Bo LKV Lahti

Rivitalo | 3h, k, erill. wc, th, kph / wc, s, 2x parveke

Pallaskatu 1, Jalkaranta, Lahti

Hinta

264 000 €

Koko

89,5 m²

Vuosi

1983

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen ja kodikkaaseen rivitalokotiin, joka erottuu edukseen tunnelmallaan ja mittavalla remontillaan. Koko huoneistossa on tehty tyylikäs ja kattava remontti vuonna 2022. Mustavalkoiset sisustussävyt tuovat kotiin modernin ja raikkaan ilmeen. Yläkerran tilava olohuone yhdistettynä ruokailutilaan ja upea keittiö kivitasoineen ja laadukkaine kodinkoneineen antavat käytännöllisyyttä ja viihtyisyyttä asumiseen. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolta on mahtavat näkymät Vesijärvelle - täältä on kiva katsella huikeita auringonlaskuja perheen ja ystävien kanssa. Lisäksi yläkerrassa on erillinen wc-tila. Alakerrasta löytyvät kaksi makuuhuonetta, takkahuone ja todella upea kylpyhuone/wc-tila ja tietenkin viihtyisä sauna, jotka tuovat ripauksen luksusta arkeen. Toisesta alakerran makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parveketerassille, josta on myös näkymä Vesijärvelle. Asunto sijaitsee Jalkarannan suositulla asuinalueella ja kaupungin palvelut ovat lähelläsi. Salpausselän mahtavat ulkoilumaastot ovat lähelläsi ja ulkoilu-/hiihtoreiteille pääset vain pienen kävelymatkan päästä. Tämä kodikas ja laadukas koti on remontoitu erittäin mittavasti. Se tarjoaa erinomaiset puitteet sekä arkeen että juhlaan. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan kohteeseen paikan päällä. Tässä kodissa yksityiskohdat luovat kokonaisuuden, jonka tunnelmaa on vaikea välittää pelkillä sanoilla. Tervetuloa tutustumaan uuteen kotiisi! Kohdetta välittää: Toni Mäenpää Kiinteistönvälittäjä LKV 040 709 9009 toni.maenpaa@bo.fi THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21461439
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, erill. wc, th, kph / wc, s, 2x parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
89,5 m²
Kokonaispinta-ala
89,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

264 000,00 €

Velaton hinta

264 000,00 €

Neliöhinta

2 949,72 €/m²

Vastike

Hoitovastike

409,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

409,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Autokatospaikka 30 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: itään
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Tehdyt remontit
Koko huoneiston remontti tehty syys- lokakuu 2022:
Varasto:
Varaston teräshyllyt kahdelle seinälle.
Ylä- ja alaterassi:
Lattialaudat Siperian lehtikuusi, yläterassille asennettu ns. kausivalot, yläterassilla on ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö.
Sähkötyöt:
Uusittu huoneiston sähkökeskus, maadoitetut pistorasiat ja kojeet (mittauspöytäkirja omistajalla).
Uusittu ilmanvaihdon säädin.
Vesi- ja viemärityöt:
uusittu vesijohdot vesimittarille saakka AL-komposiittiputkiksi, uusittu vesijohtojen lämpöeristeet,
talossa muoviviemärit- ei vaatinut toimen piteitä.
Ilmalämpöpumppu sisä- ja ulkoyksikkö malli: Mitsubishi lnverter -asennus kesä 2023 (viilennykseen).
Tuulikaappi:
Uusittu lattia- ja kattopinnat: lämpökäsitelty haapa, uudet listoitukset ja uusi led-kattovalo sekä katkaisija.
Porrashuone:
portaan käsijohteet uusittu: laminoitulasi / tammikäsijohde, portaat valkolakattu.
Uusittu parvekelasitukset ala- ja yläterassi.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kunto - erinomainen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Remontoitu 2022. Keittiö: kaikki kodinkoneet uusittu : lnduktioliesi Bosch, integroitu astianpesukone Bosch Silence, integroitu jääkaappi/pakastin Elektrolux, höyryuuni/yhdistelmäuuni - mikro, erillinen seinämallin vino- liesituuletin. keittiötasot : musta graniitti, uusittu keittiökalusteet: Keittiö-Metsä Oy, Espoo. Uusittu keittiön lattia- ja seinälaatoitus. Keittiön ikkuna AL-puu: Lammin Ikkunat Oy. Keittiön levykatto on maalattu, uudet sähköasennukset koko keittiössä, uusittu lattialämmitys ja termostaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu 2022. Uusittu seinärakenteiden eristeitä ja alaslaskettu katto+eristeet, kattopinnat: lämpökäsitelty haapa. Uusittu sähköasennukset, kojeet ja valaistus Led-valoiksi, uusittu vesijohdot ja vesikalusteet, lattiakaivo, ja pesukoneen tyhjennysputkisto ja vesihana uusi suihkutitan laminoitu lasiseinä + kääntyvä lasiovi: Lahden Lasipalvelu Oy. Uusittu pesuallaskaappi. Allasmali: IDO GLOW 900-tammi, uusittu pyöreä peili-tammikehys. Uusittu peilivalo, seinä- ja lattialaatoitukset: kivilaatta 600x600, suihkutila mosaiikkilaattaa, uusittu lattialämmitys + termostaatti. Vesieristeet: lattiat ja seinät ARDEX 8-9. Uusittu wc-istuin IDO-GLOW 2-osainen huuhtelu. Asennettu iso vesikiertoinen kuivauspatteri: SENTAKIA. Pesukoneliitäntä ja tilavaraus 60 cm levyiselle pyykinpesukoneelle.
WC-tilojen kuvaus
WC-tila remontoitu 2022: Uusitttu seinä- ja lattia pinnoitteet koristelaatoitus. Kattoon: lämpökäsitelty paneeli + listoitus, vuorilistat ja tammikynnys. Uusittu lattialämmitys ja termostaatti, kojeet ja katkaisija, ilmanvaihdon venttiili, pesuallaskaappi, malli: IDO GLOW 900-tammi ja pyöreä peili-tammikehyksellä. Uusi peilivalo, wc-istuin IDO-GLOW 2-osainen huuhtelu.
Saunan kuvaus
Remontoitu 2022. Sähkökiuas Harvia -GLOW erillisellä ohjauskeskuksella.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuone: uusittu lattiapinnoitteet- 600x600 lattialaatta marmorikuvio, tasoitettu ja maalatttu seinät. Vuori- ja jalkalistat uusittu sekä maalattu kattopinnat. Uudet alumiiniset valkoiset verhotangot, Lahden Kaihdin Oy, lisätty 1 kpl TV-pistokkeita.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone (isompi) maalattu ja tasoitettu seinät, katto. Uusittu kaikki listoitukset, sähköasennukset, kojeet ja katkaisijat. Asennettu lasiväliseinä - liukuva 3-osaa, tapetoitu tehosteseinä: Marimekkokuosi, lattiassa vinyylikorkki. Makuuhuone (pienempi) maalattu ja tasoitettu seinät, uusittu listoitukset, sähköasennukset, kojeet ja katkaisijat asennettu. Liukuovi-kaapisto ja 2 kpl pystykomeroita.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Teemu Paakkanen/Talopro Oy, Mariankatu 8 A 1, 15110 Lahti, puh. 0500 355 323
Huolto
konelumityöt ja nurmikonleikkaus/huoltopäivystys KN Kiinteistöpalvelu Oy
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen poisto.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 8 Parkkipaikkoja: 13

Tehdyt remontit
Kiinteistön vesikourujen ja syöksytorvien uusiminen -17, parvekkeiden kuntokatselmus -18, B ja C-talon välisen huoltoportaan purku -18, C-taloa vasten olevan maanpaineseinän routaeristys -18, radonmittaus -18, sokkelin betonikorjauksia -19, asuntokohtaisten pihavalaisimien uusiminen -19, C-talon julkisivun puuosien ja autotallien kattojen maalaus -19, korvausilmaventtiilien lisääminen -19, sokkeleiden kunnostus -20-21, uudet valaisimet sisääntulon kohdalla -20, uudet kivetykset sisääntulon ja parkkipaikan kohdalla -20, huoltoportaat -20, uusi tuija-aita -20, lämmitysverkoston kevyt tasapainotus C-talossa (kunnossa) -21, IV-kanavien puhdistus ja säätö -21, sähköautojen latauspisteen kartoitus -21, autotallien 3, 4 ja 6 vuotavat patteriventtiilit uusittu -21, kaukolämpövaihtimen ohjausyksikkö vaihdettu (Ouman C203 käytetty) -21, C9 mikrobivaurio, ulkoseinän korjaus -21, autotallien lämpötilojen lasku 10 asteeseen -21, C-talon asuntojen tutkiminen -22 (tarkastus tehty ja autokatosmuutos tolpan siirto, kolme paikkaa) -22, huippuimureiden/wc-kanavien vesitiivistys -22
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan seuraavalle 5 vuodelle: lukituksen päivitys -24, ikkunapeltien uusiminen tarvittaessa -24, energiatodistus -25, kuntoarvio -25, putkistojen kuntotutkimus/selvitys -25. Tarvittaessa A- ja B-talojen mahdollinen korjaus, asuntokohtaisten poistopuhaltimien vaihto, korvausilmaventtiilit kaikkiin huoneistoihin.

Yhtiön rakennuksissa on havaittu mikrobivaurioita maanpaineseinissä sekä valesokkelirakenteissa. Yhtiökokous 6.6.2023 päätti valtuuttaa hallituksen A- ja B-talojen korjaussuunnitteluun sekä samalla jatkamaan C-talon korjausten valmistelua. Ylimääräinen yhtiökokous 18.1.2024 valtuutti kilpailuttamaan urakat. Urakoitsijat esitetään valittavaksi 21.3.2024 pidettävässä ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Urakoiden maksimi yhteissummaksi on päätetty 500 000 €.
Tämä taloyhtiö on velaton.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 270,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lahden kaupunki, puh. (03) 814 2355
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Pallaskatu 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Jalkaranta, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mäenpää Toni

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Bo LKV Lahti

Bo LKV Lahti
Bo LKV Lahti

Satamakatu 2 B,
15140 Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.