Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Omakotitontti

Siikajärventie 68, Siikajärvi, Espoo

Hinta

115 000 €

Koko

2 893

Rakennuspaikka loistavalla sijainnilla, viihtyisällä asuinalueella, vain noin 30 min päässä Helsingistä. Nuuksion kansallispuiston alue on aivan vieressä, lisäksi tontilta on matkaa Veikkolan keskustan palveluihin n. 8 km, Espoon keskukseen 13 km ja mm. Siikajärven uimaranta 1,7 km päässä. Alueella on sekä vapaa-ajan asuinrakennuksia että omakotitaloja. Uutta rakentamista haetaan suunnittelutarveratkaisun kautta. Kiinteistöllä on purkukuntoinen omakotitalo sekä kaksi talousrakennusta, joiden purkamisesta sekä tästä aiheutuvista kustannuksista vastaa ostaja. Rakennuttajan on mahdollista liittyä halutessaan kunnallistekniikkaan veden- sekä viemäröinnin osalta (tällä hetkellä käytössä on vanhempi umpisäiliö sekä saostuskaivot.) Sähköliittymä löytyy ja alueelle rakennetaan valokuitua. Tartu tilaisuuteen ja toteuta unelma omasta uudesta talosta! Lisätiedot: Elisa Rinne 050 5215 212 elisa.rinne@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21635072
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

115 000,00 €

Velaton hinta

115 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 564.54 € / v. 2022
Varainsiirtovero 3 %. Ostaja vastaa rakennusten purkamisesta sekä niistä aiheutuvista kustannuksista. Mikäli kunnalliseen vesi- ja viemäritekniikkaan liityttäisiin, kustannukset HSY hinnaston mukaisesti.

Kohteen lisätiedot
Kiinteistöllä sijaitsee purkukuntoinen omakotitalo (rakennettu v. 1971) sekä kaksi purkukuntoista talousrakennusta (autotalli ja aitta, rakennettu v. 1965 ja v. 1953). Rakennukset ovat huonossa kunnossa eikä rakennuksia ole maadoitettu. Nykyinen omakotitalo ei vastaa alkuperäisiä rakennuslupapiirustuksia katon osalta. Kiinteistöllä on käytöstä poistettu, puhdistettu ja tarkastettu öljysäiliö. Kiinteistöllä mahdollisuus liittyä kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Tällä hetkellä kiinteistöllä on oma porakaivo ja jätevesille umpisäiliö (musta vesi) sekä saostuskaivo (harmaa vesi). Kun uutta rakennuslupaa haetaan, on ostajan tehtävä jätevesiselvitys ja selvitettävä täyttääkö jätevesien käsittelytapa voimassa olevat puhdistusvaatimukset mikäli kunnallistekniikkaan ei liitytä. Kiinnitykset: Kiinteistöön kohdistuvat Panttikirjat 1 kpl, yhteensä 170 000 euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan.
Vesihuollon kuvaus
porakaivo
Viemäri
Mahdollisuus liittyä kunnallistekniikkaan. Tällä hetkellä kiinteistöllä oma porakaivo sekä jätevesijärjestelmät.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-441-12-166
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 893 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tila rajoittuu Siikajärventiehen.
Tontin nimi
Kesämäki
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kohde sijaitsee yleiskaava alueella, jossa ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä.
Kaavoitustiedot
Pientalovalainen asuntoalue (AP). Alue varataan ensisijaisesti asuinpientaloille. Alueella sallitaan lisäksi työtilojen rakentaminen edellyttäen, että ne eivät aiheuta haittaa asumiselle.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Koulut: Karhusuon koulu 9 km
Liikenneyhteydet
Hyvät bussiyhteydet Espoon keskukseen sekä Leppävaaraan, bussipysäkille muutaman minuutin kävelymatka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Siikajärvi, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rinne Elisa

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.