Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Rivitalo | 4h, avok., s

Jukolantie 8 as 1, Vierunpuisto, Lieto

Hinta

339 000 €

Koko

91 m²

Vuosi

2025

Upouusi rivitaloasunto Liedon Vierunpuistossa! As Oy Liedon Kultarinne I on uusi, hieno rivitaloyhtiö, joka rakennetaan todella suositulle Liedon Vierunpuiston asuinalueelle. Taloyhtiö muodostuu neljästä laadukkaasta asunnosta, joiden kaikki asuintilat ovat käytännöllisesti yhdessä tasossa. Asuntojen sisäänkäyntien yhteyteen rakennetaan myös omat varastot ja jokaisen asunnon käytössä on kaksi autopaikkaa, toinen autokatoksessa sekä toinen pihalla. Katospaikassa on varaus sähköauton latausasemalle. Asunnoista kaksi on 91,0 m² (4h, avok., s) ja kaksi 75,5 m² (3h, avok., s). Pohjaratkaisut on suunniteltu ajatuksella, jotta asunnoista löytyisivät kaikki tarvittavat tilat ja perheen arki olisi sujuvaa. Olohuone ja keittiö muodostavat avoimen kokonaisuuden, josta on myös käynti takapihan katetulle terassille. Takapihat ovat aurinkoisesti lounaan suuntaan. Tilava kylpyhuone toimii samalla hienosti kodinhoitotilana ja saunan sekä pesuhuoneen välissä on näyttävä lasiovi ja -seinä. Lisäksi riittävästä säilytystilasta on huolehdittu, sillä 91 m² asunnoissa on kaikissa makuuhuoneissa kaapistot ja 75,5 m² asunnon molemmissa makuuhuoneissa on omat vaatehuoneet. Laadukkaat kalusteet ja pintamateriaalit pääsee valitsemaan juuri omien mieltymysten mukaisesti sovitun valikoiman useista eri vaihtoehdoista. Asunnosta on siis mahdollista suunnitella täysin omien toiveiden mukainen. Asunnon ja käyttöveden lämmityksen hoitaa ekologinen sekä taloudellinen maalämpö ja asunnon kaikissa tiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka varmistaa asumismukavuuden. Kesähelteiden varalle oma asunto on mahdollista varustaa myös viilennyksellä, joka toteutetaan ilmalämpöpumpulla. Lisäksi taloyhtiöllä on arvokas oma tontti. As Oy Liedon Kultarinteen sijainti on erinomainen, sillä kaikki Liedon keskustan palvelut, kuten ruokakaupat, koulut ja päiväkoti, ovat vain parin kilometrin sisällä mukavan kävelymatkan päässä. Lisäksi Hämeentietä pitkin pääsee vaivattomasti myös Turun suuntaan niin omalla autolla, kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Hämeentien bussipysäkille on matkaa vain muutama sata metriä. Kohde toteutetaan perinteisesti, paikalla rakentaen ja rakentajana toimii Rakentajat Varheenmaa Oy. Rakennusliikkeelle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, joka on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla. Ennakkomarkkinointi. Arvioitu valmistuminen kesällä 2025. Kohde rakennetaan RS-kohteena. Myynti ja lisätiedot: Mari Hynnä Kiinteistönvälittäjä LKV 050 3892677 mari.hynna@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21550503
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok., s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
91 m²
Kokonaispinta-ala
91 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2025
Vapautuminen
Muu ehto: Arvioitu valmistuminen kesällä 2025
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

135 600,00 €

Velkaosuus

203 400,00 €

Velaton hinta

339 000,00 €

Neliöhinta

3 725,27 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

191,10 € / kk

Pääomavastike

655,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

847,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoito- ja pääomavastikkeet ovat arvioita. Pääomavastike ennen lyhennysten alkamista 655,90 €/kk ja lyhennysvapaan jälkeen 1 217,10 €/kk. Yhtiövastike yhteensä lyhennysvapaan jälkeen 1 408,20 €/kk. Korkotason/viitekoron muuttuessa myös pääomavastike koron osalta muuttuu. Pääomavastiketta kerätään kaikilta asunnoilta, joiden osakkeisiin kohdistuu rakennusaikaista yhtiölainaa. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 4,928 % kokonaiskorkoa (marginaali 1,25 % + arviointihetken, 13.2.2024, 12 kk euriborkorko 3,678 %) ja laina-ajan ollessa 2 + 20 vuotta. Lainaosuutensa suorittaneilta ei kerätä pääomavastiketta.

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Veden, sähkön ja lämmitysenergian mittaus sekä kulutus huoneistokohtaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Tuulettuva alapohja, paalutettu. Puurunko ja ulkoverhouspaneli
Keittiön kuvaus
Moderni avokeittiö ja laadukkaat Noblessan kalusteet. Mahdollisuus valita useista eri väri- ja materiaalivaihtoehdoista. Lattia valinnan mukaan vinyylilankkua tai vastaavaa ja seinät maalattu. Varusteet: Kaksi korkeaa jääkaappipakastinta, induktioliesi, kalusteuuni, integroitu astianpesukone, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin) ja integroitu mikro.
Kylpyhuoneen kuvaus
Noblessan kalusteet valittavissa sovitusta valikoimasta. Suihku, pesuallas, wc-istuin, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Lattia ja seinät laattaa. Mahdollisuus valita useista eri vaihtoehdoista.
WC-tilojen kuvaus
1 kpl. Lattia ja seinät laattaa.
Saunan kuvaus
Tyylikäs lasiovi ja -seinä kylpyhuoneen suuntaan. Seinät ja katto paneloitu, lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone ja avokeittiö yhtä avointa tilaa, josta myös käynti takapihan katetulle terassille. Lattia valinnan mukaan vinyylilankkua tai vastaavaa ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
3 kpl. Lattiat valinnan mukaan vinyylilankkua tai vastaavaa ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Kaikissa makuuhuoneissa ja eteisessä kaapistot. Asunnon yhteydessä etupihalla puolilämmin varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Liedon Kultarinne I
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä langaton 5G-liittymä, josta jako huoneistoihin. Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Mahdollisuus viilennykseen ilmalämpöpumpulla.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 4 Parkkipaikkoja: 5

Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
1 786 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Liedon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisella asunnolla on yksi autokatospaikka ja yksi pihapaikka. Autokatospaikoissa sähköpistokkeet sekä varaus sähköauton latausasemalle. Vieraspaikkoja 1 kpl.
Pihan kuvaus
Takapihat lounaan suuntaan ja etupihat koilliseen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lieto

Asuinalueena Vierunpuisto, Lieto

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hynnä Mari

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.