Kerrostalo | 4h, k

Kajaaninkatu 7, Keskusta, Oulu

Hinta

194 000 €

Koko

83 m²

Vuosi

1954

Kipaisten Kajaaninkadulle tähän viehättävään ja kodikkaaseen kerrostalokotiin, joka on sotien jälkeisen Oulun palon jälkeen paikalle muurattu vuonna 1954. Tämä Tuomio-kirkon välittömään läheisyyteen, pyhän maan kupeeseen rakennettu taloyhtiö on omalla tontilla ja tarjoaa ainutlaatuisen palasen Oulun ja Kajaaninkadun historiaa. Tämä ydinkeskustan kyljessä oleva koti, tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden nauttia kaupungin ydin kaupungin sykkeestä ja kulttuuristaan, mutta sijoittuu hellästi muiden ympärillä olevien rakennusten syleilyyn niin, että oma rauha on taattu. Nämä Oulun kulttuurihistoriallisestikin arvokkaat Kajaaninkadun kivitalot henkivät edelleen aikakautensa charmia ja ainutlaatuista tunnelmaa, viihtyisine rappukäytävineen ja leveine ikkunalautoineen. Asunto itsessään on tilava ja valoisa, sillä ikkunoita on poikkeuksellisesti jopa kolmeen eri ilmansuuntaan ja sen väljät 83 neliömetriä tarjoavat runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia viihtyisään asumiseen. Kolme erillistä makuuhuonetta mahdollistavat viihtyisän asumisen niin perheelle, kuin pariskunnallekin, ja ylimmän kerroksen sijainti tuo mukanaan rauhaa ja hiljaisuutta. Kauniin vaalea keittiö on kodin sydän ja vaaleiden kaapistojen kaveriksi on tehty tumman vihreällä upeaakin upeampi vihreä tehostelaatoitus. Ruokailulle on mahdollista sijoittaa pieni pöytä keittiöön ja väljempään ruokailuun tilaa löytyy olohuoneesta. Vaikka talossa ei ole hissiä, tämä koti on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Sen ainutlaatuinen sijainti ja viehättävä tunnelma tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat kaupungin sykekkeessä eloa ja historian havinaa, sekä haluavat pitää itsestään huolta. Tule tutustumaan tähän kodikkaaseen kerrostalokotiin ja koe itse sen ainutlaatuinen viehätys ja potentiaali. Taloyhtiötä on viime vuodet aktiivisesti ja ammattitaitoisesti hoidettu osakkaiden tarpeet huomioiden. Mitä muuta vielä Toivot? Soita ja sovi oma esittelyaikasi jo tänään! Saana 044 352 6554 | saana@toivolkv.fi | instagram @saanamarija

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21508063
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
83 m²
Kokonaispinta-ala
83 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1954
Käyttöönottovuosi
1954
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

194 000,00 €

Velaton hinta

194 000,00 €

Neliöhinta

2 337,35 €/m²

Vastike

Hoitovastike

231,70 € / kk

Erityisvastike

99,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

331,30 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

29,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Hoitovastike 0,35€/os/kk. Lämmitysvastike 1,20€/m2/kk. Vesimaksuennakko 15,00€/hlö/kk. Kylmävesimaksu 4,00€/m3. Lämminvesimaksu 10,00€/m3. Autopaikka 29,00€/kk. Saunamaksu 15,00€/kk(1vuoro per viikko).

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Tehdyt remontit
Liesituuletin
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyväkuntoinen kaunis paikalleen muurattu kivitalo, jossa kivasti remontoitu huoneisto.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Aijai, miten ihastuttava tämän kodin keittiö on raikkaan vihreällä tehostelaatoituksella joka on tiililadonnalla toteutettu. Valkoiset kaapinovet upeasti korostaa seinämää, joka muodostaa vihreän metsän keskelle keittiötä. Valoa sisään antavan ikkunan ääreen on ihana sijoittaa ruokapöytä ja ihailla Linnankadun puoleista liikennettä kahvin poristessa taustalla.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, osalaatoitus
Työtaso: kivi, metalli
Varusteet: astianpesukone, liesikupu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: pesukoneliitäntä, suihku, wc
Kylpyhuoneessa on ihana tunnelma. Punainen mosaiikkilaatoitus antaa ihanasti luonnetta muuten vaaleaan tilaan. Suihku on erotettu omaksi tilakseen kaarevalla suihkuseinällä ja tilaa on myös kodinhoidolle ja pyykkikoneelle.
Olohuoneen kuvaus
Miten ihana onkaan tämän kodin olohuone. Ajalle tyypillisesti tila on niin reilu, että oleskelu, kotoilu ja ruokailu on saatu mahtumaan tänne vaivatta. Paksut kiviseinät ja ihanan leveät ikkunalaudat, voi pojat! Täällä jos missä viihtyy.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Tämä tehoneliöinen koti käsittää myös kolme kivan kokoista makuuhuonetta. Ajalle tyypillisesti kaikissa on sopivasti kokoa. Ensimmäinen huoneista sijottuu heti eteisen vasemmalle puolen ja tänne mahtuu reilusti niin tilaa levolle kuin opiskelulle. Kodin toinen huone on kylpyhuonetta vastapäätä ja neliöiltään väljin. Huoneeseen on alkuperäisten kaappien lisäksi sijoitettu modernimpi liukuovikaapisto, jonka takana on lasitiilinen seinä. Kolmenteen huoneista on käynti kodin keittiön kautta. Hieman kapeampi, mutta pituudeltaan reilu huone sopii lasten huoneeksi, työhuoneeksi tai vaikka ylelliseksi vaatehuoneeksi, ihan omien mieltymysten mukaan.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vintillä häkkivarasto ja kellarissa lämmin varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Tuiran Isännöitsijäntoimisto Oy / Markus Puominen Hallituskatu 26 T 2, 90100 Oulu 08 415 411 87 markus@tuiranisannointi.fi
Huolto
Oulun Tähtihuolto Oy Yritystie 6, 90940 Jääli 050 512 1900 info@ouluntahtihuolto.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja, Kellarikomero
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 37

Tehdyt remontit
Ikkunat uusittu 1996. Huoneisto- ja tuuletusparvekkeet kunnostettu 1998-2001. Vesikate uusittu 2000. Pohjaviemärit uusittu ja molemmat saunaosastot peruskorjattu 2008. Nousu- ja vaakaviemärit pinnoitettu 2009. Lukitusjärjestelmän uusiminen Iloq järjestelmäksi 2011. Auton lämmityskoteloiden uusiminen 2012. Julkisivujen korjaussuunnittelu tehty, ilmastointijärjestelmän puhdistus ja säätö ja lämmitysverkoston putkien kuntotutkimus 2013. Lämmönvaihtimen uusiminen 2014. Julkisivuremontti ja piharemontti 2016. Porraskäytävien valaisimien uusiminen led-valoiksi 2020. M1 liiketilan perusmuurin korjaus 2021. Korvausilmaventtiilien asennus, G-rapun asbestipurku, märkätilojen, allaskaappien ja siirtoilmarakojen tarkastus ja huoneistokorttien teko 2022. G-rapun tasoitus ja maalaustyöt 2023.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys: Piippujen pellitykset, G-portaikon maalaus, A ja B-rapun ovipuhelimien uusinta, sähköpääkeskusten parannuksen suunnittelu 2023. Pyörätelineet 2023-2024. Tuuletusparvekeovien ja käytävä ikkunoiden kunnostus 2024. Lämmön tasapainotus suunnittelu (patteri- ja linjasulkuventtiilien uusiminen) 2024-
2026. Lämmön tasapainotus 2025-2027.
Energialuokka
D (2018), Voimassa 20.02.2024-20.02.2034
Tontin koko
3 086 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Oulun Kaupunki / Leena Kallioniemi
Solistinkatu 2, 90140 Oulu
044 703 2425
leena.k.kallioniemi@ouka.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Kajaaninkatu 7-9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat jaetaan isännöitsijän jonotuslistan mukaisesti.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Keskusta, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Taskinen-Väkeväinen Saana

Asuntokaupan Amor

Toivo LKV Oy

Toivo LKV Oy
Toivo LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Kajaaninkatu 25 M 1,
90100 Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.