoneen ja saunan välistä tilaa. Tummasävyisessä saunassa pääset nauttimaan designkiuas Mondex Rakkan pitkistä, kosteista löylyistä. Kaunis lasikaiteinen portaikko vie yläkertaan. Yläkerrassa on 2 makuuhuonetta sekä suuri aulatila, joka toimii tällä hetkellä myös makuuhuoneena. Tässäkin kerroksessa on tumman tyylikäs kylpyhuone sadesuihkuineen. Aulatilasta on käynti 70 m2:n suuruiselle kattoterassille, jossa voit viettää aikaa täysin omassa rauhassa yksityisyydestä nauttien. Talotekniikka on tässä kodissa nykyaikainen ja edistyksellinen. Edulliseen ja huolettomaan asumiseen maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla sekä viilennys/jäähdytys. Lisäksi 4 viilentävää ilmalämpöpumppua lämpimien päivien viilennykseen. Valaistuksen ja turvallisuuden hallintaan Ouman Plus C -järjestelmä sekä Verisuren hälytysjärjestelmä. Verkkoyhteys Elisan valokuitukaapelilla. Kokonaisuuteen kuuluu autotalli kaukosäätöisellä sähköovella ja öljynerottelukaivolla. Pihalla on lisäksi paikka ainakin neljälle autolle. Piha on sisäänkäynnin puolelta asfaltoitu. Tässä on todellinen vaihtoehto Sinulle, joka vaadit asumiselta paljon. Moderni, viimeistelty, tyylikäs ja laadukas; tämä talo on tätä kaikkea! Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Eero Lallukka LKV 050 576 2331 eero.lallukka@kotilkv.fi Sari Lallukka 050 576 3123 sari.lallukka@kotilkv.fi Seuraa meitä myös instagramissa @eerolallukka ja saat aina ensimmäisten joukossa tiedon uusista myyntikohteistamme jotka eivät aina päädy julkiseen myyntiin. www.kotilkv.fi ME VÄLITÄMME ELÄMÄSI KODIT

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21051257
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h, avokeittiö, sauna, 2xkph, khh, erill. wc, lämmin autotalli, kattoterassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
176 m²
Muiden tilojen pinta-ala
55 m²
Kokonaispinta-ala
231 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Espoon kaupungin rakennusvalvontakeskuksen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaisesti huoneistoala 155 m2, kerrosala ja kokonaisala 231 m2. Tilavuus 807 m3. Rakennuslupakuvien mukaisesti huoneistoala 154,5 m2, kerrosala (250mm seinien sisäpinnasta) 176,4 m2 ja kokonaisala 231 m2. Tilavuus 807 m3
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Muu ehto: Sopimuksen mukaan / 3 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

1 100 000,00 €

Velaton hinta

1 100 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 1139.60 euroa / 2024
Kokonaissähkönkulutus n. 12 000 kWh vuodessa. Vesi ja jätemaksu kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Lamelliverhot.
Kohteen lisätiedot
Talon on suunnitellut SAFA arkkitehti Yrjänä Vuojala ARK-Y Oy:stä. Rakennuksen perusajatuksena on läpitalon oleva valoaukko, länteen aukeavat lattiasta lähtevät ikkunat ja tien puolen suhteellinen umpinaisuus. Vesikiertoinen lattilämmitys kaikkialla maalämmöllä, viilennys maaviileällä ja neljällä ilmalämpöpumpulla. Talon eristemateriaalina käytetty ekovillaa pahvisilla kosteussuluilla.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Talon julkisivu maalattu 2015 ja 2017. 2020 tienpuolen ranskalaisten parvekkeiden ovet vaihdettu ylhäältä tuulettaviin ja aukeaviin oviin. Etelän puolen iso yläikkuna ja alakerran makuuhuoneen/vierashuoneen aukeavat ikkunat vaihdettu kiinteiksi ikkunoiksi. 2022 asennettu kaksi viilentävää ilmalämpöpumppua ja 2023 kaksi viilentävää ilmalämpöpumppua.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • C (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Hyvä
Tulisija
Vuolukivipintainen takka olohuoneessa.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi-, viemäri- ja valokuituliittymät ostajalle.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Ideal-keittiön korkeakiiltoiset kaapistot. Kvik-keittiön mattamusta saareke 120x285 cm. Isot 120 cm leveät laatikot piilovetimillä. Täyslaminaattitaso. AEG:n kodinkoneet, induktioliesi, kaasuliesi. Integroidut täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, erillisuuni, mikroaaltouuni. Liesituuletin Savo kattomalli, ohjataan kauko-ohjaimella. Aamiaiskaappi 80 cm leveä pariovilla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa sauna yhteydessä tyylikäs kylpyhuone. Kaksi suihkua, Unidrain lattiakaivot, Temal-kalusteet, seinä wc-istuin, käsisuihku. Kokonaan laatoitettu. Yläkerrassa toinen kylpyhuone jossa sadesuihku, Temal-kalusteet, seinä wc-istuin. Kokonaan laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa erillinen wc. Temal-kalusteet, seinä wc-istuin, käsisuihku, tuuletusikkuna, kokonaan laatoitettu.
Saunan kuvaus
Alakerrassa kylpyhuoneen yhteydessä tunnelmallinen tumma sauna. Mondex-Rakka kiuas, harmaat paneelit, tumma laudetaso, ikkuna. Saunasta käynti vilvoittelemaan terassille.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerrassa erillinen kodinhoitohuone. Valkoiset matta oviset kaapistot, paikka pesutornille, harmaa laminaattitaso, lattia laatoitettu, lattiakaivo.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone-avokeittiö muodostavat avaran ja viihtyisän kokonaisuuden. Olohuoneessa huonekorkeus n. 3,2 m ja osittain n. 5,7 m. Suuret etelään ja länteen aukeavat ikkunat tuovat valoa runsaasti. Olohuoneessa käynti alakerran terassille liukoven kautta. Lattia kiiltävän vaaleaa 60x60 laattaa, seinät maalatut. Olohuoneessa myös takka.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa makuu/vierashuone, käynti ulkoterasille. Yläkerrassa 2-3 makuuhuonetta. Yläkerrassa kaikialla musta matta laattalattia.
Säilytystilojen kuvaus
Runsaasti kaapistoja, lämmin autotalli.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate Ruukki Classic, huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-45-33-5
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
796 m²
Lisätietoja tontista
Tasainen, viimeistelty tontti. Etupiha asfaltoitu.
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO II erillispientalojen korttelialue, rakennustehokkuus e=0,25 + 15 %
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki / teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu
p. 09 8162 5000 / kartat.espoo.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Lämpimän autotallin kerrosala n. 49, 5 m2. Autotalli kaukosäätöisellä sähköovella. Kattoterassin pinta-ala n. 70 m2.
Palvelut
Koulut: Kauklahdessa, Saunalahdessa ja Vanttilassa peruskoulut sekä ruotsinkielinen Kungsgårdsskolan Kurttilassa. Kurttilaan tulossa uusi koulu n. 2027 Aarrekartantielle.
Palvelut: S-Market Saunalahdessa, K-Supermarket Lasihytti, Kauklahdessa useampia ruokakauppoja, Kauppakeskus Lippulaiva, Kauppakeskus Iso Omena
Muut palvelut: Kurttilan, Kauklahden ja Saunalahden alueella useampia erikoisliikkeitä ja ravintoloita. Maxin Kala, Halmeen Leipomo, Edvin Pizza Napoletana, Åminnen kartanossa pop-up kahvila ja viikonloppu brunsseja.
Päiväkodit: Alueella useampia, Kurttilassa ruotsinkielinen päiväkoti ja Kauklahdessa englanninkielinen päiväkoti.
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla ja bussilla. Kivenlahdessa metroasema ja Kauklahdessa juna-asema
Pihan kuvaus
Suojainen etelä piha, helppohoitoiset istutukset, etupiha asfaltoitu jossa tilaa useammalle autolle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kurttila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lallukka Eero

Kiinteistönvälittäjä LKV

Helsingin KOTI LKV Oy

Helsingin KOTI LKV Oy
Helsingin KOTI LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Piispansilta 9 A (5. krs),
02230 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.