Rivitalo | 4h, k, 2 wc, saunaosasto

Heinäkuja 4 B, Varisto, Vantaa

Hinta

389 000 €

Koko

95 m²

Vuosi

2024

HUIPPUEDULLISESTI UUTEEN LAADUKKAASEEN KOTIIN! Hinnat laskettu pohjiin, jotta rakentaminen saadaan käyntiin. Työt alkavat kun kaksi asuntoa on myyty ja valmistuminen on 11 kk kuluttua aloituksesta. Kaupat tehdään tonttiosuudesta á 95 000 € ja asunnon rakentamisesta tehdään urakkasopimus rakennusliikkeen kanssa. Kauppasummaa maksetaan valmiusasteeseen perustuvan maksusuunnitelman mukaisesti. Varainsiirtovero 3 % maksetaan vain tonttiosuudesta. MODERNI KOLMEASUNTOINEN KIVITALO VARISTOON. Arkkitehti Sakari Heikkinen on suunnitellut valoisan kivitalon vehreälle ja suositulle Varistonmäelle länsirinteeseen iltapäiväauringon suuntaan. Suunnittelun perustana on ollut hyödyntää tontin luonnollinen valoisuus ja tuoda valo sisään asuntoihin. Tämä toteutuu suurten, muiden yläpuolella olevien ja länteen katsovien ikkunoiden sekä selkeän pohjaratkaisun avulla. Tyylikäs A la Carte-keittiö, ruokailutila ja yläkerran olohuone muodostavat yhtenäisen avaran kokonaisuuden. Heti ulko-ovelta avautuu näkymä valon täyttämään olohuoneeseen, josta on kulku yläkerran makuuhuoneeseen ja suurelle parvekkeelle. Alakerrassa on tilava saunaosasto, kaksi valoisaa makuuhuonetta, vaatehuone/TV-huone sekä lasitettu terassi, johon aurinko paistaa niin ikään puolesta päivästä iltaan asti. Ympäristöystävällinen ja kaunis kivitalo rakennetaan nykyaikaisella EPS-eristeharkolla. Se on pitkäikäinen, kestää hyvin kosteutta ja eristää tehokkaasti talven kylmyydeltä ja kesän kuumuudelta. Lämmitystavaksi on valittu energiatehokas poistoilma-lämpöpumppu. Poistoilmasta otetaan lämpö talteen talon lattialämmitykselle ja samalla lämpiää käyttövesi ja kone hoitaa myös ilmanvaihdon ja ilmansuodatuksen. Turvalliset rakennusmateriaalit, lattialämmitys ja hyvä sisäilma tuovat hyvinvointia pitkälle tulevaisuuteen. Energiatehokas kivitalo säilyttää arvonsa pitkään. Tontti on jaettu neljään hallinnanjako-osaan, kullekin asukkaalle omansa hallittavaksi ja yhteiskäyttöön kulkureitit ja jäteaitaus sekä lumen läjitykseen alueet talon molemmissa päissä. MYYTÄVÄ ASUNNOT Heinäkuja 4b2, 4h, k, 2 wc, saunaosasto, 95 m2, hinta 399000 euroa Heinäkuja 4b3, 4h, k, 2 wc, saunaosasto, 95 m2, hinta 389000 euroa Heinäkuja 4b4, 4h, k, 2 wc, saunaosasto, 95 m2, hinta 399000 euroa Pyydä lisätietoja mm. maksusuunnitelma, rakennustapaseloste, huonekortti ja keittiösuunnitelma välittäjältä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21599034
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, 2 wc, saunaosasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2025
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

389 000,00 €

Velaton hinta

389 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Välittäjältä saatavalla esitteellä on lisätietoja asumiskustannuksista.

Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Nibe F470 yhdistetty ilmanvaihto-ja lämmityskone
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni, Rakennusmateriaali: Pyydä erillinen rakennustapaseloste
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
bitumihuopa (tai peltikatto)

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-14-15-19
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 387 m²
Lisätietoja tontista
Rakentaminen koskee tontin hallinta-aloja 2, 3, 4 sekä yhteisalueen maapohjaa. Omistusosuus yhteensä 117/177 osaa tontista. Kunkin rakennettavan asunnon omistusosuus tontista on 39/177 osaa eli 22%.
Rakennusoikeuden pinta-ala
347 m²
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus jakaantuu omistusoikeuden mukaan seuraavasti: 1: 120 m2 rakennettu, ei myynnissä 2: 75,7 m2 rakentamaton, myynnissä 3: 75,7 m2 rakentamaton, myynnissä 4: 75,6 m2 rakentamaton, myynnissä
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Varistossa 420 m päässä oleva uusi Hämeenkylän koulu otetttin käyttöön vuonna 2020. Luokat 1.-9. Koulun yhteydessä on erilaisia liikuntatiloja.
Palvelut: K-supermarket ja alko n. 400 m, Myyrmannin kauppakeskus 2,5 km, Varistossa paljon huonekalu- ym sisustusalan liikkeitä, rautakauppa yms.
Muut palvelut: Erilaisia liikuntatiloja koulun yhteydessä. Valaistuille laduille ja liikuntapuistoon pääsee päiväkodin vierestä.
Päiväkodit: Lähin päiväkoti 230 m.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkit Vihdintiellä ja Varistossa muutaman sadan metrin päässä. Vehkalan juna-asema n. 4 km (liityntäpysäköinti), Martinlaakson juna-asema n. 3 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Varisto, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Cohen Monika

Lkv, Ykv, Kaupanvahvistaja

Cohen Kiinteistönvälitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.