Oma Koti LKV Oy

Omakotitalo | Oh + 5mh + k + khh + 2kph / wc + 2wc + s + at + ak + var + toimisto-osio

Pitkäniitynlaita 15, Karhusuo, Espoo

Hinta

849 000 €

Koko

236 / 363 m²

Vuosi

2023

Mikäli haaveissa siintää tilava ja moderni omakotitalo rauhallisella luonnonläheisellä paikalla niin tässä on erinomainen tilaisuus toteuttaa haave - 2018 valmistuneessa kolmikerroksisessa, kokonaisalaltaan noin 400 m2:n upeassa, maalämmöllä lämpiävässä talossa on avarat tilaratkaisut isollekin perheelle. Sisääntulokerroksessa on aulatila sekä saunatilat, jonne mahtuu suurempikin porukka nautiskelemaan. Omalla sisäänkäynnillä oleva toimistohuoneisto, jossa on minikeittiö, kaksi reilun kokoista huonetilaa sekä iso kylpyhuone/wc, jonne voi asennuttaa vaikka poreammeen. Oviaukkovaraus eteisaulasta huomioitu. Suuressa autotallissa (teknisen tilan kanssa n. 40 m2) mahtuu nikkaroimaan tai huoltamaan menopelejä. Lattialämmitys maalämmöllä ja vesipistekin löytyy. Keskikerroksessa on tilava lähes 60 m2:n olohuone, jossa on osittain jopa 5 metrin huonekorkeus. Tunnelman tuojana takka isolla lasiluukulla. Suurista, lattiaan asti ulottuvista ikkunoista avautuu kauaskantoiset maisemat! Suuri keittiö on kotikokkaajan unelma ja keittiöön mahtuu iso ruokailuryhmä tai sitten saareke. Lisäksi tässä kerroksessa on yksi makuuhuone/työhuone. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle ja päädystä on toinen uloskäynti. Olohuoneesta pääsee liukuoven kautta lasitetulle myös takapihan patiolle. Ylimmässä kerroksessa on neljä varsinaista makuuhuonetta. Niistä kaksi on mahdollista kokonsa ja ikkunoiden puolesta jakaa kahdeksi pienemmäksi tilaksi. Lisäksi löytyy kylpyhuone/wc. Yhteensä talossa on peräti 4 wc:tä. Maaviileällä voi asuintiloja viilentää kesäheilteillä. Lattiamateriaaliksi voidaan asentaa esim. parketti ostajan makumieltymysten mukaisesti. Etupihalla on kahden auton erillinen katosrakennus ja sen yhteydessä lämmin varastotila. Valokuitu varmistaa nopean nettiyhteyden. N. 1300 m2:n vuokratontti on mahdollista lunastaa omaksi Espoon kaupungilta halutessaan. Kallioiset maisemat käkkärämäntyineen takapihan puolella, oma rauha ja yksityisyys on taattu. Karhusuo on viihtyisä ja turvallinen asuinalue luonnon helmassa. Hiihtoladut ihan vieressä ja sopivan matkan ulottuvilla on niin peruspalvelut, koulu, päiväkoti kuin ulkoilualueet mm. Oittaa ja Nuuksion kansallispuistokin. Sopivan matkan päähän n. 3 km Lommilaan on avattu Lidl ja Lommilan alueen palvelut kehittyvät jatkossakin positiiviseen suuntaan ja sinne on suunnitelmissa myös kauppakeskus. K-Supermarket Mikkelässä 5 km:n päässä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän upeaan ja tyylikkääseen taloon! TARJOUKSET HUOMIOIDAAN. Tiedustelut, esittelyt ja myynti: Kai Saarinen, LKV, KTM kai.saarinen@omakotilkv.fi puh. 050 500 1544 Mikäli nykyisen asunnon myynti on vielä edessä, tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta ja saat samalla parhaat vinkit kodinvaihtoon 14 vuoden kokemuksella välitysalalta ja 10 vuoden kokemuksella rahoitusalalta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21202961
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh + 5mh + k + khh + 2kph / wc + 2wc + s + at + ak + var + toimisto-osio
Asuintilojen pinta-ala
236 m²
Muiden tilojen pinta-ala
127 m²
Kokonaispinta-ala
363 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala piirustusten mukaan yhteensä 236 m2. Kerrosala 267 m2. Lisäksi alin kerros yhteensä 127 m2 (tästä ainoastaan 19 m2 mukana huoneistoalassa). Autokatoksen yhteydessä oleva varasto 10 m2 ja lasitettu patio (viherhuone kuvassa) 15 m2. Parveke n. 26 m2. Pinta-alat piirustuksista. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

849 000,00 €

Velaton hinta

849 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Arvio kokonaissähkönkulutus n. 15 000 kWh per vuosi. Kiinteistöveri 1148 euroa/vuosi (2023). Lisäksi vesi kulutuksen mukaan. Roskien tyhjennys. Vakuutukset.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Ilmanvaihtoyksikkö Enervent Pegasos. Maalämpöyksikkö Wiessmann vitocal 300-G ja Vitocell 100. Sähköauton latausvaraus (voimavirta, ei yksikköä).
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lattia voidaan vaihtaa uuteen ja suorittaa seinien maalaus.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni, Betoniharkko
Rakennusmateriaali: Alakerta harkkorakenteinen ja yläkerta puurakenteinen ja levyrappaus. Kastellin paketti.
Keittiön kuvaus
Tyylikäs ja avara keittiö on oikea kotikokkaajan unelma. Erillinen iso jääkaappi ja pakastin. Astianpesukone. Erillisliesitaso. Liesituuletin (huippuimuri). Laminaattitasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuoneessa 2 suihkua. Yläkerrassa yksi suihku ja taittuva suihkuseinä. Toimistohuoneiston yhteydessä on myös iso kylpyhuonetila, jossa on suihku ja mahdollisuus poreammeelle.
Saunan kuvaus
Tilava sauna. Pilarikiuas ja säädin yläkerrassa. Lasiseinä.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kaapistot, vesipiste. Pyykinpesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone korkeata tilaa jopa n. 5 metriä. Tyylikäs tammen sävyinen rimoitus katossa eikä tilassa kaiu. Takka. Olohuoneesta käynti parvekkeelle ja liukuoven kautta takapihan puolen lasitetulle patiolle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on 4 tilavaa makuuhuonetta. Niitä pystyy jakamaankin mikäli tarve useammalle huoneelle.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
49-72-111-5
Tontin pinta-ala
1 308 m²
Tie perille
Kyllä
Tehokkuusluku
0.2
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava
Rakennukset
Autokatos kahdelle autolle ja sen yhteydessä lämmin varasto (sähköläm. + painovoimainen ilmanvaihto). Iso n. 34 m2:n autotalli talon yhteydessä automaattisella nosto-ovella. Vesikiertoinen lattialämmitys, vesipiste autotallin yhteydessä olevassa teknisessä tilassa.
autotalli, autokatos, varasto
Tontin vuokraaja
Espoon kaupunki, tontti lunastettavissa
Vuokrasopimus päättyy
30.12.2074
Palvelut
Koulut: Karhusuon koulu 1-9 luokat
Palvelut: Espoon Lommilassa n. 3 km lähimmät kaupalliset palvelut mm. Lidl, Ikea, Gigantti, huonekaluliikkeet, McDonalds, huoltoasema, Motonet. Samalle alueelle suunnitelmissa iso kauppakeskus. Jorvin sairaala n. 4 km. Muita palveluita mm. K-Supermarket Mikkelässä n. 5 km, Espoon keskuksessa esim. kauppakeskus Entresse. Karhusuolla kirjasto. Oittaan ulkoilukeskus ja uimaranta 5 km. Nuuksio sopivan matkan päässä.
Päiväkodit: Lähellä
Liikenneyhteydet
Bussi, oma auto.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Karhusuo, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saarinen Kai

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

Oma Koti LKV Oy

Oma Koti LKV Oy
Oma Koti LKV Oy

Kiskontie 7,
00280 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.