ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy

Erillistalo | 4-5h + k + s + at + ak

Metsikkötie 12a, Martinlaakso/Kivimäki, Vantaa

Hinta

655 000 €

Koko

161,5 / 220 m²

Vuosi

2006

Monien mahdollisuuksien Lammi-kivitalo! Tämä vuonna 2006 rakennettu erillistalo hurmaa muuntelukykyisillä tiloillaan ja sen erikoisuutena on 60m2 lämmin autotalli. Lisäksi säilytystilaa löytyy poikkeuksellisen runsaasti. Talon pohja ja rakennusaikaiset ratkaisut mahdollistavat monenlaiset muutokset oman tilanteen ja tarpeen mukaisesti. Seuraavat muutokset ovat helposti toteutettavissa: - lisämakuuhuone yläkertaan muuttamalla ruokailutila makuuhuoneeksi, alkuperäisen pohjan mukaisesti (kts. vaihtoehtoinen pohjakuva) - suihkun asentaminen yläkertaan, wc:ssä varaus (kts. vaihtoehtoinen pohjakuva) - lisämakuuhuone alakertaan khh-/harrastehuone jakamalla - minikeittiön rakentaminen alakertaan, khh-/harrastetilassa varaus Talossa on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta, mutta myyjä on valmis toteuttamaan yläkerran lisämakuuhuoneen rakentamisen/tilan palauttamisen alkuperäisen pohjan mukaiseksi ostajan niin halutessa. Taloa lämmittää kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisänä on varaava takka sekä kaksi ilmalämpöpumppua, joita voit tarpeen mukaan hyödyntää joko lämmittämään tai viilentämään kesäkuumalla. Talo on kuntotarkastettu 03/2023 ja todettu erittäin hyväksi. Koska talo on toiminut kahden aikuisen kotina, se on myös pinnoiltaan säilynyt hyväkuntoisena. Talon kivetty oleskelupiha on helppohoitoinen ja suojaisa. Pihalle ei ole näköyhteyttä naapureista tai ohikulkevalta kävelytieltä, eli pihalla voit viettää kesäpäiviä omassa rauhassa. Katettu osuus on mahdollista lasittaa. Kivimäki on rauhallinen pientaloalue Martinlaaksossa. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, sillä Martinlaakson ja Vantaankosken juna-asemille on matkaa vain n. 500m. Autolla pääset nopeasti isoille teille. Martinlaakson ostoskeskus kauppoineen on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Koulut ja päiväkodit löytyvät alueelta. Tähän kohteeseen kannattaa tulla tutustumaan livenä! Myynti ja tiedustelut: Petri Kajaan LKV 0405604738 tai petri.kajaan@roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21343958
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h + k + s + at + ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
161,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
58,5 m²
Kokonaispinta-ala
220 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-alaan on laskettu mukaan alakerran kodinhoitotila, varastotilaksi merkitty tila sekä eteisaula. Kaikissa kattokorkeus täyttää asuinkäyttöön soveltuvan tilan korkeuden. Yhtiöjärjestyksen mukaan pinta-alat: huoneistoala 110m2 , muut tilat 51,5m2 ja autotalli 58,5m2. Rakennusluvassa talot on määritelty paritaloiksi, mutta ovat kytkettyjä erillistaloja.
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2006
Käyttöönottovuosi
2006
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

655 000,00 €

Velaton hinta

655 000,00 €

Neliöhinta

4 055,73 €/m²

Vastike

Hoitovastike

305,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

305,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

10,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu tasataan kulutuksen mukaan vuosittain. Autopaikat sisältyvät vastikkeeseen. Viimeisen 12 kk sähkönkulutus ollut 7477kwh. Kulutukseen vaikuttaa merkittävästi asumistottumukset ja sopimukset palveluntarjoajien kanssa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerran kodinhoitotila/monitoimitilasta on kulku ulos. Minikeittiövaraus. Tilassa on isot peililiukuovikaapistot sekä kodinhoitotilan kaapistot. Allas ja hana, työtaso, pesukoneliitäntä. Lattia on laattaa ja seinät maalattu. Autotalli 58,5m2. Koko tilassa lattialämmitys, sähköinen nosto-ovi. Liukuovikaapistot ja paljon säiltystilaa. Vesipiste ja lattiakaivo. Autotallissa on oma ilmanvaihtokone. Eteisessä on peililiukuovikaapistot. Laattalattia ja seinät maalattu. Ilmalämpöpumppu.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Pesutorni
Tehdyt remontit
2023: Radon huippuimuri asennettu katolle, autotallin nosto-oven huolto ja puhdistus, maalattu asunto 2 osalla olevat Kannikkokujan puoleiset muurit
2022: autokatoksen katon as 2 puolelta pellitysten tarkistukset, seinällenostopeltien uusiminen, asennettiin uusi aluskate seinällenostoille liittämällä vanhaan aluskatteeseen höyrynsulkuteipillä, seinällenostopeltien ja harjapeltien jatkoliitokset tiivistetty.
2021: tarvittavilta osin ulkoseinien, sokkelien ja muurin korjaus-ja rappaustyö
2020: kahden ilmalämpöpumpun asennus (Bosch)
2016: ilmanvaihtokanavien sekä liesituulettimen rasvakanavan puhdistus
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, puu, lämpöpumppu
ilmanvaihto koneellinen LTO
Tulisija
varaava takka olohuoneessa
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
Tilava saarekkeellinen avokeittiö. Varustus: Festivon kylmäkeskus, induktio liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni. Saarekkeessa kivitaso, muualla puutasot. Korkeata tilaa. Lattia laattaa ja seinät maalattu. Keittiön vieressä on suuri ruokailutila.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuoneessa on tuplasuihkut, amme, kuivauspatteri, lattialämmitys. Tila on kokonaan laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran erillinen wc: leveä allaskaapisto, peili, kaapisto, wc-istuin, bidee-suihku. Koko tila on laatoitettu. Yläkerran erillinen wc: allaskaapisto, wc-istuin, peili, työtaso, kaapisto, bidee suihku. Suihkuvaraus.
Saunan kuvaus
Tyylikäs sauna, jossa on kauniit muotolauteet ja selkänojat. Led-valot. Helo-hetivalmis kiuas. Kaksi ikkunaa.
Olohuoneen kuvaus
Suuri olohuone, jossa on varaava takka. Korkeata tilaa. Paljon ikkunapinta-alaa. Lattia laminaattia ja seinät maalattu. Ilmalämpöpumppu. Olohuoneessa on parvi. Käynti suojaisalle terassipihalle, joka on osittain katettu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa on yksi makuuhuonetta sekä varastotilaksi määritelty tila. Makuuhuoneessa on tilava walk-in-closet. Lattia laminaattia ja seinät maalattu. Varastotilassa on peililiukuovikaapistot ja käynti ulos. Lattia laattaa ja seinät maalattu/tapetti. Yläkerran makuuhuoneessa on peiliukuovikaapistot. Lattia laminaattia ja seinät maalattu. Ruokailutilasta mahdollisuus tehdä lisämakuuhuone.
Säilytystilojen kuvaus
Talosta löytyy runsaasti varastotiloja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harja/pulpetti
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Konesaumattu pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asukasisännöinti
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Tekninen tila. Taloyhtiössä on normaalista asunto-yhtiölaista poikkeava yhtiöjärjestys kunnossapitovastuiden osalta. Kts. yhtiöjärjestys 14§
Kuntotutkimukset: Taloon on tehty kuntotarkastus Raksystems Oy toimesta 03/2023. Pyydä raportti välittäjältä.
Kuntotutkimus tehty: 2023
Tehdyt remontit
2021: taloyhtiön hakeutuminen sähköiseen huoneistotietojärjestelmään, pihamuurien rappauksen korjaus/maalaus. Molemmat talot vastasivat kustannuksista/korjauksista siltä osin kuin muuri sijaitsee kummankin puolella.
2021: asennettu kylmävesimittarit kummankin huoneiston osuudelle
2021: salaojien kuvaus ja puhdistus. Samassa yhteydessä uusittu autopihalle puuttuvat/epäsopivat salaojien kaivon kannet. Salaojaputkiston ja kaivojen kuvaamisen yhteydessä havaitut puutteelliset pallopadotusventtiilit uusittiin.
2021: yhtiön yhteisessä teknisessä tilassa uusittiin rikkinäinen kaukolämpöön liittyvä moottoriventtiili ja moottoriventtiilin venttiili
2020: lämmityksen kiertovesipumppu uusittu
2019: puisen raja-aidan maalaus
2019: lämpimän veden kiertovesipumppu uusittu
2018: yleisantennin uusiminen
2014: muurin kävelytien puolen reunan kiveäminen, muurin laatoituskorjaus
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
853 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, tutustu kartta.vantaa.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Metsikkötie 12 A

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotalli 58,5m2. Lisäksi kuuluu kaksi autokatospaikkaa
Molemmissa taloissa on autotallit. Asunnossa 1 on autokatospaikka ja asunnossa 2 on kaksi autokatospaikkaa

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Martinlaakso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kajaan Petri

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF LKV Espoo Oy

ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy
SKVL jäsenyritys

Metsänneidonkuja 6,
02130 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.