Saaristovälittäjä Oy
Saaristovälittäjä Oy

Omakotitalo | k + 6h + 3suihkutilaa + 3wc + pihasauna

Hotel Stallbacken, Grännäsintie 14, Grännäs, Parainen

Hinta

690 000 €

Koko

150 / 745 m²

Vuosi

-

TULE YRITTÄMÄÄN JA ASUMAAN AURINKOISEEN NAUVOON Grännäsintie 14, Nauvo. Kauniissa maalaismaisemassa 6100 m²:n tontilla edustava 2008 rakennettu Hotel Stallbacken. Vanhan kivinavetan, yli metrin paksuisten käsin hakattujen kiviseinien, päälle kahteen kerrokseen rakennettu noin 595 m² upea majoitus ja ravintolakiinteistö. 7 korkeatasoista hotellihuonetta, joissa kaikissa omat kylpyhuoneet, 95 asiakaspaikkaa käsittävä ravintolasali ja kabinetti, asiakas wc:t ja hyvin varustettu toimiva ravintolakeittiö. Aurinkoinen ulkoterassi, n. 100 m². Kiinteistössä Maalämpö, aurinkopaneelit ja Green Start-luokitus. Lisäksi majoitustilana toiminut 1948 rakennettu, noin 150 m² entinen Pehtoorintalo, hirsi/puu, jossa 6h + k + 3 suihkutilaa + 3 wc. Vanhanajan tunnelmallinen pihasauna Aito-kiukaalla, terassi ja palju. Vajarakennus. Porakaivo, Wehoputs minipuhdistamo. Hotellirakennus ja Pehtoorintalo on kuntotarkistettu. Ei lain ed. e-tod. Haaveiletko muutoksesta, tässä on tilaisuutesi yhdistää yritystoiminta ja asuminen kauniissa Nauvossa keskellä aktiivista saaristoa. www.hotelstallbacken.fi BLI FÖRETAGARE I SOLIGA NAGU Grännäsvägen 14, Nagu. I vackert jordbrukslandskap, på ca 6100 m² tomt står det ståtliga Hotell Stallbacken. Av den gamla ladugården med vacker stenfot har 2008 byggts ett välfungerande och representativt hotell med fullt utrustad restaurang för 95 personer i nedre våningen och 7 st hotellrum med egna badrum i övrevåningen. Solig stor terass intill restaurangen. Byggnaden är utrustad med jordvärme, solpaneler och har Green Start-klassificering. Till helheten ingår även Inspektorshuset, ca 150 m², som ursprungligen byggts 1948. Huset omfattar 6 rum + k + 3 duschrum + 3 wc. Traditionell bastu med aitokiuas, terass och badtunna. Förrådsbyggnad. Borrbrunn, Wehoputs minireningsverk. Hotellbyggnaden och Inspektorshuset är konditionsgranskade. Ej lags.e-intyg. Drömmer du om ett liv på landet i vackra livliga Nagu, där du kan kombinera boende och företagande? www.hotellstallbacken.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21346844
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
k + 6h + 3suihkutilaa + 3wc + pihasauna
Asuintilojen pinta-ala
150 m²
Muiden tilojen pinta-ala
595 m²
Kokonaispinta-ala
745 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Keittiö, 6 huonetta, 3 suihkutilaa, joissa kahdessa myös vessa, vintillä 1 vessa. Rakennuksen ulkomitat 7,3 m x 14,2 m. Ensimmäisessä asuinkerroksessa noin 100 m² ja vintillä noin 50 m². Saunarakennus puu/hirsi, rak. 1948, noin 60 m², puuvaja, pukuhuone, pesuhuone, sauna, puulämmitteinen Aitokiuas 57. Terassi, jossa puinen kylpytynnyri. Sauna pinnat on osittain uusittu 2020.
Vapautuminen
Muu ehto: sopimuksen mukaan, aikaisintaan 15.9.2024

Hinta

Myyntihinta

690 000,00 €

Velaton hinta

690 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Muut ostajan maksut, varainsiirtovero, lainhuuto- ja lohkomiskulut sekä kaupanvahvistajan palkkio.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Hotel Stallbackenilla toimitaan vastuullisesti, GREEN START merkki vuonna 2021, sähköautoille on 2 latauspistettä, päärakennus lämmitetään vastuullisella maalämpöpumpulla ja vesijohto lattialämmöllä, jätevedet käsitellään maahan upotetulla Wehoputs minipuhdistamo, johon johdetaan kaikki harmaat vedet ja vessavedet. Päärakennuksen katolle asennettiin vuonna 2021 aurinkopaneelit, jotka kesäkauden aurinkoisina päivinä tuottavat kaiken tarvittavan sähkön. Hotellissa käytetään paikallisia raaka-aineita, tuotteita ja palveluita aina kun se vain on mahdollista. Jätteet lajitellaan.
Tehdyt remontit
Asuintalo on remontoitu vuonna 1997, pidennetty vuonna 2001, kylpyhuoneet on uusittu vuosina 2017-2018 ja vintin vessa rakennettu vuonna 2001. Ulkolaudoitus on uusittu talon etelä- ja länsipuolelta vuonna 2021.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Ravintolasalissa on tunnelmaa luova takka. Pehtoorintalon tulisijoja ei ole käyetty enää vuosiin.
Vesihuollon kuvaus
porakaivo
Viemäri
Wehoputs 30, asennettu v.2008, Wehoputs15 tekniikka ohjaustilassa, v. 2010
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu
Rakennusmateriaali: Hirsirunkoinen, laajennusosa on puurunkoinen.
Keittiön kuvaus
Pehtoorintalossa on oma keittiö. Stallbacken hotellissa on hyvin varustettu ravintolakeittiö.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pehtoorintalossa on on wc- ja suihkutilat heti majoitushuoneiden ulkopuolella. Hotelli Stallbackenin jokaisessa 7 hotellihuoneessa on oma kylpyhuone, jossa vessa ja suihku. Ravintolan yhteydessä on asiakasvessat.
WC-tilojen kuvaus
Pehtoorintalossa alakerrassa on vuosina 2017- 2018 remontoidut 3 suihkutilaa, joissa kahdessa myös vessat ja vintillä on vuonna 2001 rakennettu vessa. Stallbackenin ravintolassa siistit asiakasvessat ja Stallbackenin kaikissa 7 majoitushuoneessa omat tilavat kylpyhuoneet, jossa kaikissa on oma vessa ja suihku.
Saunan kuvaus
Pehtoorin talon yhteydessöä on vanhan ajan pihasauna, jossa Aitokiuas 57, joka tarjoaa pehmeät löylyt. Pesuhuoneessa pestään pesuvadeissa kuten ennen vanhaan. Saunatiloihin mahtuu kerrallaan 15 henkilöä. Saunarakennuksen länsipäässä on terassi, jossa voi nauttia ilta-auringosta. Terassiin on upotettu 6 hengen palju.
Lattiamateriaalit: betoni
Seinämateriaalit: puu
Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Pehtoorintalossa on muovimatot ja seinät ovat tapettia ja paneelia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Pehtoorintalossa lattiat ovat muovimattoa ja seinissä tapettia ja puolipaneelia. Hotelli Stallbackenin hotellishuoneissa on leveät lautattiat ja seinät ovat tapettia tai maalatut. Hotellihuoneissa on myös kattoikkunat, joista voi ihailla tähtitaivasta.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate, uusittu vuonna 2001.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
445-544-2-30, 445-2-27
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
5 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Stallbacken 445-544-2-30 on pinta-alaltaan 2375 m². Ribacka 445-544-2-27 on pinta-alaltaan 2010 m². Näiden tilojen lisäksi myydään noin 1615 m²:n suuruinen määräala kiinteistöstä Storgård 445-544-2-26, joka yhdistää edellä mainitut kiinteistöt. Tämän jälkeen yhdistettyjen kiinteistöjen pinta-ala on noin 6000 m². Kaunis jahelppokulkuinen tontti, joka itä- ja pohjoispuolelta rajoittuu viljeltyihin peltoihin. Pehtoorintalon pihapiirissä kasvaa vanhoja omenapuita.
Tontin nimi
Stallbacken, Ribacka
Kaavoitustiedot
AT kyläalue, alue on tarkoitettu pääasiassa asutukseen, palveluun ja sellaiseen elinkeinotoimintaan, joka ei aiheuta asumiselle tai ympäristölle haittaa.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Stallbacken eli entinen kivinavetta on rakennettu kokonaan uudestaan yli metrin paksuisten käsin hakattujen kiviseinien päälle vuonna 2008. Kaksi kerrosta, yhteensä noin 595 m². Sisääntulokerroksessa on ravintolasali n. 80 m², kokoushuone n. 25,5 m², ravintolakeittiö n. 37,5 m², asiakasvessat ja vastaanottotila. Toisessa kerroksessa on 7 hotellihuonetta, jossa kussakin on oma kylpyhuone sekä liinavaatevarasto. Maalämpö, joka lämmittää veden ja kierrättää Thermo Calibra Duo Eco, uusittu v. 2021, vesijohteinen lattialämmitys molemmissa kerroksissa. Aurinkoenergia (SW Energia Oy) 68 kpl aurinkopaneelia+ Fronius Invertteri asennettu 11/2020. Ohm-pilotti, joka lämmittää käyttöveden ylimäär. aurinkoenergialla. Koneelliset ilmanvaihtolaitteet sekä kevyt ilman viilennys. Harmaat vedet johdetaan WehoPuts 30 minipuhdistamoon (vm 2008) jossa n. v. 2010 uusi WehoPuts15 tekniikka ohjaustilassa. Minipuhdistamoa käyttää myös Pehtoorintalo ja viereisen maatilan Storgård RN:o 2:26 asuinrakennus, joka saa käyttöoikeuden jatkossa. Varastorakennus, jonka katto on uusittu v. 2015. Storgård saa määräaikaisen käyttöoikeuden vajaan. Vajassa säilytetään mm. roskikset ja porakaivon suodatuslaitteeseen lisättävät tehdassuolat .
Pihan kuvaus
Stallbackenin ravintolassa iso ulkoterassi. Pehtoorintalon ympärillä vanha kaunis puutarha sekä hyvä petankkikenttä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Parainen

Asuinalueena Grännäs, Parainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laaksonen Teija

Varatuomari. Kiinteistönvälittäjä LKV/AFM. Julkinen kaupanvahvistaja

Saaristovälittäjä Oy

Saaristovälittäjä Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.