Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Kerrostalo | 2h, k, p

Revontulenkatu 4A, Iso-Heikkilä, Turku

Hinta

152 000 €

Koko

58,5 m²

Vuosi

2010

Tässä on tilava ja hyväkuntoinen kaksio, joka tarjoaa kodikasta asumista vuonna 2010 valmistuneessa talossa. Valoisa keittiö ja olohuone ovat yhtä avointa tilaa, ja lasitetulta parvekkeelta avautuu kaunis näkymä ympäröivään maisemaan. Kylpyhuoneen lattia ja seinät ovat laatoitetut. Makuuhuone on poikkeuksellisen tilava, tarjoten runsaasti tilaa sekä parisängylle että esimerkiksi kirjoituspöydälle. Säilytystilaa löytyy vaatehuoneesta sekä makuuhuoneen ja eteisen kaapistoista. Sijainti talon 3/4 kerroksessa takaa rauhallisen asumisen. Ikkunat ovat kahteen ilmansuuntaan, tuoden valoa ja ilmavuutta huoneistoon. Asunto on erityisen sopiva senioriasumiseen. Sekä taloyhtiö että asunto ovat esteettömät. Lisäksi taloyhtiöstä on suora yhdyskäytävä viereiseen Senioritalo Iso-Heikkiin, josta löytyy monipuolisia palveluita ja ohjelmaa. Vaikka asunto sopii erinomaisesti senioriasumiseen, niin asunnon voi hankkia itselleen kuka tahansa. Tämä on tilaisuutesi omistaa kodikas ja käytännöllinen koti, joka tarjoaa mukavuutta ja helppoutta arkeen. Älä epäröi, vaan ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi tänään! Lisätiedot: Mikko 050 355 1557 | mikko.mannila@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21383178
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58,5 m²
Kokonaispinta-ala
58,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
2010
Käyttöönottovuosi
2010
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

152 000,00 €

Velaton hinta

152 000,00 €

Neliöhinta

2 598,29 €/m²

Vastike

Hoitovastike

327,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

327,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi kulutuksen mukaan (vesiennakko 20 €/kk/hlö), sähkö kulutuksen mukaan, ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5% kaupanteon yhteydessä. Saunamaksu 8 €/kerta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä kaapistot sekä vaatehuone ja lattiassa tammiparketti. Makuuhuoneessa kaapistot.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: pohjoiseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ikkunoissa sälekaihtimet (mh:n tuuletusikkunan sälekaihdin rikki), taulukiskot, kylpyhuoneessa suihkuistuin sekä lisäkahva.
Kohteen lisätiedot
Hallinnanjako naapuriyhtiö Kiinteistö Oy Turun Iso-Heikin kanssa tonttien käytöstä. Ylimääräisen yhtiökokouksen 6.10.2021 päätöksellä vahvistettu käytäntö viilennyslaitteiden asennuksesta huoneistoihin, osakkeenomistajan muutostyönä. Yhtiöllä on olemassa sopimus palveluyhtiön kanssa Kiinteistö Oy Turun Iso-Heikin yhteisten tilojen käytöstä. Tämä sopimus antaa Asunto Oy Turun Pikku-Heikin asukkaille mahdollisuuden käyttää Turun Iso-Heikin kiinteistössä olevia, varsinaisen palvelutalon asukkailleen tarjoamia yhteiskäyttöön tarkoitettuja tiloja ja palveluita. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja sen kulut katetaan hoitovastiketuotoin. Kulut tästä sopimuksesta ovat vuosittain 2 030,40 €. Voimassa olevan yhtiöjärjestyksen perusteella tupakointi on kiellettyä Asunto Oy Turun Pikku-Heikin omistamassa rakennuksessa huoneistoineen sekä rakennuksen välittömässä läheisyydessä. Ulkolämpötilan nopeasti vaihtuminen aiheuttaa ajoittain huoneiston ikkunoiden huurtumista.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö ja olohuone yhtä avointa tilaa. Jääkaappipakastin, astianpesukone, keraaminen liesi (turvaliesi), liesituuletin (talotuuletin). Välitila laattaa, tammiparkettilattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinät ja lattia laatoitettu. Suihku (sadesuihku), suihkuseinä, suihkuistuin, lisäkahva, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä, lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Tammiparkettilattia. Käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Erittäin tilava makuuhuone, johon mahtuu hienosti esim. kirjoituspöytä. Tammiparkettilattia.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy / Esko Lämsä, p. 020 722 9970
Huolto
Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja, Vinttikomero
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ilmanvaihto koneellinen tulo/poisto.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 18

Tehdyt remontit
Kylmän- sekä lämpimän käyttöveden kiinteistömittarit asennettu -14, kestopuuaidat ja -kaiteet piha-alueella käsitelty, kyltityksiä lisätty -16, taloyhtiölaajakaista -18, paikoitusalueelle johtavat portaat uusittu -21, kiinteistön peruskuntoarvio -23.
Tulevat remontit
Kunnossapito-ohjelma 2023-2031: energiatodistuksen päivitys 2024, parvekelasitusten huolto, ylimmän kerroksen parvekelasitusten toimivuuden selvitys, huoneistojen lattikaivojen liittymien vesieristeiden suojaus 2025, salaojien huuhtelu ja kuvaus, julkisivun puuosien kunnostus ja huoltokäsittely, osastoivien seinien läpivientien tiivistys, kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen (yhteishanke Koy Turun Iso-Heikin kanssa), patteriventtiilien ja termostaattien uusinta, lämmitysverkoston perussäätö (sis. suunnittelu), ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja ilmamäärien säätö 2026, katon sammaleenpoistokäsittely/tarkastus 2027, sisääntulokatoksen valaisimien uusiminen, porrastasanteiden ja käytävien valaisimien uusiminen, paloilmoitinkeskuksen uusiminen 2028, sokkelielementtien saumausten uusinta, porrashuoneiden huoltomaalaus, sähkökäyttöisten ajoneuvojen latausjärjestelmä, lukitusjärjestelmän uusiminen - iLoq tai vastaava 2031.
Energialuokka
E (2013), Voimassa 31.12.2024 asti.
Tontin koko
3 864 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
23 479 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Turun ja Kaarinan SRK-Yhtymä
Tontin vuokra-aika päättyy
29.9.2059

Asunto Oy Turun Pikku-Heikki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Muut palvelut: Senioritalo Iso-Heikki sijaitsee samalla kiinteistöllä ja talot ovat yhteydessä toisiinsa yhdyskäytävän kautta. Iso-Heikissä on mm. ravintola-, pyykki- ja siivouspalvelut sekä paljon järjestettyä ohjelmaa ja ajanvietettä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Iso-Heikkilä, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mannila Mikko

Kiinteistönvälittäjä LKV, yrittäjä

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.