Omakotitalo | Talo A: 4h, k, rh, et, khh, kph, s, wc, 2*vh. Talo B: 3h, k, et, khh, ph, s, wc, 2*vh

Aitoniementie 367, Aitolahti, Tampere

Hinta

1 250 000 €

Koko

260 / 310 m²

Vuosi

2007

No nyt on sitten sellainen tilaisuus kaupanteolle, joka ei ihan jokaisen ihmisen elinaikana tule edes tarjolle! Panosta itseesi ja läheisiin ja pohdi myös tulevaisuutta. Aitolahdesta, tarkemmin sanoen osoitteesta Aitoniementie 367, alueen yksi paraatipaikoista, on tullut kiinteistönvälityksemme kautta myyntiin. Kiinteistö sijaitsee noin 18,5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta Näsijärveen rajoittuvalla aurinkoisella 2,45 hehtaarin tontilla. Rantaviivaa on noin 140 metriä ja veneellä kaupunkiin tulee matkaan noin 6,5 km. Kiinteistö tarjoaa omistajalleen monenlaisia eri mahdollisuuksia: Uudisrakentaminen: Purkamalla nykyistä rakennuskantaa kiinteistölle voi rakentaa enintään kaksiasuntoisen omakotitalon/paritalon. Purkamiseen ja rakentamiseen tarvitsee tietenkin lailliset luvat. Kiinteistön maksimi rakennusoikeus on enintään 500 m2. Voit toteuttaa unelmiasi siis isolla kädellä. Vastaavia rakennusoikeusmääriä ei löydy Näsijärven rannasta monestakaan paikasta varsinkaan näin läheltä kaupunkia. Kiinteistö on mahdollista liittää myös vesiosuuskunnan vesi- ja viemäriverkostoon. Asuminen nykyisessä rakennuskannassa: Kiinteistölle on rakennettu kahdesta asunnosta muodostunut paritalo. Uudempi osa (Talo B) on rakennettu vuonna 2007 ja on myyntiä varten tehdyn kuntotarkastuksenkin (Raksystems Oy/2024) mukaan hyväkuntoinen, yksitasoinen asuintalo, johon vakituisen asumisen muuton voi tehdä samantien hallinnan siirtyessä. Alkuperäinen osuus (Talo A) on rakennettu 1971-76 ja se on ollut jo vuosia lähinnä vapaa-ajanviettokäytössä. Myös tästä osasta on tehty kuntotarkastus (Raksystems Oy 2024). Ennen rakennuksen asumiskäyttöön ottamista on raporttiin tutustuttava ja pohdittava käyttömahdollisuutta. Hybridi asuminen/loma-asuminen Ota kesäasukkaaksi vaikka lapset perheineen. Hyödynnä noin 40m2 kokoinen hirsirakenteinen mukavuuksin varusteltu vierasmökki, rantasauna ja -tupa. Kesästä nauttiminen useamman sukupolven voimin kauniissa pirkanmaalaisessa maalaismaisemissa ja Näsijärven tarjoamien mahdollisuuksien kanssa. Paikkaa voi myös jalostaa eri tarpeisiin vuosikymmenienkin aikana. Josta tulevat sukupolvet varmasti kiittävät. Ota yhteys Juhani Sillanaukee 0500 620 309 tai juhani@sillanaukeelkv. Saat lisätietoja ja sovitaan vaikkapa käynti tutustumista varten. Pyydämme, ettei kiinteistölle mennä omin päin kulkemaan, talon vahti voi häiriintyä ulkopuolisista kulkijoista.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21371758
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Talo A: 4h, k, rh, et, khh, kph, s, wc, 2*vh. Talo B: 3h, k, et, khh, ph, s, wc, 2*vh
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
260 m²
Muiden tilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
310 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Talo A: Kerrosala lupakuvien mukaan 209 m². Asuinpinta-ala n. 135 m² + muut tilat n. 45 m² (2*autotalli, tekn./varasto). Talo B: Kerrosala lupakuvien mukaan 151 m². Asuinpinta-ala n. 124 m² + muut tilat n. 6 m² (tekn./varasto) Pinta-alaa ei ole mitattu nykyisin käytettävän huoneistoalan laskemismenetelmän mukaisesti (standardi SFS 5139) eikä asuinpinta-alaa ole sittemmin tarkistusmitattu. Tämän vuoksi asuinrakennusten ilmoitettu asuintilojenpinta-ala saattaa poiketa merkittävästi todellisesta huoneistoalasta. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
Muu ehto: Sopimuksen mukaan, esimerkiksi 2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

1 250 000,00 €

Velaton hinta

1 250 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 1670 euroa/v
Talo A: Sähkönkulutus n. 4757 kWh/v Lämmitys (öljy) n. 1000 - 2300 l/v Talo B: Sähkönkulutus (sisältää lämmityksen ja taloussähkön) 10 000 - 13 000 kWh/v. Myös varaavia takkoja käytetty lämmitykseen. Jäteastian sekä lietesäiliön tyhjennykset PJH Oy:n hinnaston mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Talo A: Tilava eteinen. Eteistilasta käynti avoterassille. Lattiapinnat parketti. Talo B: Eteistilassa kaapisto sekä vaatehuone. Lattiapinnat laatta/lauta.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Talo A: ilmalämpöpumppu (2019). Talo B: ilmalämpöpumppu (2021).
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Tehdyt remontit
Talo A:
Vuonna 2016-2017 mm. uusittu käyttövesiputket sekä sähköt. Keittiötä uudistettu mm. kaapistot, lattiamateriaali vaihdettu vinyyliin, sisäkatto uusittu. Makuuhuoneita päivitetty vaihtamalla pintamateriaaleja sekä maalaamalla.
Sauna päivitetty vuonna 2020.

Talon luoteenpuolen nurkalta (melko lähellä naapurin kodinhoitohuoneen ovea) idän puolen suuntaan (pihatien idän puolelle rinteeseen) on asennettu uusi salaoja vuonna 2018 pihamaan kaivuutöiden ja pihalaattojen asennuksen yhteydessä.

Sadevedenpoistojärjestelmät on uusittu vuonna 2018.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lisätietoja kunnosta
Talo A ja talo B on kuntotarkastettu Insinööritoimisto Raksystem Oy:n toimesta 1/2024. Lisätietoja kiinteistönvälittäjältä.
Energialuokka
  • E (2018)
  • E-luku 269
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Talo A: Lämmitysjärjestelmä öljy, (säiliö autotallissa, öljykattila ja poltin uusittu 2012) sekä ilmalämpöpumppu, puu. Talo B: sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, puu.
Tulisija
Takka
Talo A: avotakka. Talo B: 2*varaava takka.
Vesihuollon kuvaus
kaivo, oma vesijohto
Lisätietoja: Alueella on vesiosuuskunta, jonka vesi- ja viemäriverkostoon tila on mahdollista liittää.
Viemäri
Kiinteistöllä on pienpuhdistamo, 5000 litran säiliö. Tyhjennys 1-2 krt/vuosi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Talo A: Ulkoiseinät ovat puurakenteisia ja tiili- ja puuverhoiltuja. Talo B: Ulkoseinät ovat puurakenteisia ja tiili- ja puuverhoiltuja.
Keittiön kuvaus
Talo A varustus: 2*jk/pk, astianpesukone (2016), keraaminen taso (2016), erillisuuni (2016), mikroaaltouuni (2016), liesituuletin/hormi (2016). Työtasot laminaatti. Niemekkeessä hyvät säilytystilat. Lattiapinnat vinyyli (uusittu 2016), seinäpinnat maali. Kaapistot uusittu 2016. Jk/pk toinen uusittu 2016. Talo B varustus: Jääkaapi, pakastinkaappi, keraaminen liesi, astianpesukone (2022), liesituuletin (hormi). Työtasot kivi. Lattiapinnat laatta (lattialämmitys), seinäpinnat maali.
Kylpyhuoneen kuvaus
Talo A varustus: Suihkukaappi, peili, allaslaatikosto, kaapit. Lattiapinnat laatta, seinäpinnat kaakeli. Vesikiertoinen patterilämmitys. Talo B varustus: Suihku. Lattiapinnat laatta, seinäpinnat kaakeli. Sähköinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Talo A varustus: Peilikaappi, allaskaapisto, bidee. Lattiapinnat laatta, seinäpinnat maali. Talo B varustus: Peili, allaskaapisto, kaapit. Lattiapinnat laatta, seinäpinnat kaakeli. Sähköinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Talo A varustus: Sauna päivitetty ja sähkökiuas uusittu 2020. Lattiapinnat laatta. Talo B varustus: Saunan sähkökiuas uusittu 2023. Lattiapinnat laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Talo A varustus: Kaapisto, pesuallas, pesukoneliitäntä. Talo B varustus: Kaapisto, pesuallas, pesukoneliitäntä. Lattiapinnat laatta, seinäpinnat lasikuitutapetti. Sähköinen lattialämmitys sekä varaava takka.
Olohuoneen kuvaus
Talo A: Iso olohuone on varustettu avotakalla (ei ollut käytössä nykyisen omistajan aikana). Isoista ikkunoista näkymät järvelle päin. Lattiapinnat parketti, seinäpinnat tapetti. Ilmalämpöpumpun (2019) sisäyksikkö sijaitsee olohuoneeseen. Talo B: Tilava olohuone on varustettu varaavalla takalla. Isot ikkunat, joista kivat näkymät ympäristöön. Lattiapinnat lauta, seinäpinnat tapetti. Ilmalämpöpumpun (2021) sisäyksikkö sijaitsee olohuoneeseen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talo A: Kolme tilavaa makuuhuonetta. Lattiapinnat parketti/ muovimatto/laminaatti, seinäpinnat maali/puolipaneeli. Talo B: Kaksi makuuhuonetta, jossa päämakuuhuoneen yhteydessä iso vaatehuone. Lattiapinnat lauta, seinäpinnat tapetti.
Säilytystilojen kuvaus
Molemmissa taloissa on kaapistojen ja vaatehuoneiden lisäksi varasto.
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattotyypin kuvaus
Talo A: aumakatto. Talo B:aumakatto.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Talo A: profiilipeltikate. Talo B:profiilipeltikate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-501-1-21
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
24 550 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Rantaviivaa n. 140 m. Tien ja rakennusten välinen alue on peltomaata, joka on vuokrattu viljelykäyttöön.
Rakennusoikeuden pinta-ala
500 m²
Tontin nimi
PAJUNALANEN
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kyseinen rakennuspaikka on merkitty asuinrakennuksen symbolilla rantayleiskaavaan, joten rakennusoikeus luetaan rakennusjärjestyksestä. Rakennuspaikalla on rakennusoikeutta max 500 m2. Kiinteistölle voi rakentaa yhden max 2-asuntoisen omakotitalon talousrakennuksineen. Rakentaminen voi vaatia erillisen poikkeusluvan ennen rakennuslupaprosessia. Alueella on voimassa Pohjois-Tampereen strateginen yleiskaava, jonka mukaan kiinteistö sijoittuu kyläalueelle. Nykyiset rakennukset on mahdollista purkaa, niillä ei pitäisi olla mitään suojelullista arvoa, purkaminen vaatii erillisen purkuluvan.
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki
Frenckellinaukio 2 B
PL 487
33101 Tampere
041 730 8168
tampereenpalvelupiste@tampere.fi
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Rantasauna (hirsinen) n. 23 m². Pukuhuoneessa kamiina. Kantovesi. Rantamökki (hirsinen) n. 25 m². Avotakka. Vierasmaja (hirsinen) n. 40 m². Rakennettu 1994. Sähkölämmitys, varaava takka, vesi- ja viemäri. Grillikatos (hirsinen)
muita rakennuksia
Palvelut
Koulut: Olkahisen koulu - Sorilan koulutalo n. 4 km
Tampereen kristillinen koulu n. 6 km
Palvelut: K-Market Aitolahti n. 5,5 km
Koilliskeskuksen kattavat palvelut n. 14 km
Päiväkodit: Sorilan päiväkoti n. 4 km
Liikenneyhteydet
TKL
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Rannan pohja vaihteleva (pientä kiveä, savihiekkaa). Syvyys laiturin päässä n. 1 m. Kohtuu isolla veneellä pääsee rantautumaan laituriin, isot veneet poijukiinnityksellä.
  • Näsijärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Aitolahti, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sillanaukee Juhani

toimitusjohtaja, LKV

Sillanaukee LKV

Sillanaukee LKV
Sillanaukee LKV

Viimankatu 5,
33900 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.