Savon Asuntomarkkinat Oy

Omakotitontti

Sarkatie 10, Hovinpelto, Suonenjoki

Hinta

35 000 €

Koko

1 398

Huikealla paikalla rantanäkymällä ja silti aivan keskustan lieppeiltä! Tontin ja vesistön väliin jää vain reilu 80 metriä kaupungin omistamaa kaunista puistoaluetta ja sen takana siintääkin Suonenjoen läpi kulkeva joki ja siitä aukeava Suontien selkä. Selkä kuuluukin osaksi Paasveden vesistöä, josta on pääsy myös muun muassa Kuvansi järvelle. Palvelut on lähellä ja etäisyydet tykätyille rantavirike paikoille ovat maltilliset. Myös kouluun on helppo ja turvallinen kävelymatka ja tällä kaupungin alueella on lisäksi oma päiväkoti. Itse tontille saat rakentaa ympärivuotiseen asumiseen tarkoitetun rakennuksen ja rakennusoikeutta onkin todella reilusti, eli 349,5k-m2. Kerroksia saat tehdä makusi mukaan, joko yksi tai kaksi. Melkoisen talon upeine näkymineen ja talousrakennuksineen tämä tontti siis mahdollistaa! Sähkö ja kunnallistekniikka kulkee ihan tontin rajalla, mikä näyttäytyy rakentamista suunnittelijalle todella isona plussana! Lisäksi Länsi-Lounas ilmansuunta on kohdillaan, joten auringon paisteesta saa tällä tontilla nauttia melkein koko päivän ajan! Vastaavia tontteja on todella harvoin tarjolla! Alue on erittäin tykätty varsinkin lapsiperheiden keskuudessa ja hyvin pitkälti sen vuoksi rakentamattomia tontteja on minimaalisesti! Liekkö tällä alueella enää ollenkaan vapaana! Käytä aidosti hyvä tilaisuus hankkia tontti, jollaista ei välttämättä tule vuosikymmeniin tästä kaupungista!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21187162
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

35 000,00 €

Velaton hinta

35 000,00 €

45 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Viereisillä tonteilla / Sarkatien varrella kunnan vesi ja viemäriverkko.
Siirtyvät liittymät
Viereisillä tonteilla / Sarkatien varrella Savon Voiman sähköverkko.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
778-6-669-6
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 398 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
349.5 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Ei kiinteistörekisterissä olevia rasitteita tai rajoituksia. Kiinteistölle on muodostettu 2 valmista sähköistä panttikirjaa, yhteensä 28 400,00 euroa. (20 000€ ja 8 400€) Panttikirjat siirtyvät ostajalle lainoittamattomina käytettäväksi esimerkiksi tämän tontin ostamista varten.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontille saa rakentaa kaavoituksen mukaisesti 1 tai 2 kerroksisen rakennuksen, korkeintaan 349,5k-m2.
Kaavoitustiedot
KAAVOITUS: 30.5.1990 vahvistettu asemakaava ja 20.5.1991 hyväksytty sitova tonttijako sekä 14.6.2010 hyväksytty yleiskaava. Kaavan mukainen käyttötarkoitus korttelille 669: Merkintä AO-34 / || / e=0,25. Merkinnät selitettynä:

AO-34= Erillispientalojen korttelialue. Rakentamattomat tontinosat, joita ei käytetä kulkuteinä eikö pysäköintiin ja jotka eivät ole säilyneet pääasiassa luonnontilassa, on istutettava yhtenäisesti. Tontille tulee varata 2 autopaikkaa asuntoa kohti.

||= Roomalainen numero osoittaa rakennusten, rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun.
e=0,25 = Tehokkuusluku eli kerrosalan suhde tonttiin.

Lisätietoja kaavasta: Suonenjoen Kaupunki /
https://suonenjoki.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus-ja-maankaytto/kaavoitus/
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Tontilta on rantaa linnuntietä noin 84m. Väliin jäävä alue on kaavoituksessa VP merkinnällä, eli Suonenjoen Kaupungin omistamaa puistoaluetta. Välissä ei tontteja! Kahvimyllyn uimaranta n.150m päässä.
  • Suonenjoki (joenranta, joka yhdistyy Soitunlahteen/Suontien selkään. Yhteys Paasvedeltä Kuvansiin ja Iisvedelle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Suonenjoki

Asuinalueena Hovinpelto, Suonenjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Savon Asuntomarkkinat Oy

Savon Asuntomarkkinat Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.