Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy
Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy

Omakotitalo | 3mh, oh, k, ruok, arkioh, yläoleskelu, työh, khh, ph, s

Sahikatu 30, Soukkajoki, Seinäjoki

Hinta

165 000 €

Koko

174 / 204 m²

Vuosi

1996

Tilava talo upealla puistoon rajoittuvalla tontilla Soukkajoella. Tämä 1996 rakennettu näyttävä talo sijaitsee yhdellä alueen parhaista tonteista. Tontti rajoittuu kahdelta sivulta puistoalueeseen ja puiston takana 70m päässä siintää Seinäjoen ranta. Lapsiperheelle paikka on ihanteellinen. Alakoulu ja yläkoulu sijaitsevat noin kilometrin päässä ja kaksi päiväkotia on 500 m säteellä. Koulumatka on turvallinen, sillä tien ylitykset sujuvat liikennevaloissa tai alikulkuna. Tonttialue suuntautuu etelään ja talo on sijoitettu niin että aurinkoista piha-aluetta on mahdollisimman paljon. Siksi lumitöissä ei tässä talossa montaa minuuttia saa kulumaan! Kadun puolella on kahden auton katos jonka ajopiha on asfaltoitu. Talo on pääosin yksikerroksinen, huoneistoalaa alakerrassa noin 174 m². Kaikki huonetilat ovat hyvän kokoisia. Saunaosasto kodinhoitohuoneineen on noin 35 m². Kodinhoitohuoneessa on paljon kaapistoja ja uloskäynti vilpolaterassille. Tilavassa pesuhuoneessa on suihkutilan lisäksi kokopitkä poreamme jossa voi rentoutua työpäivän jälkeen (jos se on lapsilta vapautunut). Talossa on myös kaksi kura-allasta. Tuulikaapissa ja kodinhoitohuoneessa, joten koiran tassujen ja kurasaappaiden pesu on vaivatonta. Talon bonuksena on pieni noin 30 m² yläkerta johon saa rauhallisen työhuoneen tai äänekkään musiikkitilan joka ei toisia häiritse. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Laatoitettujen tilojen alla on kaukolämmöllä lämpiävä vesikiertoinen lattialämmitys joka ei lisää sähkölaskua ja asumiskulut pysyvät kurissa. Talossa on myös nykyaikainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Taloon on tehty laaja kuntotarkastus, jossa rakennuksen kunto on pyritty mahdollisimman tarkasti selvittämään. Runkorakenteet avauskohdissa ovat kunnossa. Talo on kuitenkin pääosin pinnoiltaan alkuperäiskuntoinen, joten remontointi on silti ajankohtaista. Ostajalla onkin tilaisuus päivittää pinnat nykypäivään ja saada lopputuloksena oman näköinen upea koti. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21059805
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, k, ruok, arkioh, yläoleskelu, työh, khh, ph, s
Asuintilojen pinta-ala
174 m²
Muiden tilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
204 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennusluvan mukainen kokonaisala 255 m², kerosala 220 m² ja tilavuus 740 m². Alakerran asuintilojen huoneistoala n. 174 m². Kohta muut tilat on yläkerran parvi- ja askartelu/työhuone n. 30 m² (huonekorkeus yli 1,6 m). Yläkerrassa lisäksi kylmä ullakkovarasto n. 15 m². Puutarhasivulla on lisäksi kaksi varastoa ja lämmönjakohuone yhteensä n. 23 m².
Rakennusvuosi
1996
Käyttöönottovuosi
1996

Hinta

Myyntihinta

165 000,00 €

Velaton hinta

165 000,00 €

195 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

666,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

205,63 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lämmityksen kulutus (23,99 Mwh) on vuoden 2023 kulutus. Lämmityskustannus on kaukolämmön kustannus nykyhinnalla 87,40 €/Mwh lisättynä perusmaksu 30,90€/kk. Sähkönkulutus vuonna 2023: 3968 kwh.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerran lattiat muovimatto, sisäkatot puupaneeli, yläkerrassa vesikiertoinen patterilämmitys. Tuulikaapissa erillinen kura-allas (koirille, kurakengille). Tuulikaapin lattiassa talon ainut sähkölattialämmitys (kaikki muut laatoitetut lattiat vesikiertoinen kaukolämmöllä)
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Tilava U-mallin keittiö, harmaa kiiltäväpintainen kalusteovi, harmaa työtaso, pyökinvärinen kalusterunko. Koneet: Keraaminen liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, apk, korkea jk, korkea pak. Osa kodinkoneista uusittu. Keittiön vieressä ruokailutila johon sopii 8-10 hlö ruokapöytä. Keittiön ja ruokailutilan lattiassa vaaleaharmaa iso keraaminen laatta, lattialämmitys vesikiertoinen (kaukolämmöllä).
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava pesuhuone jossa runsaasti säilytystilaa ja käsiallaskalusteet, suihkutila erotettu suihkuseinällä, laatoitukseen upotettu poreamme. Pesuhuone kokonaan laatoitettu, lattialämmitys vesikiertoinen (kaukolämmöllä).
WC-tilojen kuvaus
2 erillistä wc:tä, molemmat kokonaan laatoitettu ja kalustettu
Saunan kuvaus
Saunassa seinämallin kivikiuas, L-mallin lauteet (perhesauna)
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava Khh jossa runsaasti työtasoa ja säilytystilaa, uloskäynti toiselle takaterassille, pesukoneliitäntä (pesutornivaraus), kura-allas (koirille, kurakengille).
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Tilava 30 m² olohuone, varaava takka tilanjakajana ruokailutilaan päin, parkettilattia, puupaneelikatto jossa upotettuja valaisimia
Makuuhuoneiden kuvaus
makuuhuoneissa sekä arkiolohuoneessa parkettilattia, puupaneelikatot jossa upotettuja valaisimia. Päämakuuhuoneessa iso vaatehuone ja lasipariovet.
Säilytystilojen kuvaus
Makuuhuoneissa vaatehuoneet ja kaapistot, yläkerrassa lämpöeristetty ullakkovarasto joka pysyy lämpimän puolella talvellakin. lisäksi lämmin n. 13 m² ulkovarasto ja kylmä n. 5 m² varasto
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattotyypin kuvaus
murrettu aumakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
743-18-6-11
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti rajoittuu kahdelta sivulta puistoalueeseen. Seinäjoen ranta noin 70m päässä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
230 m²
Tontin nimi
6
Tehokkuusluku
0.23
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Omakotitontti (AO-7) erillispientalojen korttelialue joka mahdollistaa paritalorakentamisen
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Törnävän koulu 850m (liikennevalot), Pruukin yhtenäiskoulu (yläkoulu) 1,1 km, Seinäjoen Lukio 4,1 km
Palvelut: S-Market Törnävä 1,3 km, S-Market Simuna 1,4 km, Ideapark 5,8 km
Päiväkodit: Pilke luontopäiväkoti Vihreä Willa 350m, Tikkuvuoren päiväkoti 600m
Liikenneyhteydet
paikallisliikenne
Pihan kuvaus
Katuliittymä ja 2 auton autokatos, sekä käytävä takapihalle asfaltoitu. Puutarhasivulla osin laatoitus ja puuterassi. Puutarha-alue nurmikolla, istutuksia, 3 kasvilavaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Seinäjoki

Asuinalueena Soukkajoki, Seinäjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kätkänaho Harri

LKV, toimitusjohtaja

Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy

Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.