Asuntokauppiaat LKV Oy
Asuntokauppiaat LKV Oy

Paritalo | 4H + K + S + PIHA

Kotikonnuntie 16, Vesala, Kontula, Helsinki

Hinta

269 000 €

Koko

90 m²

Vuosi

1981

Unelma-asunto perheille Vesalasta – Valoisa ja avara paritaloasunto Tervetuloa tutustumaan ihanteelliseen perheasuntoon Vesalan viihtyisällä ja lapsiystävällisellä alueella! Asunto Oy Kotikonnuntie 16 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden omistaa haluttu paritaloasunto, joka on suunniteltu erityisesti lapsiperheiden tarpeisiin. Tässä kodissa yhdistyvät avaruus, valoisuus ja viihtyisyys, tarjoten kolme tilavaa makuuhuonetta, lasitetun terassin sekä oman pienen pihan. Sijainti omalla tontilla, josta löytyvät kaikki tarpeelliset palvelut vain kivenheiton päässä – koulut, päiväkodit, urheilupuistot ja muut harrastusmahdollisuudet ovat aivan kotiovellesi. Alakerran avara ja valoisa tila, johon kuuluu olohuone, ruokailutila ja avokeittiö, tarjoaa täydelliset puitteet perhe-elämälle. Olohuoneesta pääset suoraan katetulle terassille ja siitä edelleen suojaisalle taloyhtiön pihalle, joka on ihanteellinen paikka grillaukselle ja lasten leikeille. Keittiön ajattoman valkoiset kaapistot ja runsas laskutila tekevät arjesta sujuvaa. Yläkerrassa odottavat kolme reilun kokoista makuuhuonetta sekä tilava pesuhuone, jossa on suihkukaappi, wc-istuin, allaskaapisto ja sauna sekä käytännöllinen paikka pyykinpesutornille. Lisämukavuutena asuntoon kuuluu yksi autokatospaikka, ja sijainti Koskenhaanpuiston vieressä takaa rauhallisen ja vihreän ympäristön. Perheen pienimmät löytävät useita päiväkoteja alueelta, ja Kontulan urheilu- ja jalkapallokenttä, ruokakaupat, koulut, palvelukodit ja ravintolat ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Kontulan ostoskeskus ja metroasema ovat vain kilometrin päässä. Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi – tämä koti tarjoaa täydellisen yhdistelmän rauhaa ja lähellä olevia palveluita, tehden siitä erinomaisen valinnan perheellesi. Nähdään asuntoesittelyssä, ja astu askeleen lähemmäksi unelmiesi kotia! TÄMÄN ASUNNON MYY: Anna Tapojärvi 040 587 8010 anna@asuntokauppiaat.fi Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy Toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja Laatuauktorisoitu ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat Seuraa minua somessa ja saat rahanarvoisia vinkkejä asuntokauppaan: Facebook Asuntokauppias Anna Tapojärvi Instagram Asuntokauppias Anna Asuntoportaalien tiedot ovat rajalliset. Tilaa virallinen myyntiesite Annalta

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21561925
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4H + K + S + PIHA
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
90 m²
Kokonaispinta-ala
90 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu noin 3 m2 suuruinen ulkovarasto sekä aidalla erotettu oleskelupiha.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

242 687,50 €

Velkaosuus

26 312,50 €

Velaton hinta

269 000,00 €

Neliöhinta

2 988,89 €/m²

Vastike

Hoitovastike

234,00 € / kk

Pääomavastike

186,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

420,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksu 5€/m3 (mittarin mukaan)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu 2 kpl (yläkerran laite rikki) Rullaverhot Varaston jääkaappi/pakastin Terassin lämmitin
Kohteen lisätiedot
Asuntokaupan varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta
Tehdyt remontit
-Osa asuntoa kiertävästä aidasta maalattu 2022
-Lattia-, katto- ja seinäpinnat uusittu 05/2011
-Lämmitysjärjestelmäksi lisätty ilmalämpöpumput, ylä- ja alakerta 03/2011
-Keittiö uusittu kodinkoneineen 01/2011
-Lasiterassi asennettu 07/2011
-Seiniä uusittu osana taloyhtiön isompaa remonttia 06/2020
-Alakerran vessa remontoitu 2020
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Muuttovalmis asunto, näkyy vähän asumisen jälkiä.
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Takkavaraus
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Tämä keittiö on suunniteltu tyylikkyyden ja ajattomuuden henkeen, jossa valkoisen avokeittiön puhtaus ja raikkaus kohtaavat mustan tehosteen sekä pöytätasossa että välitilassa, luoden näin hienostuneen kontrastin. Keittiön kaapistot ovat korkealaatuista kotimaista työtä, räätälöityinä Ykköskeittiöltä, jotka on asennettu osana vuonna 2011 tehtyä remonttia, jolloin keittiö avattiin nykyaikaiseen muotoonsa. Varustelutaso on hyvä sisältäen keraamisen lieden, tehokkaan liesituulettimen, kiertoilmauunin sekä integroidut astianpesukoneen ja jääkaappi/pakastimen, jotka sulautuvat saumattomasti keittiön tyylikkääseen ilmeeseen. Kiinteä valaistus sekä katossa että välitilassa lisäävät tilan avaruutta ja luovat miellyttävän työskentely-ympäristön. Seinät on viimeistelty valkoisella MDF-levyllä, jossa on kuviointi, ja ne on päällystetty pestävällä pinnoitteella, mikä tekee tilasta valoisan ja helposti ylläpidettävän. Lattian parketti tuo lämpöä ja kodikkuutta tilaan, täydentäen keittiön tyylikästä ja ajatonta ilmettä. Kokonaisuutena tämä keittiö edustaa modernia asumista, jossa yhdistyvät toiminnallisuus, esteettisyys ja laadukkaat materiaalivalinnat.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuone tarjoaa erinomaiset puitteet arjen tarpeisiin. Huoneessa on paikka pyykinpesutornille, mikä tekee vaatteiden huollosta vaivatonta. Varustelutaso: pesukoneliitäntä mahdollistaa pyykinpesukoneen helpon asennuksen, allaskaapisto tarjoaa säilytystilaa, ja peilikaappi lisää käytännöllisyyttä päivittäisiin rutiineihin. WC-istuin, suihkukaappi ja sähkötoiminen lattialämmitys varmistavat käyttömukavuuden ja viihtyisyyden. Sähkötoiminen lattialämmitys pitää tilan lämpimänä ja mukavana jalkojen alla. Vuonna 2005 remontoitu kylpyhuone. Lattiassa laatta ja seinissä kaakelointi.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran erillinen vessa on päivitetty viimeisimmän remontin yhteydessä vuonna 2020, tuoden tilaan nykyaikaisen ilmeen ja parannetun käytännöllisyyden. Varustelutaso sisältää kaiken tarpeellisen: allas, hana, peili ja wc-istuin muodostavat toimivan kokonaisuuden päivittäiseen käyttöön. Sekä lattialla että seinissä käytetty laatta luo tilaan yhtenäisen ja helppohoitoisen pinnan, joka on sekä kestävä että tyylikäs.
Saunan kuvaus
Saunan ilme on uudistettu vuonna 2013 tehdyn remontin myötä, jolloin tilaan asennettiin tyylikkäät muotolauteet ja moderni pilari-kiuas, tuoden tilaan sekä esteettistä että toiminnallista arvoa. Lattiassa on kestävä ja helppohoitoinen laatta, kun taas seinät on viimeistelty lämpimällä paneelilla, mikä luo tilaan kutsuvan ja rentouttavan tunnelman. Tämä yhdistelmä tarjoaa perinteisen saunan lämpöä ja viihtyisyyttä modernilla twistillä.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat yhdessä suuren, avaran tilan, joka virtaa saumattomasti ulos lasitetulle terassille, luoden yhteyden sisätilojen ja pihan välille. Tämän tilan seinät on viimeistelty valkoisella, MDF- levyinä. Pinta on paitsi pestävä ja kestävä, myös visuaalisesti miellyttävä; sen sileä, mutta aaltoileva ja elävä pinta tuo tilaan syvyyttä ja luonnetta. Lattian parketti lisää lämpöä ja kodikkuutta tilaan, täydentäen seinien minimalistista eleganssia ja luoden kutsuvan ilmapiirin koko avoimeen tilaan.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikki kolme makuuhuonetta ovat tilavat ja tarjoavat asukkaille mukavuutta sekä käytännöllisyyttä kiinteiden säilytysjärjestelmien ansiosta, jotka on varustettu liukuovilla tehokkaan tilankäytön ja siisteyden maksimoimiseksi. Seinissä yhdistyvät luonnonläheiset materiaalit, Effex-puupaneeli ja Haltex-levy, jotka ovat valmistettu ekologisesti kestävistä puu- ja paperimateriaaleista, tuoden tiloihin lämpöä ja ainutlaatuista tunnelmaa.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistoon kuuluu käytännöllinen, noin 3 m²:n suuruinen ulkovarasto, joka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä, tarjoten lisäsäilytystilaa ja helpon pääsyn ulkoiluvälineille tai muille tarvikkeille. Varastossa on sähköpistoke, mikä lisää käyttömukavuutta, ja jääkaappi/pakastin-yhdistelmä, mikä on erinomainen lisä esimerkiksi suurien ostosten säilyttämiseen tai juhlia varten. Lisäksi asukkaat voivat hyödyntää yhteiskäytössä olevaa ulkovarastoa, joka on varustettu kaikilla pihan hoitoon tarvittavilla välineillä, kuten ruohonleikkurilla, lumilingolla, lumikolilla ja pensastrimmerillä. Tämä yhteisvarasto tukee asukkaiden yhteisöllisyyttä ja tekee pihan ylläpidosta vaivatonta, tarjoten kaikki tarvittavat työkalut asukkaiden käyttöön.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Omaisännöinti Hallituksen puheenjohtaja Sampo Ranta, p. 044 309 6479
Huolto
Taloyhtiössä, jossa on yhteensä viisi asuntoa, on käytössä järjestelmä, jossa jokainen osakas vastaa pihan hoidosta vuorollaan. Tämä pihanhoitovuoro kestää kaksi viikkoa kerrallaan. Kun yhden osakkaan kaksi viikkoa päättyvät, vastuu siirtyy seuraavalle osakkaalle. Näin vuoro kiertää kaikki taloyhtiön viisi asuntoa, varmistaen, että pihan hoito ja ylläpito on jatkuvaa ja tasaisesti jaettu kaikkien osakkaiden kesken. Tämä tarkoittaa, että jokainen osakas huolehtii pihan hoidosta vuorollaan kahden viikon ajan, ennen kuin vastuu siirtyy eteenpäin seuraavalle.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Tämä ainutlaatuinen taloyhtiö tarjoaa viihtyisää asumista viidessä huoneistossa, jotka jakautuvat kahteen paritaloon ja yhteen erillistaloon. Taloyhtiön yhteisiin tiloihin kuuluu tekninen tila sekä varasto, jotka palvelevat asukkaiden arkea. Huoneistokohtaiset terassit ja piha-alueet tuovat lisää asumismukavuutta, ja niiden hoito kuuluu asukkaiden vastuulle. Lisäksi taloyhtiö tarjoaa autokatoksen, roskakatoksen, lasten leikkipaikan sekä yhteisen varaston pihan hoitovälineille, jotka kaikki tekevät asumisesta helppoa ja nautinnollista.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 5

Tehdyt remontit
•2024 Asunto A: märkätilojen ja käyttövesiputkien remontti
•2024 Hormien nuohous
•2023 Yleisten lukkojen vaihto
•2022 Räystäiden huolto
•2021 Aitojen ylläpito
•2020 Sisäilmaremontti
•2020 Sadevesien ohjauksen korjaustyöt
•2020 Asuntojen A, B, C, D sisäseinien korjaus
•2020 Asuntojen A, B, C, D ulkoseinien ja huoneistojen välisten seinien alaosien korjaukset/tiivistykset
•2020 Valesokkelien korjaus
•2020 Asuntojen A, B, C, D alakerrosten wc tilojen saneeraus
Tulevat remontit
•2024 Asuntojen B, C, D, E märkätilojen ja käyttövesiputkien remontin suunnittelu. (Kustannusarvio: 20 000–30 000 euroa/asunto.) Kiinteistön aitojen huolto/uusiminen. (Kustannusarvio: 3 000–6 000 euroa)
•2025 Kiinteistöjen kattojen huolto/uusimistarpeen selvitys. (Kustannusarvio: riippuu korjaustöiden tarpeesta)
•2024 Tavanomaisia huoltotöitä ja kunnossapito korjauksia
•2025 Tavanomaisia huoltotöitä ja kunnossapito korjauksia
•2026 Tavanomaisia huoltotöitä ja kunnossapito korjauksia
•2027 Tavanomaisia huoltotöitä ja kunnossapito korjauksia
•2028 Tavanomaisia huoltotöitä ja kunnossapito korjauksia
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 156 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaavan mukainen käyttötarkoitus: AOR Asuinrivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue.
-Asemakaava (091-6746) Vahvistamispvm: 12.7.1974
-Sitova tonttijako (091-4049) Hyväksymispvm: 8.12.1975

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kotikonnuntie 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Vesalan peruskoulu 650 m
Keinutien ala-aste 1,7 km
Kontulan ala-aste 1,7 km
Naulakallon koulu 2,1 km
Mellunmäen ala-aste 2,5 km
Palvelut: Vesalan liikuntapuisto 750 m
Kontulan urheiluhallit 750 m
Suopuiston koirapuisto 800 m
Alepa Kontulankaari 1 km
R-Kioski Kontulankaari 1 km
Kontulan ostoskeskus 1 km
Lidl 1 km
Kontulan liikuntapuisto 1,4 km
Kivikossa hiihtohalli ja frisbee-golf rata 2,6 km
Liikuntamylly 2,7 km
Kauppakeskus Itis 4,4 km
Muut palvelut: Kontulan ostoskeskus ja muut palvelut sekä metro 10min kävelymatkan päässä. Bussipysäkki aivan vieressä. Koulut ja urheilukenttä lähellä.
Päiväkodit: Lammikko 400 m
Sakara 800 m
Ruuti 800 m
Liikenneyhteydet
Metro 1,1 km Lähin bussipysäkki lähes talon edestä (80 m)
Lisätietoa auton säilytyksestä
Lisäksi jokaisen huoneiston käyttöön kuuluu yksi (1) huoneistonumeroinnin mukainen autokatospaikka.
Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi (1 kpl) autokatospaikka, missä on sähköpistoke
Pihan kuvaus
Huoneiston piha-alue on viihtyisä ja yksityinen, erotettu naapurustoista aidalla, mikä luo rauhallisen oleskelualueen ulkona. Olohuoneesta on suora uloskäynti tilavalle, 25 m²:n kokoiselle terassille, joka on kokonaan lasitettu ja katettu, tarjoten näin ollen suojaa säältä ja mahdollistaen terassin käytön ympäri vuoden. Terassi, joka on valmistunut vuonna 2013, on rakennettu laadukkaasti: lattia on valettu, eristetty ja laatoitettu, mikä takaa kestävyyden ja helpon huollon. Terassin käyttömukavuutta lisää lämpölamppu, joka mahdollistaa mukavan oleskelun viileämpinäkin iltoina. Terassilta avautuu rauhallinen näkymä taloyhtiön vehreälle nurmialueelle luoteeseen (länsi, pohjoinen), tarjoten rentouttavan ympäristön. Lisäksi pihan reunassa kasvavat marjapensaat tuovat kotipuutarhan tuntua ja mahdollisuuden nauttia omista marjoista kesäisin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Vesala, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapojärvi Anna

Toimitusjohtaja, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, yrittäjä

Asuntokauppiaat LKV Oy

Asuntokauppiaat LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.