Nord LKV Oy

Paritalo | 6h + k + rt + kph + s + 2xwc + v (yj:n mukaa 6 h + k)

Krattivuorentie 14, Laurinlahti, Espoo

Hinta

618 000 €

Koko

154 m²

Vuosi

1982

Upea kokonaisuus loistavalla rauhallisella sijainnilla päättyvän tien päässä. Neljä makuuhuonetta. Tyylikkäästi remontoitu 154 m2 paritaloasunto. Erinomainen koti lapsiperheelle. Kodin pohjaratkaisu on suunniteltu avaraksi ja valoisaksi, luoden monitasoisen kokonaisuuden. Luonnon valo tulee asuntoon sen monista isoista ikkunoista. Asunnon yläkerran terassiparvekkeelta avautuu kaunis merellinen mäntymaisema, ja meri välkkyy puiden välistä. Oma piha rajautuu puistoalueeseen, luoden rauhallisen viihtyisän ympäristön. Sisääntulokerros - tilava eteinen - kaksi isoa makuuhuonetta - vaatehuone - erillinen wc Alakerta - tilava avokeittiö, jossa runsaasti lasku- ja säilytystilaa - ruokailutila, johon mahtuu isompikin ruokapöytä - valoisa olohuone, jonka suurista ikkunoista näkymä omalle pihalle - suojaisalla sisäpihalla sopivassa suhteessa terassi, istutukset ja nurmikkoaluetta, joka rajautuu vehreään mäntymaisemaan Keskikerros - avara takkahuone isoine ikkunoineen, jossa tunnelmallinen avotakka ja käynti terassiparvekkeelle - reilun kokoinen terassiparveke, jossa myös ulkotakka - moderni kylpyhuone, sauna ja wc Yläkerta - kaksi makuuhuonetta, vaatehuone - ilmalämpöpumppu Laurinlahden rauhallisella asuinalueella todella viihdytään. Täällä yhdistyy luonnonläheisyys ja kaupunkimaisuus mitä parhaiten. Vierestä löytyvät upeat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot merellisissä maisemissa ja uimaranta on kävelymatkan päässä, jossa myös talviuintipaikka. Monipuoliset harrastemahdollisuudet lähialueella mm. Espoon urheilupuisto, jäähalli, uimahalli, Soukan hevostalli, kuntosaleja, venekerho. Alueella useita päiväkoteja sekä suomen- ja ruotsinkieliset koulut. Lippulaivan kauppakeskuksen kattavat palvelut kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja täältä liikut moneen suuntaan ympäri pääkaupunkiseutua niin julkisilla (metro ja bussit) kuin omalla autolla. Myynti ja lisätiedot: Karolina Mattsson-Nordberg Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT 050 475 4661 karolina@nordlkv.fi LKV Mika Grönlund 050 303 4069 mika@nordlkv.fi Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat puoliksi välitysliikkeet: Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8, virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Mika Grönlund Oy LKV y-tunnus: 3165163-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki. Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21414225
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + rt + kph + s + 2xwc + v (yj:n mukaa 6 h + k)
Asuintilojen pinta-ala
154 m²
Kokonaispinta-ala
154 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 154 m2. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1982
Käyttöönottovuosi
1982
Vapautuminen
Muu ehto: 1 kk kaupanteosta sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

573 617,42 €

Velkaosuus

44 382,58 €

Velaton hinta

618 000,00 €

Neliöhinta

4 012,99 €/m²

Vastike

Hoitovastike

500,00 € / kk

Pääomavastike

520,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 020,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Huoneistoissa on lämmön ja veden kulutusmittarit. Vastiketasaus tehdään kerran vuodessa kulutuksen mukaan. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 11.10.2023 on päätetty, että hallitus valtuutettiin tarvittaessa keräämään kolme (3) ylimääräistä hoitovastiketta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tunnelmallisessa takkahuoneessa avotakka, seinät maalattu tiili ja lattia laminaatti. Yläkerran terassiparvekkeella myös ulkotakka. Molempia takkoja käytetty, ja nuohottu vuosittain. Kaksi vaatehuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa (nyt työhuonekäytössä) lattiassa luukun alla säilytystilaa. Tilava eteinen, jossa liukuovikaapisto, seinät maalattu ja lattia laatta sekä lattialämmitys. Yläkerrassa ilmalämpöpumppu (asennettu 07/2022).
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: etelään,länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu, sälekaihtimet ja vaatehuoneiden elfa-hyllyt.
Kohteen lisätiedot
Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat puoliksi välitysliikkeet: Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8, virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Mika Grönlund Oy LKV y-tunnus: 3165163-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki. Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.
Tehdyt remontit
04/2016:
- kph, sauna, erillinen wc saneerattu (vesieristeet, pinnat, kalusteet, sähköinen lattialämmitys)
- asunnon pinnat uusittu; seinät tasoitettu, maalattu, osa katoista maalattu, lattiat uusittu laminaattilattiaksi, eteisen laattalattia vaihdettu uuteen ja asennettu sähköinen lattialämmitys, portaisiin asennettu tammiset askelmat
- keittiöön uusi välitilan laatta, tasot vaihdettu massiivipuu tasoiksi, vetimet, allas ja hana vaihdettu
2019:
- takkahuoneen katto uusittu ja samalla valaistus uusittu (ledit)
2020:
- uusi astianpesukone
2021:
- takapihan remontti (terassi, kivetykset, istutukset, istutusaltaat)
2022/07:
- ilmalämpöpumppu asennettu

Edellisen omistajan toimesta uusittu keittiö arviolta v. 2009.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämpöpumppu
Ilmanvaihto koneellinen poisto.
Tulisija
Takka
ulkotakka yläkerran terassilla
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Avokeittiössä runsaasti kaappi- ja säilytystilaa. Jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin (hormi), astianpesukone. Massiivipuu tasot, välitila laatta, seinät maalattu, lattia laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Moderni tilava kylpyhuone. Kaksi suihkua, taso, jonka alla laatikosto ja paikat pesukoneelle sekä kuivausrummulle (pesukoneliitäntä). Lisäksi peili, allaskaappi, wc-istuin. Katto sormipaneeli, seinät ja lattia laatta sekä lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Peili, allaskaappi, seinäkaapit, wc-istuin, bidee-suihku. Seinät ja lattia laatta sekä lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Kylpyhuoneen yhteydessä sauna, jossa seinät puupaneeli ja lattia laatta sekä lattialämmitys. Harvian sähkökiuas (pilarikiuas).
Olohuoneen kuvaus
Isot ikkunat tuovat valoa tähän upeaan avaraan olohuoneeseen, josta käynti omalle pihalle. Seinät maalattu tiili ja lattia laminaatti. Pari porrasta ylempänä avokeittiön vieressä ruokailutila, johon mahtuu isompikin ruokapöytä ja valoa tulee kattoikkunasta kauniisti tähän tilaan. Seinät maalattu tiili ja lattia laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Neljä hyvän kokoista makuuhuonetta. Kolmessa makuuhuoneessa vaatekaapit. Yläkerrassa ja alakerrassa vaatehuoneet. Seinät maalattu ja lattia laminaatti.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Ville Kivikoski, hpj Krattivuorentie 14 A 02320 Espoo (omatoiminen isännöinti, kirjanpito ulkoistettu)
Huolto
Huoltoliike Räisänen Oy, talvikunnossapito, muuten asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ulkoiluvälinevarasto, asuntokohtaiset verkkovarastot, kaapeli-tv. Lisäksi huoneistojen sisäänkäynnin vieressä oma varasto (kylmä).
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 10 Parkkipaikkoja: 5

Tehdyt remontit
2023: ulko- ja terassiovien sekä kaikkien ikkunoiden (pl. kattoikkunat) uusinta, asuntokohtaisten vesi- ja lämpömittareiden uusinta sekä säätö, asuntojen lämmityspattereiden termostaattiventtiilit käytiin läpi, säädettiin ja rikkinäiset vaihdettiin.
2022: jätevesikaivojen pumppujen sähkövian korjaus, käyttövesiputkiston pienen vuodon korjaus (F.n edusta), raitin loppupään vedenpoiston korjaus
2021: lämmitys- ja käyttöveden syöttöputkien uusinta (I/K-talo), terassin ulkoportaiden vesieritys ja laatoitus (E ja G), ulkoportaiden ja parvekkeen tasoitus, vesieritys ja puuritilän asennus (F), terassin kaiteen uusiminen (I), kylpyhuoneen korjaus (F)
2020: vesivuotojen selvittäminen ja korjaus (C ja I), osan ikkunoista vaihto uusin vesivuotokorjauksen yhteydessä (C ja I), ikkunoiden kuntoarvion teettäminen, terassin piikkaus, tasoitus ja laatoitus (K), kattoikkunan lasituksen tiivistys (B)
2019: kattoikkunan vuodon korjaus ja uusi lasielementti (D)
2018: jätevesikaivon pumppujen tarkastus, bitumikattojen tarkastus ja korjaus tarpeellisin osin, kattopeltien saumauksien tarkastus ja korjaus tarpeellisin osin, puiden kaato, kattoikkunoiden vuodon korjaus (A ja C), valokuituyhteyden kytkentä taloyhtiön jakamoon
2017: asuntokohtaisten ilmastointijärjestelmien puhdistus ja toiminnan tarkistus, patteritermostaattiventtiilien tarkistus ja uusinta, asuntojen E, F, G ja H terassien pintakunnostus ja rikkoutuneiden kaidelasien vaihto sekä H-asunnon parvekkeen vedeneristys ja uudelleenlaatoitus, autokatoksen rännin asennus, asunnon C parvekkeen ulko-oven uusinta
2016: terassien F, G ja H kaidepuiden uusiminen, sadeveden poistoputkien uusiminen F ja H sekä rapautuneiden betonien korjaus H, autokatoksen metallipintojen ruosteenesto ja maalaus, puuosien maalaus, viemärien kuvauksen aiheuttamat korjaustoimet, pihavalojen puutteiden ja asunnon A parvekkeen lämmitysvastuksen korjaus
2015: pysty- ja pohjaviemäreiden sekä asuntojen keittiö- ja suihkuhuoneviemäreiden painehuuhtelu ja kuvaus (2 kpl/asunto), asuntojen F ja K:n kohdalla olevat lämminvesiputkien korjauskaivantojen kuivaus ja peittäminen, terassin A poistoputken korjauksen loppuunsaattaminen, asuntojen A-D kattolyhdyn peltien saumausten uusiminen aloitettu, jatkuu vielä vuoden 2016 puolelle, kahden puun kaato ja kantojyrsintä alaraitilla
2014: terassien A, B, C ja I peruskorjauksen loppuunsaattaminen, tiiliverhouksien korjaus,
jätekatoksen oven lukitus ja ikkunoiden varustaminen metallisilla suojaverkoilla
2013: taloyhtiöiden välinen raja-aita uusittu, autokatoksen takaseinän laudat uusittu, lämpöjohtoverkoston vuotojen korjaus (2 kpl), terassien A, B, C ja I peruskorjaus (alkuosa vuonna 2012)
2012: lämmönjakokeskus uusittu
2007: vesikattojen uusiminen
Erillinen liite.
Tulevat remontit
2023: Ulko- ja terassiovien sekä kaikkien ikkunoiden (pl. kattoikkunat) uusinta (TEHTY), asuntokohtaisten vesi- ja lämpömittareiden uusinta sekä säätö (TEHTY), julkisivumuurauksen tuuletusrakojen avaaminen ja lisääminen
2024: kuntoarvion ja tarvittaessa tarkempien kuntotutkimusten teettäminen putkistoille, kaivoille, salaojille, sokkeleille, julkisivuille ja talovarastolle sekä näistä saadun tiedon tuella tulevien korjausten suunnittelu ja aikatauluttaminen (PTS), pergoloiden kunnostaminen, puu- ja metalliosien huoltomaalaukset (mm. taloyhtiöiden välinen aita, metalli-ikkunoiden karmit), lämpökiertopumpun ja lämmönsiirtimen tarkastus (ml. tarvittavat säädöt)
2025: talovaraston tarvittavat korjaustoimenpiteet, julkisivumuurauksen tarvittavat korjaustoimenpiteet, salaojien ja sokkelien tarvittavat korjaustoimenpiteet
2026: linjasaneerauksen suunnittelu (mikäli tarpeen)
2027: tavanomaisia kunnossapitotoimenpiteitä (tarkentuu myöhemmin)

Lisäksi hybridi-/sähköautojen latauksen mahdollistaminen.
Energialuokka
D (2013)
Tontin koko
4 750 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, 09 816 21.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Merilauri

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Laurinlahden koulu n. 2,3 km
Mainingin koulu n. 2,6 km
Storängenin koulu n. 1 km
Soukan koulu n. 2,9 km
Espoonlahden lukio n.2,5 km
Mattlidens gymnasium n. 8 km
Matinkylän lukio n. 8 km
Palvelut: Kauppakeskus Lippulaiva n. 1,5 km
Päiväkodit: Kipparin päiväkoti n. 900 m
Saapasaukion päiväkoti n. 900 m
Laurinlahden päiväkoti n. 800 m
Merenkulkijan päiväkoti n. 1,3 km
Skepparbackens daghem n. 1,2 km
Aallonhuipun päiväkoti n. 1,6 km
Espoonlahden päiväkoti n. 1,2 km
Maininginpäiväkoti n. 2,6 km
Klippans daghem n. 2 km
Soukan päiväkoti n. 3 km
Liikenneyhteydet
Espoonlahden metroasema n. 1,5 km Bussipysäkki (linja 147) n. 500 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laurinlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mattsson-Nordberg Karolina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.