Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Kerrostalo | 1 h, kk, kph (yj.1h + kk)

Trumpettitie 6, Kannelmäki, Helsinki

Hinta

98 500 €

Koko

31,5 m²

Vuosi

1978

Tämä loistopohjainen yksiö Kannelmäessä odottaa uusia asukkaita! Asunnon pohjaratkaisu on suunniteltu huolella, tarjoten tilaa ja toimivuutta arkeen. Olohuoneesta avautuu kaunis ja esteetön näkymä taloyhtiön pihalle ja isot ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa sisään. Taloyhtiö on hyvin hoidettu, mikä takaa asumisen mukavuuden ja turvallisuuden. Rauhallinen sijainti tarjoaa mahdollisuuden nauttia omasta rauhasta samalla, kun kaikki arjen palvelut ovat lähellä. Alueella on myös erinomaiset ulkoilumaastot, joissa voit virkistäytyä ja nauttia luonnosta. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat kävelymatkan päässä. Autolla liikkuville hyvät yhteydet takaavat sujuvan arjen. Tule ja ihastu tähän kotiin, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi mukavan asumisen takaamiseksi. Ota yhteyttä ja sovi esittely – tämä koti saattaa olla juuri se, mitä olet etsinyt!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21115869
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1 h, kk, kph (yj.1h + kk)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
31,5 m²
Kokonaispinta-ala
31,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneistojen todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Vapautuminen
Muu ehto: 1 kk kaupoista tai sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

80 834,96 €

Velkaosuus

17 665,04 €

Velaton hinta

98 500,00 €

Neliöhinta

3 126,98 €/m²

Vastike

Hoitovastike

154,35 € / kk

Pääomavastike

204,77 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

359,12 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Saunamaksu

14,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Pesutupa 11 e/kk. Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa enintään yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen sitä vaatiessa tai jättää perimättä yhden kuukauden hoitovastike. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Hallituksella valtuudet tarkistaa perittävän pääomavastikkeen tasoa korkokehityksen näin vaatiessa. Hoitovastike peruste m2 ja rahoitusvastikeperuste osake.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Tupakointikielto voimassa kaikilla parvekkeilla ja asukaspihoilla sekä 5 m. ulko-ovien läheisyydessä. Taloyhtiö on merkinnyt sallitut tupakointipaikat alueella.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994 ja rakenteissa saattaa esiintyä haitallisia aineita, kuten asbestia. Rakenteita purettaessa tulee selvittää haitta-aineiden olemassaolo urakkakohteena olevalta alueelta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
valkoiset kaapistot ja välitilalaatat, vaalean vihreät laattatasot
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: maalattu
Liesi: sähköliesi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peili, pesukoneliitäntä, suihku, wc
bidee-suihku, oskarinoksa
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Ismo Nurmi, Isännöinti Luotsi Oy, Azets-talo, Elielinaukio 5 B, 00100 Helsinki, puh. 010 207 5300, ismo.nurmi@isannointiluotsi.fi.
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto, Hissi, Kellarikomero, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Asuinkäyttö
Muuta: Kerhohuone
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 97

Tehdyt remontit
Lämmönjakolaitteiston uusinta 2021, rakennustekninen ja LVIS-tekninen peruskuntoarvio ja PTA-ehdotus 2020, ilmanvaihtourakka, joka sisälsi ilmanvaihtokanavien puhdistuksen, IV-järjestelmän säätö- ja mittaustyöt sekä IV-koneiden uusinnan 2019, märkätilojen kuntoarviot, yhdysparvekkeiden alle asennettu lisävalaistuksena LED-valot 2018, lukkojen uusinta iLOQ-avainjärjestelmään, porrashuoneissa tehty niiden maalaus (ei päätyseiniä) ja lattiapinnoitteiden uusinta sekä valaistuksen uusinta liiketunnistimilla toimiviksi 2017, vanhojen talousrakennusten purku ja uusien rakentaminen (4 kpl), julkisivu- ja pihaurakan toteutus, jälkiasennushissien rakentaminen 2016 - 2017, toteutussuunnitelmien laadinta hankintasuunnitelman pohjalta 2015 - 2016, julkisivu- ja pihaurakan sekä hissien rakentamisen hankesuunnitelma 2015, selvitystöiden aloitus julkisivu- ja pihaurakan toteuttamiseksi, patteriverkoston tasapainotus, patteriventtiilien ja termostaattien uusinta 2014, porrashuoneiden maalauskunnostus 2012 - 2013, lämmitysjärjestelmän tasapainotuksen ja kunnostamisen suunnitelmien laadinta, parkkipaikan sadevesikaivojen osittainen uusiminen ja pumppaamon rakentaminen sekä parkkipaikan asfaltoinnin uusiminen osittain, porrashuoneiden kattojen ääneneristyslevyjen uusiminen 2012, parkkipaikan kaivojen ympäristöt korjattiin asfalttien osalta ja samalla tehtiin parkkialueelle myös paikkauksia, julkisivujen ruostuneiden terästen betonikorjaukset tarveharkinnan mukaan 2011, rakennusten alapohjien viemäreiden kiinnitysten tarkatus ja kunnostus, saunatilojen (3 isoa saunaa ja yksi pieni) saneeraus 2010, lintuverkkojen asentaminen katon rajoihin tarveharkinnan mukaan, ilmanvaihtohormien puhdistus ja ilmamäärien säätö 2009, lämmönjakohuoneen paisuntasäiliön uusinta, poistoilmavaihtokoneiden huolto, parkkialueen paikkojen uudelleen sijoittelun suunnittelu ja poikkeusluvan hakeminen, kylpyhuoneiden peruskorjauksen takuutyöt, rakennusten alapohjien pohjavesipumppujen uusiminen 2008, kylpyhuoneiden peruskorjaus 2005, liittyminen kaapeliverkkoon 2002, vesikattojen peruskorjaus 2001, julkisivujen peruskorjaus 2000 - 2001, lämpökeskus 1999.
Tulevat remontit
Korjaustarvesuunnitelma 2023 - 2027: vesikatteiden tarkastus ja huolto 2023, alapohjien tarkastus ja toimenpide-ehdotukset 2023, kylpyhuoneiden kuntoarvion päivitys 2024, kuntoarvion päivitys 2025, vesikatteiden tarkastus ja salaojien kuvaus 2026, ei merkittäviä toimenpiteitä 2027.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
14 265,7 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, 09 310 2611
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
74 175,82 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2040

Asunto-oy Trumpettitie 6

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kannelmäen ala- ja yläaste, suomalais-venäläinen koulu.
Palvelut: Alepa x 2, K-Market Kannelmäki (postin palvelupiste), apteekki, kirjasto, Kauppakeskus Kaaren palvelut, Kanneltalon palvelut, liikuntapaikkoja.
Päiväkodit: useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet
I- ja P-junat Helsinkiin ja Vantaalle (myös lentokentälle), bussit
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat jonotuksen mukaan. Autopaikkojen asemakaavan mukainen rakennusvelvoite on toteuttamatta. Taloyhtiö on lähettänyt kaupungille hakemuksia asiaa koskien ja käsittelyä kaupungilla on toistuvasti siirretty eteenpäin. Tällä hetkellä autopaikkojen rakentamisvelvoitteelle on annettu lykkäystä 31.12.2023 saakka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kannelmäki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kaarnakorpi Tiina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.