Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy
Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy

Paritalo | 3h, k, s, kph / wc, kht / wc, lasitettu terassi, aidattu piha, varastot

Torpantie 48, Kinnari, Järvenpää

Hinta

319 000 €

Koko

76 m²

Vuosi

2012

Kesämökki ja kaupunkikoti samassa osoitteessa! Myöskään sijaintia ei voi moittia, Järvenpään rautatieasemmalle vain n. 300 m. ( kävellen ) Tässä kodissa on kyllä kaikki, mitä kodilta vain voi toivoa: järkevästi suunniteltu pohjaratkaisu ja 3 m:n huonekorkeus tuo lisää tilan ja avaruuden tuntua. Olohuoneessa on varaava takka ja myös ilmalämpöpumppu on asennettu olohuoneeseen. Tyylikäs, hyvin varusteltu keittiö, josta on käynti kodinhoitotilaan. Saunaosasto on hulpean kokoinen poreammeineen ja saunassa on hetivalmis kiuas ja löytyypä saunasta myös oma tv. Sitten tämä 54 m2:n lasitettu terassi ja sen varustus, tällaisia ei kyllä kovinkaan monta ole! Terassilla on mm. viehättävä kotakeittiö omalla vesipisteellä ja puuistuimilla varustettuna, omalla lämmitysjärjestelmällä lämmitettävä palju ( puulla lämmitettävä ) ja hyvin muutakin oleskelutilaa. Terassilta on suora yhteys aidatulle, länteen avautuvalle oleskelupihalle, missä on kiva kesäpäivistä nauttia ja välillä paljuun pulahtaa. Jos haluaa viimeisimmistä auringon säteistä nauttia, niin se onnistuu hyvin tuijien suojassa sisääntulopihan terassilla. Tämä perhe on suorittanut myös paljon muutos/kunnostustöitä asunnossa: 2019: tehty hiekkatekonurmi talon aidatulle päätypihalle ja ko. alue aidattu myös sisääntulon puolelta. 2017: kaikki sisäseinä- ja kattopinnat maalattu, laminaattilattia purettu pois ja tilalle asennettu alustaan liimaten ( lattialämpö toimii paremmin, kuin "uivana" rakenteena ) hyvästä laadustaan tunnettu Romanoff Palace tammi-lankkuparketti, jonka paksuus on 20 mm ja leveys 240 mm, pintakäsitelty sävytetyllä Osmo Color öljyvahalla. Terassin puoleiseen makuuhuoneeseen asennettu liukuovikaapistot koko seinän matkalle, myös toiseen makuuhuoneeseen asennettu kaapistot, eteiseen asennettu uusi liukuovikaapisto, väliovet uusittu, olohuoneeseen asennettu tehosteseinä, keittiöön asennettu "apteekkarin kaappi" normaalin pystykaapin tilalle. Lämpimästä sisävarastosta tehty tämän perheen kodinhoitohuone, jonne on asennettu wc-istuin. Säilytystilaa löytyy hyvin: huonetilojen runsaista kaapistoista, sisääntulon yhteydessä on erinomainen säilytyskatos vaikkapa polttopuille, tai ulkoiluvälineille ja lisäksi on oma ulkovarasto oleskelupihan puolella. Lukollisen portin avattua on suoraan radanvarsitietä Järvenpään rautatieasemalle kävellen n. 5 min, josta lähijunalla Helsinkiin 30 min, kätevää ja ekologista. Hyvin hoidettu 8 :n perheen yhtiö OMALLA tontilla. Esittelemme tätä uniikkia, kaunista kotia yksityisesittelyin, joten soitto vaan meille, tai sähköposti, niin sovitaan teille oma esittelyaikanne ja lähdetään yhdessä tutustumaan paikan päälle. KIINTEISTÖNVÄLITYS TUIJA JANTUNEN OY LKV, TEHOKAS ALAN AMMATTILAINEN VUOSIEN KOKEMUKSELLA! tuija.jantunen@tjlkv.fi, 040 590 1556, jouko.jantunen@tjlkv.fi 040 4870549

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21403469
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, kph / wc, kht / wc, lasitettu terassi, aidattu piha, varastot
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76 m²
Kokonaispinta-ala
76 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukaan 71 m2 ja lisäksi on n. 5 m2:n kodinhoitotila/wc.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2012
Käyttöönottovuosi
2012
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

202 358,22 €

Velkaosuus

116 641,78 €

Velaton hinta

319 000,00 €

Neliöhinta

4 197,37 €/m²

Vastike

Hoitovastike

213,00 € / kk

Pääomavastike

912,35 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 125,35 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Mikäli maksaa huoneistoon kohdistuvat taloyhtiön lainaosuutensa pois yhtiölle, niin jää myös rahoitusvastike ( 912,35 euroa/kk ) pois. Vesimaksut tasataan kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu, verhotangot, terassimatot, 2 terassin kaasulämmitintä ja 2 kaasupulloa, 2 terassin sähköpuhallinta, terassin jääkaappipakastin, saunan tv, jäljellä olevat polttopuut. Hälytysjärjestelmä ( tehtävä oma sopimus )
Kauppaan ei kuulu: Ulkokalusteista voidaan neuvotella kaupanteon yhteydessä.
Tehdyt remontit
2023 uusittu astianpesukone. 2019: tehty hiekkatekonurmi talon aidatulle päätypihalle ja ko. alue aidattu myös sisääntulon puolelta. 2017: kaikki sisäseinä- ja kattopinnat maalattu, laminaattilattia purettu pois ja tilalle asennettu alustaan liimaten ( lattialämpö toimii paremmin, kuin "uivana" rakenteena ) Romanoff Palace tammi-lankkuparketti, jonka paksuus on 20 mm ja leveys 240 mm, pintakäsitelty sävytetyllä Osmo Color öljyvahalla. Terassin puoleiseen makuuhuoneeseen asennettu liukuovikaapistot koko seinän matkalle, myös toiseen makuuhuoneeseen asennettu kaapistot, eteiseen asennettu uusi liukuovikaapisto, väliovet uusittu, olohuoneeseen asennettu tehosteseinä, keittiöön asennettu "apteekkarin kaappi" normaalin pystykaapin tilalle. Lämpimästä sisävarastosta tehty tämän perheen kodinhoitohuone, jonne on asennettu wc-istuin.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs, hyvin varusteltu keittiö, kauniit valkoiset kaapistot ja työtasot. Varustus: side by side täyskorkeat jääkaappi ja pakastin. Erillinen arkkupakastin varastossa kuuluu myös kauppaan. Integroitu mikroaaltouuni ja kiertoilmauuni, astianpesukone ( 2023 ), 78 cm leveä induktiotaso, liesituuletin rosteria. Keittiön lattia on laattaa ja sisäseinät ovat maalattu. Normaalin pystykaapin tilalle asennettu "apteekkarin kaappi ".
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikäs ja tilava kylpyhuone/wc. Varustus: poreamme, sadesuihku, suihkuseinä, seinämallinen wc-istuin, käsisuihku, peili, pesuallas, allaskaapistot, sivukaapistot. Kauniit, tyylikkäät laatoitukset
Saunan kuvaus
Tähän tilavaan saunaan mahtuu isompikin "porukka" saunomaan. Saunassa on vastakkain istuttavat lauteet ja hetivalmis kiuas. Lisäksi ikkuna terassille. Lasiseinät kylpyhuoneeseen ja pisteenä i:n päällä myös tv.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotilassa on pyykinpesukoneliitäntä, kuivauskaappi, kaapistot ja kodin toinen wc-istuin.
Olohuoneen kuvaus
Huonetilojen lattiat ovat tyylikästä ja laadustaan tunnettua Romanoff Palace tammi-lankkuparkettia, jonka paksuus on 20 mm ja leveys 240 mm, pintakäsitelty sävytetyllä Osmo Color öljyvahalla
Säilytystilojen kuvaus
Pohjakuvan mukaiset kaapistot, sisääntulon yhteydessä ulkona on säilytyskatos. Lisäksi aidatulla pihalla on oma ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintipalvelu Mäkelä Oy Ruohorannantie 17 B 04400 Järvenpää jukka.saarnio@ipm.fi 050 370 4777 ja 040-557 1725
Huolto
Lumenauraus ulkopuolinen, kun lunta sataa yli 5 cm
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 13

Tehdyt remontit
2021 10 v. takuukatselmukset. 2020 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, ilmalämpöpumppujen huolto. 2019 päävesimittarin vaihto etäluettavaksi. 2018 terassien öljykäsittely. 2016 yksi lisävierasautopaikka. 2013 pihan asfaltointi
Energialuokka
C (2018), E-luku 148, voimassa 25.9.2033
Tontin koko
2 795 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Järvenpään kaupunki 09- 27191
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Järvenpään Harjuvaaran piha

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kinnarin koulu n. 500 m, Järvenpään Yhteiskoulu n. 800 m
Palvelut: Kaikki Järvenpään palvelut n. 500 m
Päiväkodit: Alueella
Liikenneyhteydet
Rautatieasemalle n. 300 m ( kävellen )
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistoon kuuluu 2 autopaikkaa

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Kinnari, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jantunen Tuija

Yrittäjä, LKV

Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy

Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.