Bo LKV Tampere

Omakotitontti

Haaratie 1, Asemakylä, Lempäälä

Hinta

70 000 €

Koko

1 737

Lempäälän Asemakylästä vapautumassa iso omakotitalotontti! Kulmatontin pinta-ala on 1737 m2. Voimassa olevan asemakaavan mukaan rakennusoikeus on asuinrakennukselle 190 kem2 ja talousrakennukselle 70 kem2. Asemakaavassa on esitetty rakennusalueen raja, johon tulee sijoittaa asuinrakennus. AO-13 erillispientalojen korttelialue mahdollistaa omakotitalon tai paritalon rakentamisen. Lapsiystävälliseltä ja rauhalliselta alueen lähistöltä löytyvät kattavat päivittäiset palvelut. Tampereen keskustaan ajat nopeasti autolla. Kaavakartan saat pyytämällä välittäjältä lisätietoja. Kohteeseen voi tutustua omatoimisesti osoitteessa Haaratie 1, Lempäälä. Kohdetta myy: Minna Mollberg 040 167 1760 minna.mollberg@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21474028
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

70 000,00 €

Velaton hinta

70 000,00 €

Kohteen lisätiedot
AO-13 Erillispientalojen korttelialue. Korttelialueelle rakennettuessa ja olemassa olevaa rakennuskantaa korjattaessa tulee rakennuksen kattokaltevuuden, korkeuden, julkisivu- ja kattomateriaalien, ikkunajaotuksen ja muiden rakennukselle ominaisten yksityiskohtien olla rakennukseen ja ympäristön rakennuksiin sopeutuva. Olemassa olevaa rakennusta saadaan korjata uudisrakentamiseen verrattavalla tavalla sen estämättä, mitä on määrätty rakennuspaikan rakennusalasta, rakennusoikeudesta, rakennuksen kerrosluvusta, kattokaltevuudesta tai istutettavasta alueesta. Talousrakennusten rakennusalalle saadaan rakentaa korkeintaan kolme rakennusta rakennuspaikkaa kohden, jos rakennusoikeus on 100 m2 tai sen yli ja korkeintaan kaksi rakennusta, jos rakennusoikeus on alle 100 m2, Talousrakennukset tulee rakentaa yhteen kerrokseen ja runkosyvyys saa olla enintään 6 m. Talousrakennusten rakennusoikeudesta saa käyttää enintään 30 m2 autotallin rakentamiseen. Autotallin saa sijoittaa myös rakennusalojen ulkopuolelle. Rakennuspaikan yhteen talousrakennukseen voidaan rakentaa yksi asuinhuone, ei kuitenkaan asuntoa. Rakennuspaikalle saa sijoittaa myös ympäristöhäiriöita ja raskasta liikennettä tuottamattomia työtiloja. Työtilaa ei saa ottaa käyttöön ennen rakennuspaikalle tulevan asunnon käyttöönottoa.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
418-425-0010-0145
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 737 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Voimassa olevan asemakaavan mukaan rakennusoikeus on asuinrakennukselle 190 kem2 ja talousrakennukselle 70 kem2. Asemakaavassa on esitetty rakennusalueen raja, johon tulee sijoittaa asuinrakennus. AO-13 erillispientalojen korttelialue mahdollistaa omakotitalon tai paritalon rakentamisen. Kaavamääräyksissä (kuvissa) on tarkemmin määrätty talousrakennusten rakentamisesta. Kaavassa on myös merkitty istutettava alueen osa ja tälle alueelle ei saa sijoittaa rakennuksia. Osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin: 1) Yhteinen vesialue 418-876-13-1 Kuokkalan-Kuljun osakaskunta. Sähköliittymän maksuista vastaa sähkölaitos. Vesi- ja viemäriliittymämaksuista ja liitoskohtalausunnosta vastaa Lempäälän Vesi Oy.
Tontin nimi
TONTTI 18
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Lempäälän kunta.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lempäälä

Asuinalueena Asemakylä, Lempäälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mollberg Minna

Asuntomyyjä, KED, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.