Bo LKV Tampere

Kerrostalo | 1h, kt, kph / wc, ransk. p

Päärtinkatu 4, Pappila, Tampere

Hinta

138 000 €

Koko

27 m²

Vuosi

2022

Ranskalaisella parvekkeella varustettu ja kaupunkielämään hienosti suunniteltu yksiö tarjoaa mukavaa asumista kävelymatkan päässä Tredusta ja lääkiksestä. Asunnon valoisassa sisustuksessa korostuu kauniit vaaleat sävyt. Kokonaisuuden kruunaavat isot ikkunat, jotka tuovat upeasti luonnonvaloa. Tilavassa kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle omat paikkansa. Säilytystilaa antaa kaapistojen lisäksi lämmin irtaimistovarastokoppi. Huoneisto on valmiiksi vuokrattu. Asunto Oy Tampereen Jankankulma mahdollistaa hienot puitteet huolettomalle asumiselle. Vuonna 2022 valmistunut yhtiö sijaitsee omalla tontillaan ja on toteutettu kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen, sillä lämmitys toteutetaan ekologisella maalämmöllä. Käytössäsi on yhtiön viihtyisä talosauna. Mahtava sijainti. Yliopistolle on vartin pyörämatka. Eri oppilaitokset ja TAYS sijaitsevat lähellä. Prismakeskukseen on reilun parin kilometrin matka ja keskustaan hurautat omalla autollasi kymmenessä minuutissa. Tässä kodissa yhdistyvät kaupunkilaiselämän syke ja palveluiden läheisyys sekä rauhallinen ja viihtyisä kotiympäristö. Erinomaiset liikenneyhteydet mahdollistavat sujuvan liikkumisen paikasta toiseen. Tervetuloa tutustumaan tähän kivaan yksiöön! Olethan yhteydessä ja sovitaan esittelystä! Lisätiedot ja esittelyt: Kirsi Konnos Kiinteistönvälittäjä LKV, partner 0400 831 687 kirsi.konnos@bo.fi Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21470989
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, kt, kph / wc, ransk. p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
27 m²
Kokonaispinta-ala
27 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Muu ehto: vuokrattu

Hinta

Myyntihinta

49 734,00 €

Velkaosuus

88 266,00 €

Velaton hinta

138 000,00 €

Neliöhinta

5 111,11 €/m²

Vastike

Hoitovastike

78,30 € / kk

Pääomavastike

696,65 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

774,95 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiön lainanlyhennyksen ensimmäinen eräpäivä on 30.9.2024. Pääomavastike tullaan nostamaan lainanlyhyennyksen vaatimalle tasolle ajankohdassa 04/2024. Lainanlyhennys maksetaan kuuden kuukauden välein 31.3. ja 30.9. Korko maksetaan samana ajankohtana. Lainan viimeinen takaisinmaksupäivä on 31.3.2046. Korontarkistuspäivä on vuosittain 17.12.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Kylmävesi 3,92 €/ kpl/ kulutus, Lämminvesi 9,00 €/ kpl/ kulutus. Yhtiökokous 23.6.2022: Hallitukselle on annettu valtuudet kerätä 1-2 ylimääräistä hoitovastiketta (asuinhuoneisto- ja autopaikkavastike) ennen seuraavaa varsinaista yhtiökokousta yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Kauniissa keittiössä jääkaappi/pakastin, kiertoilmauuni induktiokeittotaso, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin), astianpesukone, kaapistot, laminaattilattia, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa suihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone, kuivausrumpu, laattalattia, lattialämmitys, seinät kaakeloitu.
Olohuoneen kuvaus
Laminaattilattia, seinät maalattu, ranskalainen parveke.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Huopa tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Jankankulma
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy / Peter Jokisalo 0207488313 / peter.jokisalo@kiinteistotahkola.fi Kuokkamaantie 4, 33800 Tampere https://kiinteistotahkola.fi/toimipisteet/tampere-isannointi/
Huolto
Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy 010 424 2950 / asiakaspalvelu@kartanonkp.fi Juvankatu 10, 33710 Tampere https://kaukajarviok.fi/kartanon-kiinteistopalvelut-oy/
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 20§ mukaan: Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön autopaikkaosakkeita, kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Saantoilmoituksen tulee sisältää lunastusmenettelyn käynnistämisen kannalta riittävät tiedot.

Lunastukseen sovelletaan seuraavaa: 1) Lunastusoikeus koskee kaikkia omistusoikeuden siirtoja.

Lunastusoikeutta ei kuitenkaan ole, jos: a) osakkeen saaja on yhtiön nykyinen osakkeenomistaja, b) osakkeen saaja on edellisen omistajan perintökaaren (40/1965) 2 luvussa tarkoitettu sukulainen tai aviopuoliso, c) osake on saatu testamentin tai avio-oikeuden tai avioehdon perusteella tai osake annetaan lahjaksi. d) osakkeen saaja on taho, joka samassa yhteydessä ostaa yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet tai osuuden niistä, e) saanto perustuu sulautumiseen tai jakautumiseen.
Muuta: Yhtiössä on siivouskomero ja talosauna. Yhtiön yhteisessä hallinnassa yhdessä Asunto Oy Pappilan Saarnin kanssa ovat: tekninen tila, väestönsuoja ja irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot ja ilmanvaihdon konehuone. Lämmönjakotapa: maalämmöllä lämpiävä vesikiertoinen patterilämmitys, ilmanvaihtotapa: keskitetty LTO koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, antennijärjestelmän tyyppi: kaapeli, antennijärjestelmän palveluntarjoaja: DNA Oy, laajakaistajärjestelmä tyyppi: 10/10 Mbit/s, internetyhteyden palveluntarjoaja: DNA Oy. Vakuutukset: Kiinteistön täysarvovakuutus LähiTapiola ja ARS Asukasturva Oy Actual Risk Service Ltd. Yhtiötä sitoo hallinnanjakosopimus Asunto Oy Tampereen Pappilan Saarnin kanssa. Ilmanvaihto on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto 5-kerroksisessa osassa (Pappilan Saarnin kanssa yhteinen IV-konehuone sijaitsee 6. kerroksessa). 3-kerroksisen osan asunnoissa huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtokone. Teknisessä tilassa sijaitseva maalämpökone palvelee Jankankulmaa ja Pappilan Saarnia. Rakentaja: VRP Länsi-Suomi Oy.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 15

Tehdyt remontit
Isännöitsijäntodistuksen ja yhtiön kunnossapitotarveselvityksen mukaan yhtiössä suoritetut korjaukset:
2022 Taloyhtiön valmistuminen
Tulevat remontit
Hallituksen laatiman selvityksen mukaan yhtiön kunnossapitotarve seuraavalle viidelle vuodelle:
2022-2026 Normaalit huolto- ja kunnossapitotoimenpiteet
Energialuokka
B (2018), E-luku: 104. Viimeinen voimassaolopäivä: 30.01.2032.
Tontin koko
4 988 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Ala-koulu: Takahuhdin koulu 290 m, ylä-koulu: Takahuhdin koulu 290 m, Sammon keskuslukio 3,8 km, TAMK 4,4 km, Tampereen yliopisto 5,1 km.
Palvelut: Sale Janka 140 m, LIDL Janka 750 m, Prisma Kaleva 2,2 km, Linnainmaan terveysasema 2,2 km, TAYS 3,7 km. Tampereen keskustan palvelut 6,6 km.
Päiväkodit: Takahuhdin päiväkoti 110 m.
Liikenneyhteydet
Linja-auto pysäkki 200 m (Sammon Valtatie), linja-auto pysäkki 200 m (Takahuhdinkatu).
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaikki autopaikat ovat osakasomisteisia paikkoja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Pappila, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Konnos Kirsi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.