Bo LKV Espoo

Luhtitalo | 4h, k, kph, wc, vh + kattoterassi

Soukankuja 2, Soukka, Espoo

Hinta

420 000 €

Koko

99,5 / 134,5 m²

Vuosi

1971

Tämä laadukkaasti viimeistelty kaksikerroksinen huoneisto tarjoaa kaiken, mitä elämiseen tarvitaan. Alakerran avara olohuone ja keittiö luovat ihanteellisen tilan perhearjen pyörittämiseen sekä juhlien isännöintiin. Alakerrassa sijaitsee master bedroom, yläkerran makuuhuoneiden soveltuessa loistavasti esimerkiksi lapsien makkareiksi tai työhuonekäyttöön. Asunnosta avautuu hienot näkymät eri ilmansuuntiin, tuoden avaruutta ja tunnelmaa asumiseen. Yhtiössä vastavalmistuneen linjasaneerauksen yhteydessä remontoidut upeat märkätilat lisäävät luksuksen tunnetta. Jokainen osa tästä asunnosta on suunniteltu huolellisesti ja tyylikkäästi. Jokaisen asunnon käytössä on oma autopaikka, josta ei peritä erillistä maksua. Viilennys- sekä lämmitysominaisuudella varustettu ilmalämpöpumppu tarjoaa asumismukavuutta niin kesähelteillä, kuin paukkupakkasillakin. Asunnon kirkkaimpana kruununa on osittain lasitettu kattoterassi, joka tarjonnee ikimuistoisia kesäiltoja kylmän valkoviinin ja auringonlaskun seurassa! Kattoterassilta löytyy lämmittimet, joten se toimii lisähuoneena varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Yhtiö seisoo omalla tontilla ja sen yhteiset tilat sekä pihapiiri ovat viihtyisiä ja huolella ylläpidettyjä. Monipuolisen ja kauniin kattonäkymän ansiosta tämä koti tarjoaa rauhallisen ja suojaisan tuntuman asumiseen, sijaiten kuitenkin huippupaikalla Espoon Soukassa, lähellä kaikkia päivittäisen elämisen palveluita. Koulut ja päiväkodit ovat kävelyetäisyydellä asunnosta, helpottaen lapsiperheen arkea. Myös hyvät liikenneyhteydet ovat saatavilla - bussipysäkki on aivan nurkan takana, Soukan metroasema on vain reilun puolen kilometrin päässä ja omalla autolla pääsee sujuvasti Länsiväylälle. Tässä kodissa pidetään esittelyt vain sopimuksen mukaan, joten olethan yhteydessä, niin sovitaan sinulle sopiva aika. Tervetuloa ihastumaan! Jere Lemberg kiinteistönvälittäjä, LKV, partner 050 442 8030 jere@bo.fi Hyvän välitystavan mukaisesti toimitamme kiinteistön, yhtiön ja osakehuoneiston asiakirjat vasta katselmuksen jälkeen ostotarjousta harkitseville.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21080315
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, wc, vh + kattoterassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
99,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
35 m²
Kokonaispinta-ala
134,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/4
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971

Hinta

Myyntihinta

290 273,29 €

Velkaosuus

129 726,71 €

Velaton hinta

420 000,00 €

Neliöhinta

4 221,11 €/m²

Vastike

Hoitovastike

547,25 € / kk

Pääomavastike

945,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 492,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröimiskustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisen hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä sekä alakerran makuuhuoneessa koko seinän korkuiset mittatilaustyönä toteutetut säilytysjärjestelmät. Alakerran makuuhuoneessa laadukkaat niin ikään mittatilaustyönä tehdyt KYKY-lasiovet.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Asunto on mahdollista ostaa myös kalusteineen. Irtaimiston hinnasta sovittava erikseen.
Kohteen lisätiedot
Asunto on mahdollista ostaa myös kalusteineen. Irtaimiston hinnasta sovittava erikseen.
Tehdyt remontit
2022: Kylpyhuone ja WC uusittu linjasaneerauksen yhteydessä. Samalla huoneistoon asennettu ilmalämpöpumppu, tehty pieniä sähkötöitä sekä pintaremonttia.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Haitta-ainelainsäädännön mukaan on niissä tiloissa, joissa harkitaan purkamista, suoritettava asbestikartoitus. Laki koskee rakennuksia jotka ovat valmistuneet ennen vuotta 1994.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukone, pesukoneliitäntä, suihku, wc
Seinälaatta Caisla Lithic Coin 120x120cm. Lattialaatta Caisla Flodsten Artic 60x120cm, matta. Katto sormipaneeli. Pesuallas Woodio soft60 malja-allas, hana Tapwell EV0078. Pyyhekuivain.
WC-tilojen kuvaus
Seinälaatta Caisla Lithic Coin 120x120cm. Lattialaatta Caisla Flodsten Artic 60x120cm, matta. Katto sormipaneeli. WC-istuin seinäkiinnitteinen Woodio Block.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Isännöitsijän yhteystiedot
Lena Linnasalmi Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki p. 010 327 6404 / lena.linnasalmi@braleva.fi
Huolto
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki p. 09 801 3044 / asiakaspalvelu@braleva.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Kuivaushuone, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 14

Tehdyt remontit
1997 / Lämmitys- ja käyttövesiverkoston säätöventtiilien uusiminen, parvekkeiden korjaus, 2003 Porrassiilojen vesikattojen korjaus, 2004 - 2005 Porrassiilojen maalaustyö, 2005 Huoneistojen ulko-ovien uusiminen, itäjulkisivun paneelivuorauksen uusiminen ja maalaus, länsisivun julkisivuelementtien osittainen korjaus, terassien peruskorjaus, 2007 Päätyjen saumaus ja huoltomaalaus, 2009 Lämmönjakokeskuksen uusiminen, 2011 Kaikkiin huoneistoihin asennettu 2 korvausilmaventtiiliä, 2013 B 12 kosteusvauriokorjaus, 2014 Huippuimurien uusiminen, vesikaton uusiminen, 2015 Länsipuolen julkisivun saneeraus, rakennuksen etelä-ja pohjoispäätyjen elementtisaumojen: uusiminen ja maalaus, terassien ja parvekkeiden saneeraus, 2017 Rakennuksen itäpäädyn ja luhtikäytävän puolen elementtisaumojen uusiminen ja maalaus, 2020 Linjasaneerauksen hankesuunnittelu, 2021 Linjasaneerauksen suunnittelu, 2022 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, 2022-2023 Linjasaneeraus (vesi- ja viemäriputkisto uusittu, sähkökeskus ja runkokaapelointi, tonttiliittymä sähkölle, salaojat, hulevesien pidätyssäiliö, huoneistojen märkätilat, talosauna, yhteisten tilojen maalaus, talopesula, varastot
tehtiin uusiksi, troax-varasto, väestönsuoja (vesisäiliö), pihan asfaltointi, patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen sekä tasapainotus, lämmitysjärjestelmän paisuntasäiliö, asuntokohtaiset sähkökeskukset uusittiin, pihavalot, asuntojen etäluettavat vesimittarit, asuntokohtaiset tv-antennikaapelit, kiinteä valokuitu kytketään, 2023 pystynousut ja pohjaviemäri, asuntokohtaiset sulut), 2023 Paloturvalliset jätesäiliöt.
Tulevat remontit
Huoltomaalauksia, lämmönsiirtimen uusinta, IV-kanavien puhdistus ja säätö, sähköautojen latausinfra. Ei tulevia suuria remontteja. Pyydä kunnossapitotarvesuunnitelma-liite välittäjältä.
Energialuokka
D (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 27.3.2034
Tontin koko
2 415 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Viranomainen Espoon kaupunki.
Alakartanontien täydennysrakentaminen:
https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/alakartanontien-taydennysrakentaminen
Ylä-Soukan täydennysrakentaminen:
https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/yla-soukan-taydennysrakentaminen


Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Luhtipirtti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Soukan koulu 120m, Espoonlahden lukio 850m
Palvelut: Alepa Soukka 130m, K-supermarket Soukka 600m, Kauppakeskus Lippulaiva 1,8km
Päiväkodit: Soukankujan päiväkoti alle 100m, Kastevuoren päiväkoti 500m, Päiväkoti Norlandia Areena 900m.
Liikenneyhteydet
Soukan metroasema 600m, Lähin bussipysäkki alle 100m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiselle huoneistolle kuuluu oma numeroitu autopaikka. Autopaikoista ei peritä erillistä maksua.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Soukka, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lemberg Jere

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Espoo

Bo LKV Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.