Rivitalo | 3h + kt + s + terassi (yht. järj mukaan 3h + kt + s)

Sundetin puistotie 31, Sundsberg, Kirkkonummi

Hinta

345 000 €

Koko

68 m²

Vuosi

2023

HETI VAPAA UUDENKARHEA KOLMIO OMALLA TONTILLA k a u k o l ä m p ö - o m a t o n t t i - S u n d s b e r g - r a k e n n u t t a j a n t a k u u t a j ä l j e l l ä Kirkkonummen Rakkakaari on 2023 rakennettu yhtiö. Nyt myynnissä tehokkailla neliöillä suunniteltu, moderni kolmio harmonisin materiaalivalinnoin. Sisääntulo on kutsuva ja oleskelutilat avautuvat yhtenäisenä ja avoimena tilana, joka jatkuu reilun kokoiselle terassille, jossa pergola. Keittiö on kaunis ja materiaalit modernit. Ruokailulle on mukavasti tilaa ja olohuoneeseen jää myös oleskelulle oma paikkansa. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa isommassa on ranskalainen parveke. Yläkerran kylpyhuone ja sauna lasiseinällä on modernin asukkaan mieluinen valinta. Huoneistolle kuuluu pieni piha nurmikkoineen ja tilava terassi. Sisääntulo on katettu. Huoneistolle kuuluu yksi autopaikka sähköpistokkeella. Yhtiö on lunastanut koko yhtiön tontin, joten tontti on oma. Lämmitys kaukolämpö ja lämmitys sisältyy vastikkeeseen. Sundsberg sijaitsee Kehä III ja Länsiväylän varrella, notkeiden liikenneyhteyksien lähellä ja alle puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kävelyetäisyydellä lähikauppa, päiväkodit sekä Kartanonrannan koulu. Kylää ympäröi metsä, luonto ja meri. Talon sijainti sopii erinomaisesti luontoa rakastavalle ja helpon kulkuyhteyden arvostaville Espooseen ja Helsinkiin. Alle 10 minuutin ajomatkan päässä pääset nauttimaan uudesta Länsimetro-yhteydestä, lähijunasta Masalan asemalta ja erinomaisesta autoyhteydestä Kehä III:n ja Länsiväylän kautta. Lisätiedot sundsbergilaiselta välittäjältä Mari Varonen Ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, välittäjäyrittäjä Nord LKV Oy / Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy 040 680 7752 / mari@nordlkv.fi ------------------------------------------------------------------------ Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Tuula Partanen LKV Oy y-tunnus: 3231538-1 Itsenäinen välittäjäyrittäjä Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliikkeet toimivat itsenäisinä välittäjäyrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21264094
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s + terassi (yht. järj mukaan 3h + kt + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
68 m²
Kokonaispinta-ala
68 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

127 844,13 €

Velkaosuus

217 155,87 €

Velaton hinta

345 000,00 €

Neliöhinta

5 073,53 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Tonttilaina 50 427,80 € Asfalttilaina 1429,60 € Rakennuslaina 165 298,47 €

Vastike

Hoitovastike

238,00 € / kk

Pääomavastike

853,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 091,90 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Autopaikan vastike 10 €/kk (huoneistolle kuuluva) Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk. Vesimaksun yksikköhinta kylmä vesi 4€/m3 ja lämmin vesi 8 €/m3. Varsinaisessa yhtiökokouksessa/hallituksen luovutuskokouksessa 30.5.2023 päätettiin antaa hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä 1-2 kuukauden hoitovastike tarvittaessa ja valtuutus tarkistaa pääomavastiketta tarvittaessa koron muutosta vastaavaksi. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Isännöitsijältä 2.4.2024 saadun tiedon mukaan yhtiökokouksen 2024 päivää ei ole vielä sovittu, joten vielä ei ole tiedossa 2023 tilinpäätöksen vaikutusta 2024 talousarvioon. Rakennuslainasta maksetaan tällä hetkellä pelkkää korkoa ja pääomalainan pitäisi nousta kattamaan lyhennykset 4/2025 (yhtiön lyhennykset alkaa 9/2025). Huoneiston osakekirja on sähköinen ja yhtiö on siirtynyt MML sähköiseen huoneistotietojärjestelmään.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ulko-ovi on kaunis osin lasi-ikkuinakoristein. Eteisessä laattalattia vesikiertoisella lattialämmityksellä. Eteisessä kaapisto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhotangot
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Avonainen sekä moderni Topi-keittiö harmonisin väri- ja materiaalivalinnoin. L-mallisella keittiöllä on mukavasti säilytys- ja kaappitilaa. Kodinkoneet: Electrolux jääkaappi/pakastin, integroitu Electrolux mikroaaltouuni, Electrolux astianpesukone sekä Electrolux induktio liesitaso ja uuni. Välitila laminaatti ja työtaso laminaattia. Keittiöallas Franke ja hana Safira. Liesituuletin Suvi Säädin Kupu. Lattia laminaattia ja seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa kylpyhuone, jossa suihku Oras Nova & Apollo. Taitettava suihkuseinä (vaihdettu pidempään), pesuallas, peilikaappi, allaskaappi. Pyykkikaapisto.. Wc-istuin. Lattia laattaa ja seinä isoa kaakelia. Vesikiertoinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa erillinen wc, jossa runsaasti tilaa vaikka vauvanhoitopöydälle tai harrastusvälineille. Tilassa wc-istuin Gustavsberg Nautic, pesuallas, allaskaappi, peili. lattia laattaa, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Kylpyhuoneen yhteydessä on oma sauna, jossa on lasiovi ja lasiseinöä. Kaunis ja moderni sauna tuo lasiseinän myötä paljon valoa kylpyhuoneeseen. Saunassa Harvia Cilindro PC90 (tornikiuas) manuaaliohjauksella. Lattia laattaa, seinät puupanelia.
Olohuoneen kuvaus
Avonainen olohuone, josta on käynti terassille. Olohuoneeseen tuo avaruutta vaalea portaikko. Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Isommassa makuuhuoneessa ranskalainen parveke. Lattia laminaattia, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys. Pienemmässä makuuhuoneessa on kaapisto, lattia laminaattia sekä seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistolle kuuluu noin 5,5 m2 kylmä varasto asunnon B4 päädyssä.
Kattotyyppi
Harjakatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijä Ami Pyyhtiä Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste Turvalaaksonkaari 2, 3.krs, 01740 Vantaa 020 748 0089 ami.pyyhtia@kiinteistotahkola.fi
Huolto
SKIPA Kiinteistöpalvelut Oy
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla.
Yhtiö ostanut tontin omaksi 31.10.2023. Rakennuttaja Rakka Asunnot Oy.
Yhtiöjärjestyksen mukaan naapurikiinteistöllä (As. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) on rasitteena pysyvä oikeus kulkuyhteyttä (sisäänajoa ja ajotietä) varten yhtiön alueella. Naapurikiinteistöllä (As. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) on rasitteena pysyvät ja yksinomainen käyttö- ja kulkuoikeus ythiön alueella (tai kiinteistön rajojen päällä) sijaitseviin 17 autopaikkaan.
Yhtiöllä on rasitteena pysyvä käyttö- ja kulkuoikeus naapurikiinteistöllä (As Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) alueella sijaitsevaan leikkialueeseen ja vastaavasti naapurikiinteistöllä (A. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) on rasitteena pysyvä käyttö- ja kulkuoikeus yhtiön alueella sijaitsevaan leikkialueeseen.
Yhtiöllä on rasitteena pysyvä oikeus käyttää yhteisesti naapurikiinteistön (As. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) alueella sijaitsevaa piharakennusta, jossa sijiaitsevat yhtiön ja naapurikiinteistön ( As. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) yhteistä jätehuoltotila sekä väestönsujoja sekä tekninen tila. Lisäksi piharakennuksessa sijaitsevat yhtiön 3 em. nimettyä lämmintä häkkivarastoa ja naapurikiinteistön (As. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) 4 lmmintä nimettyä häkkivarastoa.
yhtiöllä ja naapurikiinteistöllä (As. Oy Rakkapuisto) on puolin ja toisin oikeus sijoittaa kiinteistöjen alueille rakentamisen edellyttämiä viemärijohtoja, vesijohtoja sekä sähköjohtoja. Yhtiöt ovat tehneet keskenään kaikki em. liittyvät ja tarvittavat kiinteistö- ja rasitesopimukset.
Yhtiön rakennusten, piha-alueiden, varastojen, autopaikkojen, polkupyörätilojen ja leikkialueiden sekä naapuriyhtiön (As. Oy Kirkkonummen Rakkapuisto) alueella sijaitsevan piharakennuksen sijainti on esitetty tämän yhtiöjärjestyksen liitepiirustuksessa.
Tehdyt remontit
Yhtiön rakennukset on käyttöönotettu 29.3.2023.
Yhtiössä tehty piha-alueiden asfaltointi 2023.
Tulevat remontit
Tämä on AsOyl 6 luku 3 § tarkoittama hallituksen kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve.
Kunnossapitotarve vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin.
Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.

Selvitys korjaustarpeista vuosille 2023–2028 Kunnossapito- tai muutostyötarve
Yhtiön rakennukset on käyttöönotettu 29.3.2023 (loppukatselmus pidetty 27.2.2023), eikä niihin kohdistu merkittäviä korjaustarpeita tarkastelujaksolla.
Rakenteiden ja järjestelmien tarkastukset huolto-ohjelman mukaisesti.
Takuuaikana mahdollisesti esiin tulevien vikojen ilmoitus perustajaurakoitsijalle, tilastointi ja vuosikorjausten loppuunsaattamisen sekä vakuuksien valvonta
Energialuokka
B (2018), Energiatodistus voimassa 9.2.2033 asti.
Tontin koko
6 300,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta
Pyydä välittäjältä yhteenveto voimakkaasti kehittyvän Sundsbergin ja lähiaalueen kaavoista ja kehityshankkeista.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Kirkkonumen Rakkakaari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Turvallinen koulumatka Musketöörin puiston kautta Kartanonrannan kouluun (ala-aste, iltapäiväkerho sekä ulkoilupainotteinen iltapäiväkerho) 1100 m, Masalassa Nissnikun koulu (yläaste) 2,3 km sekä Masalan koulu (ala-ste) 3,2 km sekä ruotsinkielinen Bobäck skola 4,5 km
Palvelut: Koulu, 5 päiväkotia sekä lähikauppa ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät omalta kylältä. Lähialueelta löytyy lisää palveluita sekä terveydenhuoltoa sekä paljon harrastusmahdollisuuksia ja Kirkkonummelta löytyy mm. 10 uimarantaa, joista läheltä mm. Sundsberg Sipulinranta, Luoma Vitträsk, Svartvik Vitträsk
Muut palvelut: K-market, Sundet Gym (lastennurkka, jumpat), Omppukerho (ilmainen), rantasauna (asukasyhd. vuokraa), soutuvene klubi, vuokraviljelypalstaa, BMX-rata, luontopolku. Masala: Terveyskeskus, neuvola, Masalan monitoimitalo (kirjasto, nuorisotila), Masalan Portin liiketila (lounasrav.Pisara, fysioter., vuokr. liike- ja varastotilaa), K-market ja S-market, apteekki, lounasravintola, pizzeria, kauneushoitola, talialainen herkkukauppa, Masalan nuorisoteatteri, muutama parturikampaaja. Urheilupuisto, tekonurmi, pururata, Lähitapiola Arena, Crossfit Kirkkonummi.
Päiväkodit: Norlandia Taapero 850 m, Norlandia Kartano 800 m, Norlandia Linna 800 m, Pilke Tiedepäiväkoti Kaste (hirsipäiväkoti, ruotsinkielinen ryhmä hakeutumassa palvelusetelituottajaksi) 350m, Kartanonrannan päiväkoti (kunnallinen) 1100m, Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvik 5 km, Bobäcks förskola 4,5 km, Murut Solstugan Heikkilä (suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti) 8,3 km, Hommas daghem (kunnallinen ruotsinkielinen) 2,8 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Sunsberginraitti, Sundetin Puistotie 1200m, (reitit 171, 172, 173, 901), liittymäreitit Isosta Omenasta metroon, Masalan juna-asema 2 km. Länsiväylän moottoritie ja kehä III tekee liikkumisen myös autolla sujuvaksi. Autolla Ruoholahteen n. 20 min.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöjärjestyksen mukaan kullekin huoneistolle kuuluu yksi lämpöpistokkeellinen autopaikka, jossa on riittävä teho sähköauton hidaslatausta varten.
Toteutetut autopaikat 36 kpl. Piha-autopaikkojen määrä 15 kpl.
Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jää 15 autopaikkaa, joista 2 on lämpöpistokkeellista autopaikkaa ja 13 kylmää autopaikkaa, joista 12:lle on varausputki lämmitystolppaa varten ja yhteen on varaus sähköauton lataukselle. Lisäksi yhtiön välittömään hallintaan kuuluu 4 polkupyörä paikoitustilaa.
Pihan kuvaus
Terassilla pergola. Pihalla nurmikkoa, pensasaita. Katettu sisääntulo. Yhtiöjärjestyksen mukaan kunkin huoneiston hallintaan kuuluu kunkin asunnon kohdalla oleva ja siihen rajoittuva piha-alue, terassi ja kuisti.
Ranta
  • Sundsbergissa on paljon rantaviivaa yleisessä käytössä ja yleinen uimaranta (Sipulitien päässä) sekä sen yhteydessä asukasyhdistyksen vuokraama rantasauna. Rannoilla pääsee lenkkeilemään ja rantakallioilla on shampanjakallioina tunnettu alue, jossa voi katsella auringon laskemista vastarannalle kesän kuumimpina päivinä piknikin merkeissä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Sundsberg, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Varonen Mari

Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, YKV, DI, partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.