Bo LKV Turku

Kerrostalo | 2h + k + kph + wc + vh + p

Ratsukonkatu 6, Uittamo, Turku

Hinta

139 000 €

Koko

60 m²

Vuosi

1981

Toisen asuinkerroksen tilava kaksio Meri-Uittamolla! Tämä 60 neliöinen koti Asunto Oy Touvissa sijaitsee hissittömässä talossa vain yhden kerroksen nousun päässä. Läpitalon asunto on valoisa ja hyvinkin rauhaisa. Keittiön ja makuuhuoneen ikkunoista avautuu ihanan rauhoittava metsäinen maisema. Lasitettu parveke on olohuoneen jatkeena etelän suuntaan talon toisella puolella. Ehdoton plussa asunnossa on erillinen wc ja kylpyhuone. Tilavaan kylpyhuoneeseen on kulku keittiön puolelta ja wc on erikseen eteisen käytävän puolella. Kodin keittiön kaapistot on uusittu vuonna 2021 ja lattia on asennettu muutama kuukausi sitten syksyllä 2023. Yleisesti asunnon seinä- sekä kattopinnat on pitkälti uusittu/maalattu muutama vuosi sitten. Kokonaisuutena asunto on siis hyvinkin siisti ja muuttovalmis. Isohkon olohuoneen puolelle saat mahtumaan sohvaryhmän lisäksi vielä erillisen isomman ruokapöydän tai halutessasi vaikkapa kotityöpisteen. Säilytystilaa on kivasti itse asunnossa eteisen kiinteiden vaatekaapistojen lisäksi myös erillisessä vaatehuoneessa sekä tietysti yhtiön yleisissä tiloissa sijaitsevassa huoneistokohtaisessa varastossa. Ratsukonkadulta tulee matkaa Turun keskustaan noin viitisen kilometriä. Täältä liikut helposti pyörällä tai jalan. Julkinen liikenne Föli kulkee myös Rykmentintien puolelta useamman kerran tunnissa. Ulkoilumaastot ovat vieressä ja uimista rakastavalle parasta on Ispoisten uimarannan läheisyys saunoineen sekä avantoineen. Tervetuloa tutustumaan tähän kotiin! Varaa oma näyttösi välittäjältä. Kohdetta välittää: Piia Järvinen, 045 6316861 piia.jarvinen@bo.fi IG: @piia.jarvinen

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21265171
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph + wc + vh + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa (rakennettu ennen vuotta 1992) poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi tarkistusmittauksen jälkeen olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

139 000,00 €

Velaton hinta

139 000,00 €

Neliöhinta

2 316,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

252,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

252,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

6,73 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu hlö-luvun mukaan. Sähkö kulutuksen mukaan, sähkösopimus tehdään itse. Mahdollinen autopaikkavuokra 13€/kk, autokatosvuokra 20€/kk. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta kaupanteon yhteydessä. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä maanmittauslaitokselta kaupanteon jälkeen. Ostaja vastaa kaikista tähän sekä osakekirjan mitätöimiseen/sähköistämiseen liittyvistä kuluista.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä kiinteä kaapisto sekä vaatehuone. Lattia parkettia. Seinät ja katto maalattu 2021.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhotangot.
Kauppaan ei kuulu: Mikro, pyykinpesukone, Muu irtaimisto.
Kohteen lisätiedot
Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä 2h+k. As Oy Touvi on huoltoyhtiö Pilssi Oy:n osakas. Pilssi tuottaa yhtiön huolto- ja isännöintipalvelut. Pilssi omistaa pesula- ja toimistohuoneiston sekä pysäköintihallin. Huoneistoon asennettavasta ilmalämpöpumpusta on tehty yhtiössä sopimus. Sopimus yhtiökokouspöytäkirjan liitteenä. Yhtiökokouksessa 19.04.2023 hallitukselle on annettu valtuutus periä yhden kk:n vastike mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä vaatii (tällaista ei toistaiseksi ole vielä peritty 01/24). Julkisivukorjaukseen liittyvän lainan maksu alkaa tammikuussa 2024, tämän huoneiston osalta lainaosuus on maksettu jo pois.
Tehdyt remontit
Keittiö remontoitu 2021 (tarkempi selostus keittiön tiedoissa). Kaikki huoneiston katot maalattu 2021 (ei kylpyhuone + wc + vaatehuone). Seinäpinnat maalattu/tapetoitu lukuun ottamatta makuuhuonetta sekä märkätiloja ja vaatehuonetta vuonna 2021.
Kaikki väliovet uusittu 2021.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa purettavien materiaalien asbestipitoisuus tulee etukäteen selvittää. Jos kartoituksessa löytyy asbestia, tulee lain velvoitteet remonttityössä ottaa huomioon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Keittiön lattia uusittu syksy/2023 ( asennettu vanhan laatan päälle). Keittiön rungot/kalusteet uusittu 2021 (K-Rauta). Kodinkoneet uusittu remontin yhteydessä jääkaappi/pakastin yhdistelmää lukuun ottamatta (kesä/2020). Liesituuletin uusittu myös 2021.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, muu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peili, pesukoneliitäntä, suihku
Kylpyhuoneessa ikkuna. Patteri seinässä sekä yksi kiinteä kaappi.
WC-tilojen kuvaus
Wc eteisen puolella.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneen seinät maalattu ja tapetoitu sekä katto maalattu 2021.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone sisäpihalle (metsikköön) päin. Makuuhuoneen katto sekä maalipinnat maalattu 2021.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Osakkaan käytössä on kellarikomero sekä kylmäkellarikomero. Pyöräsuoja A-rapussa sekä B-rapussa. C/D talossa pesutupa sekä kuivaushuone (myös kuivaushuone B-rapussa).
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Mesaani-Kiinteistöt Oy, Joni Salmi p. 02 2111 400, joni.salmi@mesaani.fi
Huolto
Pilssi Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Mankeli, Talopesula/itsepalvelupesula, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja, Jäähdytetty kellari
Tehdyt remontit
1996 seinien betonielementtien saumaus uusittu. 2002 patteriventtiilit ja lämmönsiirrin uusittu. 2004 vesikattojen bitumihuopien uusiminen. 2009 parvekkeiden betoniosien korjaus ja ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. Piha laatoitettu ja leikkikentän välineitä uusittu. 2010 pihapatioiden aidat uusittu. 2011 B-portaan rännivesien ohjaus, pihan valaistusta lisätty. 2012 osakkaiden asentamien pesukoneiden ja asitanpesukoneiden hanojen tarkastus. 2013 käyttöveden linjasulkujen uusinta, kellaritilojen lattioiden ja seinien maalaus. 2014 salaojien toimintatarkastus. 2015 salaojien osittaiskorjaus. 2016 kylmälaitteiden uusiminen, porraskäytävien liiketunnistevalot. 2018 piha-aitojen öljyäminen, kattokourujen ja koteloiden pinnoitus. 2019 etupihan pihlajien uusiminen, A-B portaan IV-koneen uusiminen. 2020 puiden kaato takapihalta, C-D portaan IV-koneen uusiminen. 2021 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, suodattimien vaihto, huoneistokohtaisia ilmanvaihdon korjauksia. 2022 Villiviinien poistaminen, kattojen kuntotutkimus > paikkakorjauksia. 2023 Julkisivusaumojen uusiminen, julkisivujen betonipaikkauksia ja impregnointi. Pihapatioiden aitojen kyllästys, leikkivälineiden maalaus, pihakalusteiden kunnostus ja öljyäminen.
Tulevat remontit
2024 salaojien kuvaus, peruskuntoarvio. 2025 putkiston kuntotutkimus, lukituksen uusiminen, lämmönvaihtimen, patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen, patteriverkoston tasapainoitus ja säätö. 2026 + 2027 ei suunniteltuja korjauksia.
Energialuokka
D (2018), Viimeinen voimassaolopäivä: 24.11.2032
Tontin koko
3 920 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Touvi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Päiväkodit: Päiväkoti Vilske noin 300m
Liikenneyhteydet
Föli nro 13 ja 9 kulkee alueelta.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Sähkötolppapaikkoja sekä katospaikkoja vuokrattavissa. Vieraspaikkoja sekä kadun varteen voi pysäköidä.
Kaavoitetut autopaikat 31, toteutetut autopaikat 23.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Uittamo, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Järvinen Piia

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.