Sillanaukee LKV

Paritalo | 5h, k, rt, khh, pkh, kph, s, 3 erilliswc, vh, parvi, 2 varasto, at, ak

Teivaalantie 76, Ryydynpohja, Ylöjärvi

Hinta

690 000 €

Koko

256 m²

Vuosi

1999

Näsijärven rannan omalla rantatontilla, kaunis ja monipuolinen koti odottaa uusia asukkaitaan! Teivaalantielle, Ryydynlahden rannalle aivan Lielahden moninaisten palveluiden naapurustoon, rakennettiin juuri ennen vuosituhannen vaihtumista, upeasti suunniteltu, iso yhtiömuotoinen paritalokiinteistö. Suunnittelussa paneuduttiin ammattitaitoisesti pieniinkin asumisen yksityiskohtiin ja lopputuloksena muodostui, runsas parikymmentävuotta myöhemminkin, erinomaisen tyylikäs ja toiminnoiltaan kiitettävä tasoa oleva iso ja tilava asunto. Asuinkiinteistön lisäksi yhtiön omalla 2020 m2 tontilla on rannassa oleva rantasauna, jossa kummallekin huoneistolle on oma pukuhuone. Lisäksi kiinteistöllä on kaksi kahden auton pysäköintiin suunniteltua autokatosta. Asuntoyhtiön tontti sijaitsee Ylöjärven ja Tampereen kaupunkien rajalla, ensimainitun puolella, vaikka postiosoite on 33400 Tampere. Etäisyyttä Hämeenpuistoon , Tampereen keskustaan on noin 8 km ja autolla ajaen aikaa matkaan menee noin 10 minuuttia. Kiinteistön asuinrakennus muodostuu kahdesta suurimmalta osaltaan kivirakenteisesta talosta, joita hallinnoidaan yhtiöjärjestyksen mukaisesti, lähes kuin kokonaan itsenäisiä taloja. Kumpikin yhtiön osakas vastaa pääsääntöisesti oman huoneistonsa kunnosta ja kunnostuksista. Lämmönlähteenä asunnoille on vesikiertoinen lämmitys, jota tuotetaan maalämpöä käyttäen. Huoneistoa myyjät ovat asuneet uudesta alkaen, joten kiinteistön tuntemus ja asumisen helppous on hyvin tiedossa. Asumisen mukavuutta kruunaa rannassa oleva lempeitä löylyjä tarjoava rantasauna. Asunto-osakeyhtiöllä on käytössään kaksi laituria. Pienempi laituri liittyy kiinteästi uimiseen ja isomman laiturin käyttötarkoitus on toimia venelaiturina. Näsijärven rannassa asuminen tarjoaakin monia hienoja mahdollisuuksia ympärivuotiseen ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Sovi siis aikasi yksityisesittelyyn ja osta perheesi kodiksi, se on päätös jota et tule katumaan! Esittelyt ja lisätiedot: Juhani Sillanaukee 0500 620 309 tai juhani.sillanaukee@sillanaukeelkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21529293
Sijainti
  • Ylöjärvi Ryydynpohja
  • Teivaalantie 76, 33400 Tampere
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, rt, khh, pkh, kph, s, 3 erilliswc, vh, parvi, 2 varasto, at, ak
Asuintilojen pinta-ala
256 m²
Kokonaispinta-ala
256 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala 256 m² on yhtiöjärjestyksen sekä isännöitsijäntodistuksen mukainen. Asuintilat yhteensä 194 m². Muut tilat yhteensä 62 m² (parvi ja autotalli). Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1999
Käyttöönottovuosi
1999
Vapautuminen
Muu ehto: sopimuksen mukaan, noin kuukauden päästä kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

690 000,00 €

Velaton hinta

690 000,00 €

Neliöhinta

2 695,31 €/m²

Vastike

Hoitovastike

512,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

512,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ruokailuhuone: lattiapinnat parketti, seinäpinnat tapetti. Ruokailuhuoneesta käynti lasitetulle terassille. Takkahuone: lattiapinnat laatta, seinäpinnat maali. Avotakka. Parvella on monikäyttöistä avointa aulatilaa, josta osa palvelee tällä hetkellä työtilana. Lattiapinnat parketti, seinäpinnat maali. Käynti parvekkeelle. Pukuhuone: Saunaosaston pukuhuone on paljon enemmän kuin vain pukeutumiseen tarkoitettu tila, sillä se on varustettu vesipisteellä ja jääkaapilla kaapistojen lisäksi (Puustelli).
Tietoliikenne
satelliittiantenni taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, siporex
Keittiön kuvaus
Varustus: Puustelli- malliston kaapistot, integroidut: keraaminen liesitaso, uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone, jääkaappi/pakastinyhdistelmä jääpalakoneella. Työtasot graniittia. Lattiapinnat parketti, seinäpinnat maalattu. Keittiössä korkea sisäkatto, joka tuo tilantuntua. Käynti isolle terassille.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunaosaston yhteydessä sijaitseva pesuhuone on varustettu kahdella suihkulla. Lattiapinnat laatta, seinäpinnat kaakeli
WC-tilojen kuvaus
Talon joka kerroksessa on erilliswc. Puustelli-malliston kaapistot. Pohjakerroksen wc:n varaustus: peilikaappi, allakaapisto, bidee-suihku. Seinä- ja lattiapinnat laatta. 1. kerroksen wc-tilojen varustus: peilikaappi, allaskaapisto. Seinä- ja lattiapinnat laatta. Parven wc-tilojen varustus: peilikaappi, allaskaapisto. Seinäpinnat laatta/maalattu, lattiapinnat laatta.
Saunan kuvaus
Huoneistossa on oma sauna ja sen lisäksi taloyhtiön rantasauna on asukkaiden käytössä. Molemmille huoneistoille on varattu oma pukuhuone rantasaunan yhteydessä.
Sähkökiuas, puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: 1. kerroksessa sijaitsevan kodinhoitohuoneen varustus: kuivauskaappi, pesuallas, pesukoneliitäntä, kaapistot Puustelli.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone yhdistyy modernisti keittiöön ja ruokailuhuoneeseen luoden avaran ja valoisa kokonaisuuden. Olohuone on varustettu avotakalla. Lattiapinnat, seinäpinnat maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talon huoneet soveltuvat moneen käyttötarkoitukseen. Makuuhuonekäyttöön on otettu tällä hetkellä neljä huonetta. Makuuhuoneiden seinäpinnat tapetti/maalattu, lattiapinnat parketti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Ylöjärven Ryydynmarja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiön välittömään hallintaan jää tilalla sijaitseva noin 20 m2:n suuruinen saunarakennus ja rantalaiturit, joiden käytöstä päättää yhtiön hallitus.

Kuhunkin huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen liitteenä olevan asemapiirroksen mukainen piha-alue autopaikkoineen.

Laitureiden ylläpito- ja korjausvastuu yhtiöllä.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 4

Tehdyt remontit
2021 maalämpöyksikön huolto ja säätö
2021 maalämpöyksikön kompressorien vaihto
2018 salaojien puhdistus
2018 jätevesipumpun vaihto
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 020 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatos kahdelle autolle sekä autotalli.
Taloyhtiössä on kaksi erillistä autokatosta, joissa yhteensä neljä autopaikkaa. Kummankin huoneiston käytössä on kaksi autokatospaikkaa.
Ranta
  • Oma ranta

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sillanaukee Juhani

toimitusjohtaja, LKV

Sillanaukee LKV

Sillanaukee LKV
Sillanaukee LKV

Viimankatu 5,
33900 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.