Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Kerrostalo | 2h + kt + s

Eestinlaakso 5, Nöykkiö, Espoo

Hinta

229 000 €

Koko

46 m²

Vuosi

2023

Ihana toiseksi ylimmän kerroksen valoisa kaksio metsäisissä maisemissa Espoon Nöykkiössä. Lähes uudenveroinen koti valmistui kesäkuussa 2023. Nykyisen omistajan elämänmuutoksen johdosta tämä viehättävä koti etsii nyt uutta omistajaa. Astuessasi sisään kohtaat kodin hienostuneen tunnelman sekä modernit mukavuudet. Keittiö on tämän kodin sydän ja sen tyylikkäät kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Integroidut kodinkoneet, kuten induktioliesi ja astianpesukone, tekevät ruoanlaitosta nautinnollista ja vaivatonta. Ikkunat olohuoneessa ja keittiössä avautuvat itään taloyhtiön sisäpihalle tarjoten miellyttävän valon ja rauhallisen näkymän kallioiseen metsään. Makuuhuoneen kaapit ovat tilavia ja tarjoavat runsaasti säilytystilaa vaatteille ja tavaroille. Makuuhuoneesta avautuvat rauhoittavat näkymät ympäröivään metsään luoden täydellisen ympäristön rentoutumiselle ja levolle. Asunnossa on myös käyttämätön sauna, jossa lauteet, seinät ja katto ovat tervaleppää ja laattalattiat Pukkilan laatua. Taloyhtiössä on kaikki tarpeelliset palvelut, kuten saunatilat, pesutupa, lastenvaunu- ja pyörävarasto sekä runsaasti säilytystilaa. Lisäksi asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöauto automaattivaihteinen Toyota Yaris Hybrid ja sisäyhteys autohalliin, jossa kolmessa autopaikassa on varaukset sähköauton latauspisteelle. Kyseessä on rauhallinen asuinalue Eestinlaaksossa, pientaloalueen vieressä ja kalliometsän kupeessa. Asukaspiha rajautuu Eestinkallion mutkitteleviin polkuihin. Viereisessä Latokaskenniityssä ovat lähimmät ulkoilureitit ja Pisan koirapuisto. Myös Nöykkiönpuiston urheilukentät ovat lähellä. Kevyen liikenteen reittejä pitkin pääsee Keskuspuistoon ja merenrantaan. Bussipysäkit ovat aivan taloyhtiön läheisyydessä ja palvelut lähellä. Tämä asunto tarjoaa mahdollisuuden nauttia korkealaatuisesta asumisesta rauhallisessa ympäristössä Espoon Nöykkiössä. Tervetuloa ihastumaan! Myynti ja esittelyt: LAURI KATAS | LKV, LVV, KiAT, Partner 040 9522 145 | lauri@bo.fi www.facebook.com/haapamakikatas IG @haapamakikatas

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21315156
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
46 m²
Kokonaispinta-ala
46 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

229 000,00 €

Velaton hinta

229 000,00 €

Neliöhinta

4 978,26 €/m²

Vastike

Hoitovastike

202,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

202,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröimiskustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisen hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: ovisilmä ja varmuusketju. Petra Milka kaapistot, joissa hyvin säilytystilaa, myös vaatetanko eteisessä. Kährs Tammi Como mattalakattu tammi 3-sauvalautaparketti.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: pohjoiseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan voidaan sisällyttää myös pyykinpesukone: Miele W1 Excellence PowerWash 9 kg.
Tehdyt remontit
YIT asensi pyynnöstä turvaketjun asuntoon ennen asunnon luovutusta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiön kaapistot Petra keittiön Milka mallistoa. Varustus: induktiokeittotaso Electrolux, integroitu jääkaappi pakastelokerolla AEG, mikroaaltoyhdistelmäuuni Electrolux, integroitu astianpesukone Electrolux, liesikupu Smart Swegon, jolla voidaan ohjata asunnon ilmanvaihtoa sekä poistaa ruuanlaiton aiheuttamat käryt. Työtasot laminaattia. Lattia Kährs Tammi Como mattalakattu tammi 3-sauvalautaparketti, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: peilikaappi Temal, allaskaappi ja pesuallas, Novart, wc-istuin Villeroy & Boch Gustavsberg, pyyhekuivain Purmo ja suihkuseinä Vihtan Pisara. Lattialämmitys ja lattiatermostaatti Ebeco. Asunnon omistaja vastaa termostaatin sähkölaskusta. Kylpyhuoneen katto tervaleppäpaneelia. Seinälaatta valkoinen matta ja lattialaatta Pukkila Oy harmaa.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas Harvian teräksinen The Wall-malli. Saunan seinät ja katto tervaleppäpaneelia, myös lauteet tervaleppää. Lattialaatta Pukkila Oy harmaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät maalattu ja lattia Kährs Tammi Como mattalakattua tammi 3-sauvalautaparkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Petra Milka kaapistot, joissa kaksi vaatetankoa ja erittäin hyvin säilytystilaa. Kährs Tammi Como mattalakattu tammi 3-sauvalautaparketti.
Säilytystilojen kuvaus
Asuntokohtainen lämmin irtaimistovarasto 1. kerroksessa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Markku Piiponniemi, markku.piiponniemi@kiinteistotahkola.fi, p. 0207481098
Huolto
Kotikatu Espoonlahti
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Pesutupa, piharakennus, sauna, siivoustila, tekninen varasto, kaapeli-tv, varastot irtaimistolle, lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille.

Yhteiskäyttöauto käytössä, automaattivaihteinen Toyota Yaris Hybrid.
Yhteiskäyttöautosopimuksen mahdollinen jatkaminen ja siihen liittyen menettelytavoista
keskusteleminen ylimääräisessä yhtiökokouksessa 13.9.2023.
Sopimus tehty 6/2024 asti. Siihen asti kuukausikulut maksaa YIT ja Fidus. Yhtiön tulee keskustella
palveluntarjoajan ja naapuriyhtiön As Oy Espoon Käenkallion kanssa, mikäli sopimusta halutaan jatkaa.
YIT suosittelee asian käsittelemistä yhtiön tulevassa yhtiökokouksessa. Mikäli silloin halutaan kattaa
maksut hoitovastikkeella, tulee päättää lisäksi yhtiöjärjestyksen muutoksesta lisäämällä esimerkinomaiset kappaleet yhtiöjärjestykseen.

YIT vastaa perustajaurakoitsijana siitä, että parvekkeet saadaan otettua käyttöön. Asukkaille ei tulla osoittamaan kustannuksia aiheeseen liittyen.

Kunnossapitovastuu
Vastuu osakkeenomistajien joko rakennusaikana tai sen jälkeen huoneistoon tai sen ulkopuolelle tilaamien/rakentamien rakenteellisten ja sisustuksellisten muutosten ja/tai lisäysten sekä laitteiden kunnossapidosta on osakkeenomistajalla. Osakkeenomistaja vastaa kaikista huoneistoon tai sen ulkopuolelle tilaamistaan/rakentamistaan muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista kustannuksista sekä näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistolle mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

Yhtiö omistaa määräosan (määräosa 3125/5650) asuinrakennustontista.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
5 426 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, p. 09 816 21
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Katajakallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Eestinkallion koulu, Viittakorpi 7, kävellen m. 465 m
Nöykkiönlaakson koulu, alakoulu, Oxfotintie 6
Nöykkiön koulu, Nöykkiönlaaksontie 3, yläkoulu
Palvelut: S-market Nöykkiö, Nöykkiönniitty 2
K-market Nöykkiö, Oxfotintie 1
Nöykkiön kirjasto, Oxfotintie 4
Kävelymatkan päässä kaikki, n. 1,25 km, pyörällä n. 6 min, myös bussi 158 n. 8-10 min
Päiväkodit: Eestinmalmin päiväkoti, Kiertotie 1
Nöykkiön päiväkoti, Oxfotintie 9
Liikenneyhteydet
125 Espoonlahti (M) -> Tapiola (M) - Kauppakeskus Ainoa, Tapiola n. 25-30 min ja Kauppakeskus Lippulaiva n. 15 min/Espoonlahti 158 Espoonlahti (M) -> Matinkylä (M) - Kauppakeskus Iso Omena/Matinkylä n. 15-20 min & Lippulaiva n. 20min
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat yhtiön hallinnassa 40 kpl, muut autopaikat 2 kpl, joista 37 autohallipaikkaa, 3 autohallin sähkölatauspaikkavarausta, 2 invapaikkaa. Taloyhtiön autohalliin on sisäyhteys. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina, lukuun ottamatta liikuntarajoitteisille varattuja paikkoja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Nöykkiö, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katas Lauri

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner

Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.