ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Omakotitalo | As Oy muotoinen OKT 5-6h, k, s, AT + 1h, k, kph, vh omilla osakkeilla

Kiertotie 18, Hyvinkäänkylä, Hyvinkää

Hinta

395 000 €

Koko

187 / 202 m²

Vuosi

1994

Kuntotarkastettu, As Oy muotoinen Omakotitalo rauhallisella sijainnilla Hyvinkäänkylässä. 1995 lopputarkastettu Lammi Kivitalo on kuntotarkastettu 14.09.2023. Talo seisoo aurinkoisella rinnetontilla. Etupiha ja etuovelle kulkeva kävelytie on kivetty, mutta muutoin pihapiiri on nurmea, istutuksia ja pensaita ja puustoa. Lämmin autotalli ja varastotila sopii niin säilytys- kuin harrastusvälineiden huoltotilaksi. Asuintilat ovat kahdessa kerroksessa. Pääovesta kulku yläkerran eteiseen ja käytävään. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, työhuone, vaatehuone, erillinen wc, kylpyhuone sekä korkea olohuoneen-, keittiön- sekä ruokailutilan yhdistelmä, jonka erottaa toisistaan varaava takka ja leivinuuni. Keittiössä on runsaasti kaappitilaa. Ruokailutilaan ikkunan eteen mahtuu hyvin ruokailuryhmä. Tilasta on kulku katetulle ja lasitetulle parvekkeelle Etelän suuntaan. Yläkertaa kiertää kestävä tammiparketti. Alakerrasta löytyy takkahuone, pukuhuone, kylpyhuone, sauna, varasto, kodinhoitohuone, vaatehuone, talon toinen erillinen wc ja tekninen tila. Lisäksi erityismaininnan saa omilla osakkeillaan oleva yksiö jossa on kaikki mukavuudet keittiön, kylpyhuoneen, wc:n ja vaatehuoneen ansiosta. Oma uloskäynti ja katettu takaterassi. Tämä soveltuu loistavasti studio/työhuonetarkoitukseen tai miksei teini-ikäisen omaksi tilaksi. Yhtiöjärjestyksen mukaan: 4h+ k+ s+ khh+ th 155 m2. 188 kpl. 001-188. asunto 1h+ k 32 m2. 81 kpl. 189-269. asunto Varainsiirtovero vain 1,5%. Hyvinkäänkylä on suosittu omakotitalovaltainen asuinalue. Lähistöllä mm. K-Market Hyvinkäänkylä (500m), S-Market Vehkoja (750m), Hyvinkään Sairaala (1,1km), Hyvinkäänkylän koulu (1km). Hyvät julkiset liikenneyhteydet Uudenmaankadun pysäkiltä (450m) Hyvinkään Keskustaan. Kauppakeskus Willa ja Hyvinkään Rautatieasema n. 3,9 km. YKSITYISESITTELYVARAUKSET & MYYNTI: Roni Haarakangas / 040 021 2645 tai roni.haarakangas@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! I can provide services also in English. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21304999
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
As Oy muotoinen OKT 5-6h, k, s, AT + 1h, k, kph, vh omilla osakkeilla
Asuintilojen pinta-ala
187 m²
Muiden tilojen pinta-ala
15 m²
Kokonaispinta-ala
202 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestys, isännöitsijäntodistus Pinta-alat perustuvat Hyvinkään kaupungin rakennus-ja huoneistorekisteriotteeseen sekä rakennuspiirustuksiin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1994
Käyttöönottovuosi
1991
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

395 000,00 €

Velaton hinta

395 000,00 €

Neliöhinta

2 112,30 €/m²

Muut maksut

Vesimaksu

50,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Sähkölasku ollut nykyisellä omistajalla n. 22000 kWh/vuosi. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus (n. 290 euroa/kk) perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vesimaksu käytön mukaan. Ollut n. 50€/kk. Kiinteistövero 505,15€/vuosi. Jätehuolto n. 30€/kk. Nuohous nuohoojan hinnaston mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5%. Ostajan on hyvä huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin edellä mainitusta riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Edellä mainittu kiinteistövero on vuoden 2022 verotieto. Ostajan tulee ottaa myös huomioon, että kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset kiinteistöverossa ovat mahdollisia. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerran yksiö: VARUSTEET: Jääkaappipakastin, sähköhella, liesituuletin, allas, kaapistot, työtasot, kulku kph-tiloihin ja yläkertaan, oma sisäänkäynti, katettu terassi, näkymät ikkunoista takapihalle. LATTIA: Tammiparketti SEINÄT: Maalattu 2+1kpl vaatehuoneita
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Rakennus on loppukatselmuksessa hyväksytty ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Purkutyötä ei saa aloittaa ennen asbestikartoitusta. Kaupan kohteena olevassa huoneistossa ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää huoneistoremontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske huoneistossa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Varaava vuolukivitakka 2 kpl. Toisessa leivinuuni.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Jääkaappi, pakastin, liesituuletin, induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, tammikaapistot, tammi työtasot LATTIA: Tammiparketti SEINÄT: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Kaksi suihkua, lattialämmitys, kaksi ovea LATTIA: Laatoitettu SEINÄT: Laatoitettu
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: Wc-istuin, bidee, pesuallas, allaskaappi, peili, lattialämmitys LATTIA: Laatoitettu SEINÄT: Maalattu
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: VARUSTUS: Paikka pesukoneelle ja kuivurille, kaapistot, työtasot LATTIA: Laatoitettu SEINÄT: Maalattu
Olohuoneen kuvaus
LATTIA: Tammiparketti SEINÄT: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
LATTIA: Tammiparketti SEINÄT: Maalattu/tapetoitu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hyvinkää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Yhtiössä ei ole ammattiisännöitsijää.
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: Kuntotarkastus KP-Homeconsults Oy
14.09.2023

YHTEENVETO KUNTOTARKASTUKSEN HAVAINNOISTA KOHTEESSA:
Rakennuksessa ei havaittu kosteus- tai muita vaurioita, joilla olisi vaikutusta rakennuksen asumiskelpoisuuteen. Rakennuksen perusrakenteet ovat kunnossa ja sen peruskuntoa voidaan pitää rakenteellisesti ikäänsä nähden normaalina. Tarkastus on tehty rakenteita avaamatta, joten ns. piilovikojen olemassaoloa ei voida pois sulkea. Huolto-, korjaus- ja kunnossapitotoimenpiteet on esitetty kohdassa 4.
4. OLENNAISIMMAT EPÄKOHDAT JA RISKIT/EHDOTETUT TAI SUOSITETUT TOIMENPITEET
Kiinteistössä ei todettu mitään akuutteja toimenpiteitä vaativia rakenteellisia puutteita tai vikoja. Pienemmät, lähinnä huoltotoimenpiteet ja vastaavat, on lueteltu kunkin asiakohdan yhteydessä.
Kuntotutkimus tehty: 2023
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 1

Tehdyt remontit
2018 Katto pesty ja maalattu
2023 Lämminvesivaraaja uusittu
2023 Käyttövesiputkien uusinta
Energialuokka
D (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 27.09.2033
Tontin koko
810 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Hyvinkään kaupunki/Kaavoitus
PL 86 / Kankurinkatu 4-6
05801 Hyvinkää
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hyvinkään Kiertotie 18

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöjärjestys, isännöitsijäntodistus
Huoneisto nro 1 hallintaan kuuluu: Pohjakerroksen varasto ja autotalli, yhteensä pinta- alaltaan 31 m2

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hyvinkää

Asuinalueena Hyvinkäänkylä, Hyvinkää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Haarakangas Roni

Myyntineuvottelija, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.