Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy
Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Vapaa-ajan tontti

Orislahdentie 200, Kapee, Tampere

Hinta

359 000 €

Koko

10 200

Ainutlaatuinen tilaisuus! Upea hehtaarin tontti Teiskon Kapeessa vain n. 45 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Rakennusoikeutta 500 m2! Länteen aukeavaa Rantaviivaa n. 160 m. Tässä lienee paikka minne voit toteuttaa juuri sellaisen talon kuin haluat, ei jääne neliöistä kiinni? Monimuotoinen luonto ympäröi tätä kohdetta. Tälle tontille aurinko paistaa aina kun on paistaakseen. Ilta-aurinko valaisee koko Orislahden ja luo lähes maagisen tunnelman. Orislahti, liekkö Näsijärven paras kuhalahti? Luonnonhiekka pohjainen ranta syvenee loivasti. Hyvä tie perille. Sähköliittymä on jo tontilla. Ilolla lisää tietoa tästä kohteesta kerron; Anne Oijusluoma LKV p. 050 314 0087 / anne.oijusluoma@muutoslkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21509595
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

359 000,00 €

Velaton hinta

359 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Puhtaanapito; https://pjhoy.fi/palvelut/asukas/hinnat/vuosimaksu/

Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-715-4-121
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
10 200 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
500 m²
Tontin nimi
RANTAORISLAHTI
Lisätietoja rakennusoikeudesta
1.Rantakaavassa rakennuspaikka on merkitty maatilan talouskeskuksen rakennuspaikaksi. Tämä merkintä oikeuttaa rakentamaan paikalle asuinrakennuksen ja tarvittavia maatilan talouskeskuksen talousrakennuksia. 2.Rakennuspaikalle on rakennusoikeutta rakennusjärjestyksen mukaisesti 500 m2:ä. 3.Asuinrakennuksen tulee olla 8 metrin etäisyydellä toisen hallitsemasta maasta, 30 metrin etäisyydellä keskivedenkorkeuden mukaisesta rantaviivasta. Eli asuinrakennusten ei ole pakko rakentaa vanhan asuinrakennuksen paikalle. 4.Saunarakennuksen joka on maksimissaan 25 m2:ä ja katettu kokonaispinta-ala maks. 40 m2:ä tulee sijoittaa vähintään 10 metrin etäisyydelle keskivedenkorkeuden mukaisesta rantaviivasta ja vähintään 8 metrin etäisyydelle naapurin hallitsemasta maasta. 5.Rakennukset tulee sijoittaa maisemaan siten etteivät ne tarpeettomasti riko, muuta tai häiritse maisema kuvaa. Jos rakennuksen maisemaan sovittamiseksi ja hyvän käytettävyyden saavuttamiseksi on tarpeen suorittaa rakennuspaikalle louhinta niin se on mahdollista. Louhinnassa tulee kuitenkin pyrkiä siihen että järvimaisemaa muutetaan mahdollisimman vähän. Puusto tulee rakennuspaikkojen ja rannan välillä säilyttää mahdollisimman muuttumattomana
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki; Frenckellinaukio 2 D, 33101 Tampere
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Ranta-asemakaava
Rakennukset
Idyllisiä, historian havinaa, puurunkoisia
saunarakennus, aitta
Ajo-ohjeet
Tieltä 338 Terälahden Salen jälkeen vasempaan Kapeentielle, jatka Kapeentietä 13.2 km käänny vasemmalle Orislahdentie jatka 2 km saavut kohteeseen.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kovapohjainen, loivasti syvenevä. Ostajan tuule olla tietoinen että kiinteistöllä on mahdollista vesijättöä. Ostaja hyväksyy tämän ja ottaa mahdollisen lunastuksen vastattavakseen.
  • Näsijärvi / Vankavesi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Kapee, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Oijusluoma Anne

LKV, Kaupanvahvistaja

Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.