ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy

Rivitalo | 3h, takkahuone, keittiö, 2x wc, kph, khh, sauna

Koulutuvantie 23, Itä-Pakila, Helsinki

Hinta

285 000 €

Koko

104,5 m²

Vuosi

1986

Tervetuloa tutustumaan viehättävään rivitaloasuntoon Itä-Pakilassa! Tämä kahdessa kerroksessa sijaitseva koti tarjoaa viihtyisää ja käytännöllistä asumista. Makuuhuoneet, olohuone ja keittiö sijaitsevat kätevästi sisäänkäyntikerroksessa. Alakerrasta löytyy takkahuone, joka kutsuu rentoutumaan takkatulen ääreen ja nauttimaan tunnelmallisista hetkistä. Lisäksi alakerrasta löytyy tilava kylpyhuone ja sauna, jotka tarjoavat oivan paikan rentoutumiselle ja arjen hemmottelulle. Saat tästä remontoimalla itsellesi unelmien asunnon. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla. Lämmitysmuotona toimii kaukolämpö. Tämä Itä-Pakilan rivitaloasunto tarjoaa kodikasta ja käytännöllistä asumista hyvien palveluiden ja luonnonläheisen ympäristön keskellä. Tule tutustumaan tähän viehättävään kotiin ja tekemään kaupat ennen kesää! Yhtiöjärjestyksen mukaan 4 h+k+s TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Lauri Kuusela, LKV / 040 511 7101 tai lauri.kuusela@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! I can provide services also in English. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21235143
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, takkahuone, keittiö, 2x wc, kph, khh, sauna
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104,5 m²
Kokonaispinta-ala
104,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1986
Käyttöönottovuosi
1986
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

282 149,04 €

Velkaosuus

2 850,96 €

Velaton hinta

285 000,00 €

298 000,00 €

Neliöhinta

2 727,27 €/m²

Vastike

Hoitovastike

501,60 € / kk

Pääomavastike

95,43 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

597,03 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesiennakkomaksu 8,50 €/hlö/kk vesimaksut tasataan kulutuksen mukaan. 19.06.2023 Yhtiökokouksessa valtuutettiin hallitus perimään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tarvittaessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Takkahuone VARUSTUS: Avotakka SEINÄT: Maali LATTIA: Laatta
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994. Asunnossa ei ole tehty asbestikartoitusta. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Liesi / uuni, jääkaappipakastin, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot. SEINÄT: Maali LATTIA: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku SEINÄT: Laatta LATTIA: Laatta
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: Suihku, peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin. SEINÄT: Laatta LATTIA: Laatta
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Sähkökiuas SEINÄT: Puupaneeli LATTIA: Laatta
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: VARUSTUS: Kaapistot, pesukoneliitäntä. SEINÄT: Maali LATTIA: Laatta
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali / tapetti LATTIA: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
SEINÄT: Maali / tapetti LATTIA: Parketti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asukasisännöitsijä
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ullakko, kylmäsäilytystilat, pyöräteline (2 pyörää/asunto) ja yhteisantenni.
Kuntotutkimukset: 2022: Yhtiön kellaritilassa tehty kosteuskarkoitus maapohjasta lattiaan nousevasta kapilaarikosteudesta.
2000: Kosteus- ja homevauriotutkimukset, Mikrosem Oy
Kuntotutkimus tehty: 2022
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 5

Tehdyt remontit
2023: Korvausilmaventtiilit asennettu C, D ja E-asuntoihin, 2 kpl/as., olohuoneeseen ja takkahuoneeseen, A-asunnon aidan sisäpuolen laudoituksen tiivistäminen (kesken) ja maalaus. (omatoiminen), B-asunnon väliaidan sisäpuolen laudoituksen tiivistäminen ja maalaus, C-D-asuntojen huonoja aitalautoja vaihdettu, Kellarikäytävän seinä pihojen puolelta tarkastettu, I-talon A ja B huoneisiin asennettu korvausilmaventtiilit.
2022: Kellarin päätyovet uusittu II-taloon, B-asunnossa: välikatossa korjattu villieläimen tuhoja, Höyrysulkuja uusittu ja villat uusittu, Sisäkatto uusittu, Pesuhuoneen katto uusittu, WC istuin uusittu, Yhtiön kellaritilassa tehty kosteuskartoitus maapohjasta lattiaan nousevasta kapilaarikosteudesta.
2021: Autopaikkojen piharasiat uusittu, Tikas- ja turvatuotteet asennettu I -ja II-taloon, Iso Vaahtera kaadettu pyykinkuivaustelineen läheltä.
2020: I- ja II-talon kivijalat maalattu, C-D ja E-asuntojen kaiteet maalattu, Matto- ja pyykkiteline maalattu, Vesikourut ja syöksytorvet uusittu, B-asunnon aidan sisäpuolen laudoituksen tiivistäminen ja maalaus.
2019: Ulko-ovet vaihdettu, lukot uusittu, Huippuimurin uusittu ja ilmaputket puhdistettu, Kylmähuoneen kompressorikoneen ja höyrystimen vaihto, Etupiha asfaltoitu.
2018: Korvausventtiilien sukat vaihdettu uusiin, Kellarin käytävän valaisimet uusittu, Kellarin käytävän uusittu yksi pistorasia, kaksiosainen, Asuntojen ulko-ovien ovikellojen painikkeet uusittu, Asuntojen pihanpuolella olevat pistorasiat uusittu, kaksioisainen.
2017: Pihavalot uusittu, Saunojen ulkopuolisten ilmaputkien hatut vaihdettu A ja C-asunnossa, Talojen 1 ja 2 kattosiltojen uusiminen alumiinisiin, Rikkinäisten kattotiilien vaihto, Talo 2 ovien kohdalla olevien kattolippojen kyllästäminen, Talo D-asunnon oven lipan etulaudan- ja tiilien vaihtaminen, Keskipihalta kaadettu huonokuntoiset sireenit ja vasemmasta nurkasta puita, Poistettu vihreä aita, joka oli väärässä paikassa tontinrajaan nähden, Kaupunki poistanut kadun puolelta kaksi koivua, jotka vaurioittivat yhtiön aitaa, Kylmäkellarin moottorin tuulettimen uusiminen ja nesteen lisäys. Säätölaitehuolto.
2016: Yhtiön tontin rajat mitattu ja merkitty, HD antenni viritys, Autokatoksen metalliosien maalaus, Autokatoksen sisäpuolen katon panelointi. Ilmaritilat päihin. Huoltoluukku.
2015: Talo 1: Huoneistojen A ja B korvausilmaventtiilien uusiminen, kadunpuoleisen aidan lahonneita alalautoja uusittu. Talo 2: Huoneistojen C, D ja E korvausilmaventtiilien uusiminen. C, D ja E-asuntojen ulkoportaiden osittainen kunnostus.
2014: Talo 1: A ja B-asuntojen wc:n katossa olevaan putkeen vaihdettu sulkutiivisteet, katot uusittu, A- ja B-asuntojen patteriventtiilit uusittu, A-asunnon ikkunapeltejä uusittu. Talo 2: Lämmönjakokeskus uusittu, C, D ja E-asuntojen patteriventtiilit uusittu.
2013: Kaksi pihakoivua kaadettu, C- asunnon aitaan asennettu portti.

Loput tehdyt remontit saatavilla välittäjältä.
Tulevat remontit
2024: C-D ja E-asuntojen rappusten korjaus, kellarin seinien Gyproc-levyjen purkaminen, putkien kannakointien korjaukset/lisäykse I-talo.
2025: Kellarin lattian hionta/maalaus, vanhojen korvausilmaventtiilein sisäputkien uusiminen C,D, E-as, Ovien lipan otsalautojen kunnon tarkistuksia ja uusimista
2026: I- ja II talojen seinävalaisimien uudistaminen, maassa olevien sadevesikourujen uusiminen
2027: Täydennetään vuosittain.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
1 614 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Länsi-Pakilan pientaloalue 2023:
Länsi-Pakilan alueelle suunnitellaan pientalotonttien tehostamista kaupunkiympäristölautakunnan hyväksymien suunnitteluperiaatteiden linjauksin mukaisesti.


Lisätietoa antaa:
Helsingin kaupunki asemakaavoitus
Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki
p. (09) 310 1691
https://kartta.hel.fi/
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Koulutuvantie 23

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Metsolan ala-aste n. 850 m.
Pakilan ala-​asteen koulun lukio n. 1,2 km.
Palvelut: K-Market Pikkusisko n. 750 m.
K-Supermarket Torpparinmäki n. 1,7 km.
Päiväkodit: Päiväkoti Haltia n. 750 m.
Päiväkoti Tammi n. 800 m.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 400 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pakila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kuusela Lauri

Myyntijohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF LKV Espoo Oy

ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy
SKVL jäsenyritys

Metsänneidonkuja 6,
02130 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.