Sillanaukee LKV

Paritalo | 5h, k, rt, khh, pkh, kph, s, 3 erilliswc, vh, parvi, 2 varasto, at, ak

Teivaalantie 76, Ryydynpohja, Tampere

Hinta

690 000 €

Koko

256 m²

Vuosi

1999

Omakotitalomaista asumista järven rannalla, erinomaisten palveluiden läheisyydessä, lyhyen matkan päässä Tampereen keskustasta! Juuri ennen vuosituhannen vaihtumista valmistui upeasti suunniteltu, pääosin kivirakenteinen, iso, maalämmöllä lämpiävä, yhtiömuotoinen paritalokiinteistö Näsijärven Ryydynlahden rannalle. Suunnittelussa paneuduttiin ammattitaitoisesti pieniinkin asumisen yksityiskohtiin ja lopputuloksena muodostui, runsas parikymmentävuotta myöhemminkin, erinomaisen tyylikäs ja toiminnoiltaan kiitettävä tasoa oleva iso ja tilava koti. Asunto-osakeyhtiö sijaitsee omalla 2 020 m2 tontilla vain n. 8 km päässä Hämeenpuistosta, aivan Tampereen ja Ylöjärven rajalla. Postiosoite on Tampereen, mutta kiinteistön sijoittuu kartalla kuitenkin Ylöjärven puolelle ja näin ollen asukkailla on käytössään Ylöjärven kaupungin palvelut. Viihtyisän asumisen lisäksi uusille asukkaille on luvassa myös ripaus luxusta arkeen ja sitä tuo omassa pihapiirissä sijaitseva rantasauna uimalaitureineen. Vai miltä kuulostaisi lempeiden löylyjen jälkeen pulahdus järven viileään syleilyyn? Rantaviivan läheisyyteen sijoitettu sauna on molempien huoneistojen yhteiskäytössä ja rakennukseen on fiksusti toteutettu kaksi pukuhuonetta, molemmille huoneistoille omansa. Laitureita on kaksi, joista pienemmästä, on helppo pulahtaa Näsijärven aaltoihin ja isompi on rakennettu veneilyharrastusta silmällä pitäen. Omasta laiturista käsin voi siten harrastaa maakuntamatkailua aina Virroille asti. Kiinteistön asuinrakennus muodostuu kahdesta suurimmalta osaltaan kivirakenteisesta talosta, joita hallinnoidaan yhtiöjärjestyksen mukaisesti, lähes kuin kokonaan itsenäisiä taloja. Kumpikin yhtiön osakas vastaa pääsääntöisesti oman huoneistonsa kunnosta ja kunnostuksista. Talon huoltohistorian tuntemus on erinomainen, sillä myyjät ovat asuneet taloa heti sen valmistumisesta lähtien. Taloon on mahdollista tutustua tarkemmin vain yksityisesittelyin. Esittelypyynnöt ja lisätiedot: Juhani Sillanaukee 0500 620 309 tai juhani.sillanaukee@sillanaukeelkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21228651
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, rt, khh, pkh, kph, s, 3 erilliswc, vh, parvi, 2 varasto, at, ak
Asuintilojen pinta-ala
256 m²
Kokonaispinta-ala
256 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala 256 m² on yhtiöjärjestyksen sekä isännöitsijäntodistuksen mukainen. Asuintilat yhteensä 194 m². Muut tilat yhteensä 62 m² (parvi ja autotalli). Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

690 000,00 €

Velaton hinta

690 000,00 €

Neliöhinta

2 695,31 €/m²

Vastike

Yhtiövastike yhteensä

512,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ruokailuhuone: lattiapinnat parketti, seinäpinnat tapetti. Ruokailuhuoneesta käynti lasitetulle terassille. Takkahuone: lattiapinnat laatta, seinäpinnat maali. Avotakka. Parvella on monikäyttöistä avointa aulatilaa, josta osa palvelee tällä hetkellä työtilana. Lattiapinnat parketti, seinäpinnat maali. Käynti parvekkeelle. Pukuhuone: Saunaosaston pukuhuone on paljon enemmän kuin vain pukeutumiseen tarkoitettu tila, sillä se on varustettu vesipisteellä ja jääkaapilla kaapistojen lisäksi (Puustelli).
Tietoliikenne
satelliittiantenni taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, siporex
Keittiön kuvaus
Varustus: Puustelli- malliston kaapistot, integroidut: keraaminen liesitaso, uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone, jääkaappi/pakastinyhdistelmä jääpalakoneella. Työtasot graniittia. Lattiapinnat parketti, seinäpinnat maalattu. Keittiössä korkea sisäkatto, joka tuo tilantuntua. Käynti isolle terassille.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunaosaston yhteydessä sijaitseva pesuhuone on varustettu kahdella suihkulla. Lattiapinnat laatta, seinäpinnat kaakeli
WC-tilojen kuvaus
Talon joka kerroksessa on erilliswc. Näissä kaikissa Puustelli-malliston kaapistot. Pohjakerroksen wc:n varaustus: peilikaappi, allakaapisto, bidee-suihku. Seinä- ja lattiapinnat laatta. 1. kerroksen wc-tilojen varustus: peilikaappi, allaskaapisto. Seinä- ja lattiapinnat laatta. Parven wc-tilojen varustus: peilikaappi, allaskaapisto. Seinäpinnat laatta/maalattu, lattiapinnat laatta.
Saunan kuvaus
Huoneistossa on oma sauna ja sen lisäksi taloyhtiön rantasauna on asukkaiden käytössä. Molemmille huoneistoille on varattu oma pukuhuoneensa rantasaunan yhteydessä.
Sähkökiuas, puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: 1. kerroksessa sijaitsevan kodinhoitohuoneen varustus: kuivauskaappi, pesuallas, pesukoneliitäntä, kaapistot Puustelli.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone yhdistyy modernisti keittiöön ja ruokailuhuoneeseen luoden avaran ja valoisa kokonaisuuden. Olohuone on varustettu avotakalla. Lattiapinnat, seinäpinnat maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talon huoneet soveltuvat moneen käyttötarkoitukseen. Makuuhuonekäyttöön on otettu tällä hetkellä neljä huonetta. Makuuhuoneiden seinäpinnat tapetti/maalattu, lattiapinnat parketti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Ylöjärven Ryydynmarja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiön välittömään hallintaan jää tilalla sijaitseva noin 20 m2:n suuruinen saunarakennus ja rantalaiturit, joiden käytöstä päättää yhtiön hallitus.

Kuhunkin huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen liitteenä olevan asemapiirroksen mukainen piha-alue autopaikkoineen.

Laitureiden ylläpito- ja korjausvastuu yhtiöllä.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 2

Tehdyt remontit
2021 maalämpöyksikön huolto ja säätö
2021 maalämpöyksikön kompressorien vaihto
2018 salaojien puhdistus
2018 jätevesipumpun vaihto
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 020 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Lielahtikeskus1 1,5 km
Prisma Lielahti Tampere 1,5 km
Päiväkodit: Peltovainion päiväkoti 1,5 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Vihattulantie 0,1 km
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kahden auton autokatos sekä autotalli.
Ranta
  • Oma ranta

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Ryydynpohja, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sillanaukee Juhani

toimitusjohtaja, LKV

Sillanaukee LKV

Sillanaukee LKV
Sillanaukee LKV

Viimankatu 5,
33900 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.