Asunto Alfa Oy LKV
Asunto Alfa Oy LKV

Kerrostalo | 3h, k, kph, + las.parveke

Haltijantie 2, Karhuvuori, Kotka

Hinta

45 000 €

Koko

75,4 m²

Vuosi

1971

Täysin muuttovalmis toisen kerroksen läpitalon huoneisto on sinulle joka etsit hyväkuntoista asuntoa kaikkien peruspalveluiden ääreltä. Kylpyhuoneen remontista on aikaa mutta kaikki muut asuintilat ovat remontoidut kauttaaltaan (2021) joten tämän kolmion moderni ja hillitty värimaailma saa varmasti asettumaan kodiksi. Omalle tontille 1971 valmistunut taloyhtiö jota vuosien varrella hyvin hoidettu kunnostustöillä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21206647
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, + las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75,4 m²
Kokonaispinta-ala
75,4 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

45 000,00 €

Velaton hinta

45 000,00 €

Neliöhinta

596,82 €/m²

Vastike

Hoitovastike

324,94 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

324,94 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: liesituuletin
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kotka toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Hillo Oy / Jani Seppälä
Huolto
Kotkan Kiinteistöpalvelu
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Mankeli, Taloyhtiössä on sauna, Askarteluhuone, Kellarikomero, Väestönsuoja
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 15

Tehdyt remontit
D29, D32 ja D35 kylpyhuoneremontit (taloyhtiön tettämät kosteusvauriokorjaukset) 2023. UUsi pesukone, kiertoilmalämmitin, liikerakennuksen huippuimuri, keinualueen kunnostus ja D-portaan viemärilinjan sukitus (D29, D32 ja D35) 2022. Liikerakennuksen kattohuovan uusiminen n. 450 m2 sis. 2kpl sisäänkäyntikatosta, kellariovien ovipumput, liikerakennuksen astianpesukone, seinällä olevien ulkovalaisimien uusiminen 10 kpl, sadevesikaivojen tyhjennys 2021. Liikerakennuksen lämmitysputkiston uusiminen ja vuodon aiheuttamien vaurioiden korjaaminen, liikerakennuksen kattovuodon tutkimus ja huopakorjauksia kattokaivoihin, 2020. A2 asunnon kylpyhuoneremontti, 2019. Saunan lauteet uusittu, ulko-ovet uusittu, samalla hankittu koodilukot, kosteusvauriokorjaukset E45 ja A2, Sauna ja pesutilojen korjaus ( mm. lauderunkojan uusiminen), Paisunta-astian vaihto, kylmäkoneen korjaus, 2018. A-talon viemäreiden tuuletuskanavien pesu. Yleisten tilojen valaistuksen uusiminen. Hsto E40 kylpyhuoneremontti 2017. IV-kanavien puhdistus, mittaus ja säätö. Autotallinovien edustojen asfaltoinnin ja pihan asfaltoinnin paikkauksia. Pesutupa remontti. B-talon viemäreiden pesu ja kuvaus, viemäreiden tuuletusputkien puhdistus 2016. Liiketilan lattia(osa), pihan terassi 2015. Ekonor lämmönvahti. Saunojen pukuhuoneiden kunnostus. Parvekkeiden ja sokkelin maalaus. B-talon asuntojen ulko-ovien kunnostus. Kosteusvauriokorjaus hsto A 4 2014. Kattoturvatuotteet 2013. A-talon puuverhoilujen (parveke/seinät) maalaus. Elementtien saumat. Porraskäytävien ulko-ovien maalauskunnostus ja uudet kahvat. Liikerakennuksen julkisivun paneelien maalaus. C- ja E- rapun ovipumput uusittu 2012. Kiinteistön sisä- ja ulkopuolisia korjauksia (Kotkatek Oy). A-talon kylmiön lauhdutin uusittu 2011. A-talon saunaosaston saneeraus. Piha alueen asfaltoinnin kunnostus. Salaojakaivon uusiminen (B-talon edestä) 2010. B-talon saunaosaston saneeraus. Liike- ja asuintalojen tiilien korjausta. Syöksytorvien uusiminen (takuutyö). B-talon kuivaushuoneiden lämpöpuhaltimien huolto 2009. Syöksyrännien uusiminen 2008. B-talon katon pinnoitus 2007. Lämpötilojen ja ilmastoinnin perussäätö. A-talon katon pinnoitus. IV-kanavien puhdistus 2006. Ikkunoiden ja parvekeovien vaihto 2004. A- ja B-talon välinen lämpöjohto uusittu 2002. Sadevesiviemärin korjaus A- ja B-talon välillä (sortuma) 2001. Kaupparakennuksen julkisivun korjaus ja puuosien maalaus 2000. Uudet ulkovalot ja IV-kanavien puhdistus 1999. Kiinteistön kaikki lukot. Grillikatos. Liittyminen kaapeli-TV:oon. B-talon katon ja rännien pinnoitekorjaus 1998. Liikerakennuksen kattopinnoituksen uusiminen 1994. Kaukolämpölaitteiden uusiminen 1993. Lämmönjakolaitteiden tarkastus 1992. Viimeiset alkuperäiset vesihanat vaihdettu 1991. Piha asfaltti (asfaltointia korjattu laajemmin 2010) 1979. Kaupparakennuksen lämmityksen tehostaminen, lämpöpuhallin eteiseen 1978.
Tulevat remontit
Päätetyt korjaukset ja perusparannukset: Hallitus esittänyt yhtiökokoukselle 3.4.2018, että 2-3 kylpyhuoneen korjaukseen varauduttaisiin, keskusteltu maalämmöstä. Hallitus on valtuutettu tilaamaan harkintansa mukaan parvekkeille kuntotutkimus.
As Oy:n hallituksen kunnossapitotarveselvitys: Liikerakennuksen kadun puoleiset ikkunat (listalle 2022). Vesi- ja viemärijärjestelmän uusimisen hankesuunnittelun alloittaminen. Poistopuhaltimien 6kpl uusinta. IV- kanavien nuohous 2026.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
7 269 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Karhunkierros

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutetut autopaikat 22 kpl, autotalli-/halli/-katospaikkoja 15 kpl

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kotka

Asuinalueena Karhuvuori, Kotka

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hiekkataipale Miia

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV

Asunto Alfa Oy LKV

Asunto Alfa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.