Kiinteistönvälitys JV Koti Oy
Kiinteistönvälitys JV Koti Oy

Omakotitalo | 4 huoneistoa: 1. 2h, k, kph / wc, vh 52m2. 2. 3h, k, kph / wc, s 65 m2. 3. 2h, k, kph / wc, vh 40 m2. 4. 2h, k, kph / wc, vh 40 m2.

Tikankatu 23, Keskusta, Pieksämäki

Hinta

80 000 €

Koko

198 / 256 m²

Vuosi

1962

Ydinkeskustan yksilöllinen ja tilava 4 huoneiston talo. Mahdollisuus käyttää omassa käytössä, ja yhdistää alakerran ja yläkerran huoneistot. Soveltuu myös vuokrauskäyttöön tai etätyötiloiksi. Jokaisessa asunnossa omat sähkömittarit. Kellarikerroksessa saunatilat, varastotilat ja talli 4 autolle. Erillinen autotalli 3 autolle. Kaunis piha.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21630006
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 huoneistoa: 1. 2h, k, kph / wc, vh 52m2. 2. 3h, k, kph / wc, s 65 m2. 3. 2h, k, kph / wc, vh 40 m2. 4. 2h, k, kph / wc, vh 40 m2.
Asuintilojen pinta-ala
198 m²
Muiden tilojen pinta-ala
58 m²
Kokonaispinta-ala
256 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1962
Käyttöönottovuosi
1962
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

80 000,00 €

Velaton hinta

80 000,00 €

88 500,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

218,00 € / vuosi

Sähkölämmityskulut

47,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan. Jätehuolto sopimuksen mukaan. Tontin vuokra 450,00€/v. Sähkön kulutus asunnon 1 osalta n. 47,00€/kk (sisältää polttimon ylläpidon, alakerran saunan ja lämpimät vedet sekä ilmalämpöpumpun). Jokaisella asunnolla on oma sähkömittari, joten koko talon sähkökulutusta on hankala määrittää.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kellarikerroksessa on perunakellari, öljykattilahuone (sähköllä vo lämmittää myös), puuliiteri, saunatilat ja 4 auton lämmin talli. Joka asuntoon on ovisummerit. Erikoisuutena myös mahdollisuus yhdistää alakerran ja yläkerran asunnot.
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
Asunto 2. täysin remontoitu 1982. Pintaremontteja tehty asuntoihin myös. Taloon on tehty lisälämmöneristys alakertaan 1997 (villat laitettu väliin). Kaikki ikkunat uusittu 3 kertaisiksi. Katto uusittu kokonaan 2012. Huoneistoon 2. on tehty sauna 2005. Julkisivumuutos 2012. Öljysäiliö tarkastettu 2018. Kellarikerroksen sauna remontoitu 1990 luvun lopulla. Kaikki wc:t remontoitu, kaakelit uusittu sekä kaapistoja. Autotalliin uusittu sähköiset kippiovet sekä autotallin katto maalattu 2012. Porrashissistä voi neuvotella erikseen.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljylämmitys, lämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
ei ole
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Asunnossa 1: parkettilattia ja levyseinät (jääkaappi/pakastin, sähköliesi ja kiinteät valaisimet). Asunnossa 2: muovimatto ja maalatut seinät (jääkaappi/pakastin, sähköliesi, kiinteät valaisimet). Täysin remontoitu v.82. Asunnossa 3: muovimatto ja maaliseinät (jääkaappi, sähköliesi, kiinteät valaisimet). Asunnossa 4: muovimatto ja maalatut seinät (jääkaappi, sähköliesi ja kiinteät valaisimet)
Lattiamateriaalit: muovi, parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunnossa 1: Wc, pesukoneliitäntä, laattalattia ja kaakeliseinät (suihku ja saunatilat kellarikerroksessa). Asunnossa 2: Oma sauna lattialämmityksellä, suihku, laattalattia ja kaakeliseinät, pesukoneliitäntä. Täysin remontoitu v.82. Asunnossa 3: Kylpyhuone/wc ,laattalattiat ja kaakeliseinät, pesukoneliitäntä, suihku. Remontoitu n. 6v sitten. Asunnossa 4: Kylpyhuone/wc, laattalattiat ja kaakeliseinät, pesukoneliitäntä, peilikaappi, suihku.
Saunan kuvaus
Yhteiset saunatilat ovat kellarikerroksessa. Pesuhuoneessa on laattalattia ja paneliseinät. Pesukoneliitäntä, suihku, pesuallas ja vesipata.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Asunnossa 1: Parkettilattia ja tapetti seinät. Asunnossa 2: Muovimatto ja tapetti seinät. Remontoitu v.82. Asunnossa 3: Muovimatto ja tapetti seinät. Asunnossa 4: Muovimatto ja tapetti seinät.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunnossa 1: Laminaattilattia ja tapetti seinät. Asunnossa 2: Muovimatot ja tapetti seinät. Remontoitu v.82. Koko asunnossa on esteetön kulku ja levennetyt oviaukot. Lisävarusteena asunnossa on ilmalämpöpumppu. Asunnossa 3: Muovimatto ja tapetti seinät. Asunnossa 4: Muovimatto ja tapetti seinät.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnossa 1: Tilava vaatehuone. Asunnossa 2: Vaatehuone, 2 isoa kylmää säilytystilaa/vinttiä. Asunnossa 3: Vaatehuone ja 2 isoa kylmää säilytystilaa/vintti. Asunnossa 4: Vaatehuone ja 2 isoa kylmää säilytystilaa/vinttiä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
593-1-87-14-L2
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
800 m²
Lisätietoja tontista
Pihalla on oma sähköistetty kaivo/pumppu, josta on mahdollisuus ottaa vesi pihan kasteluun. Hyvä hiekkapiha sekä nurmikkoalueet istutuksineen.
Tontin nimi
87
Rasitteet
Ei ole
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Pieksämäen kaupunki
Kaavoitustiedot
Pieksämäen kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Erillinen viileä autotallirakennus kolmelle autolle. Rakennuksessa on kahdet sähköiset kippiovet. Tila soveltuu myös varasto/ remonttitilaksi.
autotalli
Tontin vuokraaja
S. ja A. Bovalliuksen säätiö sr.
Vuokrasopimus päättyy
30.12.2032
Tontin vuokra
450 € / vuosi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pieksämäki

Asuinalueena Keskusta, Pieksämäki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kiinteistönvälitys JV Koti Oy

Kiinteistönvälitys JV Koti Oy
Kiinteistönvälitys JV Koti Oy
SKVL jäsenyritys

Kauppatori 3 LH 3,
76100 PIEKSÄMÄKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.